Konsert på Spegeln!

2012-04-01 @ 15:32:30
Ibland älskar jag mitt liv lite extra mycket, igår var en sådan dag! Jag kan bara säga tack till Ida Long. Så otroligt häftig brud alltså. Tacktacktack för att vi fick medverka i din konsert! Grym kväll på Spegeln, eller dag rättare sagt. Tack!

Samling vid 15-tiden på Spegeln för att köra ett genrep med Ida och alla dansare. Två gånger körde vi igenom allt. Första gången lite löst med lite fix och sådant, andra gången bara rakt igenom. Vissa steg satt bättre än andra, lite osäkert också. Vi var klara strax innan sex och då drog vi iväg och åt lite på Monroe's. Jag, Caroline, Josefine, Victoria, Therese, Emelie och Alexander. Trevligt! :) Tillbaks på spegeln vid sju och gick igenom lite steg med Ida igen, så vi blev säkra på dem. Najs! Det började komma massa folk också, och vid 20-tiden så klev förbandet upp på scenen, Oh My O. Dem var faktiskt bra ju, lite annorlunda men bra.. En liten paus innan det var dags för grymmaste Ida Long.



Strax efter 21-tiden så började det... vi dansare satt längst fram och njöt va. Ida och tre dansare började på golvet till Walk into the fire. Så bra! Grymt! De flesta låtarna från hennes skiva var med. Minns inte ordningen men några låtar var Crash, Doll, Don´t stop walking, Body n soul, Hearts, Dalmo-Walk, Come out and play.. Vi på första raden var med och dansade i Crash, Don´t stop walking, Coochi och Give it into me. Galet roligt, och det kändes faktiskt bra! Satt även dansare utspridda i publiken som dansade i några låtar och så.. Otroligt häftigt, det hände nåt hela tiden liksom. Och med alla ljuseffekter, wow! Var man inte där så missade man verkligen nåt! Ida är så sjuuukt grym! Stående ovationer, såklart. Det var hon värd! Avslutade sedan med två extranummer, Mad World och Again. Så himla bra. Jag älskar sista låten, hennes röst alltså. Love. Stående ovationer igen, jubel och applåder fick avsluta den fantastiska kvällen på Spegeln!








Har sett Ida några gånger nu och hon blir bättre och bättre för varje gång. Så roligt att se. Hennes inlevelse och den utstrålningen hon har är helt otrolig. Känslan hon bygger upp kring sina konserter är magisk. En resa man följer med på som man aldrig vet hur den slutar. En speciell känsla får man och en upplevelse som är svår att sätta ord på. Tack Ida för att du är Du! Så unik och Så fantastisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback