19/6 - Störst av allt är kärleken! <3

2010-06-28 @ 20:06:13
Vi hämtade Micke i Gävle, han kom dit strax efter tolv-tiden. Åkte hem direkt, där vi åt, fixade oss och packade väskorna. Mamma skjutsade oss till Ockelbo och vi var nog framme strax innan tre, tror jag. Det regnade, såklart! Vi tog oss ner till Wij trädgårdar där allt höll till. Massor med folk, trampade runt lite snabbt på den leriga planen framför scenen innan vi bestämde oss för att ta oss in till "stan" för att köpa något att tugga på.. Det blev coop, och vi kom ut med en varsin dricka och kakor, haha.


Klockan slog halv fyra, dags för Vigseln mellan Victoria och Daniel, och vi tog oss tillbaks till Wij trädgårdar där det visades på storbildskärm! Vigseln var fin men lång. Och gud så fina dem var, snyft! Så mycket kärlek som fanns, i deras ögon, varje rörelse var så laddat! Åh, fantastiskt! När vi stod där och kollade på när de åkte runt på Stockholms gator så ville vi verkligen vara där. Åh, det hade varit så häftigt! Men hade det inte varit för att Jessica skulle vara i Ockelbo så skulle vi varit där på plats i Stockholm. Helt klart! Det hade ju varit lite häftigt att se det nygifta paret live, in Sthlm...




En stund innan artistgalan skulle börja så intog vi platser framför scenen, de ställde fram bänkar och folk flyttade fram. Jessica och Anna Lundström (andra körtjejen) kom strax innan sex-tiden till scenen och skulle gå bak. Vi var fram och kramades och hejade på snygga Jessica, och även Anna då. Sedan gick vi och satte oss, kollade lite mer på storbildsskärmen.. Ungefär kvart över sex så körde artistgalan igång. Anders Berglund med Sandvikens symfoniorkester. Jessica och Anna på kören! Artister som löste av varann under kvällen var Lill-Babs, Christer Sjögren, Roger Pontare, Timoteij, Molly Sandén, Joacim Cans, LaGaylia, Miss Li... och Lasse Berghagen som var konferencier. :) Det var en mysig två timmars-konsert, lite segt ibland och det regnade ju förstås. Men vi hade roligt ändå, Jessica är alldeles för härlig alltså. Åh, hon är supersööt! Hon sjöng tillochmed solo/duett med Pontare, åh fina! Det var ett jäkla drag under Pontares När vindarna viskar mitt namn och när Joacim Cans körde Hearts on fire! Jessica i rock, rösten, oh my! Men det var en grym konsert! Jessica var sööt när hon skulle gå av scenen, vi stod och gjorde slängkyssar till varandra, åh kärlek!







 
bild2 - micke. resten mina.


Vi tog oss till sidan direkt, Timoteijarna var snabba ut och signerade till barnen.. Strax därefter så kom Jessica, det blev kramkalas och lite mysprat, men de skulle hoppa in i minibussen och åka bort till andra bussen direkt. Det blev bestämt att vi skulle ses borta vid den, så vi gick dit bort. :) Tillslut så kom hon, fina människa. Frågade hur det var med oss och sedan pratade vi på om lite allt möjligt. Mysigt! Hon är så otroligt fiin, tackade för stödet och att vi var där och allt, åh! ♥ Vi tog kort tillsammans såklart, söta! Sedan kom Molly också, plus nån till som började prata lite med Jessica, så då pratade vi med Molly. :) Tog lite kort och så där med. Sedan gick alla och vi pratade lite till med Jessica innan hon gick in i bussen, kramkalas och tacka för allt. Slängkyssar och vinkvink! :)



Jag ringde till mamma och sa åt henne att komma.. Så vi trallade sakta men säkert därifrån, det var verkligen tomt på stället då. xD Mamma kom efter en halvtimme ungefär, skönt att åka bil hem ju. :) Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback