Stockholm...

2007-08-31 @ 00:33:50
here I come :D .... typ vid 11 idag(fredag) går min buss... det ska bli så sjukt kul asså :D micke möter upp mig där, ska bli kul att träffa dig igen : ) ... sen händer det massa, på lördagen är det ju svenska favoriter i kungsan.. yeah, sonja, sanna, jessica och shirley bl.a. <3 ska även träffa adam, anna och nathalie:D wiiie, längtar så mycket <3 söndagen drar vi till skansen på familjedagen ;D haha, markoolio konsert again ; ) vi är ju såklart där för dea (aa) och jessica (a) . äntligen får jag se och träffa dom igen.. och jag ska även träffa mathilda där, första gången :D

oj, det kommer bli en toppen helg asså :D <3

nej nu ska jag sova, ska ju upp snart... hörs när jag är hemma igen..
Varma kramar / C .

Livet börjar här och nu...

2007-08-28 @ 23:01:10

yeah, idag var det öppet hus på SGA.. jag var där och visade upp lite aerobics och det gick jättebra faktiskt.. fixade ju passet och musiken två timmar innan, så nervös var jag, haha.. men det ska nog gå fint det där, lär vänja mig med headsetet bara, usch.. (aa) . men på tisdag kör det igång : )
och träningarna har börjat på badet igen, så sjukt skönt.. äntligen får jag röra på mig, thihi.. så det blir väl några ggr i veckan där om det inte krockar med något annat : )

snart börjar jag plugga också, på komvux.. introduktionsdag nästa vecka.. det ska bli skönt det med, så finns det något att göra på dagarna också : )

yeah mitt liv börjar ta form ;D hahaha.


morgondagen ser ut som följer..
dagen; ska försöka ta mig ner på stan och kolla lite, sen även boka buss till sthlm och även försöka göra klart mitt aerobicpass..
kvällen; träning, dansaerobics :D och kanske gympa, de får vi se imorrn...

Mika, TACK för bannern <3 jag älskar den!

Kärlek / C.

"datakörkort"

2007-08-28 @ 00:49:47

Sommarlovet är slut och folket har börjat skola igen.. men inte jag.. ingen skola för mig i höst, och ska jag vara ärlig så känns det skittrist asså, vad ska man göra.. jag hade gärna haft skolan att gå i på dagarna, fatta vad skönt.. man vet vad man ska göra om dagarna, nu sitter man här och bara ugglar liksom.. Men, jag och sara ska faktiskt plugga två kurser på komvux nu till hösten, så det känns skönt, något att göra! och vi får studiebidrag också, tack : ) .. först historia, trååk.. jag valde inte det självmant, eller lite kanske.. jag är typ tvungen att plugga upp den kursen om jag ska komma in på högskolan.. och sedan ska vi läsa en kurs som heter ECDL, haha.. yeah datakurser (aa). sen har jag ju även mitt jobb på SGA, som aerobicsledare.. och ska även hoppa in och hjälpa till på badet, inom aerobics, dansaerobics, dans och troligtvis vattengympa.. yeeah lite pengar är de allt : ) .. och när jag inte jobbar, så kommer jag väl tillbringa mina kvällar på badet och träna.. så ser min trevliga höst ut, ha.

Sommaren ´07 har varit kanoners.. eller inte om man ska se tillbaka på vädret, då har de verkligen varit skit, fy fan asså... men om jag ser tillbaka på allt som jag har gjort, alla små och stora äventyr.. så har de här nog varit den bästa sommaren! Så sjukt roligt jag har haft och så mycket fiina minnen det skapats!



TACK Alla... utan Er hade sommaren inte blivit den Bästa <3

adam, mika, malin, emma, sara, mikaela, micke, martin, nathalie, bonnie, sara, lollo, milla, sofie, linnéa, marre, jenny, linda, anna, angelica, celicia, josefin, mathilda, nathalie, jonna

`-v-´ Sonja A, Sanna N, Dea N, Linda B, Sara L, Jessica A `-v-´

Massvis med Kärlek / C.


Snygging!!!

2007-08-26 @ 11:37:16
SHIT asså, var man inte vaken innan man kolla på Nyhetsmorgon, så är man ju de nu helt klart...
Vilken chock jag fick :O världens snyggaste brud var där.. SNYGG var hon ja <3
LINDA HAR KLIPPT SIG OCH FÄRGAT HÅRET MÖRKT!!!
jag är värsta :O i chocktillstånd... vadå snyggt liksom.. hon passa så BRA i de :D

Okej inte så värst bra bilder, men inte så lätt att ta på tvn (a) HAHA. man ser ju någorlunda ialf... kanske kommer upp någon bättre sen om jag hittar någon...

KÄÄÄRLEK


image262

S & S <3

2007-08-24 @ 22:33:22
image260

vadå ursööööta ?!?
jag får snart hjärtattack här :O dom är så himla sööta tillsammans...
det där kallar jag KÄRLEK !!! vänskap livet ut ... <3


image261 
Underbara är vad dom är, älskar Er <333

Love / C.

Lovely night

2007-08-24 @ 14:25:47
SHIIIIT ASSÅ... JAG OCH MIKA ÄR FAN BÄST xD ...
Underbar kväll / natt på msn... HAHAHA jag har nog inte skrattat så mycket på länge.. XD detta lär vi göra om gumman, ojoj.. LÄTT BÄST !! Tack!
TACK för att du finns <3 JAG ÄLSKAR DIIG! <333


Bapbapbap Bapbapbadam <3333 HAHAHA, BÄST eller hur Mika ?! xD
Sexiga-låten... HAHA, sexdräkten ASG.. xD
Elgitarren HAHAHA, yeah riktigt snyggt eller inte xD HAHA.

TACK MIIIKA <3

Torsdag...

2007-08-23 @ 16:18:07
image258

Gör:
lyssnar på Svenska favoriter
Ska: call folks och fixa aerobicpass (om jag orkar xD)
Har: kollat mello06 (aa)
Vill:
 att det ska bli den 1 sep <3
Humör: glaaad som vanligt :D
Kläder: korta jeans och linne
Frisyr: utsläppt
Sminkning: ingen
Temperatur: ingen aning, men de ser varmt ut ;D

Dans is lajf !

2007-08-22 @ 22:16:50
yeeeah :D
nu ikväll här så har jag varit på badet och dansat :D så skööönt att de börjat igen.. lycklig! de är de bästa som finns, älskar de... hiphop/jazz blev de idag : ) nästa vecka är de dansaerobics ;D efter dansen så hade Sanela vattengympa, så där blev jag kvar och kollade : ) jag ska ju själv köra vattengympa där sen.. så hon visade lite hur man gjorde och sådära : ) .. ojoj haha, men hoppas inte de kommer krocka med dansen bara, för jag Måste gå på dansen ^^. jag får ringa till badet och kolla med allt imorrn så jag vet när jag ska börja och så : ) Och SGA har öppet hus på tisdag också, uscha.. haha. menmen, jag ska iallafall köra aerobic där i höst ;D lite småpengar ^^.
Jag har massor att göra imorrn, eller massor är väl att ta i, men jag ska ringa till badet ju, sen ska jag fixa pass och musik till aerobicen på öppet hus :S haha. sen finns de väl lite till jag ska göra (a) hoppas på träning också.. jag måste få röra på mig lite... orka betala, neej, vi får se hur de blir!

nej nu ska jag ta lite glass, mums-mums.. 
: )
Kyss
/ C .

J, du är sööt, Kärlek
<3

Egen tid ...

2007-08-22 @ 00:11:04
idag har jag och sara varit och besökt komvux, vi har nämligen bestämt oss för att plugga lite i höst (a) haha.. historia blev valet (okej, inte för att jag gillar historia, utan för att jag måste xD) HAHA... jag ska även läsa någon mer kurs om de går.. hihi.. jag har även varit till sjukhuset i gävle för att prata om min operation och skit.. haha.. det börjar låta lite hemskt nu, när dom säger att dom ska flytta käkarna, sära lite, lägga dit plattor och skruvar och massa skit :S uscha.. OCH att jag måste ha räls i typ 2 år... hmm jadu jag har en månad på mig att bestämma hur jag ska göra.. Hjälp !!

Efter det så drog jag och syster till valbo en stund.. hittade en fiin tröja jag köpte : ) och även en kalender, jag kan ju fan inte leva utan en sån nu, man blir beroende (a) haha. jag måste ju även hålla reda på vilka dagar de är ju ^^. senare ikväll här så kom sara förbi och vi hade de mysigt, pratade och kollade lite bilder och så : )

just nu
sitter jag och kollar på Mello-04 dvdn... åååh kärlek till den <3 vadå sööta, mm precis dom ja (a) HAHA.

Btw, jag har skaffat linser, de känns superskööönt :D -solbrills i love- :D jag fick även mina efterlängtade singlar med posten i måndags ^^. etymon och du och jag mot världen ... <3

KÄRLEK / C.

image257

Massa Kärlek

2007-08-21 @ 23:36:22
... Bilder säger mer än tusen ord ...

Älsklingarna

 

TRE S showen <3
  


Allsång i Plantis <3
  

Mys i Gbg <3
 Du är Älskad, Malin <3
Denna brud är Alltid Älskad <3
TACK

  

 Tänkte på en viss person (aa) D, Du är Saknad <3

Underbar dag
<3
  

KÄRLEK TILL ALLT OCH ALLA !!

"Jag älskar Er, Ni är Bäst"

2007-08-21 @ 20:21:01

Göteborg 14 - 17 augusti <3

Jag kom hem i fredags från några helt otroligt underbara dagar i Göteborg :D jag tänkte ta och berätta nu om dagarna... : )

Tisdag: hade klockan på ringning vid 4.. upp och gjorde mig klar, packade de sista.. vid halv 6 typ skjutsade mamma in mig till gävle till mitt tåg som skulle gå vid 6 : ) fick värsta sköna platsen.. bara en stol och bord typ ^^.. under resan hann jag skriva lite brev, haha, lyssnade även på musik hela vägen.. tåget blev försenat en timme också, så kom fram till Gbg vid kvart i två typ. då mötte jag Adam, vi låste in väskorna och drog oss sedan vidare till Nordstan : ) in på donken, för då var vi hungriga ;D haha. och vem ser inte jag i kassan bredvid då, jo Jonna :O.. jag blev alldeles ivrig ^^ haha. men vi beställde våran mat, men sedan var vi tvungna att ta en McFlurry också, gick till hennes kassa (a). jag pratade lite och så med henne, så sjukt sööt : ) sen begav vi oss till centralen hämtade väskorna och tog bussen till vandrarhemmet för att checka in.. vandrarhemmet var helt okej... sovplats var de ju, mer behövde inte vi! haha..
Vid fem-tiden ungefär så tog vi oss ner till Packhuskajen för kvällen.. Tre S som gällde på kvällen.. men när vi kom dit, så kika vi runt lite.. sen träffade vi brudarna och pratade med dom ett tag, så mysiga <3 sen träffade vi på Anna & Angelica där, trevligt :D hihi, sen vette tusan vad vi gjorde, tog nog en sväng därifrån och var tillbaka till kvart i sju typ.. då var de Popcorn 2007(talangtävling) på scenen, vi skulle ju heja på nr 4, Sandra hette hon.. sonja sa att vi skulle heja på henne åt henne för hon kunde ej vara där, för sandra skulle nämligen sjunga För att du finns! : ) så vi tjoa o tjima på henne, haha, fast även på några till.. hon som vann var så grym asså.. kommer tyvärr inte ihåg namnet, hehe.. efter dom så var de dags för Cara-cola :P haha. så vi kollade på dom med, dom var ju bra : ) efter allt sånt så var de typ bara en timme kvar till showen skulle börja :D iiiih.. Malin och hennes vänner dyker upp också :D Malin, de var så sjukt underbart kul att träffa dig igen, älskar dig <3 stod och pratade med henne en stund.. sen tog jag plats framför scenen med dom andra: Adam, Anna och Angelica...
Klockan blev 21.00 och Sonja entrade scenen :D iiiih, sen Sanna och sist Shirley :D SHIT vilken fantastisk show :D -ÄLSKA- dom var så sjukt grymma, vilken glädje och kärlek de sprider tillsammans, åååh <3 SÅ HIMLA BRA, vill se igen ju.. ville inte att de skulle ta slut. ALLT var så sjukt bra, men astrid lindgren medleyt var så sött <3 sonja o shirley - pilutta ^^. diggar även Bossanova, åååh så gooa dom är, när dom dansar, ojoj.. :D kärlek till dom !!!
Showen slutade runt halv elva och sen blev de signering.. guud så mycket folk, haha, men vi väntade tills de hade lugnat ner sig lite ^^. efter en stund så ställde vi oss i kön och var framme hos dom ganska snabbt, pratade massa och hade allmänt kul <3 tack S:en, för allt! sen stod vi och fotade lite mer.. och då drog malin och gänget, tråkigt men underbart att träffas igen efter så lång tid ^^. men vi tog kort tillsammans med tre s efteråt, när dom signerat klart.. pratade lite mer då och sen var de hejdå :' ) .. sen drog vi till donken för lite kvällsmat (a) hahaha, och gick sedan till vandrarhemmet, kom nog dit vid två-tiden eller något sånt.. då checka vi lite bilder och sen var de dags för sängen : )


Onsdag: idag vaknade vi sent, gjorde oss klara och drog in till stan.. till vårt kära donken i nordstan (a) haha. träffade Jonna, pratade lite med henne : ) sen åt vi och tog oss sedan till centralen, för att ta tåget till Falköping för att där gå på Allsång i Plantis :D Sanna skulle vara med där ^^. vi kom dit till typ fem-halv sex.. då bokade vi våra hembiljetter och drog sedan ner till plantis.. insläppet hade inte börjat ännu, men vi hade inte så mycket pengar så vi tänkte ändå inte betala in oss (a) haha. så vi gick till backstage ingången och väntade på Sanna.. efter ungefär 20 minuter så dyker Magnus Bäcklund upp med familj, hejar på han o så :P haha. sen typ vid kvart i sju så kommer Sanna och hennes kille :D glaad eller vadå ;D hon är sjukt Underbar, TACK för allt!! <3 vi stod där och snackade ett tag, tog kort och sådära : ) vi drog tillbaks till stationen innan allt, bara för att vi skulle kolla om vi kunna byta biljetterna, för sanna ville ju ha kvar oss ^^. hehe. men det gick tyvärr inte för biljettservice grejen var stängd.. haha. så vi drog tillbaka, hörde henne sjunga, Gabriellas sång och en allsång.. sen träffa vi henne lite snabbt igen, berättade om biljetterna, men vi bestämde oss för att stanna kvar ändå till slutet och chansa på nästa tåg :P Sanna blev glad, vi blev glada :D sen tröttna vi på att stå utanför där, så vi drog runt och fråga om vi fick betala in oss, eller komma in ändå.. och de fick vi :D yeah ; )
Vi hann se lite där inne, innan de var dags för slutnumret, Sanna - Vågar du, vågar jag :D spelade ju givetvis in, wiiie va grym hon är !! sen blev de signering på sidan av scenen, pratade lite med Sanna och Gudmund: ) hann även ta ett till kort innan vi lära rusa till tåget ^^. vi tog tio-tåget därifrån, kom till göteborg igen vid elva.. och då var de bråttom ner till packhuskajen (a) hahaha.. kommer dit och träffar på Malin, Emma, Martin och gänget :D iih, så underbart att träffa Er <3 OCH jag hade inte missat Linda, hon var kvar därinne (a) iih, carro glaaad!! för jag missade ju hennes konsert, kändes som in i sjutton i hjärtat asså.. fan, skulle ju velat vara där, menmen.. stod där och snackade med gänget ett tag, och tillslut såg jag Linda o resten komma ut en bit bort.. jag fick värsta ruset och sprang fram till henne och bara kastade mig omkring henne.. *gooos* hihi, Linda blev lite chockad, hahaha. och Johanna Karlsson ba; :| är ni alltid såhär? :O HAHAHA.. ^^. sen tog vi kort tesammans och pratade lite : ) Linda - SÅ saknad! men sjukt kul att träffa henne igen <3
Sen skulle dom sticka och vi med.. vi drog till donkan allihopa :D så otroligt mysigt.. en underbar stund, massa skratt och massa prat (L) -kärlek- vi kom nog från donkan vid typ två-tiden, sa hejdå till Martin och Emma, ni är så sööta <3 sen tog vi lite sällis med Malin och gänget.. sen blev de hejdå och kramkalas med Malin ^^, du är älskad hjärtat, så sjukt mycket <3 på vägen hem gick vi förbi sibylla och då blev de mer saknad, men nu efter Dea (a) thih. vi var hemma till halv 3 och då var vi trötta, haha.. somna typ direkt..

Torsdag: hade klockan på ringning idag tror ja... jo de hade vi nog.. upp och hoppa, gjorde oss klara och sedan begav vi oss till Liseberg : ) när vi väl kom in på området, så började de ju givetvis att spöregna :S haha. och då vägrade jag att köpa åkpass, för jag ville inte åka och bli blöt ; ) men tillslut så blev de så att vi köpte åkpass, först blev de kanonen ;D yeeeah va jag älskar den ^^. sen vidare med Balder och Spinrock :P sen snurra vi runt lite.. fick massa minnen från förra året (L) -KÄRLEK TILL DOM- vi åkte den andra bergochdalbanan också.. och vi kika även in på PandaVision ;P HAHA. sen var klockan typ fem och vi begav oss till stan/nordstan, åt på donken (a) och började ta oss ner till packhuskajen.. när vi kommer vid lilla bommen så hör vi någon repa på scenen från packhuskajen och jag ba, de är Jessica :O oj vilken fart de blev på oss.. vi RUSA diit som några tokar :D haha, snacka om bra hörsel ^^. haha. raka vägen fram till scenen, vi var typ själva där inne :O HAHA.. Jessica såg oss och heja, även Måns :P haha. dom repade sin duett, så vackert ^^. mitt i där så såg jag Anna (dansare/kör till måns) typ en bit bakom oss.. jag ba :O Anna står där, vi går dit.. ; ) (Mika, ditt fel att jag börjat gilla henne xD) men säger bara, sjukt sööt människa : ) vi tog kort tillsammans med henne.. sen tillbaks till scenen för att filma lite.. hehe. sen när Jessica hade soundcheckat klart, så gick vi till sidan och ropade på henne.. och hon, sööta kom ut ^^. pratade lite med henne och tog kort : ) vadå goo <3 sen satt vi oss lite på sidan och lyssnade på Måns soundcheck, och när han skulle repa Maniac så flög vi upp och ställde oss vid scenen :D iiih.. och Joan kom även fram och prata lite HAHA, kände igen mig från Rent (a) najs du ; ) efter de så sprang vi till sidan av scenen igen och ropade ut Anna, pratade lite med henne och så : ) tack hihi.. sen ville Adam så gärna till Götaplatsen och kolla på Footloose, så han drog dit medans jag vart kvar på området ^^..
ja, tråååk.. iskallt och inget att göra.. haha, men tillslut dök Lise-lott och Madde upp, så jag for fram till dom :D vi gick in på Kajskjul 8 och satte oss och pratade lite, medans vi väntade på att Adam skulle komma tillbaks : ) var även ut och kollade när Cue uppträdde på scenen.. haha.. sen kom Adam, de var väl runt åtta typ : ) då följde vi med dom fram till Cue för dom skulle ha autograf, hahaha.. sen tog vi plats framme vid scenen, längst fram såklart.. först ut var Janina.. sen kom Jessica :D:D yeeah va hon är GRYM :D jag filmade typ hela :D och de började ju förstås att regna också, men bara lite smått.. : ) men när hon sjöng Min Kärlek, då började de SPÖREGNA :S shit asså.. jag blev dyngsur, både min kamera och jag HAHA.. efter den låten så gick jag in på kajskjul igen, så jag såg inte det sista.. men de var inga egna låtar med henne då.. så de gjorde inte så mycket.. blöt blev jag iallafall, man kunde typ vrida ur min tröja :S så jag gick i linne hela kvällen, fy faaan va kallt de var asså..
Vi gick ner till signeringstältet sen, men hon skulle ju inte signera förräns efter Måns.. haha, menmen, hade inte så mycket att göra :P sen var de nå grejs på scenen, Emmy med sin sommarlåt.. sen Laser Inc med Det var en gång en fågel.. YEAH :D den diggar jag :D iiiih.. haha. sen var de nån kille som sjöng My girl.. tror låten heter så.. den är bara sååå sjukt bra :D hihi. efter det så drog vi in på kajskjul igen, Adam ville ha kort med Peter Siepen :P hahaha, så vi var in till han, jag tog bara kram (a) sen dansade vi runt lite där inne så vi blev varma : ) och sen blev klockan elva typ och Måns konsert börja.. så då gick vi bort till signeringstältet igen : ) o shit va kallt de var ute då, jag stod och hackade tänder där :/ hehe. men kollade även på Måns, grym konsert iallafall :D sprang fram till scenen nån gång och kollade lite närmare :P hahaha, sen tillbaks till tältet.. ja Jessica&Måns skulle ju sjunga duett men de blev inget av, de fanns inte tid till de :( så sjuuukt dåligt ju, duetten var verkligen såå bra!! menmen..
Vi stod längst fram i signeringskön HAHA, de tog ett tag för dom att komma ut, men sen kom dom :D iih.. tog autograf av Måns också, kände mig lite tvungen till de, haha.. stog ju mitt framför han.. sen blev de Jessica :D oj vilken härlig tös :D pratade lite, tog autograf.. tacka för att vi kom (a) hahaha. sen stod vi kvar och tog kort på henne.. hjälp, va söt man får vara <3 Ääälskar henne <3 sen på slutet sprang vi fram till henne igen och tog ett kort tillsammans och pratade lite mer ^^. sen drog hon och även vi.. då var väl klockan typ halv ett, hehe, men stod kvar en stund utanför men sen stack vi till donken : ) där vi åt och precis när vi skulle kila typ så började de spöregna igen så vi blev kvar ett tag, men sen orka vi inte mer, så vi drog ut i regnet och jag BARA i linne :S uscha kallt.. vi bestämde oss för att ta taxi, så vi tog ut pengar och hoppa i en taxi som körde oss till vandrarhemmet : ) skööönt.. kom hem runt halv tre typ och då blev de raka vägen i sängs för vi skulle upp tidigt dagen efter...

Fredag: klockan var på ringning redan vid åtta-tiden.. de var dags för utcheckning denna dag :'( så trååkigt.. klockan tio var vi ute från vandrarhemmet och tog då buss in till centralen, låste in väskorna.. och sen till donken, Adam skulle äta : ) va tusan gjorde vi sen :S hahaha, minns att dagen var lååång och tråkig typ :P jo vi snurrade runt lite i nordstan, var till donken och köpte en McFlurry, najs ;D och där såg jag Andrea Bonde, ingen vet vem hon är men ialf (a) HAHA. sen träffade vi Lise-lott lite snabbt : ) och sen tog vi oss ner till Lilla Bommen.. där vi snurrade runt ett tag.. sjukt kallt var de ute.. och de fanns inte ett piss att göra :S men vid fyra-tiden typ så åt vi på donken (a) jaja, vi åt där hela tiden.. ;D hahaha. sen hämtade vi våra väskor.. mitt tåg gick hemåt vid 17-tiden.. så vi begav oss till mitt tåg.. hoppade på och vi snackade lite till, sen var de dags för hejdå och så :'( .. Adams tåg gick vid halv sex..
Och såklart fick jag sällskap hela vägen på tåget till örebro :/ haha, drygt.. men jag diggade musik hela vägen; sonja, sanna, shirley, linda, jessica och dea var de som spelades om och om igen ^^. bytte tåg i örebro.. stod där en halvtimme helt upp o ner och väntade :P haha. sen kom tåget, yeah ;D och då var de raka vägen hem till sandviken.. lyssnade även då på musik hela vägen.. jag kom hem till sandviken vid elva tiden.. pappa hämtade mig och jag fick mat när jag kom hem, I think ^^. haha, jag var iallafall sjukt trött.. men jag satt vid datorn en stund, kom nog i säng runt ett...


TACK till Er alla som medverkat på något sätt och gjort denna resa oförglömlig.. Adam, Malin o co, Emma, Martin, Anna, Angelica, Sonja, Sanna, Shirley, Linda, Jessica, Anna, Jonna, Maria, Lise-lott, Madde... TACK <3


YEAH <3

2007-08-13 @ 20:33:56
imorrn bär det iväg till Götebooorg.. ojoj vad jag längtar.. det är helt sjukt, äntligen är dagen kommen :D allt är packat och klart.. typ (a) lite smågrejer kvar som jag packar ner imorrn bitti.. tåget går vid 6-tiden.. usch, fy och blää.. så sjukt tidigt, kommer vara jäkligt trött när jag anländer till Gbg, haha.. men det får man ta (a) väl där så träffar jag Adam och vi ska ha SÅ SJUKT KUL!! :D ...

nej nu måste det fixas lite här... innan jag kan sätta mig till ro (a) hahaha. jag taggar iallafall för fullt här med maaaaassa bra musik <3

image236
image237  image237
Käääärlek / me.

Om igen ...

2007-08-13 @ 14:32:46

Som en port som har öppnats på glänt
Släpper genom ljus som gryningen tänt
Så ser mina ögon en värld
Så börjar tanken sin färd
Som att vakna upp ur en evighets sömn
Stå mitt i livet och behålla sin dröm
Så växer en känsla i mig
Jag vet jag får den av dig
För du väcker nånting inom mig

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Som den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen

Som att se när is blir till vågor på sjön
Att hitta blommor som har växt under snön
Förflyttar jag berg med min tro
Att det som spiras ska gro
Över vida vatten finns en bro

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Som den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen

Du låter längtan födas, ännu en gång i mitt liv
Och du vände var sten där det finns något gömt
Gör verklighet av det jag bara drömt

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Som den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen
Så älskar jag dig om och om igen

***
Underbar låååt .. finns några fiina minnen med den, bengtzing <3


two days..

2007-08-12 @ 17:56:39
image235

HUR JÄKLA SÖÖT FÅR MAN VARA ?!?



Dagens låt: för att du finns - sonja aldén
Dagens dusch: imorse
Dagens frisyr: utsläppt med diadem
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans och linne
Dagens händelse: ...
Dagens planer: packa lite
Dagens vill ha: chooooklad
Dagens saknad: sonja och sanna ^^
Dagens drog: svenska favoriter ;D
Dagens tråkigaste: reeegn
Dagens finaste: sonja ^^
Dagens måste: skriva ^^
Dagens dricka: saft
Dagens köp: solo-tidningen :D
Dagens mat: korv, haha
Dagens kärlek: sanna ^^
Dagens mående: braaa men trött :P

hejsvejs .. <3

Bråding <3

2007-08-12 @ 01:15:19
image234


yeaah, nu har jag vare in på cityfesten.. kollade på den där p3 star grejen, (som för övrigt sänds i radion den 25:e augusti i p3 star) de var faktiskt grymt :D tråkigt att vara där själv bara, menmen.. träffade på sussi där, en gammal klassis : ) hihi. trevligt..! bästa artisten för kvällen var ju såklart Velvet, riktigt grym asså :D sen var de massa knas.. haha, o de var ingen signering efteråt, de hade varit lite huller om buller under dagen.. tråkigt men.. jag fick träffa min tös ialf :D Sanna Bråding <3 så otroligt goo hon är, så himla skön :D och jag diggar henne stil asmycket : ) efter det så tog jag bussen hemåt igen.. eller först inhandla jag en guld väska ;D haha. sen hemåt..
Jag var nöjd med min kväll, jag fick ju träffa hon jag var in för.. en bra kväll ^^. lite surt bara att det var så sjukt lång kö till bungy jumpen :( menmen, en annan gång, givet de : )

allt för mig denna gång... / C.


".. jag måste få en kram utav dig..." ".. jag vill också ha en kram.."  SÖTA ^^...

Cityfesten

2007-08-11 @ 15:44:11
ja idag är de ju tänkt att jag ska in på cityfesten.. men är jäkligt seg just nu asså.. vill verkligen inte betala buss in till Gävle och jag vill inte ta bilen in, för de är säkert jättemycket folk.. hmm.. men jag måste ju in på P3 star grejen.. Sanna Bråding ju ;D härlig brud de!! sen är de ju lite uppträdanden också, bla Velvet : ) hihi. sen måste jag även shoppa lite ^^. vill ha en ny väska, finns jätte snygga där ju :D tänkte försöka hinna med de innan kl 18, när de börjar!! sen blir de nog hem efter de, eller först signering, men sedan hem.. orkar inte se Di leva :S haha

nej nu måste jag ta tag i nåt, lär fixa mig och sådära.. så jag kan komma iväg : ) skriver mer ikväll...
Gränslös kärlek / C.


image232

". du är det bästa som hänt mig, visa mig vägen hem
en dröm som släcktes i natten, väcktes av dig igen
för mig så finns ingen annan, vi har varandra nu..."

sovdags

2007-08-09 @ 03:44:04
jobbdags imorrn igen, men nu äre sista dagen ;D
Hörs mer imorrn, eller senare idag.. sängen kallar nu!
 Kärlek / C.

<3

2007-08-09 @ 01:35:56
Jag älskar mina vänner <333 -ni vet vilka ni är-
... vi har minnen för livet, som alltid kommer att finnas kvar ...
FÖR EVIGT

image231

Göteborg snaaart ... de kommer bli Bäst <3

Hett, hett, hett

2007-08-07 @ 16:20:18
ja nu äre verkligen sommarvärme ute och jag ska inte klaga, men FY FAAAAN VA HETT DE ÄR ;S blir gaalen, de går fan inte att vara ute typ.. men jag har legat ute på altan i tre timmar o solat nu.. heeeeett, typ 36 grader i solen :O jag orkade fan inte mer så jag gick in ^^. mycket svalare inne..

ska iväg på vattengympa senare, har inte så go lust att åka iväg o träna nu.. men jag måste typ.. jag lär ju se lite hur de går till att leda vattengympa, för de ska jag troligtvis göra till hösten på badet : ) men de ska nog gå braa.. hehe. efter de så blir de väl bara hem och slappa här framför datorn.. om inget annat dyker upp :D

Soliga kramar / C.


Längtar till Göteborg <333 en vecka kvar nu, det ska bli så sjukt kul :D

image230

Måndag...

2007-08-06 @ 18:43:50
image229

Gör: Lyssnar på Sonja ^^ och väntar på maten .
Ska: Troligtvis ner på stan och parken .
Har: Jobbat i förmiddags .
Vill: att det ska bli den 14 aug <3
Humör: Glad men grymt trött .
Kläder: Shorts och linne, för tillfället .
Frisyr: Hästsvans ;D haha
Sminkning: Nada .
Temperatur: ASHETT ;O ( jag ska inte klaga (a) )

Tack för att NI finns <3

2007-08-05 @ 00:01:26
image228

... JAG ÄLSKAR ER ...

ALL MIN KÄRLEK TILL ER ! <3333

Pride i mitt <3

2007-08-04 @ 23:54:52
Sara och jag åkte som sagt till Stockholmpridefestivalen igår.. hon kom och hämtade mig lite innan tio, också skjutsade vi syster min till resecentrum, hon skulle också ner på priden : ) sedan åkte vi och hämtade Maria, Ullis och Lina som också skulle dit.. men dom skulle stanna över helgen så dom åkte ej med hem..
Vi kom fram till Stockholm vid ett tiden.. och då tog vi oss ner till tantolunden, pride park.. mysigt ställe ju ^^. vi gick runt och kollade stället, träffade även på sara löfgren en snabbis : ) så himla sööt <3
Sen vid halv fem så uppträdde hon.. hon sjöng fem låtar tror ja de var ^^. älska Finn fem fel, den är så grym ;D vi hann även träffa henne en snabbis efteråt, så jäkla goo.. Kärlek till den bruden <3

Efter träffen med Sara så kollade vi lite på WIG Stockholm, dom uppträdde på scenen, efter de så drog vi till centralen och åt, där vi träffade på syster och hennes kompis.. sen kom Martin också, så han satt med oss på mcDonalds.. mycket trevligt att träffa han igen :D efter de så tog vi oss ner till tantolunden igen, när vi kom dit så var de nå knas på scenen, hahaha.. så vi gick runt lite där och kolla på allt folk.. sen blev de WIG Stockholm igen.. de var kul att se :D Babsan och Anna Book dök upp och sjöng ; ) hehe. sen spelade Barbados vid nio tiden, så vi kollade lite där :P haha, dom var väl helt okej.. såg även mattias holmgren, johan thorsell och kim kärnfalk där då ^^.

Sen vid tio tiden var de dags för Blacknuss med gästartister som Lutricia McNeal, Swingfly och Britta Bergström.. ojoj vilket drag de var, så sjukt kul :D Lutricia var skitgrym :P men de var dom andra två me ; ) haha. och Sanna Bråding dök också upp på scenen :P Swingfly tog ut henne ; ) så sjukt söööt.. carro blev glad (a) hahaha. showen slutade vid elva och då drog vi oss hemåt.. ut till sollentuna och sen raka vägen hemåt.. vi kom hem halv 3 inatt :S hahah, då var man sjukt trött asså.. raka vägen til sängs, somna nog direkt..

Uuuunderbar daaaag <3 pride, givet nästa år igen ;D

image227
Tack Sara <333 Jag Älskar Dig <3

Today <3

2007-08-03 @ 08:44:18
image226

drar jag och sara till stockholm och går på pridefestivalen :D och ser Sara Löfgren bla : ) det ska bli så sjukt kul !! wiiie.. åker om lite mer än en timme typ :D LÄNGTAR !!

vi kommer hem inatt någon gång.. orkar tyvärr inte skriva då.. så berättar allt imorrn innan jag åker till jobbet ; )
Ciao / C.

Jag älskar er mina vänner <3 -ni vet vilka ni är-

åååh <3

2007-08-02 @ 18:33:32
jag älskar sonja aldén ...

tror ni inte den människan var med på schlagerkvällen på priden då :O nu ikväll... ååååh.. nu blir jag sur, JAG VILL DIT !! lyssnar på henne nu.. För att du finns <3

TACK Martin <33333

FAAAAAAAAAAAAAAN OCKSÅ !!! varför åkte jag inte för, jag ville ju ner på den ju.. ÅNGRAR MIG SOM FAN !!!

image225

Msn lista ;D

2007-08-02 @ 01:50:31

Vad heter du på msn just nu?
Caroline     <3          pride snart...

Som personligt medelande?
INVINCIBLE <3 | S,S,S,L,D <3 | www.cardil.blogg.se

Hur många är online?
16 st

Hur många kontakter har du?
85 : )

Använder du Windows Live Messenger?
Yees

Vad har du för status?
Online :P

Vilka pratar du med?
Sara, Milla och Celicia

Vem är roligast att prata med av dom som är online just nu?
Sara.. du och jag för evigt baby <333


Vem & vad tycker du om den 8:de personen på din msn?
Emelie.. hon är en go tös : ) -like..


Vem pratade du med sist?
Sara :D <3

Har du dig själv på din msn?
Aaah (A)


Ca, hur många % av alla dina, brukar du chatta med?

typ 30 % snackar jag me


Brukar du trycka på "Esc" elr krysset i hörnet, när du ska stänga ner en konversation?

både och ^^

Hur många ggr loggar du in på msn på en dag ungefär?
1-2 ggr


Gillar du msn?

Jorå, kan bli drygt ibland..


När ska du logga ut från msn?
när jag ska sova ;D


RSS 2.0