Fullt upp..

2011-01-31 @ 20:59:30
Jag hinner knappt sitta här om dagarna va.. haha. Idag har det varit fullt upp. Uppe och hoppade vid sju-tiden, fixade mig och tog bussen in till Gävle och högskolan. Föreläsning vid tio-tiden, mikroekonomisk teori. Idag gick vi igenom efterfrågan och utbud. Väldigt segt! Slutade ett och då satte jag mig i bibblan och pluggade lite, tog mig igenom halva delen av gamla tentan i marknadsföringen. Det kändes skönt! Trallade in mot stan och kikade runt där lite grann och det blev mat på donken, gott! Sprang in på hm och köpte ett träningslinne också. Sedan gick jag raka vägen till Ackes och satt där och kollade på klassen innan, street. :) Sedan kom A och det var dags för jazz övade vid 18-tiden. Vi var lite nervösa över hur det skulle gå, för vi hängde inte med så bra förra veckan, men det gick faktiskt bättre idag. :) Det var skönt, fast jag är fortfarande sämst typ.. Men jag lär mig jättemycket och det är roligt. :) Hann med kvart över sju-bussen hem och blev hämtad på resecentrum av mamma..

Nu sitter jag här och har nyligen kollat på Top model, nu blir det Rum för en stjärna och sedan Thintervention. :) Sedan sova.. också kör vi samma sak imorgon igen. Högskolan, plugga och träning. Najs!
Pusshej!

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

2011-01-31 @ 20:53:24


- Dansen har börjat igen, äntligen!
- Även träningen har tagit fart.
- Let´s Dance har börjat.

Någon som såg direkt att alla tre grejerna hade med nån slags träning att göra... ;D haha.
my life. ♥


Söndagsblogg!

2011-01-30 @ 21:03:29
Nu är det slut på denna helg också. Jag gjorde allt på min lista förutom plugget. xD haha. Det går inge bra va! Var iväg och dansade här ikväll, jazzbalett. Så otroligt bra för kroppen. Faktiskt roligt ju, om man nu kan kalla det så. :) Kom hem strax efter åtta-tiden och då kastade jag mig på tvn för att se Bones. Det är så bra. :) Och nu hittade jag Billy Elliot på en kanal, den ska jag se nu... Och imorgon är det en ny vecka igen och det är dags för den obligatoriska veckoplaneringen..

Måndag: Mikroekonomisk teori 10-13. Plugga! Jazz 18. Thintervention på tv!
Tisdag: Makroekonomi 9.15-12. Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Tandläkarn 9.15. Mikroekonomisk teori 10-13. Plugga! Aerobic latin moves 18.15?
Torsdag: Makroekonomi 9.15-12. Plugga! Ragga 17. Wanted på tv!
Fredag: Tenta - Marknadsföring 9-13. Let´s Dance på tv!
Lördag: Plugga! Melodifestivalen börjar - Deltävling1 i Luleå!
Söndag: Jazzbalett 18. Bones på tv!

Som ni ser så är det mycket av allt. Jag vet inte hur jag ska orka med denna vecka. Herregud, den är galen, men såhär kommer nog mina veckor se ut ett tag framöver.. Suck! Mycket plugg inför tentan, plus att jag ska försöka göra klart hemtentan i veckan också. Hoppas även få mina kursböcker, dem behövs nu, så jag inte kommer så mycket efter direkt.. Yes, det är bara köra på. Högskolan, träning och tv! Mitt liv just nu..

Godnatt!

Dagens...

2011-01-30 @ 12:23:46
Yes, dagens Att göra-lista...

- Duscha.
- Äta något.
- Fixa klart hemtentan.
- Gå igenom förra tentan i marknadsföringen.
- Dansa, jazzbalett.
- Kolla på Bones.
- Göra en veckoplanering.
- Plocka fram grejer för morgondagen.

Ja, det finns lite att göra.. Såhär smågrejer men även stora grejer.. Dags att sätta lite fart tror jag, för om fyra timmar lär jag dra till bussen.
Pusshej!

Dag 29 – Min favoritfödelsedag.

2011-01-30 @ 12:19:02
Jag har nog ingen favoritdag.. alla har sett någorlunda likadana ut. Släkten kommer hit och firar mig och sedan har jag suttit vid datorn eller tvn på kvällen.. 

Men i år kan bli en favorit, det är nämligen så att Sanna har en konsert i Uppsala på min födelsedag.. och det skulle vara mys att se och träffa henne på min dag.. men det visar sig! Jag funderar fortfarande på hur jag ska göra, hur jag ska ha råd liksom..


Mosebacke, våren 2010!


Saturday!

2011-01-29 @ 23:57:34
Sedan i eftermiddags så har det inte hänt så mycket. Betalat mobilräkningar. Fixat klart teorireflektionen. Och kollat massa på tv. Glee och deras Britney Spears-avsnitt. Wow, så bra! Sedan massa filmer - Summer catch, A cinderella story och Så olika. :) Alla är bra och jag har sett de några gånger.. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra.. om jag kanske ska sätta i Salt. Eller kanske försöka plugga igen, det går inge bra alls.. xD haha.

Det visar sig.. Sova orkar jag inte göra än i alla fall.. ;D
Pusshej!

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.

2011-01-29 @ 21:23:50
B o n e s .
Jag har gillat den serien i några år nu och jag har alla boxar som släppts.
Dr Brennan och Agent Booth. Åh, jag älskar dem. Jag älskar alla karaktärerna, åh! Hela serien är helt underbar, spänning och humor. Och Brennans jobb verkar så sjuukt häftigt och spännande, jag vill testa va! Jag kan nog de flesta avsnitten utantill, ser jag början av ett avsnitt så vet jag hur det kommer gå och hur det slutar.. Men jag kollar det i alla fall. Jag älskar serien! Och jag vill så himla gärna träffa Emily Deschanel, hon som spelar Temperance Brennan. Åh!

Ett klipp med bloopers från säsong 4.. och jag bara skrattar med. xD haha.

Dagen rullar på..

2011-01-29 @ 15:06:01
Jag var upp en sväng på stan med mamma tidigare.. Skulle kika lite på träningskläder för det var nå kampanjerbjudande på Team sportia. Linne och byxor för 199:-.. Men det fanns inget snyggt linne jag ville ha.. :( Så det blev inget, och hittade inget annat där heller.. Det var bara massa dyra grejer, jag har ju presentkort på bara 200:-.. Får kolla nån annan dag.. Kikade även in på Intersport, fint men dyrt. Sen även lindex, kappahl och systemet, och en sväng förbi ica maxi på hemvägen. Där köpte jag en film, Salt med Angelina Jolie. Najs! Den ska jag nog se ikväll, fast jag upptäckte att det var andra filmer på tv ikväll också. Nämligen A cinderella story och Så olika. Hm, får se om jag ska se dem och sedan sätta i Salt.. Det visar sig. :)


Om jag ändå kunde släppa datorn för en stund och plugga lite....
Pusshej!

Friday!

2011-01-28 @ 21:12:30
Jag har spenderat min dag med att kolla på massa Sex and the city-avsnitt, närmare bestämt 11 stycken. Haha, så nu finns det inga fler att se.. xD Men det är sååå sjukt bra ju! Annars har jag pluggat lite, fyllt i kalendern massa och bara slappat.. :) Just nu kollar jag på Let´s Dance, fast det är paus just nu.. Det är bra!

Pusshej!


Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

2011-01-28 @ 20:46:19
Jag är inte någon känslomänniska direkt och har väldigt svårt att gråta till musik... men en låt som jag blir väldigt rörd av varje gång är Empty room. Sanna är helt fantastisk och hon är ett med låten! Magiskt! :')



Och det här klippet älskar jag... Sanna är så sööt i början, ett minne verkligen. Gulle!



Ett fantastiskt och magiskt minne!


Thursday!

2011-01-27 @ 20:38:47
Dagen har varit slapp faktiskt. Pluggat lite. Kollat på några Sex and the city-avsnitt. Var in till Gävle och dansade lite igen, testade på ragga idag. Det var roligt, lätt än så länge men jag ska fortsätta i alla fall.. :D Sedan hem och åt direkt.. fastnade lite vid tvn och nu kollar jag på Bones. :) Nyligen betalat mina danskurser också, underbart! Det blev jazzbalett, jazz övade och ragga.. Det kommer bli sååå kul! :D

Nej, nu ska jag kika mer på Bones här.
Pusshej!

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

2011-01-27 @ 20:12:56
Svår fråga, yes...

Det varierar väl från dag till dag.. Vissa dagar tycker jag att jag ser bra ut. Vissa dagar mindre bra. Och ibland även snygg, tillochmed. Ja, så är det! :)


Wednesday!

2011-01-26 @ 23:52:26
Ja, dagen har svischat förbi... Snart över tolv ju. Högskolan i förmiddags.. Mikroekonomisk teori stod på schemat, där vi räknade massa matte typ. xD Ekvationer, funktionsbegrepp och linjära funktionen. Roligt faktiskt. Vi började vääääldigt grundligt med att vi fick förklarat hur ett likamed-tecken såg ut. HAHA! Sen blev det lite svårare, men ändå lätt på nå vis.. Det blir nog bra. :) Bussen hemåt vid halv två-tiden.. Mat i magen och mormor kom hit på fika. Pluggade lite grann, det är inte lätt.. haha. Trallade sedan iväg till badet, det var dags för Aerobic latin moves vid 18.15. Så himla roligt. Det blev svettigt och jobbigt, men galet vad kul det är.. :D Pratade med Päivi som vanligt och sedan trallade jag hemåt igen. Svinkallt ute ju.. Väl hemma så blev det mat, Bones på tv och lite plugg. :) Nu kollar jag lite på Sex and the city, så bra! Och ska göra det ett tag till, imorgon väntar ingen skola men dansa ska jag göra.. woho! :D

Godnatt!

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

2011-01-26 @ 21:19:43


Tuesday!

2011-01-25 @ 21:59:08
Samma veva idag... In till högskolan imorse. Började en ny kurs idag igen, makroekonomi. Och läraren körde igång direkt och jag fattade inget. xD haha. Men det blir nog bra till slut. Tog bussen hemåt sedan.. Det blev några Sex and the city-avsnitt och ja, nå mer hann jag inte med.. Fick skjuts till badet, vid fem-tiden så var det dags för step/styrka.. Åh, så sjuuuukt roligt! Jobbigt men det är bara att köra på ju, galet. Sedan styrkepasset efter det och det blev bara jobbigt, men det gick bra. Pratade med Päivi efteråt, och fick skjuts hem igen, tack! Hemma strax efter åtta-tiden, då åt jag och kollade på Bones. Och nyligen kollade jag på Sommar i Sverige... och nu ska jag, hm, vet inte riktigt vad jag ska göra.. men nåt i alla fall. Säger godnatt här ialf, imorgon är det samma veva igen. Skola och träning. :D Najs!

Godnatt!

Dag 24 – Min favoritfilm.

2011-01-25 @ 21:41:26
Oj, svårt att säga bara en.. Jag har några stycken faktiskt, som jag kan se om och om igen. Kan replikerna och jag tröttnar aldrig. Det är så underbart! Jag nämner tre av dem här nu. :)

1. Dirty dancing. Det måste typ ha varit den första filmen jag såg nånsin.. Typ när jag var bebis nån gång, haha. Och jag har sett den tusentals gånger, den är så himla bra!

2. Föräldrafällan. Den älskade jag från första stunden jag såg den. Och den är fortfarande en favorit, jag blir så glad av den. Den är helt underbar! Väldigt mysig film.

3. Heartbreak hotel. En film som man inte kan få nog av. Den är galen, jag skrattar lika mycket varje gång. Jag behöver inte ens se filmen, utan bara höra för jag vet vilken scen det är och jag kan de flesta replikerna.

Det var tre av favvofilmerna. Och jag ville lägga in klipp också, men det fungerade inte alls. xD Jättekonstigt, så det fick bli utan.. tjing!


Monday!

2011-01-24 @ 22:59:13
Högskolan i förmiddags, det var dags för en ny kurs. Mikroekonomisk teori. Föreläsaren sa att det var en tung kurs och att vi ska läsa en till tung kurs samtidigt som denna.. Och att vi skulle ge upp vår fritid för vi behöver all tid vi har för att plugga och klara kurserna. Haha, nej tack.. Jag ska klara kurserna ändå hade jag tänkt. :) Sprang en snabbis på stan innan jag åkte hemåt, det blev som sagt ett par leggings som fick följa med hem.. Hemma kollade jag på några avsnitt av Sex and the city och hann även äta lite..

Och det var dags att bege sig mot Gävle igen, dags att dansa.. Testade på jazz övade och jazz nyb/forts. Övade var svårt, det gick fort och jag kan inte allt vi gjorde... och nyb/forts var för lätt, och det är så många nya som knappt har dansat förut, så det blev mycket upprepningar och det var drygt när man redan kunna det. Så jag och A pratade med dansläraren, Johanna, efteråt om hur vi tyckte.. vi ville nämligen ha ett mellanting, haha. Och hon tyckte att vi skulle gå övade, för att få mer utmaning och så blev det också. :) Det blir nog bra!

Tog bussen hemåt och var hemma strax efter nio-tiden. Kollade på Rum för en stjärna.. och nu nyligen kollade jag på Thintervention, det är så bra! Så nu ska jag ta och släcka ner och sova.. Imorgon väntar skolan och träning.. :D

Godnatt!

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

2011-01-24 @ 22:32:46
Köpte svarta leggings på Gina Tricot idag...
Bild tagen med iphone, dålig kvalle.


Söndagsblogg.

2011-01-23 @ 22:55:53
Dagen har varit lång.. Kollade på Finding Neverland på eftermiddagen, jag tycker om den. Och mot kvällen så åkte jag in till Gävle, det var dags att dansa.. Testade på jazzbalett, vi körde övningar vid stången. Så kuuul, så jag ska fortsätta på det. :) Sedan hem och kollade på Bones, åt lite också.. Och jag såg för en stund sedan filmen The wedding date på tv, bra film! :) Men nu tickar klockan på och jag ska snart ta mig till sängs, men först en veckoplanering..

Måndag: Mikroekonomisk teori 10-13. Jazz- övade 18 o nyb/forts 19 - prova-på på Ackes.
Tisdag: Makroekonomi 10.15-13. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Mikroekonomisk teori 10-13. Plugga! Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makroekonomi 10.15-13. Ragga 17 - prova-på på Ackes.
Fredag: Plugga! Let´s Dance på tv!
Lördag: Plugga..
Söndag: Jazzbalett 18. Bones på tv!

Mycket skola och mycket dans o träning. Underbart! Det blir nog en bra vecka och jag ska försöka hänga med i plugget direkt. Plus att jag ska försöka plugga ikapp lite grejer under veckan också. Måste prata med folk också, om massa grejs, får se hur allt blir..

Nu kallar sängen, typ.
Godnatt!

Dag 22 – Min favoritplats.

2011-01-23 @ 22:24:33

Det finns väl några stycken.. men jag nämner två här..

Den första platsen är tränings-/danslokalen.
Där kan man verkligen släppa allt och bara köra för fulla muggar.. Nån träningsform som dans.. det är bara att bli ett med musiken och bara hänga med. Jag älskar att bara finnas där och röra på mig. Det är livet, underbart! Jag känner mig hemma där, det är det bästa som finns! Jag ♥ träning/dans!

Och den andra platsen är helt klart Stockholm. Älskade Stockholm. Det är mitt andra hem, där trivs jag och där kan jag finna lugnet. Bland allt stress så trivs jag enormt mycket. Jag älskar det livet. Allt det stressiga och sedan det lugna som även finns där. Åh, en vacker dag så ska jag bo där. Jag vill kalla Stockholm mitt hem, på riktigt!



The Tourist!

2011-01-23 @ 00:18:32
Jag, syster och mamma var till Gävle på bio här ikväll. Vi såg The tourist, med Angelina Jolie och Johnny Depp. Två av mina favoritskådisar.. Och jag måste verkligen säga att filmen var sjuktbra, mycket bättre än vad jag hade trott pga allt man läst.. Helt klart värd att se och jag ser den lätt igen.. Jag rekommenderar den verkligen för Er som funderar på att se den, GÖR DET! :D

"Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt- och råttalek."
Källa: sf.se.


Dag 21 – Vad jag åt idag.

2011-01-22 @ 19:35:50
Frukost/lunch: Choklad, typ.
Middag: Pannkakor.
Kvällsmat: Tacos.

Ja, det är vad jag fått i mig idag. Snart blir det popcorn också, bio-popcorn! ♥

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

2011-01-22 @ 18:55:36
Det finns några stycken som jag skulle vilja byta liv med för en dag...

En av dem är fantastiska Nathalie Rosenberg.
Varför..? Jo, för att hon är hon helt enkelt. Jag älskar hennes personlighet, och hon finns verkligen där för alla. Otroligt omtänksam och kärleksfull person. Hon är en av världens bästa dansare, allt hon gör är/blir så häftigt. Hon har alltid mycket saker för sig och hon gör det till sin egen grej. Hon är en stor förebild för mig, både som person och som dansare, och det skulle vara en ära att få byta liv med henne en dag och se hur hennes spännande  och händelserika liv är! :)


<3

2011-01-22 @ 00:31:28

Jag saknar denna coolingen lite för mycket! ♥

Helg igen...

2011-01-21 @ 23:17:20
Dagarna rullar på och det händer inte så mycket..

So, my day..
- Kollat på Föräldrafällan, älska! ♥
- Lagt upp ett litet plugg-schema inför nästa tenta, hoppas kunna följa det.
- Beställt kursböcker.
- Kollat på massa Sex and the city-avsnitt.
- Reserverat biobiljetter till imorgon.
- Mailat.
- Kollat på Let´s Dance. Och Jessica var helt fantastisk! ♥

Och nu kollar jag på Sex and the city igen. Det är sååå bra ju! :)


Dag 19 – Innehållet i min väska.

2011-01-20 @ 19:00:53
Det är inte ofta jag har en väska med mig... eller vi säger såhär, händer det inget speciellt så har jag ingen väska.. men är det nåt jag är ute på så är väskan med.

Och då finns oftast detta i min väska;
- sjal.
- penna o sudd.
- plånbok.
mobiler.
- nagelfil.
- tuggummi.


Onsdag.

2011-01-19 @ 22:42:45
Började dagen på högskolan igen, det var dags för PM-seminarium mellan 9-12. Otroligt segt men det blev gjort och vi blev godkända på PM-arbetet. Så skönt! En del klar i kursen, bara tenta om 2,5 vecka nu. :) Sedan bussen hemåt och här blev jag sittande vid datorn. Suck! Fick ett sött mail i alla fall som gjorde mig otroligt glad och varm i hjärtat, åh! ♥ Var iväg och tränade här ikväll, aerobic latin moves. Åh, så sjukt himla roligt.. Lite jobbigt och snurrigt men underbart. Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hem, tack! Till kvällsmat blev det tacos med mamma, gott. Nu sitter jag här och kollar på nån film på tv8.. den är la bra, slutar snart tror jag..

Pusshej!

Dag 18 – Min första kyss.

2011-01-19 @ 22:20:55
Jag får helt enkelt säga pass här!

Och bjuder på två filmkyss-bilder istället.. ;D


All day long..

2011-01-18 @ 22:47:27
Jag har knappt suttit här på hela dagen, så nu är det på tiden att blogga om dagen. Åkte tidigt in till högskolan, det var dags för tenta vid nio-tiden i ekonomisk styrning och analys.. Galet vad svårt det var, så det gick inge bra.. Skulle träfffa gruppen vid två-tiden men alla blev klara tidigare och vi träffades redan vid halv ett-tiden. Skönt! Vi fixade med vår presentation till imorgon och fixade en opposition på ett annat PM. Det gick fort och vi var klara starx efter två-tiden.. Bussen hemåt, och åt lite grann.. Packade väskan och drog iväg till badet. Äntligen var det dags för lite träning. Älskade step/styrka-passet vid fem-tiden. :D Tydligen hade jag varit saknad där också, haha, gulligt. Körde nytt program och det var jobbigt, men galet roligt! Också körde jag styrkepasset efteråt, lika bra att köra på på en gång.. :D Otroligt jobbigt, men jag klarade mig igenom det. Snacka om att jag kommer få träningsvärk imorgon, haha.. Efteråt så pratade jag med Päivi och trallade sedan hem.. Lite mackor och tv fick kvällen bjuda på. :) Bones och Sommar i Sverige. Brabra!

Nu gör jag inte så mycket alls och jag ska faktiskt ta och sova lite.. Ska in till högskolan imorgon igen, det är dags för vårat PM-seminarium då. :) Men först ska jag kika igenom de andras arbeten.. Hörs imorgon!
Godnatt!

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

2011-01-18 @ 22:17:00
Det som har hänt har ju hänt och det går inte att ändra på..
men visst finns det saker som jag ångrar, det gör det alltid.

Monday!

2011-01-17 @ 21:16:34
Oj, vilken tråkig och onödig dag detta varit. Var iväg till ica med mamma två gånger. Brevet till S är ivägskickat, check! Nya batterier till miniräknaren, check! Kollat några avsnitt av Sex and the city också. Nu ikväll blev det Bones och nu kollar jag på Rum för en stjärna. Det är helt okej. :) Sedan ska jag nog kika igenom pluggboken inför tentan imorgon, haha... och sedan sova typ.

Pusshej!


Detta var länge sen... men åh vad jag saknar henne!

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

2011-01-17 @ 18:40:50
Cirka två år sen..


Dag 15 – Mitt drömbröllop.

2011-01-16 @ 22:33:14
Jag vet inte om jag vill gifta mig, jag har aldrig drömt om att gifta mig, om bröllop överhuvudtaget. Och om jag mot förmodan skulle gifta mig nån gång i framtiden, när jag hittat den rätta, så jaa... hur skulle det vara?!

Jag har faktiskt ingen aning.. Jag tror att jag antingen skulle slå på stort och köra allt som hör till... eller ett litet enkelt med bara mina nära och kära. Kyrka eller kanske en strand utomlands nånstans...?! Hm, svårt. Och jag vet ärligt inte! Det får helt enkelt bli som det blir, Om det händer liksom. :) Tråkigt svar, jag vet...


Söndagsblogg.

2011-01-16 @ 21:05:58
Hela dagen har spenderats framför Sex and the city. Tror jag kommit igenom säsong 1 och 2 nu. Det är såå bra! :) Kollat på Bones nu ikväll och nu kikar jag på filmen Huset vid sjön på kanal5. Den är otroligt bra ju.. :) Efter den så ska jag nog ta och sova lite.. Imorgon är det ny vecka och här är veckoplaneringen..

Måndag: Plugga. Köpa busskort.
Tisdag: Tenta - Eko. styrning & analys 9-14. Träffa gruppen, högskolan 14. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: PM-seminarium, marknadsföring 9-12. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Inget planerat.
Fredag: Let´s dance på tv!
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Jazzbalett 18 - prova-på på Ackes. Bones på tv!

Det blir skola med två slutsgrejer i kurserna. Det blir nog bra. :) Och äntligen så börjar träningen och dansen igen, lycka! :D Jag längtar verkligen.. Och jag hoppas dansen är rolig på söndag så jag kan fortsätte på den! Annars är det mycket tv och så. Kanske blir bio med mamma nån dag också, det visar sig. :) Men det blir en bra vecka i alla fall.

Pusshej!

Massa tv..

2011-01-15 @ 19:50:30
Vaknade sent och hamnade sedan vid datorn.. Och när internet slutade fungera så satte jag i en film istället. Det blev Dear John som jag fick av mamma i julklapp. :) Den filmen var så mycket bättre än vad jag trodde.. Riktigt bra faktiskt. Jag rekommenderar den verkligen till er som inte sett den än.. :) Sedan kollade jag även på Vinterviken, den gick på tv400.. Också en bra film! Det blev mat med mamma och nu kikar jag på Sex and the city. Serien. Den är ju så himla bra... :D Nu ska jag se vidare här..


Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.

2011-01-15 @ 18:01:37

Alcudia, Mallorca. ♥

Let´s Dance.

2011-01-14 @ 23:08:53
Nu har jag kollat på LD såklart.. Och typ de två första personerna jag såg i rutan var Andreas och Tess, fina dem! Och tillbaka till tävlingen, båda mina favoritpar är kvar. Jessica och Kristjan, var ju så vackra i sin rumba. Åh, Jessica är fiin! :) Anders och Cissi, dem var också riktigt grymma. Så roligt att se ju! :) Och sedan var Tessan på kören denna gång, gud vad grym hon är! Längtar redan till nästa vecka, det ska bli spännande..


Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

2011-01-14 @ 19:25:46

- Framtiden. Hur kommer den att se ut, kommer jag att bli NÅGON!
- Min ekonomi. Jag vill så mycket och gör oftast mycket också, dags att tänka på framtiden som sagt!


Det finns nog en del som oroar mig, men just nu detta..


Dagen i listform.

2011-01-14 @ 00:37:07

Jag orkar inte skriva om dagen så det får bli en liten lista igen.

- Bäddat nytt i sängen.
- Mailat folk.
- Skrivit klart brevet.
- Kollat på Heartbreak hotel.
- En kort promenad med musbus.
- Promenad till badet och köpte träningskort.
- Kollat på Bones och lite annat.
- Bokat tågbiljetter.

Ja, lite fick jag gjort idag också.. :) Får se om man är duktig och gör något imorgon också, det visar sig... Och nu är klockan mycket och jag ska släcka ner.
Godnatt!


Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

2011-01-13 @ 20:28:10
Jag har ingen helbild på mig och jag var bara tråkigt klädd i svart idag.

- Svarta jeans, Vero moda.
- Svart stickad tröja, Vero moda.
Och allt annat svart också.. xD haha.

 

Onsdag..

2011-01-12 @ 22:59:24
- kollat på High school musical.
- påbörjat ett brev..
- mailat folk! ♥
- pluggat lite..
- kollat på Bones.
- och suttit vid datorn..

Och nu ska jag släcka ner här, en ny dag imorgon och då hoppas jag få mera gjort.. :)
Natti!



jag tycker om dem...

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

2011-01-12 @ 12:55:12

Jag har några stycken som jag räknar som mina bästa vänner faktiskt.. och här är en av dem. M, jag saknar dig så mycket! ♥


Tisdag!

2011-01-11 @ 22:27:01
Dagarna rullar på och oftast ser dem ganska lika ut.. Otroligt tråkigt. Kollat på Ensam hemma 2 idag, den är bra. Och kollat på Bones och Navy CIS nu ikväll.. Annars har jag mest suttit här, och även hjälpt mamma att skicka in bilder på framkallning. :) Som sagt, alla dagar ser ju typ likadana ut.. Längtar så tills alla rutiner kommer tillbaka. Skolan. Träningen. Dansen. Åh, livet!

Dags att släcka ner här, hörs mer imorgon!
Pusshej!

En favoritlåt just nu!

2011-01-11 @ 18:55:21

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

2011-01-11 @ 13:16:53
Hm, det finns nog ingen mening bakom det.. eller?! Cardil är ju jag, Caroline Dilén! Jag minns inte riktigt men jag tror att jag fick det användarnamnet när vi skaffade nytt(?) FC-konto på gymnasiet. Och då satte de ihop de tre första i förnamnet och de tre första i efternamnet. Jag tyckte det blev lite coolt, och det var ingen tvekan om vad min blogg skulle heta när jag väl skaffade mig en. :)


Filmkväll typ..

2011-01-11 @ 00:13:48
Visst blev det film sedan sist, jag kollade på Ensam hemma. Den är rolig! Sedan har jag tråkat här vid datorn, det händer inte mycket här alltså, haha. Och nu ikväll så har jag kollat på Bones och sedan filmen Coyote ugly, mycket bra film. När den var slut så hoppade jag in i Förnuft och känsla och såg sista timmen där.. Också väldigt bra film. :) Den slutade nu och nu vet jag inte alls vad som händer... kanske borde sova, eller kanske kan spela nåt spel på datorn.. Hm.. säger godnatt här i alla fall!

 

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

2011-01-10 @ 21:35:24
Öhm... jag vet inte vad jag ska skriva här. Räknas sista minuten-plugg som en dålig vana?! Det är i alla fall nåt som jag är väldigt bra på.. att plugga i sista minuten alltså. Det är otroligt jobbigt, det tar på krafterna och det slutar oftast inte bra alls. Jag försöker få bort det, och plugga veckor eller dagar innan ett prov eller inlämning.. men likt förbaskat så hamnar jag alltid där i sista minuten-plugget.. Jag vet att jag kommer hamna i den sitsen nu också, jag har tenta nästa tisdag och har inte börjat pluggat ännu... hmm..

Heja mig!

Så otroligt vackert!

2011-01-10 @ 21:13:20


♥ ♥ ♥


Dagen bara rullar på..

2011-01-10 @ 14:52:59
.. och här sitter jag och gör ingenting typ. Jag var iväg till högskolan imorse, träffade gruppen vid tio-tiden.. Kikade igenom PM-arbetet, fyllde på med lite text och sedan var vi klara. Det tog en timme, haha. Bestämde att vi alla åker in till högskolan på onsdag och lämnar in det och sedan fixar presentationen och troligtvis oppositionen då med. :) Najs! Jag tog mig till stan en sväng för lite shopping.. Det blev en glitter eyeliner, en svart dipliner och en neongul sportbh på h&m.. Så najs! Sedan införskaffade jag mig en ny kalender för året, jag måste ha nåt att skriva allt i.. xD Tog bussen hemåt och var hemma runt halv två-tiden..

Nu gör jag som sagt absolut ingenting.. Tror jag ska fylla i lite i min kalender och sedan kanske sätta i nån film eller nåt. :)
Pusshej!

Söndagsblogg!

2011-01-09 @ 22:43:57
Dagen börjar gå mot sitt slut.. och vad har jag gjort idag?! hm.. Mailat folk. Avanmält mig på danskurser. Fixat klipp på dvd till J. Även kollat på tv, filmen Det näst bästa med Madonna bl.a. Väldigt bra film ju! :) Annars har jag mest suttit här och haft tråkigt.. Kollar just nu på Kate & Leopold på femman.. Bra film!
Imorgon är det en ny vecka och en veckoplanering krävs..

Måndag: Högskolan, träffa gruppen 10. Stan.
Tisdag: Eko. styrning & analys 9.15-12. Plugga!
Onsdag: Träffa gruppen och inlämning av PM-arbetet 10.15. Plugga!
Torsdag: Plugga..
Fredag: Plugga! Let´s Dance på tv!
Lördag: Film-Ödets makt på tv!
Söndag: Bones på tv! Film-Huset vid sjön på tv!

Ja, mycket plugg och lite tv... Annars kommer jag nog mest att tråka här, haha.. Jag längtar så till dansen och träningarna börjar, hoppas bara att jag ska ha råd med allt. Men det blir nog en bra vecka, de två första dagarna är tråkiga, sedan blir det nog bra. :)

Pusshej!

<3

2011-01-09 @ 22:40:27

Bilden är minnen, haha... ♥

Jag saknar för övrigt de två mörkhåriga brudarna. Väldigt mycket. ♥

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

2011-01-09 @ 13:40:51
Ann . . .

Förut hatade jag det.. jag tycker inte att det är så värst fint. Det tycker jag väl egentligen inte nu heller, men det är väl sak samma. Inte så många som har vetat om det, förrän nu då.. Men det är inget jag nämner ifall nån frågar precis.. Men det är jag, och jag får la leva med det!

Punkt.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

2011-01-08 @ 22:03:42
Jag skulle nog vara tråkig nog och spara dem... eller kanske en liten resa skulle locka, men annars spara det mesta. :) Pengarna skulle jag i alla fall behöva i detta nu, haha.. ;)


Onödig dag.

2011-01-08 @ 21:54:54
Åh, vilken lång och tråkig dag det har varit. Vaknade otroligt sent, runt ett-tiden ungefär. Sedan dess så har jag mest kollat på tv faktiskt. Kollade på de två sista avsnitten av Bones säsong5, det tog då typ tre dagar att se 22 avsnitt. Hjälp, haha! Filmen Center stage: turn it up gick på tv, så den var jag ju typ tvungen att se. Otroligt bra ju! Jag fick tråkigt och städade garderoben, det tog ungefär två timmar.. Sedan fastnade jag här och här gör jag ingenting typ..

Och jag tror faktiskt att jag ska se lite på film.. Livet är en schlager lockar. :D


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

2011-01-07 @ 23:01:28
Jag vet faktiskt inte.. Ärligt!

Kanske... långa. mörkhåriga. muskulösa. Jag dras till dansare, eh, kan kanske vara för att jag själv älskar att dansa.. Delar samma intresse kanske, det är en viktig del. Omtänksam. Ha humor. Charmig.. men som sagt, jag vet inte.. så jag säger nog pass här. Egentligen!


Snygg kille 2011, i alla fall!

Dagen..

2011-01-07 @ 22:21:07

Kör en lista mest för att jag inte gjort så mycket idag och för att jag inte orkar skriva nåt om det...

- Kollat på åtta avsnitt av Bones.
- Skrev klart min del i PM-arbetet och skickade till gruppen.
- Städade undan lite i rummet.
- Bloggat om nyårsveckan.
- Lagt in nyårsbilderna på fb.
- Kollat på Let´s Dance..

Nu kollar jag faktiskt på Bones igen, jag har inget bättre för mig.. :)
Pusshej!


Let´s Dance!

2011-01-07 @ 22:01:33
Jag har nu kollat klart på Let´s Dance.. Jag har ju mina två favoritpar, det hade jag redan från början. Jessica Andersson och Kristjan, dem var faktiskt bra.. Jag hejar på Jessica oavsett ju, det har jag lovat henne.. :D hihi. Så kul att se nån som är med som man faktiskt mer eller mindre känner.. Åh, Jessica är underbar! :) Sedan hejar jag även på Anders Bagge och Cissi, dem var också bra! Och jag gillar Cissi asmycket, hon är så sjukt himla grym ju! Ska bli spännande att se nästa fredag, vad som ska dansas och vem som åker ut...


Nyår a´la Gänget! <3

2011-01-07 @ 18:03:02
Jag kör ett litet bildmarathon . . .



















Ett fantastiskt nyår med gänget! Underbar och galen kväll/natt! :D
Jag älskar Er! ♥

Dagarna innan nyår!

2011-01-07 @ 17:19:37
Alla anlände på tisdagen. Storhandlade på Willys. Alla väskor, matpåsar och vi 10 personer på en buss till Tibro. Bon's mamma hämtade våra väskor i Tibro, tack! Vi drog till pizzerian och hade det mysigt. Julklappsutdelning senare på kvällen. Så mysigt! Sedan fix och trix med sovplatser och allt sådant.


onsdagen så tog vi oss allihopa in till Skövde på mellandagsrean. Vi sprang runt där några timmar, shoppade lite också. Kvällen spenderade vi nere i källaren och kollade på klipp från i somras. Det var mysigt! :)



torsdagen så kom Bonnies vänner över på kvällen. Det kördes charader, sjöng singstar för fulla halsar och bara umgicks. Firade Lollo och Mika med varsin tårta. Hade det mysigt vid bordet, gitarr och sång! ♥  Pratade massa och somnade sent.




Det var det!
Nyår kommer i ett eget inlägg... och på lördagen gjorde vi inte så mycket, det hände en grej, så det blev väldigt lungt.. och på söndagen så åkte vi alla hemåt! Underbara dagar! ♥

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

2011-01-07 @ 00:00:08
Jag kan nämna fyra saker rakt av just nu...

  • Lov eller nåt.
  • Ett jobb..
  • Lägenhet i Sthlm..
  • En systemkamera.

 


Slapp dag.

2011-01-06 @ 20:27:21
Sov länge och kom upp kring lunch.. Hjälpte mamma att plocka undan julen här hemma, det gick väl någorlunda snabbt. Kollat några Bones-avsnitt från säsong5, det är bra. Här på kvällskvisten var vi hem till pappa och Sinikka, fikade lite och så. :) Nu har jag nyligen ätit och kollar på Bones på kanal8.. det är ju så bra! Sedan ska jag försöka plugga lite...

Pusshej!

Sex and the city 2!

2011-01-06 @ 13:30:50
Jag och syster kollade på Sex and the city 2 inatt, med ett litet uppehåll för att äta lite varma mackor när mamma kom hem, haha.. Så filmen slutade nån gång innan fyra-tiden inatt.. Jag tyckte i alla fall om filmen jättemycket.. Helt fantastisk! Mycket skratt ju, det är underbart! Jag skulle lätt kunna se filmen om och om igen.. :D Se den vettja!


Underbart..

2011-01-06 @ 13:01:02
Vilken underbar och mysig start på dagen jag fick... Vaknade sent och såg att jag fått mail av Jennie Widegren, najs. Och klickade sedan in P3 populär för att lyssna lite på när Jennie gästade och pratade om dans. :) Zappade runt och hamnade på P4 svensktoppen, vem blev inte intervjuad där om inte Jessica Andersson, så den lyssnade jag klart på.. :D Hon blev årets artist och "I did it for love" blev årets låt på svensktoppen! Lycka! ♥ Och bara för en stund sedan så fick jag svar på mitt mail av henne, fina!


"I did it for love" i finalen i Globen 2010!

Onsdagen..

2011-01-05 @ 23:04:56
Inte mycket som har hänt idag. Mamma och jag var en sväng till Valbo köpis, för jag skulle "byta" min paljett-topp som jag köpte under veckan i Skövde.. det var rea på den nu, så jag lämnade tillbaka den jag hade och sedan köpte jag den igen med rea-priset.. xD haha. Fick även med mig korta svarta shorts från vero moda hem, de var najs! Sedan har jag mest suttit här och nu ikväll har jag kollat på massa tv. Först Bones, sedan sista timmen av Göta kanal 2 och nu kollar jag på Moulin Rouge.. Mycket bra film!

Får se vad som händer sen...
Pusshej!


sakna.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

2011-01-05 @ 18:32:31
Jag vill klara av högskolan.
Jag vill bli framgångsrik.
Jag vill utvecklas som dansare.
Jag vill ha en egen lägenhet i Stockholm.
Jag vill jobba med nåt jag älskar.
Jag vill göra musikal.
Jag vill resa runt i världen.
Jag vill medverka i Melodifestivalen på något sätt.
Jag vill jobba inom musikbranschen.
Jag vill dansa flera gånger i veckan.
Jag vill stå på scen.
Jag vill att alla mina nära och kära ska må bra.
Jag vill lära mig massa språk.
Jag vill jobba utomlands, som entertainer.
Jag vill kunna göra allt jag vill när jag vill.
Jag vill utbilda mig som instruktör inom dans, step up och aerobics.
Jag vill utbilda mig till personlig tränare.
Jag vill bo utomlands.
Jag vill till London och dansa.

Lite av vad jag vill...
... åh, jag vill så mycket och jag drömmer så mycket, om allt! Gah!


Startordningen för Mello 2011!

2011-01-05 @ 14:52:22
LULEÅ 5 FEBRUARI
1. Dilba
2. Swingfly
3. Jenny Silver
4. Jonas Matsson
5. Le Kid
6. Rasmus Viberg
7. Pernilla Andersson
8. Danny

GÖTEBORG 12 FEBRUARI

1. Brolle
2. Loreen
3. Babsan
4. Elisabeth Andersson
5. Sanna Nielsen
6. The Moniker
7. Anniela
8. Christian Walz

LINKÖPING 19 FEBRUARI

1. Linda Sundblad
2. Simon Forsberg
3. Sara Lumholdt
4. The Playtones
5. Shirley´s Angels
6. Sebastian
7. Sara Varga
8. Eric Saade

MALMÖ 26 FEBRUARI

1. Melody Club
2. Julia Alvgard
3. Lasse Stefanz
4. Linda Pritchard
5. Anders Fernette
6. Linda Bengtzing
7. Nicke Borg
8. Love Generation

Ja, detta blir spännande.. Nummer 5 var ju braaa folk! ;D



Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

2011-01-04 @ 21:09:22
Jag måste nog säga Sommaren, faktiskt! Det är då man verkligen lever. Det är då man åker runt i vårt avlånga land. Träffar älskade vänner så ofta det går. Gamla som nya. Man upplever nya saker, eller gör saker i repris. Hänger på konserter och träffar sina förebilder.. Åh, jag verkligen älskar sommaren. Värmen och allt som hör där till. Man lever och njuter av varenda sekund. All livskvalité med mina vänner, det är det bästa som finns! ♥





Kärlek!

Fullt upp!

2011-01-04 @ 20:33:09
Nu har jag tid att blogga här.. Det känns verkligen som om jag har haft fullt upp hela dagen och det har jag väl också. Är så himla trött just nu.. Kom upp nån gång runt tio-tiden. Duschade, åt frukost, fixade mig och gick en promenad med musbus. Tog bussen in till högskolan och träffade gruppen där vid ett-tiden.. Vi skrev massa på arbetet och delade upp det sista som vi ska fixa till på måndag när vi ska träffas igen. Satt där två timmar och tog mig sedan till stan, snurrade runt där 1,5 timme i väntan på att mamma, syster och mormor skulle bli klara.. Vi svängde in på Valbo köpis på hemvägen.. Sedan köptde vi hem lite kina-mat, friterad kyckling och ris. Mums! Klockan var sedan åtta och då slog jag mig ner här och kollar nu på Bones. :) Som sagt, fullt upp verkligen! Jag vet inte om jag orkar göra något vettigt idag, jag får nog skjuta upp det till imorgon.. Nu ska jag kolla vidare på tvn här.

Pusshej!

Tredje januari..

2011-01-03 @ 22:09:48
Dagen har rullat förbi och jag har inte gjort så värst mycket. Mest haft tråkigt här. Vaknade sent, var ut en sväng med musbus vid lunch. Betalat mobilräkning. Mailat Jennie om summercamp. Och kollat massa på tv. Så mycket mer har jag inte gjort.. Gah, tråkigt liv va! ;D Och borde egentligen ha pluggat men det orkar jag inte.. suck! Imorgon ska jag i alla fall in till högskolan, ska träffa gruppen och försöka göra klart PM-arbetet. Sedan hoppas jag få lite mer gjort, men det visar sig imorgon. :) Jag passar på att säga godnatt här nu, hörs mera imorgon.

Pusshej!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

2011-01-03 @ 19:23:09
Att välja bara en person som jag vill träffa just nu blev väldigt svårt... Det finns hur många som helst som jag vill träffa just nu ju... Gänget, Lisa, Jessica, Nathalie.. ♥

Men sedan så finns det ju den där personen som på nåt sätt alltid ligger överst i min lista.. Och det är älskade Sonja Aldén. Jag hade faktiskt kunnat gjort vad som helst för att få träffa henne just nu, bara krama om henne och berätta hur mycket jag tycker om henne och vad hon betyder för mig. Något mer behöver jag faktiskt inte skriva, ni som känner mig vet hur fäst jag är vid henne.. :)


senaste träffen, 20/12, Sonjis födelsedag och turnéavslutning.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

2011-01-02 @ 23:32:43



1. Jag är lite av en perfektionist. Jag har svårt att avsluta grejer om det inte är perfekt, och det kan ta sin tid. På både gott och ont.

2. Jag älskar att dansa och tycker faktiskt att jag är väldigt bra på det. Men jag vill utvecklas ännu mera!

3. Jag är väldigt ekonomisk av mig. Vill jag göra något så spar jag till det. Och mina pengar kan räcka långt fast jag gör en hel del..

4.
Jag är dålig på att ta komplimanger..

5. Jag tycker att livet går lite väl fort, och jag har knappt nån aning om vad jag vill bli/göra med livet.

6. Jag är beroende av choklad. Det kan mina vänner intyga.. xD

7.
Jag har gjort en käkoperation... vill aldrig göra det igen, men jag är stolt över mig själv att jag gick igenom det och är mycket nöjd med resultatet.

8.
Jag blir väldigt sällan arg. Alltså riktigt arg. Vet inte ens om det har hänt någon gång.. hm.

9.
Jag är inte den som ber om hjälp när jag behöver det, utan jag brukar mest strunta i det då.. fungerar inte så värst bra i skolan, men jag försöker bättra mig, men det är inte lätt..

10.
Jag är en träningsnarkoman, och har nog alltid varit.. men det har blivit mer på sistone. Testat det mesta, men håller mig mest till dans, step up och lite styrkepass nu.


30 days challenge!

2011-01-02 @ 23:18:04
Hälften av mina GG'are har gjort/håller på med denna lista.. Och nu tänkte jag även joina dem och göra den också.. :D Det ska bli så kul! Här är hela listan då!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 – Min första kyss
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favoritplats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favoritfilm.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favoritfödelsedag
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

Saknad!

2011-01-02 @ 19:43:41

Nu är jag hemma igen, i lilla Sandviken... Varit hemma nån timme nu och det känns så sjukt... tomt! Man har varit van nu att ha nio personer till runt omkring sig.. Folk som springer runt. Eller skrattar mycket. Skrammel och liv. Musik som spelas och folk som dansar runt. Nån mellodvd på tvn. Och bara allmänt prat.. Nu är allt tomt och tyst! Det känns konstigt, visst att det är skönt att vara hemma igen... men jag saknar faktiskt mina vänner något enormt redan. Varenda en av er! Jag är så glad att jag har Er! Tillsammans är vi nåt alldeles extra och unikt, om jag får uttrycka mig så. Det är VI, allihopa. Tillsammans, genom allt! Var och en av oss.. Åh, vad jag älskar er mina fina vänner! ♥ Det har varit så otroligt mysigt och vi har haft det underbart, trots vissa grejer, men vi klarar Allt! Sånna här dagar tillsammans med Er är guld värt, det ger så otroligt mycket och man blir alldeles fylld av energi, kraft, glädje och framförallt Kärlek! Åh! Och det är faktiskt inte så långt kvar tills vi ses igen, jag räknar ner dagarna! :D


L o v e , L o v e , L o v e


RSS 2.0