17/4 - Spontant och överraskande. <3

2011-04-20 @ 22:03:26
Under dagen så fixade vi oss massa, in till stan och vi båda åt lite på centralen innan vi tog oss ut till perrongen. Vårt tåg skulle gå vid 17.07 till Västerås. Det blev försenat, först bara 10 minuter.. Ökade till 30 minuter... Vi tänkte att vi hinner ju till Västerås ändå.. Det tog ju bara en timme dit och konserten skulle börja vid 19-tiden. Massa krångel med tågen, blabla.. men tillslut kom vi iväg i alla fall, dock nästan en timme försent.. Lämnade Stockholm vid 18-tiden. Vilket skulle tyda på att vi skulle komma lite sent till konserten, gah. 19.01 rullade vi in i Västerås och vi tog oss ut och undrade vart vi skulle ta vägen tills vi lyfter blicken och ser konserthuset på andra sidan vägen framför oss. HAHA. Gud så vi sprang, in på turistbyrån och köpte biljetter och sedan fick vi hjälp att hitta till rätt dörr, där vi kunde gå in utan att störa konserten..


Konserten hade börjat men vi missade bara första låten. Så vi klev in till tonerna av Devotion, najs! Slog oss ner på nionde raden och såg sjuuukt bra. Det var absolut inte fullt med människor, men det var skapligt ändå. Lite seg publik tyckte vi. Tråkigt! Men vi njöt av konserten som vanligt. Helt fantastiskt ju. Vilken glädje och kärlek Sanna förmedlar från scenen, det syns så väl att hon älskar det hon gör. Man vill ju bara se mer ju! Konserten var så mysig. Och det blir ju inte alltid som det är tänkt, haha. "Näämen nu sitter ni ju på plats!" HAHA. Oj, vad vi skrattade. Jag älskar den där kvinnan. Jag ville verkligen inte att konserten skulle ta slut, jag hade kunnat suttit där hela kvällen och bara njutit. Sanna ska vara så stolt över detta, wow! Hon imponerar varje gång hon står på scenen. Avslutningen med Empty room var lika magisk som alltid. Wow! Stående ovationer fick avsluta hela alltet.






Fotograf: Jennifer Johansson.


Vi fixade väskan lite innan vi tog oss ut från salen. Sannas mamma fick syn på oss och blev lite chockad, men också glad för att vi var där för Sanna! Så vi tog sällskap med henne upp och ut till entrén och stod där och pratade lite innan Sanna gick förbi oss till signeringsbordet. Sanna såg dock inte oss, hihi. Vi drog ner till toaletten för att se hur vi såg ut, haha.. Och sedan ställde vi oss en bit från signeringen och bara väntade och pratade massa.. Sannas mamma kom fram till oss och var gullig också, tack verkligen. Pratade lite där och hon är så härlig! :) När kön hade minskat rejält, så ställde vi oss där. Vi stod sist, såklart. Vi kom fram till Sanna och hon blev överraskad ja. Så roligt att se, helt chockad att vi var där. Kramkalas med fina! En pratstund om lite allt möjligt blev det, så otroligt mysigt och avslappnat. Att hon tog sig tid för oss, underbara! ♥

Sen skulle hon bara avsluta allt där, alltså prata med lite folk, och sedan komma till oss igen.. Så söt! Efter en stund kom hon igen... Vi visade tacobar-bilden och Sanna och hennes mamma blev lite chockade och granskade bilden, haha. Sedan tog hennes mamma gruppbild på oss med mobilen.. Och vi tog även bilder tillsammans med henne, åh vad jag tycker om henne! Och pratade massa igen.. Så mysigt och jag ville verkligen inte lämna henne. Men det lära ju ske, så vi sa hejdå och kramkalas, både med Sanna och hennes mamma. Hoppas vi alla ses snart igen.. Vinkvink och vi lämnade konserthuset. Gud vilken kväll det blev, snacka om lyckat. Åh, vi var helt överlyckliga över hela kvällen. Att Sanna blev så glad, att hon tog sig så mycket tid och hela träffen med henne. Myspys!




Vårat tåg tillbaks till Stockholm gick strax innan 22-tiden. Så tre timmar i V-ås blev det, och jag har aldrig varit så lycklig för just de tre timmarna. UNDERBART! I Sthlm efter elva-tiden, blev en promenad i Vitabergsparken och sedan la vi över bilder och sådant innan vi somnade sent.




Stockholm by night..


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Fantastisk dag! Vilken TUR att vi åkte :-)

2011-04-23 @ 00:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback