Anmäld!

2012-07-31 @ 23:54:16
Yes, då var man anmäld till höstens danskurser också. Great! Dock hade jag lite svårt att bestämma mig igen, så jag kryssade i alla som jag var intresserade av och får testa på dem och får sen välja ut.. om jag kan! ;D
 
Dessa kurser blev de...
Modern övade - aldrig dansat
Contemporary jazz forts/övade - aldrig dansat
Feminin vibe nyb/forts - dansade förra termin
Jazzbalett nyb/forts - dansat en termin förut
Jazzbalett forts/övade - aldrig dansat på den nivån
Disco forts/övade - aldrig dansat
House forts - aldrig dansat
Show (fantasy) avanc - dansade förra termin
Ragga forts/övade - dansat en termin förut
Jazz övade/avanc - dansade förra termin
 
Jag längtar verkligen till terminen börjar nu, ååh!
 
arenan 4maj..

Sociala och träning.

2012-07-31 @ 23:15:54
Tog bussen in till Gävle och var framme strax efter fyra-tiden. Kikade runt på veromoda och hm för lite shopping, fick med mig fem linnen, yeah! Drog sedan till Ackes och mötte upp Lisa utanför där vid halv fem. Och vi tog oss till Dagny's hörna för att äta lite.. Lisa ville äta så då gjorde jag det med, amerikanska pannkakor. Gott! Satt där och pratade ett bra tag, mycket trevligt! Vi drog därifrån och sa hejdå, och jag skyndade mig till Ackes. Bytte om och vid 18-tiden var det dags för dansfys, vi var bara sju stycken med Ida denna gång. Körde ungefär samma som i torsdags.. Uppvärmning, teknik/styrka, koreografi, mer styrka, kickar och sist stretch. Mycket roligt, och jobbigt för benen, haha. Två timmar går fort ju.. Satt kvar med Emma och Ida en stund, trevligt! Sedan bussen hemåt..
 
bild snodd från google, haha.

Julkonsert..

2012-07-30 @ 13:38:50
Precis vad jag har bokat biljett till.. Sannas julkonsert i december. Långt kvar men det var boka tidigt-erbjudande så det var bara att boka. Det ska bli mysigt och jag längtar faktiskt.. :) Bilden neranför är från förra årets julkonsert. Fina Sanna!
 

Åtta år!

2012-07-29 @ 21:17:06
Tänk att det har gått åtta år sedan jag och Sara träffade Sara Löfgren för första gången. Helt galet alltså! Den 29 juli 2004 på Storsjöyran i Östersund. Härliga minnen! Vi var så lyckliga! Mycket har hänt sen dess ju.. men kontakten finns kvar än. :) 
 
Sara... då, nu och för alltid! ♥ 
 
fottade lite bilder som jag hittade... den tillsammans är från dagen efter, den 30juli.

S - genom allt!

2012-07-28 @ 21:43:36
Jag tog cykeln ner till Smedsgården här, där det är Musik i Bruksmiljö i dagarna här. Sara Löfgren var där och uppträdde.. Åh, så himla mysigt att se en liten spelning med henne igen, det var säkert 4-5 år sedan sist. Hon bjöd på Maskrosor, Genom allt, Över gränsen, Kär var det sista jag ville bli, Starkare och extranumret Finn fem fel. Hon är himlahimla bra alltså! Helt fantastisk! ♥
 
Var fram till Sara efteråt.. Hon blev väldigt glad att se mig, jag likaså. Hade inte träffats på typ tre år så det var mysigt att få byta några ord. Och nu har hon sett min hemstad också, haha, inte mycket att se men nu vet hon hur det ser ut ialf. Hon är så otroligt härlig att prata med, allt flyter på så lätt. Underbart! Kramkalas och hon skulle dra vidare till nästa spelning. Och jag cyklade hemåt igen..
 
Tack S, du är grym!
 

We owned the night

2012-07-28 @ 20:52:27
Igår åkte jag till Stockholm, kom fram på eftermiddagen nån gång. Tog en liten promenad genom stan innan jag mötte upp Mika på centralen. Så himla underbart att ses igen, fina du! ♥ Pratade massa och drog vidare.. Först ut till Emmas jobb, typ borta vid Odenplan. Fint att träffa henne också ju! Mika skulle ha nyckeln till lägenheten, så efter det så tog vi bussen ut till Sickla och lämnade hennes väska där. Tillbaks in till stan och det blev tacobar vid Slussen för jag ville äta lite. Så gott! Sedan var det raka vägen ut till Cirkus på djurgår'n, det var dags att se Lady Antebellum! Vi hann med en varsin cider innan de släppte in oss. Vi fick väldigt bra platser framför scenen, najs! Jamie Meyer var förband och han spelade en halvtimme ungefär.. Strax efter 21 så klev Lady Antebellum på, wow! Jag kände typ till tre låtar, och hade faktiskt inga förväntningar alls på konserten. Alltså, WOW! De var så sjuuuukt grymma alltså, helt galet! Jag trodde inte att jag skulle gilla det så mycket, men allt var så himla grymt! Lätt värt det!! Synd bara att jag var tvungen att springa innan sista låten... som jag stressade till centralen, men jag missade mitt tåg precis som gick vid 22.50. Det började rulla iväg när jag kom till perrongen..Så ringde pappa och for ut till han och Sinikka i Skärmarbrink för att få sova kvar.. Och åkte hem i förmiddags idag.
 
Tack Mika för en underbart fin dag i huvudstaden!
 

Hemma igen!

2012-07-28 @ 17:47:57
Yes, jag har faktiskt hunnit med en liten Sthlmstripp och lite skoj här hemma med. Ska blogga om det så fort jag orkar här, men ville bara kika in och säga att jag lever liksom. :) Trött brud är det här i alla fall..
 

Dansfys!

2012-07-26 @ 23:41:00
Ikväll här så var det äntligen dags för dansfys igen. Fyra veckor sedan sist liksom, herregud! Ida och jag pratade en stund innan det började, även Emma dök upp, trevligt! Innan dem kom så pratade jag med Irina en sväng också.. Vid 18-tiden började vi och det var några stycken där.. Uppvärmning, teknik/styrka, koreografi, mer styrka och sist stretch. Lovely! Vi var helt slut efteråt, herregud! Men så galet skönt att få träna ordentligt igen. Pratade en sväng med Ida och Lisa, som dansade i salen bredvid. Najs! Sedan blev jag och Emma kvar en stund innan jag tog halv tio-bussen hemåt.
 
Så underbart det var att få träna igen. Att få dansa igen!

De senaste dagarna..

2012-07-23 @ 19:46:56
Inte orkat bloggat något så det får bli en lista på de som hänt.. inte så mycket alls faktiskt.
 
• zumbat.
• betalat räkningar.
• bokat tåg/buss Sthlm tor, den 27/7..
• beställt/fått Tv-serie-boxar från cdon.
• klippt och målat naglar.
• lagt in mallis-bilder på fb.
• kollat på hela säsong2 av Glee.
• kollat på Beverly Hills säsong1, 16 avsnitt.. än så länge.
• kollat på Bones och Unforgettable.
• mailat folk..
 

Zumba.

2012-07-19 @ 23:41:59
Var in till Ackes igår och zumbade.. Det var ju 2,5 vecka sen nu, himla lång tid ju.. Det var Lisa som körde, så det var askul! Att träffa henne och så igen. Zumban var jätterolig, älskar ju som sagt Lisas danser. Jobbigt var det verkligen, det blev svettigt. Men åh så skönt att vara tillbaks med träningen igen. Längtar till nästa vecka va! ;)
 

En gång i Phuket!

2012-07-18 @ 23:38:02
Galet vilken bra film alltså! Såg den för första gången på flyget hem igår och nu ikväll så hyrde mamma den så jag har sett den ikväll också. Himla underbart film alltså! Se den om ni inte sett den, så rolig och bara så underbar som sagt! :D
 

VILL SEE!!!

2012-07-18 @ 23:14:31

Nytt!

2012-07-18 @ 20:31:45
Det blev lite shopping på Mallorca också..
 
solbrillor, som jag glömde bort att fotta så det fick bli en bild som jag tog på mallis..

Mallis i bilder 10-17juli!

2012-07-18 @ 13:21:16

Home again!

2012-07-17 @ 20:15:14
Då var man hemma igen då, kom hem strax efter sex-tiden här. Bara hunnit packat upp, hämtat musbus hos pappa och lagt över bilderna till datorn. Najs! Vi har haft det underbart, som vanligt då. Älskar Mallorca! ♥ Havet hela dagarna typ och stan på kvällarna, awesome! Och vi kom hem till sol också, underbart det va! Ska lägga upp lite bilder senare här om jag orkar, eller imorgon. :)
 
Nu kollar jag lite på allsången och väntar på donken-mat, mums!
Pusshej!

 

Snart är vi där!

2012-07-10 @ 00:40:30
Ja, om nån timme så kommer taxin och hämtar oss. Mot arlanda och sedan mot älskade Mallorca och Alcudia. Det ska bli underbart! En veckas semester med typ garanterat bra väder, hoppas i alla fall. Skriver mera när jag kommer hem igen, och det blir på tisdagkväll den 17:e.. Ska packa ner det sista så är jag klar här. Bara vänta nu...
 
Byyye!
 

Biomys!

2012-07-09 @ 21:33:25

Tidigare ikväll här så var jag in med min kusin Sofia till Gävle för att gå på bio.. Vi såg Snow white and the huntsman, den var faktiskt bra men jag hade förväntat mig mer liksom. Köpte även med oss dricka och popcorn, så himla gott ju! Ingen bio utan popcorn, haha.

Ett mysigt avslut på denna regniga dag!

 


Vi kan kramas utan ord

2012-07-08 @ 23:46:02
Vaknade i lagom tid idag, och messade med fina vänner. Bussen in till Gävle vid halv ett och blev upphämtad på centralen av Bonnie och Sebastians pappa som skjutsade oss till Furuvik. Så snällt! Självklart så regnade det, inte galet mycket utan lite dugg typ. Det var lite drygt! Betalade in oss och kikade runt bland djuren och tivoli-området. Tillslut stod Jessica på scenen också, men vinkade glatt när hon såg oss och hoppade ner från scenen. En lång mysig kram med människan, och det kändes inte alls som ett år sedan sist. Fina! Pratade lite grann om oss och sedan hoppade hon upp på scenen igen och testade micarna lite och försvann. Vi köpte en korv med bröd och strosade runt i parken i regnet. Det började dock regna mer strax innan det var dags för konserten.. Den började vid 16-tiden och ja, det är verkligen ingen sommar utan en Markoolio-konsert. Måste erkänna att jag älskar konserten, jag har sett den så många gånger nu och kan den typ utantill. Jessica var sööt va! Och vi var lyckliga! En timme gick alldeles för fort.. Efteråt så tog vi oss därifrån efter en stunds väntan, och tog bussen in till Gävle igen. Vi tog hejdå och jag fick hämtning av mamma och syster vid centralen...
 
Tack Bonnie för en mysig dag trots regnet! Och Jessica!
 
suddig men härlig bild.

Nights like this

2012-07-07 @ 19:29:20
Gårkvällen spenderades i Gävle tillsammans med Bonnie. Häng på interpool och promenad i stan. Mysigt värre, tack fina vän!
 
Idag har det inte hänt särskilt mycket. Dammat och dammsugit mitt rum. Försökt packat till Mallis.. Även kollat på Brothers & sisters en hel del, så himla bra! Ikväll här så blir det tacos med mor och sedan får vi se vad som händer.. :)
 
Pusshej!
 

Göteborg 4-5 juli!

2012-07-06 @ 17:34:57
Var till Göteborg i onsdags, tåget rullade in strax innan halv fyra-tiden. Messade med Emelie och mötte upp henne på centralen typ direkt. Så himla underbart att ses igen, vi har ju inte setts på 1,5 år och då var det första gången.. Vi tog en sväng på Nordstan och Kompassen.. Och bara pratade massa, så mysigt ju! Vid fem-tiden så skulle Emelie vidare, kramkalas och hejdå.. Över till centralen och väntade in Jennifer som kom med tåget halv sex.. Väntade in Josefin och sedan tog vi bussen ut till vårat hotell, det tog bara tio minuter. Så najs! Checkade in och kollade in vårat rum. Det var fint va! Sedan tillbaks in till stan, jag köpte donken och de tog sushi och vi begav oss till trädgårdsföreningen där vi slog oss ner på en filt vid vattnet. Mysigt! Satt där till åtta ungefär innan vi följde strömmen av folk till Ullevi.. Mycket folk ju! Jag köpte en t-shirt också, beslutsångest deluxe. Sa hejdå till Josefin och vi begav oss in på Ullevi, köpte nåt att dricka och sedan till våra platser. Långt uppe på läktaren, men vi såg bra. Nån DJ spelade när vi kom in och han höll på till nio ungefär.. Sedan var det en låååång väntetid, herreguud!
 
Vid halv elva så entrade Madonna scenen till folkets jubel. Så snygg öppning ju!! Oh my god, som Madonna började allt med. Girls gone wild var första låten. Hon är grym va! Konserten var otroligt bra ju, trots att hon slaktade vissa av de gamla låtarna och de var mest låtar från nya skivan, som inte alls är lika bra.. Men själva helheten så var det så gryyymt! De två sista låtarna var dock bäst, Like a prayer och Celebration! Och Madonna kan dansa, verkligen. Åh, love it! Jag vill också kunna va!! Hon är 53bast, hur orkar hon?! Och hur snygg kropp har hon inte, galet ju!! Madonna är the queen of pop!!!
 
Konserten slutade vid halv ett ungefär, då var det bara att ta sig ut bland allt folk. Hade ju förbokat en taxi men hittade ingen utanför så vi följde strömmen in mot centralen och tog bussen strax innan ett. Fullpackad buss verkligen. Var på hotellet strax därefter och vi sa nog godnatt ganska så snabbt..
 
Klockan ringde vid halv sju dagen efter och vi var trötta. Duschade, packade väskan och sedan var det frukostbuffé som gällde. Gott! Bussen in till centralen och var där redan vid åtta, Jennifers tåg gick vid 8.42 så vi sa hejdå då. Tackade för gårdagen! Jag satt kvar på centralen en stund innan jag trallade ut på avenyn och messade lite med Annika. Låste sedan in grejerna på centralen och promenerade till Liseberg, där jag mötte upp Annika strax efter elva-tiden. Så kul att ses ju! Vi drog in på Liseberg och strosade runt mest.. Åt en glass i solen och pratade, mysigt! Nån timme senare så tog vi en promenad tillbaks till centralen och kikade runt på Nordstan lite.. Satte oss ute i skuggan och pratade lite, så sjukt varmt var det. Vid halv tre sa vi hejdå och jag hoppade på tåget hemåt.. Byte i Sthlm och tåget var försenat så var hemma en timme senare än beräknat. Mamma hämtade mig och var hemma i viken vid halv tio ungefär.. Tack Gbg och alla vänner för fina dagar!
 

Rolling in the deep

2012-07-06 @ 15:04:59
Jag hämtade ut mitt cdon-paket idag. Så najs ju! Allt för 500-lappen, det är himla najs! Älskar rabatter och sådant. Nu har jag mycket att kolla på i alla fall.. :D
 

Give your heart a break

2012-07-03 @ 22:18:21
Dagen har rullat förbi, sakta men säkert.. Fastnade framför tvn när jag vaknade, suck, som alltid. Var en sväng till Gävle på eftermiddagen också, en liten promenad och sedan till Ackes. Irina ringde och jag lämnade nycklar där till dem. Det blev tvn direkt när jag kom hem.. Var och handlade med mor och sedan gjorde hon pastasallad som vi åt framför allsången. Yes! Annars har jag bara packat.. Åker till Göteborg imorgon, Madonna på Ullevi med Jennifer som gäller. Ska bli otroligt roligt! :D Kommer hem på torsdagkväll igen..
 
  

Dagens...

2012-07-03 @ 19:41:58
 
Linne: Gina Tricot
Jeans: Stadium
 
Och blir även min outfit för morgondagen, najs!

And you can blame it on my crazy heart

2012-07-02 @ 22:33:49
Åkte in till Gävle för lite shopping på eftermiddagen här. Fint väder, varmt och mycket folk ute. Kikade runt lite överallt.. Hittade en tröja på rean på veromoda, sedan armband på glitter och ett par byxor till mamma. En liten promenad också innan jag tog mig till Ackes. Zumba vid 18-tiden, trodde Irina skulle köra men det var Lisa.. Så kul att träffa henne igen! Och superroligt att köra lite zumba ju, älskar Lisas danser. Svettigt blev det.. Pratade lite med Marcus och Lisa efteråt.. Tog åtta-bussen hemåt och åt direkt typ, nu kollar jag på Isprinsessan. :)  
 

I don’t care, i love it

2012-07-01 @ 16:37:06

Fastän regnet öser ner

2012-07-01 @ 16:09:36
Det är redan den första juli, helt galet ju! Sommaren är snart över fast den inte riktigt har börjat ännu. Haha, herregud! Juni-månad har svischat förbi.. inte hände det så mycket heller. Jag hängde mest på Ackes och tränade, jobbade lite och träffade fina vänner. Fint!
 
Spännande och se vad juli har ett erbjuda.. lite mer sol än i juni hoppas jag. Två konserter väntar under månaden. Madonna i veckan och sedan Lady Antebellum i slutet på juli. Och en utlandsresa till Mallis också, det blir fint! Annars kommer jag nog spendera mycket tid på Ackes, träning och planering som gäller. Och träffa massa vänner ska jag försöka hinna med också. Sweet!
 
Yeah, just nu regnar det ute och jag sitter här och kollar på Step up 2, love it!
 

RSS 2.0