Kanske, kanske inte..

2011-04-30 @ 00:35:10

Funderar på om jag ska börja tävlingsdansa eller inte.. Jag hade det i tankarna redan i höstas när jag började på Ackes. Men det blev inget med det. Föremot att jag har ju inte dansat så mycket och jag har ingen aning om hur det går till alls. Om jag kan/får börja tävlingsdansa.. Och skulle man våga göra det?!

Funderar då antingen på hiphop eller pardans.. men pardans då lär man ju ha en partner, haha. Och vet ju inte om det finns någon över redan eller om jag lär leta reda på någon i så fall. Och jag har ju knappt dansat varken hiphop eller pardans.. Hm. Det finns mycket frågetecken ännu, men jag tror jag ska prata med dem på dansskolan och se vad dem säger. Kan ju i alla fall höra mig för, behöver ju inte bestämma mig direkt. Men gud vad roligt det skulle vara!

Kanske, kanske inte..
bara lite tankar..


Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag antar att du vet vad jag tänker.. Hihi :D Vad är det för pardans du funderar på? :)

2011-04-30 @ 08:05:03
URL: http://jenniedorotea.blogg.se/
Postat av: Carro

Jennie: Ja, jag tror det va ;D hihi. Jag funderar antingen på bugg eller salsa. :) men ja, vilket som nästan, men helst nån av de två.. salsa har jag ju dansat en termin förut också. Men jag ska prata med dansskolan så får vi se vad som händer.. :)

2011-04-30 @ 16:02:27
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback