Deltävling 2 - Sandviken!

2010-02-14 @ 19:36:17
Nu är det över, deltävlingen i min hemstad - Sandviken! Och jag och Micke var på plats i arenan, som fullständigt kokade. Herregud vad kul det var.. :D iiihi. Jag älskar stämningen på sånt här grejs! Man blir bara så glad ju.. Som sagt, jag var på plats, och jag såg reprisen av deltävlingen idag.. :)

Här kommer lite kommentarer kring bidragen...

Eric Saade - Manboy.
Första lyssningen på 60 sekunder gjorde mig besviken. Men sedan efter att ha sett det live några gånger, låten växer för varje gång! Numret är så sjuktsnyggt, med gallret och vattnet. Åh, jag älskar det! Och koregrafin är grym, verkligen. Eric är bra, som sagt, låten växer verkligen och jag gillar den jättemycket!
Betyg: 4/5.

Andra Generationen + Dogge - Hippare Hoppare.
Hahah, detta är ett skämt eller nåt. Men på något sätt gillar jag detta, låten är inte bra alls egentligen. På plats blev det sån stämning och det gick ut över publiken, deras gläjde och så. Men dock inte genom tv-rutan.
Betyg: 2/5.

Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut.
Jag vet inte vad jag ska säga, låten är verkligen jättefin. Men framträdandet kanske var lite tråkigt, det hände liksom inget. Gräsliga kläder, haha. Och det gick inte alls genom tv-rutan, men på plats var det bra iallafall. Det lät bra också, men inte alls i tvn, usch!
Betyg: 3/5.

Highlights & MiSt - Come and get me now.
Låten svängde verkligen och man hängde på, refrängen snappade man upp direkt. Men MiSt var inge bra alls, gud så nervösa de var och såg mest stela ut. Andreas var inte fullt frisk och det hörde man.. Numret var tyvärr inte så bra alls, det hade kunnat blivit bättre.. Menmen..
Betyg: 3/5.

Pauline - Sucker för love.
Jag har lite svårt för Paulines röst, men detta nummer var faktiskt bra. Låten var helt okej. Dansen gillade jag, jag lärde mig refräng-dansen.. xD haha. Hela numret blev liksom speciellt pga Paulines röst ju.. Men helt okej blev det.
Betyg: 3/5.

Andreas Johnson - We can work it out.
Otroligt tråkig början, och verserna. Refrängen var helt okej, lite Glorious-känsla över den ju. Det är bra! Men annars är Andreas väldigt tråkig att se på också. Häftigt med ljusstavarna i arenan, det gillade jag. Men låten, den är inte ens så bra, den växer inte ens. Inte en låt som fastnar alls. Men Andreas är ju Andreas!
Betyg: 2/5.

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart.
Jag älskar detta, haha. Låten är ju helt... underbar! Man är med från början, det svänger och man blir bara så glad. Mysig text verkligen. Jag gillar väl kanske inte dem så värst mycket, men låten är verkligen fantastisk! Lyssna bara på låten och man älskar den, åh.
Betyg: 4/5.

Hanna Lindblad - Manipulated.
WOW, jag har inge direkta ord här. Shit, Sveriges svar på Lady GaGa, helt klart! Jag älskar det. Hanna har asgrym röst, hon dansar galet bra och hela numret är bara så BÄST! En j*kla show hon bjöd på alltså, som att vara på någon MTV-gala. Åh, jag älskar det så mycket! Och tyvärr inget i Mello, men vafan, hon ägde hela deltävlingen. Bättre än såhär kan det inte bli!!! Go Hanna! En solklar favorit redan från början.
Betyg: 5/5.


Det var lite kommentarer kring bidragen det! Jag blev halvnöjd över resultatet även denna gång. Jag ville mer än gärna ha Hanna Lindblad till final ju, vilket nummer. Herregud! Men hon åkte ut, fan alltså, en femte plats.. Sen ville jag även ha Kalle Moraeus & Orsa Spelmän till finalen, men de kom till Andra Chansen iallafall, grymt! Eric Saade var värd sin plats.. Den andra tänker jag inte nämna, haha...

Till Final tog sig Eric Saade och Andreas Johnson. Och till Andra Chansen gick Kalle Moraeus & Orsa Spelmän och Pauline.

Next stop; GÖTEBORG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback