Göteborg 4-5 juli!

2012-07-06 @ 17:34:57
Var till Göteborg i onsdags, tåget rullade in strax innan halv fyra-tiden. Messade med Emelie och mötte upp henne på centralen typ direkt. Så himla underbart att ses igen, vi har ju inte setts på 1,5 år och då var det första gången.. Vi tog en sväng på Nordstan och Kompassen.. Och bara pratade massa, så mysigt ju! Vid fem-tiden så skulle Emelie vidare, kramkalas och hejdå.. Över till centralen och väntade in Jennifer som kom med tåget halv sex.. Väntade in Josefin och sedan tog vi bussen ut till vårat hotell, det tog bara tio minuter. Så najs! Checkade in och kollade in vårat rum. Det var fint va! Sedan tillbaks in till stan, jag köpte donken och de tog sushi och vi begav oss till trädgårdsföreningen där vi slog oss ner på en filt vid vattnet. Mysigt! Satt där till åtta ungefär innan vi följde strömmen av folk till Ullevi.. Mycket folk ju! Jag köpte en t-shirt också, beslutsångest deluxe. Sa hejdå till Josefin och vi begav oss in på Ullevi, köpte nåt att dricka och sedan till våra platser. Långt uppe på läktaren, men vi såg bra. Nån DJ spelade när vi kom in och han höll på till nio ungefär.. Sedan var det en låååång väntetid, herreguud!
 
Vid halv elva så entrade Madonna scenen till folkets jubel. Så snygg öppning ju!! Oh my god, som Madonna började allt med. Girls gone wild var första låten. Hon är grym va! Konserten var otroligt bra ju, trots att hon slaktade vissa av de gamla låtarna och de var mest låtar från nya skivan, som inte alls är lika bra.. Men själva helheten så var det så gryyymt! De två sista låtarna var dock bäst, Like a prayer och Celebration! Och Madonna kan dansa, verkligen. Åh, love it! Jag vill också kunna va!! Hon är 53bast, hur orkar hon?! Och hur snygg kropp har hon inte, galet ju!! Madonna är the queen of pop!!!
 
Konserten slutade vid halv ett ungefär, då var det bara att ta sig ut bland allt folk. Hade ju förbokat en taxi men hittade ingen utanför så vi följde strömmen in mot centralen och tog bussen strax innan ett. Fullpackad buss verkligen. Var på hotellet strax därefter och vi sa nog godnatt ganska så snabbt..
 
Klockan ringde vid halv sju dagen efter och vi var trötta. Duschade, packade väskan och sedan var det frukostbuffé som gällde. Gott! Bussen in till centralen och var där redan vid åtta, Jennifers tåg gick vid 8.42 så vi sa hejdå då. Tackade för gårdagen! Jag satt kvar på centralen en stund innan jag trallade ut på avenyn och messade lite med Annika. Låste sedan in grejerna på centralen och promenerade till Liseberg, där jag mötte upp Annika strax efter elva-tiden. Så kul att ses ju! Vi drog in på Liseberg och strosade runt mest.. Åt en glass i solen och pratade, mysigt! Nån timme senare så tog vi en promenad tillbaks till centralen och kikade runt på Nordstan lite.. Satte oss ute i skuggan och pratade lite, så sjukt varmt var det. Vid halv tre sa vi hejdå och jag hoppade på tåget hemåt.. Byte i Sthlm och tåget var försenat så var hemma en timme senare än beräknat. Mamma hämtade mig och var hemma i viken vid halv tio ungefär.. Tack Gbg och alla vänner för fina dagar!
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Fler sådana här dagar tack! Puss!

2012-07-06 @ 20:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback