Mitt 2014.

2014-12-31 @ 23:52:41
Vilket otroligt lugnt år det har varit. Herrejösses! Det har inte hänt så mycket men ändå så har det varit mycket. Jag jobbade lite extra på mellansvenska städ under våren och sen fick jag tio veckors sommarjobb där, himla najs. Och i höstas så kom jag in på en yrkesutbildning i Gävle, handel och administration. Två dagars praktik i veckan, jag är på åhlens och stortrivs. Och skola två dagar i veckan, med jättebra klasskamrater. Allt känns så bra!
 
 
Så det har inte hunnits med några trippar alls detta år, helt sjukt ju. Skönt men vissa grejer är jag ledsen över att jag har missat menmen. Vi åkte utomlands i somras i alla fall, hamnade på vårt älskade alcudia på Mallorca. Två veckor och det var så härligt. Var även på en allsångskväll i Gävle i somras, Tillsammans med Magnus Carlsson och Linda Bengtzing. De var himla bra ju! Och nu i december här så var jag på julkonsert i Gävle, på den fantastiska Sanna Nielsen. Bästa på alla sätt o vis ♥
 
 
Dansen. Jag har dansat massor trots att motivationen har dalat och tiden inte funnits riktigt. Det är roligt att dansa men det har varit för jobbigt vissa gånger också. Så lektionerna har gått lite upp och ner, vissa gånger har det gått jättebra och andra inte. Jag har utvecklats lite grann det här året i alla fall, kanske inte lika mycket som jag har velat, eller så har jag bara inte sett det själv.. Jag har i alla fall fått höra från vänner och lärare att jag har utvecklats, det är fint, så jag får väll försöka tro dem.
 
I våras dansade jag en del kurser: jazz/show, tävlingsdisco, tävlingshiphop, zumba x2, fantasy, disco, jazz och pardans x2. Och i höstas dansade jag också en del kurser: tävlingsdisco, zumba x2, disco x2, fantasy, feminin vibe/house och pardans x2. Terminerna avslutades på Parken och Folkets hus som vanligt. Och på våren också med Magic of Dance Gävle teater. En fantastisk kväll med Babsan som konferencier/gästartist. Superfint! Jag har även fått jobbAckes under året, som zumbaledare, så jag har kört båda terminerna plus sommaren. Så roligt och lärorikt! Det har blivit en himla massa tävlingar under året också. Disco, hiphop och solo/duo pardans. Gick upp i silverklass i disco, galet kul! Det är himla roligt att tävla, jag gillar kicken man får, åh!
 
  
Vänner. Alla fina vännerna jag har träffat genom dansen. Så otroligt glad för att jag har dem i mitt liv. Försöker träffa dem så mycket jag bara kan.. Ibland önskar jag så att dygnen hade flera timmar. Vi har hunnit med en hel del under året som gått ändå, himla mysigt ju! Jag tycker om mina vänner
 
 
Året är slut, hej då 2014. Nu välkomnar vi det nya året, hej 2015. Jag hoppas att året ska bjuda på en hel del utmaningar och förändringar, och en massa, massa glädje. ÅH!
2015 - hit me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback