Fiin dag va!

2012-05-03 @ 14:44:45
Här sitter jag lite småstressad och vet inte riktigt varför va, haha.. Finns mycket att göra men jag vet inte vad jag ska göra, lite så faktiskt.. Läste Sannas blogg tidigare här, och hon är troligtvis i Sandviken nu också, bara några minuter härifrån. Åh, det är fint! :) Jag ska dit om 2,5 timme typ, genrep som gäller.. Najsigt!

Imorse här så smsade jag med Sara, och hon kom hit och lånade benvärmare av mig, så det blev lite snack där. :) Josefine ringde i samma veva, så pratade lite med henne också.. Sedan smsade jag med Sofia och hon hämtar upp mig påvägen till arenan senare, najs! Och för en stund sedan så cyklade jag till stan, till Carros jobb och lämnade över biljett till konserten imorgon och pratade lite.. :) Mysigt! Det är fint med vänner! :)

Vad ska jag göra nu?! Jag vill liksom till arenan och dansa nuuu.. Får nog ta och packa väskan för kvällen då, först genrepet på arenan och sedan åker jag med flera med Irina till Gävle och vi ska ha latino.. Yeah! Borde kanske hinna plugga nåt också, en film hinns nog med också och även lite mat.. Då borde väntan vara över sen. Kom igen klocka, spring framåt! :D

Pusshej!


Senaste träffen, Hille kyrka i december..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback