Mot Turkiet och Side.

2013-07-25 @ 00:09:18
Snart är det dags! Om bara nån timme så blir vi upphämtade här hemma, och det blir raka vägen till Arlanda. Imorgonbitti så går flyget till Turkiet. Det ska bli så härligt att komma iväg ju... och att se något nytt, det ser jag nog mest framemot. Att få upptäcka nya ställen, det ska bli så roligt! Hemma igen den 8aug, på kvällen. Så bloggar då igen! :) Vill ni något under dessa två veckor så nås jag på mobilen, tjing!
 
bilder från fritidsresor.se.

Packad och redo.

2013-07-24 @ 21:42:26
Snart har den här dagen sprungit förbi också. Började dagen med att packa klart allt, kändes som hur mycket som helst men det fick plats och det blev bra. Följde sen med mamma och hämtade syster i Gävle och sen blev det Valbo en sväng. Fint! Fixade med räkningar och sånt sen. Fick hm-paket idag också, beställt ett par randiga leggings, najs. Sen ut till graven med mor och sen förbi pappa och lämnade musbus o boris som ska vara där när vi är borta. Sen till ica för att köpa tidningar till resan och lite gott att äta, och det blev även donken-mat med oss hem. Gott! Och nu sitter jag här och kollar lite på Unforgettable. Får se vad som händer mera här...
 
kaos...

Sista träningen innan resan..

2013-07-23 @ 23:09:22
Åkte in till Gävleeftermiddagen idag, först en liten sväng på stan och sedan till Ackes. Träffade Helena där direkt och pratade lite, och sen kom Lisa också. Trevligt! Vid 18 var det dags för zumba igen, woho. Det var jag, Irina, Vahidin, Lisa och en till, Anita. Ida dök upp precis när vi skulle börja, för hon skulle dansa i andra salen, men hon åkte på att köra uppvärmning med oss, haha. Det blev wacking, så himla roligt! Sedan blev det zumba för fulla muggar, jobbigt ju! Irina och Vahidin körde, även Lisa körde några danser.. sen fick jag köra en dans i slutet. Najs! Sprang sen och bytte om direkt efteråt.. Pratade med Anita lite och även Vahidin då. Sen en pratstund med Irina om höstens kurser, det blir väl bra, haha. Hon är fin! Frida kikade ut från dansfysen i pausen och då pratade vi lite grann.. Och sedan lite mer prat med I och V innan de drog, kramkalas! Och jag drog strax därefter till bussen och var hemma runt halv nio.. :)
 
 i söndags...

Anmäld!

2013-07-23 @ 22:39:21
Efter mycket velande så är jag nu anmäld till höstens danskurser. Det har varit mycket kring om jag verkligen vill dansa eller inte, och hur mycket jag ska våga mig på så det inte blir som det blev i våras.. Har även pratat med Irina lite grann och jag ska testa mig fram i höst.. så får vi se vart det slutar..
 
Dessa kurser är jag anmäld till...
Tävlingsdisco
Standard pardans
Latino forts/övade
Show (fantasy) avanc
Latin pardans
Jazz/show övade
 
Dessa kurser blev det + zumban. Jag vet faktiskt inte hur det blir, vilka jag vill gå osv... Det visar sig efter första veckan. Hur grupperna är, vad som dansas och ja, hur allt är.. Zumban är den enda jag är säker på, och sen får vi se om det blir flera gånger i veckan också. :)
 
i vintras på ackes...

Kvällspromenad.

2013-07-22 @ 21:00:21
Fick lite tråkigt och drog ut på en promenad ikväll här. 40min och 4,3km. Hääärligt!
 

En solig dag!

2013-07-22 @ 18:10:17
Idag har det varit eller är fint väder än. Klarblå himmel och sol. Finfint! Jag och syster solade lite på altan tidigare idag. Så himla varmt ju! Efter 1,5 timme gav jag upp, haha, men det fick räcka.. Senare var jag ner på stan med mamma och kikade lite, hittade väl inget direkt men funderar lite.. Nu sitter jag här och kollar på Unforgettable, som vanligt känns det som.. :) får se vad som händer senare..
 
 

Söndagshäng på ackes.

2013-07-21 @ 19:01:14
Det blev en tripp in till Gävle och Ackes här på eftermiddagen. Tänkte att jag kanske kunde få tillbaks lite av glädjen och motivationen för dansen om jag åkte och dansade lite... det funkade dock inte så bra! Var där i två timmar i alla fall, för mig själv. Gick igenom fantasy-danserna, mest David Lindgren-danserna för dem är roligast. Men även moderna och discon, najs. Hittade sen pardans-skivor så gick igenom mina program där också. Chacha, samba, rumba, jive, vals och tango. Så kul! Sen blev det lite discoprogram och tränade även lite piruetter innan jag gav upp.. lekte lite med kameran som vanligt också. :D
 

Valbo igen...

2013-07-20 @ 17:33:13
Åkte in till Valbo köpis idag igen, med mamma denna gång. Kikade runt överallt, träffade Josefine lite snabbt också. Och sen kom min syster in efter oss också. Blev lite shopping på hm (deo och hatt!) och bikbok (två linnen), najs! Och sedan åt vi på subway innan vi åkte hemåt igen.. :)
 

Valbo och Gävle.

2013-07-19 @ 18:09:00
Hade tråkigt här hemma och bestämde mig för att åka till Valbo köpis en sväng i eftermiddags.. Kollade runt lite grann, shoppade trosor, haha. Kollade även in danssommarjobbarnas föreställning igen då de var där och uppträdde. Fint! Pratade en hel del med Erika, Victoria och Alexander.. Trevligt ju! Sedan hoppade jag på bussen in till Gävle där jag också kikade runt massa.. Det enda jag fick med mig hem därifrån var ett träningslinne från ginatricot som jag kollat på så länge, nu på rea. Najs! Sedan bussen hemåt och var hemma strax innan fem-tiden..
 

En liten dagens...

2013-07-18 @ 22:51:20
Dagens vill ha: En heldag fylld med aktiviteter med fina vänner..
Dagens klädsel: Shorts och linne.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i tofs.
Dagens händelse: Zumbade här ikväll med de bästa.
Dagens låt: Live my life - Far est movement ft Justin Bieber
Dagens saknad: En vän att hänga med..
Dagens dummaste: Att det var dåligt väder typ..
Dagens sjuka: Att det är en vecka kvar till Turkiet..
Dagens drog: hmm.. spelet röj!
Dagens roligaste: Träningen.
Dagens favorit: Irina!
Dagens köp: Inget..
Dagens godis: inget.
Dagens humör: Glad men trött.
Dagens ord: -
 
i höstas efter en danstävling, maybe?!

Lite träning..

2013-07-16 @ 23:07:29
Var in till Gävle ikväll här för lite träning men kom in en timme tidigare.. Tog en sväng genom boulognern och gud så fint det är alltså. Där borde man hänga oftare ju.. Sen in på hm för att köpa lite strumpor och in på coop för en glass. En piggelin, mums! Gick sen och satte mig i parken utanför vasaskolan, fint. Strax innan 18-tiden så drog jag till ackes och det var dags för zumba.. Det var jag, Helena och en till.. Plus Irina, Vahidin och Lisa. Roligt men lite segt också.. Vi körde på som aldrig förr och hade så roligt. En timme gick fort och fastnade med Helena efteråt och tog sällskap hem till henne innan jag gick vidare till bussen hemåt.. Fint!
 

Trevlig kväll i Högbo.

2013-07-15 @ 22:27:49
Elin hämtade upp mig ikväll här och vi åkte ut till Högbo en sväng. Gick till Högbo Qvarn och köpte oss en varsin mjukglass. Så himla stor och allt bara rann och vi hade askul, haha. Otroligt gott ju! Satt bara och pratade en bra stund. Sen hämtade vi klubbor och det var dags för lite minigolf, det var inte alls många som spelade, nå par till bara.. Vi hade askul verkligen! Vissa banor var konstiga och det var så roligt att spela ju.. När vi var klara så hoppade vi i bilen och åkte hemåt igen. En mycket trevlig kväll ju, tack Elin! :)
 

Gävle.

2013-07-15 @ 15:42:00
Var in till Gävle en sväng tidigare här. Kom in dit runt halv tolv och mötte då upp Cassandra, Alex och Hannah på torget, där vi slog oss ner och pratade lite grann. Strax innan tolv så tog vi oss bort och ställde oss för att kolla på danssommarjobbarnas föreställning TMND som började vid tolv. Erika som höll i det, fint! De var faktiskt bra ju, roligt att se! Hejade på Erika lite snabbt efter och sedan drog vi till donken en sväng.. In på gallerian till 13 för att se dansföreställningen igen.. C och A drog sen och då hängde jag på Victoria och Alexander, som var med och dansade, ut till torget igen. Trevligt! In på hm en sväng sen där jag träffade Hanna också. Köpte flipflops och sen gick jag till bussen och var hemma runt halv tre.. Fint!
 

Söndagsfika.

2013-07-14 @ 19:06:00
Jag och syster var ner till pappa och Sinikka för lite fika i eftermiddags här.. Det blev glass med jordgubbar ute på altanen. Trevligt! Blev där nån timme och satt bara och pratade.. fick en liten present också för att vi (läs, min syster) var och vattnade när de var borta.. :) Tack!
 
denna fick vi, kan användas på båda sätten tycker jag... ;D

Nytt!

2013-07-12 @ 19:04:50
Jag har fyllt på garderoben lite grann de närmaste veckorna. Några bilder på en del av allt, det finns dock lite mer men orkade inte fotta de.. Ignorera mig på bilderna bara, så ful... xD
 
Bild1 - neonrosa shorts och svart tubtopp från hm.
Bild2 - svart linne från hm och militärshorts från ginatricot.
 
Bild3 - vit topp från hm och randiga shorts från veromoda.
Bild4 - gul topp och jeansshorts från hm.
 
Bild5 - tunika från hm.
Bild6 - vitt linne från hm och turkosa shorts från veromoda.
 
bikinis från hm.

Zumba, baby!

2013-07-12 @ 16:38:16
Har zumbat även denna vecka.. Var in till ackes i tisdags och vi blev bara tre personer, eller fem med Irina och Vahidin. Haha, det kändes väldigt konstigt men vi körde på.. Roligt! Och i torsdags var det dubbelpass igen. Gävle först där vi blev fem personer igen, lite drygt men vi körde på.. Och sen följde jag med I&V till Sandviken, och där var det ett 10-tal som kom, så det var mycket roligare. Och svettigt blev det! Massa pratprat och sedan fick jag skjuts hem igen, tack! :)
 

Paket från cdon!

2013-07-12 @ 14:20:46
 
Beethoven 1, 2 och 3.
Body of proof säsong1.
Les Misérables.
Jillian Michaels bok Unlimited.
Skilda Världar volym 10.
 
Mycket najs!

Jobbet är över.

2013-07-12 @ 13:30:03
Nu har jag jobbat min sista vecka.. Fyra veckors sommarjobb är nu över. Tiden har gått fort men ändå lite segt ibland.. Nu är det slut i alla fall. Var förbi kontoret efter jobbet och lämnade tillbaks alla nycklar och pratade med chefen lite.. Känns lite tråkigt att det är över nu men ändå väldigt skönt.. Nu hoppas jag på lite extrajobb i höst istället.. :)
 

Slapp helg.

2013-07-07 @ 17:35:01
Då börjar helgen närma sig sitt slut också. Inte hänt så fasligt mycket heller.. Vattnat hos pappsen, städat rummet och kollat på alldeles för många avsnitt av Bones, haha. Men det är fint det med! Och idag har jag legat ute på altanen och solat i några timmar, strålande sol och klarblå himmel har det varit eller är väl fortfarande. Otroligt varmt ju, men skönt med lite färg på kroppen igen, haha.. En fin dag!
 
Nu kollar jag lite på Bones här igen och ska hämta lite pastasallad. :)
 

Morgonpromenad.

2013-07-06 @ 09:33:00
Nyligen duschat här efter att ha varit ut på en promenad i det fina vädret. 45min och 4,6km.
Det kändes fint!
 

<3

2013-07-05 @ 21:20:00
 

Träning!

2013-07-05 @ 18:10:15
Jag har zumbat massa denna vecka, äntligen så kom I och V hem igen, hihi.. Var in till ackes i tisdags och körde ett pass, både Irina och Vahidin körde då. Så roligt men ack så trött jag var.. Träffade Frida lite snabbt efteråt också innan hon skulle träna, sen satt jag kvar en stund med Irina, Vahidin och Helena. Fint! Och i torsdags (igår) var jag in till ackes igen, denna gång körde Vahidin och Lisa. Även jag fick köra en dans, haha.. Roligt! Pratade lite med Lisa och sedan hängde jag på I och V till Sandviken och IOGT för ännu ett pass.. Bara Vahidin som körde, eller jag hjälpte till med tre danser. Det var roligt och svettigt. Helt slut efteråt ju! Och fick sedan skjuts hem, taaack! :)
 
 

Vattning hos pappsen!

2013-07-05 @ 17:52:46

Skönt!

2013-07-05 @ 15:54:39
Det blev en liten promenad med musbus tidigare här... :)
 

Helg igen!

2013-07-05 @ 15:13:00
Ännu en helg som ekar tomt i kalendern. Boooring!!! Så har det varit sedan dansen tog slut i maj.. herregud vilket liv man har, eller inte har kanske man ska säga, haha. Men helg är det i alla fall och jobbveckan är slut, vilket känns skönt. Så det blir nog en väldigt slapp helg nu innan jag hoppar på sista jobbveckan. Happy!
 
 
Sitter här och kollar lite på Bones just nu, och mumsar choklad. Gott! Får se vad resten av dagen har att erbjuda.. ;D

Första juli.

2013-07-01 @ 13:54:06
Redan 1 juli, herregud så fort tiden går.. Tycker det fortfarande känns som maj och att sommaren nyss börjat.. menmen så är inte fallet, snarare att sommaren snart är över. Inte hänt så fasligt mycket under juni-månad, mest jobbat faktiskt och träffat lite vänner..
 
Men nu går vi in i juli-månad här och det finns faktiskt inte så mycket planerat här heller... Jobbar två veckor till, sen är det leeedigt! Och i slutet på månaden så åker vi till Turkiet, Side, i två veckor. Ska bli underbart! Annars ska jag försöka träffa lite vänner, träna lite grann och försöka få till en Stockholmstripp.. Det blir nog fint!
 
 mallis förra sommaren..

RSS 2.0