Som når över tid och rum.

2010-05-11 @ 22:49:30
Skolan idag. Cyklade dit på förmiddagen i hopp om att försöka plugga lite, det gick inte så värst bra alltså. Pratade med lite folk, trevligt! Vid ett var det dags för prov. Naturkunskap och tyska. Det första gick bra och det andra gick skit. xD Pratade lite med A efteråt och frågade om jag kunde göra om det i veckan, men hon bad mig prata med läraren, som för övrigt är på semester denna vecka. Lyckat... not! Stannade kvar en stund med Junia och co också, najs! Sedan cyklade jag hemåt igen... Åt lite, bytte om och packade om väskan. Cyklade vidare mot badet..

Vid fem var det dags för step/styrka.. Åh, det finns inget bättre alltså. Jag blir bara så lycklig, i love it! Sedan 20 min till nästa pass, då körde jag och P igenom step-programmet vi lärde oss i lördags, kuuuul! Strax efter halv sju så började styrkepasset. Roligt, men jobbigt som sagt! Och det känns som vi Alltid kör vader som bonus-låt, menmen, det är väl skönt det med. xD Efteråt stannade jag kvar som alltid, jag och P gick igenom stepen lite snabbt igen, pratade massa och hade roligt. Sedan cyklade jag hemåt..

Mat direkt när jag kom hem.. Sedan åkte vi till mormor en snabbis för mamma och syster skulle ta hem en film. Förbi ica och sedan till hemmakväll för att köpa godis.. Nu sitter jag mest här och glor, äter lite godis och är mätt. Tror jag ska sätta i en film eller nåt..
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback