Zumba.

2016-03-31 @ 20:53:00
Då min dans ställdes in så for jag iväg till IOGT och gick på zumban för Lisa istället. Riktigt roligt ju! Trodde inte jag skulle hänga med alls men jag kände typ igen alla danserna så det var skönt! Full av energi efteråt. Pratade en hel del med Lisa också, så länge sen man träffade henne ju! Så mysigt! Och saknat att zumba för henne, de var ju år sen ju..
 

Min bara MIN!

2016-03-30 @ 19:43:00
Wow, jag sitter här med nycklarna i min hand nu. Nycklar till min lägenhet, min alldeles egna lägenhet. Hur galet är inte det?! Idag var vi på banken och fixade det sista med lånet och allt. Sedan raka vägen till lägenheten för att kolla in den igen och mäta massa osv.. Finfint!
 

Lååångfredagen.

2016-03-25 @ 22:26:00
Idag har jag och mamma varit runt lite överallt, som alla andra kändes det som.. Så mycket folk ute i rörelse ju. Började på rusta, vidare till Owes, sen in till Ikea och snurrade runt, vidare in i köpis. Planerade lite och kollade runt en del. Finns en hel del att köpa ju.. Efter några timmar så kom vi hem igen.
 

Längtar!

2016-03-23 @ 17:42:00

Påskrivet.

2016-03-22 @ 16:21:00
Det gick otroligt fort det här. Förra torsdagen så var jag på visning för lägenheten, och i torsdags var det budgivning som jag "vann". Och idag har jag varit och skrivit på kontraktet. Fatta, jag ska köpa en lägenhet. Jag?! KÖPA en lägenhet?! Det är så galet, men det känns så bra ju. Nu ska vi bara vänta och se när jag kan få nycklarna och flytta in..
 

Releaseparty!

2016-03-19 @ 23:50:00
Denna kväll bjöd på party, releaseparty för Baron Banes nya skiva "III". Tog mig in till Gävle till 18-tiden och drog hem till Josefine för att fixa oss osv. En timme senare började vi leta oss till Sound Society-studion där festen var. Mötte upp Jonna och Ellen på vägen också.. Vi hittade med hjälp av kartan, haha. Tog oss in och lämnade av hos jackorna lite fint, hejade på Ida och kollade runt i studion. Kände oss lite felplacerade där, menmen.. Drack och åt lite chips när vi stod där och hängde.. De var premiärvisning av deras musikvideo till Wait for you. Så najs! Strax innan halv tio så började dom spela.. de stod utspridda runt om i studion, så coolt! De bjöd på både gamla och nya låtar.. Och det var så fint att se Ida uppträda igen! Några favoriter från kvällen var helt klart Wait for you, Fire play och How does it feel to let go. Himla grym spelning ju, efter en timme tog den slut.. Då minglade vi runt lite, jag köpte deras vinyl och sen hängde vi lite med Ida innan våran hämtning kom. Åkte med Jonna och Ellen hem, tack!
 

Myskväll!

2016-03-18 @ 23:10:00
Efter pardansen ikväll här så hängde jag på hem till Natalie. Där det väntade mat direkt. Potatis och lax, så himla gott! Och vi bara pratade massa.. Sen placerade vi oss i soffan framför Let's Dance. Och bara pratade ännu mera.. Riktigt trevlig kväll hade vi.. :)
 

Ordning och reda.

2016-03-12 @ 17:15:00
Var med mamma till ica en sväng, där jag köpte en pärm och sen till dollar för plastfickor och register. Fint! Ville få lite ordning och reda bland alla papper här hemma. Så jag rotade fram allt jag hade i byrån och började fixa.. Allt jobb-relaterat som anställningsavtal, lönebesked och scheman, till fakturor och kvitton hamnade i pärmen. Så skönt att ha allt samlat på ett och samma ställe ju. :)
 

Är det dags nu?

2016-03-11 @ 15:39:00
Helt spontant så har jag börjat kollat på lägenheter. En kväll förra veckan så berättade syster att det var en 2:a ledig vid henne och där skulle jag tänka mig kunna bo.. Så mamma och jag for in på hemnet, och sen gick det snabbt. Hittade lite andra lägenheter också. Så förra veckan var jag på min första lägenhetsvisning, kändes väldigt kul och konstigt också. Allt gick så fort, haha. Och den här veckan har jag varit på två till visningar. Riktigt fina lägenheter ju. Så får se vad som händer nu liksom...
 

NEW YORK!

2016-03-06 @ 22:24:00
Wow, det är bokat och klart! Vi ska till New York i maj!!! Jag kan knappt fatta att det är sant, nyp mig typ. Jag ska få se och uppleva New York. Det känns helt galet, jag är så lycklig! Verkligen a dream come true!!! Jag lääängtar! :D
 

Kusinkalas

2016-03-06 @ 20:19:00
Efter att jag kommit hem från dansen och syster slutat jobbet så åkte vi hem till Sofia och Fredrik på kalas. Alla hade varit där på eftermiddagen men då kunna ju inte vi så det fick bli på kvällen. Väl där så fick vi lite mat och sen blev det tårta på det. Gott! Satt och pratade i soffan sedan, trevligt!
 

Danstävling i Sundsvall 5/3

2016-03-06 @ 12:52:00
Jag fick skjuts av pappa in till Gävle där jag blev upphämtad av Simone och hennes mamma. Terminens första regions som gällde och vi skulle till Timrå utanför Sundsvall. Seg resa ju, menmen.. Stannade för frukost i Hudik men annars var det raka vägen. Vi kom fram till hallen ganska precis till tävlingen började vid 10. Hejade på Irina, Vahidin och alla andra där. Discon började och då var det bara att kolla in alla.. Efter lite väntan så var det min tur och det var la roligt. Tappade bort mig osv, så det gick helt okej. Kom sist i alla fall, suck! Sedan kollade jag in grupper och par innan det var dags för hiphopen. Samma ordning där och det gick helt okej i singeln där också. Sist som vanligt.. så besviken efteråt. Kollade in alla andra sen och så fort Simone var klar med sitt så pratade vi med Irina och sen begav vi oss hemåt. Så skönt! Stannade till på donken i Hudik igen för mat, himla gott! Sen raka vägen hemåt och jag fick skjuts ända hem. Tack!
 

Jobbar vidare.

2016-03-02 @ 16:59:00
Yes, pratade med chefen lite snabbt över lunchen igår och som sagt så jobbar jag vidare. Har fått enda till sommaren nu, vilket känns hur jäkla bra som helst. Så skönt att veta vad jag ska göra en bra tag framöver, plus att jag får sommarjobba också. Gött ju! Trivs så himla bra där.. :)
 

1 mars!

2016-03-01 @ 21:06:00
Efter jobbet idag så åkte jag och syster till ica för att handla massa. Pappa fyllde år dagen till ära, grattis! Så vi fixade en korg med ost, kex, vindruvor och vin. Det blev väldigt bra! Sen hem till pappa på fika strax efter 18-tiden. Där var vi, pappa, Sinikka, farmor, Yvonne och Daniel. Mumsade bullar och pratade en del.. Efter nån timme så var vi påväg hem igen.. Fint!
 

RSS 2.0