2/4 - Sannas 15 års-jubileumskonsert! <3

2011-04-03 @ 00:29:46
Jag åkte med Päivi in till Gävle vid 18-tiden och hon släppte av mig vid konserthuset, taaack! Kom in på konserthuset och det var inte alls så mycket folk där, jag blev chockad att det var så lite folk. Jag hade för mig att det var mycket folk som bokat då när jag bokade, men tydligen inte.. Strax innan sju så var det dags att inta platserna.. Jag satt självrad ett, i mitten, haha.. Och det var inte alls mycket folk på de fem första raderna, lite tråkigt ju. Först tyckte jag att det var lite pinsamt att sitta där framme själv, men sen intalade jag mig själv om att Sanna skulle uppskatta det i alla fall. :) Vilket hon gjorde också..


Jag tänker inte skriva om varje låt och så nu, jag kommer inte riktigt ihåg ordningen heller, men efter Sthlmskonserten så ska jag skriva en lite mer ordentlig recension..
Konserten började och Sanna kom in och rev av en Céline Dion-låt, WOW! Så bra, verkligen. Hela konserten var verkligen underbar. Sannas glädje smittar av sig, helt klart. Hon sjöng både gamla och nya låtar, blandade med korta historier från sitt liv och jag ville bara hoppa upp på scenen och krama om henne vissa stunder. Fina hon! Hon satte sig bakom pianot och sjöng också, jag dog. En av mina absoluta favoritlåtar från senaste plattan, Not afraid to love. Åh, det var magiskt! Jag fick höra de flesta av mina favvo-låtar från senaste plattan eller överhuvudtaget egentligen. Mello-låtarna kom också, iihi! Jag var glad och ville aldrig att konserten skulle ta slut. Jag hade kunnat suttit där hela kvällen/natten och lyssnat på Sanna.. för vilken röst människan har. Det är helt otroligt. Jag slutar aldrig att förvånas och imponeras av henne. Galet, WOW!



Signering efteråt och den höll på ett tag, jag väntade till alla var klara. Så det blev bara jag och Sanna kvar typ. Åh, underbara människa! Lämnade över presenten jag hade, och bad henne öppna den på plats. Om det blev lyckat, att det blev. Sanna blev väldigt rörd, gulle hon! Hon fick en tavla med lite ord och en guldskiva typ. Hon är finast! Hon grattade mig också, och tyckte att det borde ha vare hon som skulle gett mig present. xD haha, söta, det tyckte jag med! ;) hahaha. Pratade lite om konserten och lite allt möjligt. Jag tycker om henne va! ♥ Kramades miljaders gånger kändes det som, gulle. Hon var tvungen att gå bakom tillslut, så vi tog hejdå och ses om två veckor igen. Lycka!


En otroligt lyckad kväll.
Tusen tack Sanna för att du finns och för att du är den du är!

Kommentarer
Postat av: Mika

MEN SÖTA!

<3

2011-04-03 @ 14:29:29
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback