Zuuumba!

2011-06-30 @ 21:39:07
Var iväg på zumba här ikväll. I värmen. Men det var inte lika varmt där i stadsparken.. Varmt men det blåste mer där, också kom det några regnstänk. Skönt! Otroligt roligt att få röra på sig igen, det var ju ett tag sen nu.. Kanske blir Gävle på söndag, hm hoppas på fint väder då. :)

Hemma efteråt, svettigt värre!


Let's go!

2011-06-30 @ 11:20:42
Här sitter jag men jag ska lämna datorn alldeles strax.. Var tvungen att betala en räkning därför datorn åkte på, förde även över pengar till A. :) Najs! Nu ska jag ta och äta lite frukost för att sedan ta en liten promenad med musbus i värmen..

Planer för dagen:
- Sola massa..
- Promenad eller nåt.
- Kolla på Bones.
- Zumba i stadsparken.

Yes, det blir en lugn härlig dag! Dags att röra lite på sig...
Pusshej!

Nytt glas!

2011-06-29 @ 20:11:06
Det blev donken här ikväll, gud så gott! Körde på plusmeny för nu får man sånna där glas igen.. Så snygga ju! Grönt denna vecka verkar det som. :) Får se hur många man kan samla på sig under sommaren, iih!


Sommar-värme!

2011-06-29 @ 17:03:25
Det är dödshett ute. Klarblå himmel och strålande sol. Gött! Jag låg ute på altan och solade tidigare idag. Så galet varmt. Man smälte ju nästan bort, haha. Så tre timmar fick räcka för mig, orkade inge mer. Så nu sitter jag inne i värmen istället, haha... Najs!







Varmt för lille musbus också.. söt!

Varmt, varmt..

2011-06-28 @ 20:26:35
Idag har det varit otroligt varmt och jag har inte ens orkat tagit mig ut och solat nåt. Suttit här vid datorn och kollat på Bones.. På eftermiddagen så gick jag ner till mormor och hängde lite.. :) Det var så varmt att gå dit, och det var ju långt.. xD Där blev det lite fika på altan och sedan hjälpte jag till att fixa maten.. Stekt torsk och potatis blev det... så jag geggade med torsken, haha. Men nu kan jag fixa torsk också. ;D Mormor skjutsade hem mig efter det och jag var hemma runt halv sju-tiden typ. :) Ringt pappa också, så vecka 28 ska jag jobba lite där, najs! Nu sitter jag här och kollar på Bones, sedan får vi se vad som händer.. Så varmt ju!





Nyshoppat!

2011-06-27 @ 22:17:01


Gina Tricot - Linne 129:-

H&M - Topp 49.50:-

H&M - Klänning 149:-

Jag är nöjd med mina färgglada plagg. Yes!

Fram och tillbaks..

2011-06-27 @ 21:44:21
Var uppe och hoppade tidigt idag.. Musbus skulle in till Valbo spa så jag hängde med mamma dit runt 10-tiden. Medan han fick vara på spa så kikade vi runt i köpis.. Inte alls så mycket folk, och vi blev lite trötta och köpte en glass tillslut. :) Gott! Hämtade musbus och åkte hemåt, var hemma strax efter 13-tiden.. Messade med A-K och vi skulle träffas senare.. Jag placerade mig på altan i en timme och solade, gah vad hett! Sedan hann jag med datorn en snabbis innan det var dags att äta nåt och sedan bege sig till bussen. Jag och A-K åkte nämligen till Valbo köpis och sprang runt. Så mysigt att ses igen ju! ♥ Pratade massa, shoppade och bara hade roligt! Mysigt! Och tog typ halv åtta-bussen hemåt.. och trallade hem sen och var hemma vid åtta-tiden. Då kollade jag på Bones och åt lite mat... :)

Nu vet jag dock inte vad som händer.. Eller jag hittade en film på kanal 9, Huset vid sjön!
Så himla bra film ju! :)







Min vecka va...

2011-06-27 @ 20:32:52
Det blev ingen söndagsblogg igår.. jag orkade inte riktigt skriva en men jag ska väl göra det nu ändå. :) Så här kommer det en, en aningens sen men det gör inget.. ;D

Måndag: Valbo..
Tisdag: Förbi M&B en sväng. Ringa pappa. Allsång på Skansen på tv!
Onsdag: Sola massa...
Torsdag: Zumba i stadsparken.
Fredag: M&B en sväng.
Lördag: Jessica fyller 35år. ♥
Söndag: Zumba i Gävle?

Det är min vecka det.. Inte så mycket som händer egentligen. Lite zumba blir det om vädret tillåter.. Och är det bra väder så ska jag även sola massa, kanske ta en springtur eller i alla fall en promenad. :) Hänga lite hos mormor också, najs! Och självklart så blir det nog lite Bones-tittande också. ;)

Nu: maaaaat!

Trying to make it work but man these times are hard

2011-06-26 @ 23:20:14
Klickade runt på facebook och hittade den här på en väns logg.
Wow, så sjukt bra!


Madicken på Junibacken!

2011-06-25 @ 13:05:15
Tv4 visade Madicken på Junibacken tidigare här. Åh, det är ju bara så mysigt! Jag älskade det när jag var yngre men det är ju fortfarande bra ju.. Länge sen jag såg det dock, men åh det var roligt! :) Vad gullig Madicken och alla är! Och små, haha..





Midsommar i bilder!

2011-06-25 @ 12:18:21














mina och mammas bilder..

Midsommarfirandet över..

2011-06-25 @ 02:13:19
Nu är vi hemma från Gun-marie och co... Vi drog dit vid sex-tiden och har ätit massa och bara umgåts fram till nu.. Jag hängde med för att få mat och för att vara chaufför.. Yeah! Men nu är vi i alla fall hemma igen och jag ska snoka igenom datorn.. Äta lite godis och kanske kolla nåt Bones-avsnitt innan jag intar sängen.. Hörs mer imorgon och då kommer det bilder också. :)

Godnatt!


Fan vad hon är bra!

2011-06-23 @ 18:19:05

L O V E

<3

2011-06-23 @ 11:41:19

Vi två i måndags... finaste S!

Love it!

2011-06-22 @ 14:25:36

Britneys nya musikvideo till I wanna go.. Låten är hur bra som helst, en av de bästa på skivan och videon är ju bara grym! :D



Jag älskar hennes stil va, ÅH! I love it!


Dagens..

2011-06-21 @ 19:45:02
Dagens vill ha: Gårdagen igen..
Dagens klädsel: Trekvarts-jeans och linne imorse. Sedan mjukisoverall.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Uppsatt i svans.
Dagens händelse: Kom hem från Gbg.. Kollat massa på Bones.
Dagens låt: Can't stop love tonight - Sanna Nielsen.
Dagens saknad: Sanna! ♥
Dagens dummaste: Tröttheten.
Dagens sjuka: Att jag kom hem från Gbg imorse. Känns inte så.
Dagens drog: ...
Dagens roligaste: eh vet inte..
Dagens favorit: Sanna!
Dagens köp:
Drickyoghurt.
Dagens godis: Choklad imorse.
Dagens humör: Trött men glad.
Dagens ord: Trött. xD


20/6 - Sommar på Liseberg!

2011-06-21 @ 16:31:50
Redan vid halv fem-tiden så ringde min klocka, tiidigt. Duschade, åt frukost och packade klart väskan. Mamma skjutsade in mig till Gävle där jag hoppade på mitt tåg som gick vid 06.07. Det var segt.. I Stockholm strax innan åtta, dags för byte och 08.10 så rullade vi mot Göteborg! Det var otroligt segt, jag ville bara vara framme direkt ju. Framme strax innan halv tolv och mötte då upp Jennifer som kom samtidigt men med ett annat tåg, haha. Vi drog in på Nordstan direkt och till donken för att äta lite.. sedan trallade vi genom Avenyn och ner till Liseberg. Det var mycket folk utanför där redan, det var ju en timme kvar till de öppnade.. Varmt var det också! Vi satt och kollade på allt folk när de gick in, herregud vad mycket folk, haha..





Strax efter ett-tiden så kom Annika också, mys! Vi fick låna kort från hennes föräldrar och vi drog in på en gång. Drog bort till avspärrningen där insläppet var.. för vi skulle till Martin, men han stod längst fram och dit kom vi inte.. xD haha. Så vi ställde oss i kön där och pratade och kollade repen. Rätt som det var så ser vi Jocke och Sanna med lite folk på andra sidan dammen. Oj, vad vi alla ville springa dit, efter mycket om och men så bad vi tjejerna bakom oss att passa våra grejer och vi kutade iväg.. HAHA. Men vi hann på Sanna, hej och kramkalas. Söta hon! Sedan skulle hon upp på scenen och repa och vi gick tillbaks.. Alla artister repade final-låtarna och sedan körde Sanna även I'm in love. FIINT! Repen tog slut och det var lite mer än en timme kvar till insläpp, det fanns inte så mycket att göra där i kön... Tillslut så fick vi gå in till platserna vid scenen och Martin var schysst och fixade platser till oss. Wow, han är grym! Det blev längst fram i mitten, nedanför trappan! :D Genrepet började och de körde igenom allt. Sanna hittade oss direkt typ och var assöt! Vi sjöng med massa och hade roooligt! Trots att det var kallt och nära till regn.. Strax efter sex så var repet slut och vi kastade oss iväg för att köpa nåt att äta. Hungriga ju! Pommes och korv. Tillbaks till platserna och där satt vi tills det började.. :)













Klockan blev åtta och det var dags för premiären av Lotta på Liseberg. Woho! *Nu är det äntligen sommar, sommar på Liseberg* Vi sjöng för fulla halsar, så kul! Och vi alla dog över hur vacker Sanna var i sin röda klänning, wow! Can't stop love tonight är så sjukt bra live, helt underbar. Programmet rullade på och vi sjöng glatt med i varje allsång.. Och det var lite kul att publiken stod upp under vissa låtar också, mycket roligare. Sanna var så sööt när hon satt där vid flygern under programmet. Hon och Jocke körde I'm in love akustiskt i en av pauserna, så bra! De andra artisterna som var med var Orup, Loa Falkman och Alexander Rybak, även Le Kid uppträdde med Orup. :) Vi hade en mycket trevlig kväll och Lotta var grym som vanligt! :)






När det var slut så trängdes vi med alla andra människor som skulle ha autografer. Sanna var bland de sista att komma ut och det var massor av folk framför oss. Men hon såg oss och hejade och vi försökte ta oss fram några gånger.. Sedan stod hon på kanten med några och då gick vi dit försiktigt och stod bakom, när Sanna bara kollade på oss och bara: "Kom hit nu då!" och skrattade. Kramkalas med en fiin Sanna, pratade lite snabbt med henne där och tog även kort tillsammans. Lite myspys och sedan lämnade vi henne.. Sanna är världens finaste, så det så! ♥




Drog iväg till Polketten för där kunde man dansa bugg under kvällen.. Så Annika tog några vändor med sin danspartner, hon är grym! ♥ Sedan trallade vi ut från Liseberg där vi tog hejdå av Annika.. Och vi gick vidare till centralen. Gud vad fiint det är i Göteborg va, längs avenyn och allt. Love it!




Framme på centralen strax efter elva-tiden och mot bussen direkt. Bussen gick vid 23.20 mot Sthlm.. Vi sov till och från hela resan, otroligt trötta.. Var i Sthlm 06.20, snark! En timme senare gick tåget hem till Gävle, buss därifrån och sedan hämtade mamma mig här i Viken.. Tröttare än tröttast!

Ett helt galet fantastiskt dygn har det varit!
Tack
Jennifer och Annika.. även Martin på ett hörn! :)
Sist men inte minst, bästa Sanna! Taaack!

Hemma!

2011-06-21 @ 10:36:20
Yes, nu är jag hemma igen efter min Göteborgstripp. Jag, Jennifer och Annika intog ju Liseberg och Lotta på Liseberg. Det var galet kallt men åh så roligt! Jag ska blogga om allt, typ senare idag eller imorgon. :) Och Sanna är världens finaste alltså, åh! ♥ Lyckad dag! Buss/tåg/buss/bil var det på hemresan, segt värre..

Jag har nu hamnat här. Trött är jag verkligen, men jag vet inte om jag orkar lägga mig nu xD haha.. Ska skutta in i duschen snart i alla fall och sen ÄTA! Hungrig brud! Sen får vi se vad jag orkar med att göra resten av dagen, haha.
Pusshej!


eh, trött..

Kommande veckan..

2011-06-19 @ 21:01:37
Bones slutade nyligen, det var brabra! Och nu kollar jag på filmen på 3an, Kärlek på menyn. Den är bra! Efter den så blir det sängen.. Ska packa ihop väskan lite inför morgondagen också och bestämma kläder, yeah! Och denna tråkiga vecka är över och vi skuttar rätt in i en ny.. Yes!

Måndag: Mot Göteborg. Lotta på Liseberg med J och A! ♥
Tisdag: Kommer hem på förmiddagen. Zumba i Gävle.
Onsdag: ..
Torsdag: Zumba i stadsparken.
Fredag: Midsommar!
Lördag: ..
Söndag: Zumba i Gävle.

Jag längtar massa till imorgon.. Sanna! ♥

Lotta på Liseberg, 2009.

Blå godis..

2011-06-19 @ 20:35:42

hahaha xD

Zumba igen..

2011-06-19 @ 19:10:26
Ja, det blev så att jag och Päivi drog in till Gävle. Zumba i Boulogern. Det var faktiskt mer folk där, men det var ju gratis idag också. Det var otroligt roligt och nu börjar man lära sig stegen också. Woho! Lite kallt ute men det blev varmt ändå. Så himla kul ju! Och vi kanske åker in till Gävle på tisdag och zumbar också, yeah!

Kom hem strax innan sju-tiden här. Nyduschad är jag och ska fixa lite mat nu. Gott! Sedan väntar Bones på tvn igen, naaajs!


Banana skids.

2011-06-18 @ 00:59:47
Min kväll: Bones säsong1 i dvdn. Saft, choklad, lösviktsgodis och popcorn. GÖTT!


banana skids

It's friday!

2011-06-17 @ 20:51:02

Det är helg, fast det känns det som hela tiden. Jag har redan tröttnat på detta sommarlov.. händer ingenting och jag är uttråkad.. Idag har det regnat också, som de gjort i några dagar nu, suck! Det blev så att jag och syster åkte in till Valbo en sväng idag för att båda hade tråkigt, haha. Två gånger på tre dagar, heja.. Och jag har självklart kollat på Bones, yay!

Helgen är kommen och jag har inga direkt planer alls. Trååkigt! Blir väl att sitta här.. Kolla på Bones. Zumba i Gävle om vädret tillåter. Skriva. Maila folk. Korra, kanske. Sova och äta. Ja, en tråkig helg också med andra ord. Vilket liv man har... suck!



Zumba!

2011-06-16 @ 20:17:56
Jag var iväg på zumba tidigare här. I stadsparken. Jag och Päivi skuttade runt.. :D Och det var några stycken där, kring 30 kanske.. Så sjukt roligt ju! Lite svårt att hänga med men vi lär oss, yeah! Och vi drar nog till Gävle på söndag och kör zumba där då, iiihi!


hemma efter zumban..

No rubrik.

2011-06-15 @ 20:12:55
Det händer typ ingenting om dagarna, därför jag inte bloggar något. Finns ju inget att säga.. Idag var jag i alla fall in till Valbo köpis med mamma och syster en sväng, kikade runt där lite och även inne på ikea. Där vi även åt, mos och köttbullar.. :) Svängde förbi ica på hemvägen, sedan skulle mamma förbi mormor och då släppte hon av oss hos pappa. Skrev ut mitt swebus-kvitto där, najs! Mamma hämtade oss där och sedan hemåt..


Nu sitter jag här och äter m&m's, gott! Kollar på Bones igen, som jag nästan gjort hela dagen, och gårdagen.. Det är så bra! Sen får vi se vad som händer...
Pusshej!

One week!

2011-06-13 @ 12:28:05

snaaart!

Oplanerad vecka, hej!

2011-06-12 @ 22:37:20
Ja, imorgon är det dags för ny vecka.. Och det händer inte mycket..

Veckoplaneringen..
Måndag: .. Päivi och Marie fyller år! ♥
Tisdag: ..
Onsdag: ..
Torsdag: Zumba i stadsparken.
Fredag: .. Emelie fyller år! ♥
Lördag: .. Annika fyller år! ♥
Söndag: ..

Väääldigt tomt. Detta blir nog en tråkig vecka förutom lite zumba som blir skojsigt!
Pusshej!

Boring day.

2011-06-12 @ 19:38:58

Det blev inge mer bloggande igår, haha.. Hade inget vettigt att skriva, bara tråkar ju.. Kollade på massa Bones och rensade garderoben i värmen. Puh! Och idag har jag typ gjort samma sak.. Fortsatte med rensandet och sedan massa Bones. Åh, vad bra det är! Det har varit varmt idag också.. Lite muller och en regnskur kom dock, men det gick över ganska så fort. :) Lite bättre luft ute nu, yeah!

Snart är det Bones på tvn också, det sista avsnittet på säsong6. Wow, det måste jag se, fast jag har sett det ett x antal gånger.. Så sjuuukt bra ju! Love it! ♥ Sedan får vi se vad som händer...


Sommarlov!

2011-06-11 @ 13:25:55

ÄNTLIGEN! Nu har jag sommarlov.. Gud så skönt! Att slippa högskolan i någon månad, men ett helt år har det gått på min utbildning nu. Herregud, tiden går fort! Det har väl kanske inte gått så bra som jag skulle ha velat, haha. xD Men sommarlov som sagt. Fast vet inte om jag kan kalla det direkt sommarlov, jag måste nog plugga lite ändå, har ju massa omtentor i augusti innan skolan börjar.. Och vi är ju utomlands just den veckan som det är tentor.. Men det gick nog att lösa ändå, vi ska fixa det! :)

Annars har jag inte så mycket mer planerat.. Jag ska ner på en dagstripp till Göteborg för att gå på Lotta på Liseberg med Jennifer och Annika om hon är ledig. JAG LÄNGTAR!!! Det är den dagen jag lever för just nu, kom nu! Hoppas på bra väder den dagen.. Ska hänga lite hemma hos mormor&Birger också, i två veckor och hjälpa till lite. :) Najs! Troligtvis blir det Parkrocken i sommar också, gratis här i Sandviken ju.. Jag vill se Baron Bane, för jag har hört mycket om dem och jag har dansat/dansar för Ida Long som är sångerskan i bandet. Yeah! Som jag nämnde tidigare så ska vi åka utomlands i sommar också, i augusti. Det blir Rhodos stad med familjen och hela släkten, vi ska fira mormor därnere. :) Det blir nog trevligt! En GG-vecka i Sthlm kanske det blir också, även pride och bsc just den veckan, men det är lite osäkert där ännu. Jag hoppas i alla fall att komma iväg, men lite saker måste lösas först. :)

Jag kommer ju köra zumba hela sommaren också, köpte ju sommarkort på zenzen. Det ska bli så galet kul! Jag och P ska hoppa och studsa omkring här i stadsparken, haha.. Kanske åker in till Gävle nån gång med. Kanske blir nåt zumba-pass på Ackes också med S, det visar sig. Lite träning på badet också, kanske om det blir nåt. Annars ska jag väl försöka komma ut på promenader och sådant, så gott det går. :)

Det är lite hur min sommar kommer att se ut.. De få grejer jag ska göra, kommer att bli askul. Men om jag ser tillbaka på hur mina sommarlov brukar se ut så är det här nog en av de tråkigaste, tyvärr.. Får se om det händer något mer, jag har lite lösa planer men vet inte om pengarna finns. Inte ens en Stockholmstripp är planerad, förutom GG-veckan då, det är otroligt konstigt. Vad har hänt liksom?!

På ett sätt så tycker jag att vi lika gärna kan hoppa över sommaren, och köra på hösten direkt.. Liksom, ta det inte fel nu.. Jag tycker om sommaren, eller jag älskar sommaren och allt som hör till.. men just nu i sommar händer det ju knappt nånting.. Och till hösten är ju dansen, all träning och högskolan tillbaks....


Tenta..

2011-06-11 @ 12:39:34
Klockan är inte ens ett än och jag har varit vaken i lite mer än sex timmar. En lördag. Herregud! Allt är en tentas fel, haha. Imorse tog jag bilen in till Gävle och högskolan. Tenta i marknadsföring vid nio-tiden. Jag skrev och skrev... det är jobbigt när man måste skriva mycket, men man vet inte hur mycket som behövs.. Jag tyckte i alla fall att det gick bra, jag svarade på typ allt. Lite osäker på en eller två grejer, men annars tyckte jag att jag hade koll. Nu är det bara att hålla tummarna, om nån vecka får vi reda på resultatet. Snälla, låt det gå vägen denna gång!


är jag klar med tegelstenen...eller?!

Shopping!

2011-06-10 @ 19:38:56
Jag hittade en fin byxdress och den satt bra också. Fast det inte var riktigt min storlek men åh! Köpte äntligen leggingsen och toppen på jc, det var rea på dem! Älska!


H&M - byxdress 299:-

JC - leggings 125:- och topp 150:-


Lite kort..

2011-06-10 @ 19:27:20
Började min dag med att kolla på Sjunde himlen, gud så bra! En kort promenad med musbus sen, det var ju så varmt. Satt sedan med marknadsföringen och skrev massa begrepp, det blev inget gjort igår, men det blev klart tidigare. Efter det så for jag ut på altan och solade lite... Klarblå himmel och strålande sol, runt 30grader ju.. Gah så varmt! Gav upp efter en knapp timme, haha.. Duschade och fixade mig.. Sedan drog jag och syster till Valbo köpis en sväng. Kikade runt där och jag fick med mig lite hem, det kommer bilder i eget inlägg.. Kom hem här runt sju-tiden och nu sitter jag här.. Väntar på maten, det blir köpmat idag, mums!

Pusshej!



Fullt upp!

2011-06-09 @ 22:34:48
Kanske på tiden att blogga lite... Jag har varit i Gävle hela dagen lång. Högskolan i morse, tenta i finansiell analys. Jag var så taggad innan och tyckte jag kunde det mesta, allt ändrades efter att jag sett tentan. Fan, så tråkigt! Den var svår och konstig, men jag svarade på det mesta och får se hur långt det räcker. Pratade med Sanna efteråt. :) Jag drog sedan till bibblan, klockan var ju bara kring halv tolv-tiden ju.. Satt där och pluggade marknadsföring i tre timmar ungefär, har tenta på lördag i den kursen.. Tröttnade och gick ner på stan istället, kikade runt massa där.. Det blev mat på donken och sedan trallade jag till centralen och hämtade ut tågbiljett, najs. Efter fem-tiden så drog jag till ZenZen och köpte sommarkortet. Det vill säga att jag får träna hur mycket zumba jag vill under sommaren, både här i Sandviken och i Gävle. Lycka! :) Och efter det så tog jag bussen hemåt.. Fastnade dock här direkt, vilket inte var meningen.. Jag ska ta tag i marknadsföringen här nu, skriva lite begrepp och sånt. De andra kan jag ju.. xD haha.. Yeah!

Pusshej!


Happy!

2011-06-08 @ 21:34:19
Drog ju iväg till badet strax innan sju-tiden här, för att se om det var några träningssugna där.. Men det var de inte, det var väl alldeles för varmt för att träna.. Men mötte Päivi i entrén och det blev så att hon och jag drog in och körde tillsammans. Det blev en timmes step up i värmen, haha. Så jäkla roligt! Körde igenom ett program på fyra åttor. Först med en bräda. Sedan tog vi två brädor. Och P bara gjorde programmet mer och mer avancerat. HAHA, så sjukt jävla kul! Tillslut så fick vi ordning på alla fötter och allt. Körde först bara med höger fot som ledde allt, sedan körde vi allt med vänster fot. HAHA. Herregud, vi hade roligt i alla fall. Det gick till slut! Wow! :D Vi var helt slut i kroppen, men fulla av energi när vi lämnade badet..

Cyklade hemåt sedan och skuttade rakt in i duschen, för fy sjutton vad svettigt det blev.. Och nu sitter jag i köket och äter lite, mums. Ska ta tag i plugget lite sedan..


Baby, come on.

2011-06-08 @ 13:58:52
Sitter vid kökbordet igen. Jag gör dock inte så himla mycket. Nyss ätit upp min magnum-glass, guud så gott! Var iväg till ica tidigare och hämtade ut mitt hm-paket. Min jumpsuit har kommit och jag älskar den! Ni kan få se bild sen kanske. :) Efter det så åkte jag med mor upp på stan, jag for in på folkets hus oich fyllde på mitt busskort och sedan vidare till ica maxi där mamma var. Sedan hemåt..

Nu sitter jag som sagt här, i bikini och allt. Tänkte ta mig ut en sväng men det finns ingen sol framme. Inge kul då. xD Så jag ska försöka plugga lite inför morgondagens tenta. Yeah! :)
Pusshej!




Nada..

2011-06-07 @ 23:16:52
Jag har tråkigt och det är varmt här inne. xD Jobbigt! Ingenting att göra ju.. kanske kan kolla på nån film då. Men lär välja nån först och de kan ta en evighet. :P haha.. Men nån hittar jag nog på..

Morgondagens planer..
- Plugga.
- Sola.
- Hämta ut hm-paket.
- Fylla på busskortet.
- Promenad.
- Träna.

Yes, fullt upp med andra ord!
Kanske ska hoppa in i duschen en snabbis innan filmen nu, hm?!

Pusshej!

"Nya" kläder..

2011-06-07 @ 22:37:25
Syster rensade sin garderob tidigare här. Jag och mamma satt med och kollade.. Och jag hittade lite kläder som jag ville ha som syster inte ville ha. Hon tänkte sälja dem men då tog jag dem, hihi. Varför åka och shoppa när man kan gå ner till systers garderob?! ;) haha..

 
 
 

Neeej!

2011-06-07 @ 22:02:12
Jag fick mail från Ackes tidigare här. Det blir inga sommarkurser alls.. :( Det var för några anmälda. Fan alltså. Jag som såg framemot att dansa massa i sommar. Fan. :( Men då fick jag behålla pengarna.. ;) då får det bli zumba i sommar då. Yees!

Jag vill ha höstens schema nu va..

Hett, hett, hett.

2011-06-07 @ 18:47:03
Jag placerade mig såklart ute på altan idag kring ett-tiden. Herregud vad varmt! Och det har bara blivit varmare under dagen. Jag höll på att flyta bort där ett tag, haha. Massa vatten och isglass har det blivit. Efter fyra timmar så gav jag upp.. sååå varmt! Rädd att bränna mig också, jag brukar vara proffs på de i början. ;) haha. Så det fick räcka med fyra timmar.. Yeah!







<3

2011-06-06 @ 20:26:38



D U  Ä R  S A K N A D !


Varmt!

2011-06-06 @ 16:34:34
Efter några timmar i solen, ja jag har fått färg nu, så ska jag ta tag i plugget igen. :) Men jag är grymt sugen på en magnum-glass alltså.. Åh, jag orkar inte ta mig iväg nu heller, får se om det blir senare eller inte. Men lite plugg nu i alla fall. :)

Pusshej!


Söndagsblogg.

2011-06-05 @ 23:49:33
Kommande veckan...
Måndag:
Plugga.
Tisdag: Plugga.
Onsdag: Plugga. Aerobic latin moves 19.
Torsdag: Tenta - Finansiell analys 9-14. Stan. Dansa 17.30 och framåt.
Fredag: Plugga.
Lördag: Omtenta - Marknadsföring 9-13. Sara tar studenten!
Söndag: "Sommarlov".

Ja, en väääldigt pluggig vecka, men det är sista veckan nu. Två tentor kvar sedan är första året avklarat på högskolan. :) Najs! Och kör en drop in träning på onsdag, lovely! Och på torsdag börjar sommarkurserna, då ska det dansas.. Har dock inte fått någon bekräftelse ännu, men det har ju varit helgdagar, så de kommer väl efter dem.. Men det ska bli skönt att dansa lite igen. :) Jag saknar't! Annars är det inget roligt som händer...

Pusshej!

Pluggit värre..

2011-06-05 @ 23:12:14
Hela dagen har jag spenderat här vid datorn.. Vaknade sent, kring elva-tiden typ. Tvn har stått på hela dagen så den har man kollat lite på då och då. 6avsnitt av Tough love. Bachelorette Sverige. Bones. Och sist här Charlies änglar. Mycket bra! Jag har även pluggat.. jo jag har hunnit det också. xD Sista övningskompendiumet blev gjort, herregud vad lång tid det har tagit.. Hoppas det inte blir nån sån fråga på tentan, haha.. Även kikat igenom mina anteckningar igen. :) Så nu är jag nöjd för kvällen, mer plugg imorgon. Då ska jag kika igenom boken lite också... :)

Nu ska jag kolla på Fame-filmen, den gamla versionen. Yay!
Pusshej!


Take me home.

2011-06-04 @ 18:53:53
Inte gjort så mycket idag, men en liten lista:
- Pluggat, fyra till övningskompendium är klara. Ett kvar nu! Och jag ligger före min planering, heja!
- Solat, hela två timmar låg jag ute. Fy bubblan vad varmt det har varit. Galet!

Nu sitter jag här och har tråkigt. Lyssnar på fina Sanna. Och funderar lite över sommaren, hur den kommer att bli.. Spännande! Och jag kanske borde dyka in på sista kompendiumet, men den är svåår, hmm..



All day..

2011-06-03 @ 19:52:33
Nu har jag pluggat klart för dagen, eller i alla fall för stunden. :) Kom igenom två övningskompendium till.. jag följer min planering, haha ;) Fem kvar nu då.. det går bra nu! Roligt är det också. Men det kompendium som står på tur är lite svårt, jobbigt ju.. Får se om jag hugger in mer på plugget senare.. :)

Snart är det dags för mat här, gott! Har mest småätit massa när jag har pluggat, tänker ju inte på mat när man är uppe i plugget ju. ;) Yeah! Mat och lite tv nu..
Pusshej!

Pluggar...

2011-06-03 @ 14:05:43
Jag sitter nere i köket och pluggar lite. Får bättre plats här än i mitt rum, haha. Började dagen med plugg på rummet framför tvn, Sjunde himlen. Men nu sitter jag här och kämpar mig igenom övningskompendium.. Ett är klart och är inne på det andra nu. Bara sex stycken kvar sen. Woho! Kämpa på!



Promenad!

2011-06-03 @ 12:19:55




Anmäld..

2011-06-02 @ 21:14:58


Ja, till danskurser i sommar. Woho! Jag anmälde mig till ragga och lyrisk jazz, båda på forts/övade-nivå. Dansen börjar redan om en vecka, alltså på torsdag den 9 juni. Efter första gången så får vi se om jag ska gå båda kurserna eller bara en, det beror lite på hur jag hänger med. Men det är en gång i veckan i sju veckor framåt. Så underbart! :D

Just d a n c e!


Här är jag!

2011-06-02 @ 19:24:30

Jag har tråkigt och jag har ont i huvudet. Suck! Har pluggat i några timmar, gick igenom alla tre inlämningsuppgifter i finansiell analys igen. Jag fattar typ det mesta, det känns skönt. :) Orkar dock inte plugga mer nu, får fortsätta imorgon.. Vad har mer hänt idag?! hmm.. Betalat mobilräkning. Var med mamma till ica och köpte kollegieblock, så jag kunde plugga. (a) yeeah! Inte så mycket mera..

Juste, igår bokade jag och Jennifer tågbiljetter + bussbiljett till Göteborg tor.. Underbart! Vi ska på Lotta på Liseberg när fröken Nielsen är där. Ska bli SÅ kul! Längtar.. ♥


Jag vill, jag vill, jag vill!

2011-06-02 @ 11:20:58

Men jag har inte råd för fem öre att lägga ut pengar till de nu... :( Men hittar jag nån biljett i höst så ingen tvekan om den saken. Jag vill se henne igen ju! :)


JAAA!

2011-06-01 @ 20:59:46

Jag fick reda på två tenta-resultat idag.. Marknadsföringen, som gick åt skogen då, blir omtenta nästa helg. Och Makroekonomin, JAG KLARADE DEN!!! Min första jävla tenta som jag har klarat! Helt jävla underbart! Nu ska jag se till att klara de två sista tentorna nästa vecka också, innan jag får "sommarlov". Nu jävlar! ;)

No more! Bye Makro! ;
D


Studentmottagning i Uppsala!

2011-06-01 @ 20:26:28
Imorse så drog jag till högskolan, det var dags för tenta i mikro analysen. Om det gick bra.. Nje tror inte det. Den var verkligen svår och konstig, haha.. Pratade lite med Sanna efteråt och sedan in på skolan och skrev ut lite papper i finansiell analys. In mot stan och kikade runt lite innan jag tog mig till centralen. Upptåget till Uppsala och fick sällskap av Roxana. :) Najs! Väl i Uppsala så kom Therese, min kusin, och mötte upp mig.. och träffade mamma, mormor och morfar också. Hem till Therese där vi skulle ha mottagningen, där även pappa, farmor och Yvonne väntade.. Mamma hämtade systeryster inne i stan runt halv fyra-tiden. En glad och full student! haha. Folket åt massa och fikade.. Pratade och syster fick pengar och så.. :) Efter fem-tiden så skulle pappa och co åka hem så då hängde jag på där. Och var la hemma strax efter halv sju-tiden typ.. Nu sitter jag här och gör inget, är så trött ju...







GRATTIS SYSTERYSTER TILL STUDENTEN! ♥

RSS 2.0