Första Juli!

2011-07-01 @ 19:07:36
Det har redan blivit Juli-månad. Herregud vad tiden går fort.. Vart tog Juni vägen egentligen?! Inte mycket kvar av sommaren nu ju, skööönt! Denna månad bjuder inte på mycket alls. Jag ska mest jobba lite här och där.. Förbi mormor nån sväng nästa vecka. Veckan därpå, närmare bestämt vecka 28, så ska jag jobba lite hos pappa. Och från och med måndag nu så ska jag hänga på Strömmingsbaren under lunch-tid och hjälpa till lite, plocka undan disken och sånt. Så lite pengar här och där får jag in. Så najs!

Annars är det zumba minst en gång i veckan.. Och jag måste ta tag i promenaderna ju, måste verkligen! Sommarkväll i Gävle börjar också, varje onsdagskväll är det lite artister som uppträder.. Ska in minst en gång i alla fall. Den 23:e är det Parkrocken här i stadsparken och den ska jag förbi en sväng på. Och sedan så blir det ett sommarkryss i slutet av månaden.

Så ser min ganska så tråkiga månad ut. Tänkte skriva tomma men den är inte så tom egentligen pga allt jobb. Men det blir nog bra ändå.. Får se om det händer något mer, men det är tveksamt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback