16/4 - Jubileumskonsert på Rival!

2011-04-19 @ 21:24:50


Vi fixade oss och sedan stressade vi iväg till Rival, det fick bli buss/t-banan dit.. Vi kom dit strax efter sju-tiden och den första vi såg när vi kom in genom snurrdörren var Sannas mamma och deras gäng. Där hittade jag även Lotta, så det blev lite kramkalas, myyys! Jennifers mamma lämnade in blomman som vi hade till Sanna, hihi. Vi intog sedan våra platser i salen, J och hennes mamma satt längst fram och jag satt bakom dem, in mot mitten. Och gud så nära det var, haha..

Strax efter 19.30 så började konserten, bandet kom in och introt satte igång. Ett förinspelat intro där Sanna berättade att när hon var liten så drömde hon om att stå på scener och sjunga, en gång när jag blir stor. Och hur allt började.. Tonerna till Céline Dions I drove all night började och Sanna entrade scenen. Wow, det var så bra. Hon är så bra! Och jag tycker fortfarande Sanna är Sveriges svar på Céline, verkligen! Det var ett bra drag redan från början, publiken var med. Härligt! Fortsatte med sina egna och drog av Devotion innan hon hälsade alla välkomna till hennes egna konsert, så söt. Hennes andra singel från senaste albumet Part of me stod på tur, den är så fiin ju. Ännu en kärlekslåt väntade, This time love is real, och jag skrek lite fint. Sanna hade roligt och även publiken, men det bjöd jag på för jag älskar den låten.. Och att höra den live, åh, underbart! "I see your smile across the sky..". ♥ Sen blev det gåshud-moment.. Rör vid min själ. Sanna gör den helt otroligt, hennes röst alltså. AH, jag blir så rörd! Sanna, Sanna, Sanna. wow! Efter den så frågade hon oss i publiken om det var någon som kom ihåg när hon låg på Svensktoppen för första gången, hon mindes det som igår. 18 maj 1996. Så mysigt att höra henne berätta om det ögonblicket och under tiden så tog hon sig bort till sidan av scenen där Jocke Ramsell satt med gitarren. Sanna satte sig bredvid och rev av Till en fågel. Fortsatte att berätta små anekdoter ur livet. Om hur det var i skolan, om att vara tonåring och även offentlig. Vilket inte alltid hade sina ljusa sidor. Hennes första medverkan i Melodifestivalen var 2001, och det var inget hon kunde dölja under skoltiden, men allt blev ju bra tillslut ändå. Och hon bjöd på låten Igår idag.. Den är bra, helt okej. Hon gör den i alla fall hur bra som helst! Pratade om sina morföräldrar, att dem betydde mycket för henne och att hon nästan alltid fick sjunga nåt när hon var hos dem. Sjöng därefter en låt från hennes första album, Änglafin. Fiin låt. Och än en gång, hennes röst! ♥ Efter den låten så gick hon ut och bytte dress medan Jocke och Stefan satt kvar och spelade lite...



Sanna kom in igen i en assnygg klänning (GE MIG?!) och sjöng Koppången. Är det någon som kan göra den låten så är det Sanna, åh! Fortsatte med en favorit till mig från Stronger-albumet, Strong. Älskar introt på låten och ja, låten är bara så grym. Och nu kommer alla mina favoriter på en gång här, haha.. Hon pratade lite om Bobby och om att han tyckte att hon skulle skriva sin egna musik och vi fick höra en egenskriven låt från senaste albumet. Demolition woman. AH, Sanna äger fullständigt scenen. Så otroligt bra. Wow, vilken power! Fortsatte med Can´t stop love tonight.. Underbar låt. Min absoluta favorit under hela konserten, Not afraid to love. Sanna kompar sig själv vid pianot, nervöst men hon gör det så sjukt bra. Jag blir så imponerad. Hon är så galet bra, på allt. En egenskriven låt och texten är så otroligt fin.. Gåshud-moment typ! Time to say goodbye stod på tur, jisses vilken röst. Nu har jag sagt det så många gånger men jag blir så imponerad för varje ton hon tar. Galet. Grymt. Wow! Nu stod Melodifestivalslåtarna på tur.. Året var 2007, och hon pratade om den snygga (och lätta!) koreografin hon hade, som hon tyckte var lite svår men hon fick allt till den under finalen. Men ingen dans fick vi se under konserten men den underbara låten bjöd hon på i alla fall. Vågar du Vågar jag. Älskar den verkligen, så bra och jag blir så glad av att höra den. Sanna berättade inför 2003-års låt att hon kände som om hela världen låg framför henne. Tagit/skulle ta studenten, körkortet fixat och ja, låten heter så fint Hela världen för mig. En av mina favoriter genom alla tider.. Texten, musiken, allt. Jag älskar den! Sanna gör den underbart bra och den avslutade även konserten, typ.. Jubel och applåder och alla lämnade scenen.. Publiken var på G och klappade in gänget igen på extranummer. Sanna kom in i ännu en ny klänning, den rosa festival-klänningen, och det var dags för årets låt I´m in love. Wow, vilken känsla. Charmiga lilla Sanna! ♥ Publiken stod upp och sjöng, dansade och klappade i takt. Galet och underbart! Sanna frågade lite fint om vi ville höra en till låt och självklart ville vi det. Melodifestivalen 2008. Hon pratade bl.a om den där känslan som fanns i greenroom när svenska folkets röst skulle delas ut, den högsta poängen. Att hon trodde det var kört men att hon sen vann folkets hjärtan och att det var det största och bästa som kunde hända. Tårögd så sjöng hon sedan fiina Empty room. Wow, fantastiskt! Jag finner inga ord.. en magisk känsla som infinner sig när hon tar ton i den otroligt fina låten. Alltid! Sedan var det slut, bandet kom fram och hon presenterade alla och de tackade och vi alla jublade och applåderade. Wow, alltså! Sanna fick massor av blommor och kom sedan ut på scenen tillsammans med Jocke och bjöd på ännu en låt. I'm in love i akustisk version. Samtidigt så tog hon av sig sina höga skor, söta. Det var så fiint så jag vet inte vad jag ska säga. Åh vad bra dem är, åh vad bra Sanna är. Hela konserten är helt fantastisk!









Bild 6 - Jennifers. Resten mina..


Jag var lycklig. Konserten gjorde mig lycklig. Sanna gör mig lycklig. Att se Sanna på scenen, det är magiskt. Utstrålningen, känslan, charmen och hennes fantastiska röst. WOW! Jag kommer aldrig sluta att imponeras och förvånas över denna oslagbara tös. Hon har ett leende och skratt som verkligen smittar av sig, och hon bjuder så på sig själv. Sanna är fenomenal, helt enkelt!

Vi tog oss ut från salen och ställde oss utanför, det hade bildats en lååång kö upp till signeringen vid Sanna. Så vi väntade istället, najs. Träffade Lotta igen och pratade lite, myspys. Hon är så otroligt fiin! Jag tycker om henne va! Hittade även Sannas föräldrar, så himla härliga alltså. Pratade med dem en stund också. :) Sedan stod vi mest och hängde vid sidan där och pratade och skämtade om att vi borde dra till Västerås dagen efter på turnéavslutningen... Det började som ett skämt, därefter drog jag upp till Lotta och frågade henne om hon visste om det fanns biljetter kvar och det gjorde det. Ner igen till Jennifer och det blev bestämt. Vi drar till Västerås, och överraskar Sanna helt enkelt, haha. När kön hade minskat typ helt så tog vi oss fram till Sanna.. Fina människa! Kramkalas med en glad Sanna och vi var lika glada.. Pratade lite om konserten och jag lämnade mitt brev också. :) Vi tog såklart kort tillsammans, både enskilt och gruppbild. Najs! Pratade lite till och bad henne köra järnet på avslutningen i V-ås, haha.. Kramades hejdå och hoppas vi ses snart igen, hihi.. Hon är för söt alltså! Sprang sedan fram till Lotta och tog hejdå innan vi lämnade Rival för kvällen.. Mycket glada och nöjda! :D



Vi gick därifrån till Medis och åt på donken där för vi alla var hungriga, gott. Raka vägen hem sedan och då la vi in bilder och pratade massa.. :) Innan vi kom i sängs, sent kanske..

Kommentarer
Postat av: sannas pappa o mamma

ni är så fruktasvärt goa vi älskar er

Ingmarie o Christer Nielsen

2011-04-20 @ 00:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback