it gets better.

2014-10-30 @ 23:23:50
Det är ju höstlov den här veckan ju.. Ledigt från skolan, men har varit på praktiken i måndags och tisdags. Så kul! Och dansen är det ledigt ifrån också. Förutom de gånger vi missat nån lektion som vi måste ta igen. Så i måndags var det tävlingsdisco och fantasy som gällde. Jag var otroligt trött, och det blev lite nytt och lite för svårt för mig, men annars gick det väll skapligt. Igår så var det zumba med Vahidin som gällde, roligt! Sen hängde jag och Helena kvar på Ackes hela kvällen och pratade, även Ida hängde med oss ett tag med. Irina och Vahidin också. Det var en fin kväll! Och nu idag så var det disco med Ida som gällde då Irina är bortrest. Himla rolig lektion alltså, hon körde verkligen slut på oss. Jag gillar det så mycket. Fick steg till parkoreografin och jag dansade med Ida, galet kul! Helt slut efteråt ju.. Sällskap av Natalie på bussen hem och hängde med henne lite på stan, najs!
 
Imorgon händer det inget speciellt. En oplanerad dag helt enkelt. På lördag ska jag hjälpa Natalie med lite barnkurser på Ackes, roligt! Och på söndag är det jobb och dans som gäller..
 

Söndagszumba.

2014-10-26 @ 21:30:00
Jag jobbar ju för fullt på söndagar, som jag kanske inte nämnt så mycket om. En timme zumba som gäller. Så himla roligt ju! Lite jobbigt vissa gånger menmen, så får det vara, men det blir oftast bra så fort jag kommer dit. Jag trivs i alla fall med ledarrollen där, jag får visa vad jag kan. Känns jättebra! :) Dock inte så många söndagar kvar på terminen nu ju..
  

Danskväll igen.

2014-10-26 @ 12:03:00
Kom till Ackes strax efter 17-tiden igår och städade lite snabbt. Irina och Vahidin kom en stund efter och då fixade vi fram stolar o bord och allt sådant. Och det kom lite folk, inte så värst mycket men det dök upp flera under kvällen. Jag dansade dock inte så himla mycket.. Hängde en hel del med Irina, trevligt värre! Jag och Johan testade på chachan igen, haha. Pratade med Emilie, Niklas och Stefan i omgångar under kvällen också. Det var trevligt! Det blev en mysig kväll ändå trots att det inte blev så mycket dans för min del. Strax innan halv tio så började vi plocka ihop allt. Pratade lite mer med Irina innan jag drog mig till bussen vid tio. Fint! 
 

Just dance.

2014-10-24 @ 21:24:00
Dansat har jag gjort hela veckan också.. Foten funkar, men lite öm och uppsvälld än. I måndags så var det tävlingsdisco som gällde.. Dansade igenom de koreografier vi har och la på en åtta på senaste dansen. Fint! I tisdags var det standard pardans där vi dansade slowfox, vals och tango mest. Fick en ny slinga i slowfoxen, repeterade en nygammal-slinga i valsen och fick ett nytt steg i tangon. Det gick väll bra! Sen körde vi finaler i slutet då fick vi dansa quickstep och wiennervals också. Och i onsdags så blev det zumba först och sen disco där vi fick lite nya steg och dansade igenom allt flera gånger.
 
Igår (torsdag) så fick Irina förhinder men vi körde lektioner ändå. Jag ledde vår discolektion, och det gick väll skapligt. Vi gick igenom alla tre koreografierna vi har, med räkning och sen dansade vi dom. Det gick bra! Och sen körde jag zumban efter det, roligt! Fantasyn ställde vi in och ska dansa på måndag istället... Och ikväll här så var det latin pardans som gällde. Mycket samba och rumba, och i slutet blev det finaler med chacha och jive, även paso för de som dansar det. Fint!
 

Prov.

2014-10-24 @ 15:01:00
Skola igen. Hade information och kommunikation hela förmiddagen. Genomgång inför Word-provet som vi har om tre veckor... Fast jag och Elin skulle göra det idag redan för vi orkar inte vänta till 14nov när vi redan är klar med allt.. Så efter den långa och sega genomgången så fick vi göra provet. Det var faktiskt ganska lätt och det kändes jättebra, och läraren lät riktigt nöjd! Så nu vill jag veta resultatet ju! Efter lunch så hade vi en kort lektion där vi fick göra lite vad vi ville, så jag fixade klart en uppgift som skulle in i onsdags så det var gött! Sen tog jag helg..
 

Skola.

2014-10-22 @ 15:48:00
Idag var det en sväng till skolan också. Började dagen med näthandel.. Kort genomgång om resultatbudget och kapitalbudget som vi fick göra nån uppgift på, sen eget arbete med de uppgifter som vi hade kvar.. Sen hade vi marknadsföring resten av dagen typ... Hade genomgång inför provet som vi har efter lovet, najs! Sen fick vi testa på att texta för hand... för skyltar osv. Himla roligt ju, men svårt! :)
 

Åhléns.

2014-10-21 @ 21:34:00
Praktiken rullar på bra! Igår var det dags att plocka fram allt julpynt, herregud så mysigt! Värsta lilla tomteverkstaden blev det ju.. Roligt! Avslutade dagen med en timme i kassan, börjar lära mig nu, wiie! Och idag spenderade jag hela dagen på lagret, galgade och tömde några pallar.. Också roligt! Längtar redan till på måndag, vill vara där jämt ju!
 

Danstävling i Söderhamn 18/10

2014-10-19 @ 14:36:00
Igår var det som sagt danstävling i Söderhamn. Mamma skjutsade in mig till Ackes. Vid 7.30 så gick bussen därifrån och vi var ett litet gäng som hoppade på där, vi hämtade även upp folk i Hagaström däribland Irina och Vahidin. Sen var det raka vägen till Söderhamn, det gick dock väldigt fort att åka dit ju.. Var framme runt nio-tiden och tog oss in i hallen och lämnade grejerna och bara hängde runt. Tävlingen började vid 10 och först ut var hiphop par, sen grupp och sist singel. Så det blev en liten väntan innan jag fick dansa. Vi var dock bara fyra stycken i min grupp så det blev presentation först, jag hatar det. Några ronder senare så blev det final och det gick skapligt. Prisutdelning sen och jag kom 3:a. Det var la skoj, jag fick pokal i alla fall. Sen var det lång väntan igen, då det var samma ordning i discon. Par, grupp och singel. Men passade på att äta lite här och umgicks med folk och kollade på alla som tävlade. Grymt! Min grupp var bland de sista ronderna, då vi bara var fyra och hade direkt final. Ut och dansade och det kändes sådär, då jag kände av min fot lite också menmen.. Prisutdelning sen och kom sist som väntat. Men det var en bra tävling för Ackes ju, det var många som kom upp på pallen i både hiphop och disco. Fint! Tävlingen slutade runt halv åtta, då kastade vi ihop alla grejer och begav oss därifrån. Hamnade på donken i Mariestad, sjuuukt mycket folk men vi fick mat tillslut. Gott! Sen raka vägen hemåt, hoppade av i Hagaström och fick skjuts hem av Amanda o co. Tack!
 

Dansigt, eller inte.

2014-10-17 @ 21:21:00
Veckan började väll inte direkt som önskat. Jag landade galet efter ett hopp på tävlingsdiscon och stukade foten i måndags. Så den är uppsvälld och gör ont i vissa vinklar. Så det har inte direkt blivit så mycket dans för mig alls i veckan, har mest kollat på bara. Himla tråkigt! Och när det är tävling imorgon också, första regions ju och jag har knappt tränat nåt. Det känns inte särskilt bra alls. Men jag körde igenom discoprogrammet för Irina nu ikväll här innan vi lämnade Ackes och jag kommer igenom det. Så jag hoppas det funkar imorgon också... :)
 

Pardanstävling i Lidköping 11/10

2014-10-12 @ 11:46:00
Igår var det dags för terminens första tävling, pardanstävling också.. Sov hos Natalie och vi hade klockan på ringning vid 3.30, så himla tidigt. Åt lite frukost, packade väskan och fixade oss lite snabbt. Vid 5 så blev vi upphämtade vid stora vägen vid henne. Det var Marcus, Emma och deras föräldrar som körde, även Anna, Dariel och Josefine åkte med där. Så vi var ett litet gäng, det var najs! Vi sov typ halva vägen tillLidköping, vi var framme runt 9-tiden.. Kollade in "hallen" eller rättare sagt lokalen där tävlingen var.. Så litet ju.. Tävlingen började vid 10 och först ut var bugg, swing, salsa och danceshower.. Vid 11.30 så började solo och duo, och det var inte så stressigt som det brukar vara, så skönt! Först ut var standard-danserna, så kul att dansa med ny klänning och allt också. Vals och quickstep väntade, det gick väll helt okej. Bytte sen om för latin-danserna, och ny klänning igen, najs! Först ut var chacha, följt av jive, salsa och merengue. Det gick någorlunda bra i alla danserna, roligt ju! Prisutdelning väntade sen... Jag kom 3:a i vals, quickstep och merengue och 2:a i chacha och jive. Jag var nöjd! Sen bytte jag och Josefine om inför duo-danserna, de som gällde var chacha, jive, salsa och merengue. Det gick jättebra ju, dock blev det lite småfel men vi hade roligt! Prisutdelning direkt efteråt... Vi kom 2:a i merengue och 1:a i chacha, jive och salsa. SÅ galet nöjda, och vi blev lite chockade att det gick så bra. Men himla roligt! Sen var vi klara för dagen och då väntade standard och latin. Vi hade fem par från ackes och det gick väll skapligt för dem. Vi var klara strax efter 15 och då skulle discon börja, det var extraklass i brons också, men vi skyndade oss att byta om och begav oss ut till bussen. Vi stannade till på donken i Mariestad också, alla var hungriga så det var gött. Passade på att ringa Irina då också och berättade om dagen, fint! Sen var det raka vägen hemåt, fick skjuts hem till dörren och var hemma runt nio-tiden. Så skönt!
 

Dans och skola.

2014-10-10 @ 16:07:00
Ja, veckan har svischat förbi.. Det har dansats massor och det har även varit skola. Det går bra med allt. Slutade tidigare från skolan idag men jag och Elin satt kvar nån timme och pluggade ikapp och så. Himla skönt! :) Snart ska jag in på pardanslektion också, det blir nog bra... Sista inför tävlingen imorgon.
 

Häng med fin vän!

2014-10-04 @ 21:05:00
I eftermiddags här så åkte jag in till Gävle för att umgås med Matilda. Himla najs! Vi började med att kika runt massor på stan innan vi hamnade på coffehouse by george för en fika. Kladdkakan, mums! Satt där och pratade ett bra tag om lite allt möjligt. Så mysigt! Himla roligt att ses igen ju! :D
 

Break free.

2014-10-04 @ 12:41:25
Två dagar till har sprungit förbi.. I torsdags så mötte jag upp Josefine på eftermiddagen och vi drog till Ackes och fritränade lite inför nästa helgs tävling, det gick väll bra. Sen väntade dans resten av kvällen. Disco, zumba och fantasy. Lagom trött sådär när sista lektionen började, så segt.. Och igår var det skola som gällde först och det rullar på.. Hem en snabbsväng och sen till Gävle igen med Natalie. Kikade stan lite snabbt och sen till Ackes för pardanslektion. Det gick väll sådär denna gång. Efteråt blev de så att jag följde med hem till Natalie och åt middag och hängde med henne. Himla mysigt!

Häng med handelstjejerna.

2014-10-02 @ 11:13:41
Igår var det skola som gällde, slutade dock två timmar tidigare så vid 12 var dagen slut. Då drog jag, Elin, Hanna och Soso ner på stan. Vi tänkte luncha på nian men vi hamnade tillslut på Österns Pärla och tog lunchbuffén där. Så himla gott! Vi blev kvar där ett tag och satt och pratade en bra stund. Kikade runt på stan sen i omgångar. Alla shoppade förutom jag, som vanligt. Runt 15-tiden sa vi hejdå och alla drog åt varsitt håll typ.. 
 

RSS 2.0