September.

2013-09-01 @ 23:02:01
Gud så fort tiden går alltså, redan september och hösten står för tröskeln. En hel sommar har svischat förbi och det har inte hänt så fasligt mycket. Jobbat, varit utomlands och tränat en del. Fint! Nu lämnar vi dock den bakom oss och skuttar in i september-månad och höstterminen. Månaden bjuder på en liten Stockholmstripp också, träffa vänner och Körslaget. Annars ska jag dansa massa om jag kan bestämma vilka kurser jag ska gå nån gång, och även träffa lite vänner. Det blir nog en bra månad ändå. :)
 
Dagen idag har jag först spenderat här, kom inte upp förrän efter ett-tiden nån gång. Och på kvällen var det träning igen... Jazz/showen som bara blir roligare och roligare, och sen zumban som är galet kul redan. Pratade lite med Irina också, fina! Sen tog jag sällskap med Marie hem.. Hemma blev det scones med mamma och sen satte jag i Göta kanal 2 som jag kollar på än.. Så himla bra!
 
Tänkte ta upp de här med söndagsblogg igen, får se hur länge jag orkar...
Måndag: Jazz/show 17.30. Tävlingsdisco 18.30.
Tisdag: Standard pardans 17.45.
Onsdag: Zumba 17. Latino 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Zumba 18. Syster fyller år, grattis!
Fredag: Latin pardans 17.30.
Lördag: Å-draget i Gävle, Ida uppträder på kvällen.
Söndag: Jazz/show 17. Zumba 18.
 
Bara massa dans under veckan som gäller, får se sen hur det blir.. Syster fyller år också, så ska försöka fira henne med. Sen kolla in IdaÅ-draget på lördag, finfint! Och ska försöka träffa lite vänner också. :) Det blir bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback