Liten paus

2014-03-09 @ 23:44:00
Nu var det en vecka sen jag bloggade också, men har knappt haft datorn på alls under veckan. Har mest bara dansat massa.
 
I måndags fritränade jag disco en timme innan lektioner, sen jazz/show, tävlingsdisco och tävlingshiphop. Vi körde typ bara program på de två sista lektionerna, segt men ändå bra.. På tisdagen var det standard pardans som gällde och det gick väl någorlunda. I onsdags fritränade jag disco med Helena nån timme, sen zumba och fantasy på kvällen. Bara massa repetitioner liksom.. Även i torsdags så fritränade jag lite disco med Helena. Sen väntade disco, zumba och jazz. Massa repetition men också lite nytt, fint! Sist så hade jag och Josefine en privatlektion med Irina. Vi skulle få duo-program till en tävling framöver, som jag ska blogga om.. Chacha och merengue som gällde, så himla roligt alltså och programmen blev toppen. Tack Irina! Och i fredags blev det lite disco också, innan det var dags för pardans x2..Och innan vi lämnade Ackes så gick jag och Natalie igenom våra hiphop-program.. Finfint ju! Och igår var jag på danstävling hela dagen, ska blogga om de senare..
 
Idag har det också varit träning. Jag körde först zumbaAckes i Gävle, den kursen har jag termin ut nu. Så himla roligt! Efter den så skyndade jag mig till kulturcentrum här i viken för att bugga en timme. Najs! Och sen gick jag och Irina igenom salsa-steg lite snabbt, taaack. Och sen skjuts hemåt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback