15/4 - Sonjas sista innan mammaledigheten.

2011-04-18 @ 21:10:23
Anlände till Stockholm på eftermiddagen nån gång, tog mig då ut till Slussen och vidare till Jennifer som kom ner och mötte mig. :) Så kul att ses igen ju! ♥ Minns inte riktigt vad vi gjorde men jag tror vi började fixa oss direkt. För att sedan gå och hämta ut blomman som vi hade beställt till Sonja. Vi var ett gäng på nio personer som gick ihop och samlade in pengar till en bukett som vi skulle ge Sonja, som ett lycka till nu i graviditeten. Snart dags för henne ju... :) Och vi skrattade bara när vi såg buketten, den var inte liten om man säger så. HAHA! Vi gick runt med den på söder, för att sedan ta tunnelbanan ut till Farsta strand för att därifrån ta bussen ut till Port 73 i Haninge. Herregud! Folk lär ha haft roligt när de såg oss för vi hade roligt åt oss själva.. Vilken syn! Vi var i alla fall framme där en timme innan det började, handlade drickyoghurt så vi fick nåt i oss. Stod vid sidan av scenen och väntade, och det var ett otroligt dumt ställe att ställa en scen på i alla fall. Herregud..


Vid 18-tiden så entrade först hennes gitarrist Robert scenen och sedan älskade Sonja. Åh, så fin hon var med sin gravidmage. Söta alltså. Hon pratade lite och sjöng sedan Egen tid. Underbart! Lite mellansnack, som vanligt. Och rev sedan av En del är vackra när de dör, den är så otroligt fin! Lite mello-prat och så blev det För att du finns.. Älskar den lika mycket nu som jag gjorde då för fyra år sedan. Lovely! Hon tackade för sig och konferenciern för dagen kom upp på scenen, pratade lite och frågade oss i publiken om vi ville höra en till låt.. Yay! Så Sonja bjöd även på Till en ängel, fiiint! Så otroligt underbart och mysigt att höra henne live igen, hon är ju så galet bra!




Fotograf: Jennifer Johansson.


Och sedan var det dags för signering och vi lät typ allihopa gå upp före oss.. Jag tog blomman och Jennifer tog kortet, haha. Jag kom upp och Sonja bara typ: "nej, men vad har du med dig?! :O" hahah så kul! Lämnade över den Stora blombuketten och kortet och hon blev verkligen jättejätte glad! Kramkalas och vi var så söta och omtänksamma och allt. Jag tycker om henne! Hon tyckte det var kul att se oss och vi likaså. Pratade massa om bebis och lite så.. När vi ses igen och vidare. Sedan fottade vi henne och buketten, som hon vaggade som ett barn först. Gulligt! Och sedan enskilda bilder med henne och sedan tog Robert gruppbild på oss, tack! Pratade lite till innan vi kramades, önskade all lycka till och gav oss iväg igen.. Helt överlyckliga! Fina Sonja alltså, gud!




Fotograf bild 1&2: Jennifer. Bild 3: Robert.


Vi hittade till bussen och tog oss hemåt igen, lika vända tror jag vi tog.. Och vi köpte även pizza med oss hem, mums. Kollade slutet på Så ska det låta, Jessica! ♥ Och lite Talang och satte sedan i nån film som vi inte orkade kolla klart på, haha.. Somnade lagom sent nån gång. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbar dag! Å vad lyckat det blev med den lilla buketten :-)

2011-04-19 @ 20:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback