Dansens dag!

2013-04-29 @ 23:44:15
Började dagen med att kolla på Vänner, som vanligt nu för tiden. Fixade mig sen och på eftermiddagen följde jag med mamma, syster och mormor till Valbo. De skulle kika runt på IKEA och det gick väl fint. En korv med bröd fick det bli också, mums. En snabb sväng in på köpis innan jag drog till bussen och åkte in till Gävle. Gick förbi stortorget där det dansades lite grann, dansens dag-grejs. Raka vägen till ackes på söder där jag mötte Sanna i dörren och vi satt och pratade en del innan träningen. Vid 18 var det zumba med Vahidin som gällde.. Lite nytt för min del, roligt och jobbigt. Pratade lite mer med Sanna och bytte sen om och hängde i soffan där. Vid 19.30 var det pardans som gällde. Det dansades rumba igen, typ hela lektionen. Det var roligt. I slutet dök Irina upp också, då gick de igenom stegen i chachan som de hade gjort.. Så det dansades lite där också, himla roligt. Pratade lite med Irina och fick sen skjuts in till stan av dem, så snällt! Bussen hemåt och mamma hämtade mig mig vid tio-tiden. Från dess och nu så kollar jag på Vänner... Senare kallar sängen. :)
 

Danssöndag.

2013-04-28 @ 22:38:51
Ännu en söndag är förbi. Kom upp runt tio-tiden nån gång, duschade och fixade mig, pratade med Irina, åt frukost och packade väskan för dagen. Promenad till bussen och in till Gävle, en sväng på coop och sen till ackes. Vid 12.30 var det 10-dans som gällde men jag dansade inte så mycket alls. Eller rättare sagt inget alls, var lite besviken över en grej.. menmen.. Efter lektionen så hängde jag på Madde till coop och sen satt vi och pratade lite grann. Strax efter tre så var Irina klar och Vahidin kom så det var raka vägen ut till bilen.. Mot Sandviken och kulturcentrum. Vi tog oss in och sen hängde jag i korridoren under Irinas lektion. Pratade med Anna lite grann, och sen fick jag sällskap av Sanna. Trevligt! Vid 17 var det dags för jazz/show.. Började med shout it out-dansen, bestämde platser till uppvisningen och jag blir med på den. Så kul! Sen dansade dem burlesque resten av lektionen och då var jag inte med. Sen väntade en timmes zumba med Irina. Det var roligt men också jobbigt. En ny dans denna gång och den var rolig ju. Svettig och trött efteråt.. Irina hade gruppträning sen i en halvtimme ungefär.. Jag bytte om och satt sedan utanför med Vahidin och pratade i väntan på Irina. Gick ut till bilen sen och pratade massa och fick skjuts hem, tack! :)
 

We are touching the skyline.

2013-04-27 @ 18:27:13
I torsdags var vi på Göransson arena redan vid lunch för ett genrep inför en konsert på Sandviks årsstämma på eftermiddagen. Det var bara fantasy-gänget och pardansarna där då. Vi körde igenom de två danserna som gällde denna gång, afro och shout it out-dansen. Hade en timme lunch innan det var dags och då hängde jag på Irina och Vahidin till donken för lite mat. Det var trevligt och mätta blev vi. Tillbaks till arenan och det var konsertdags.. Båda danserna gick bara fint, det var roligt! Jag och flera hängde sen på Irina till Gävle för danslektioner, det var jobbigt men vi dansade i alla fall. Sen hemåt för att vila inför de stora konserterna..
 
 
Igår var det repetitioner från halv nio Göransson arena. Körde igenom afron och sedan danserna med David Lindgren då han var där, nervöst. Skyline och Shout it out. Himla roligt ju och det verkade han tycka också. Sen blev det lite paus innan det var dags för ett genrep. Bytte om och körde med klädombytena också, så vi skulle hinna. Afro, skyline, gangnam style och shout it out. Det gick bara finfint! Sen blev vi bjudna på lunchbuffé igen, det blev lite ris och kyckling för mig. Sen till omklädningsrummet för att byta om och fixa till oss. Första konserten var vid 12.30 för Sandvikens alla grundskoleelever, runt 4000 personer. Yeah! Det kändes bra och det var så himla roligt. Lyckliga brudar efteråt! Vi fixade gruppbild med David efter konserten innan han drog, då med alla dansare som var med. Sedan tog vi i fantasy en gruppbild också, och med Irina. Så fint! Sen hade vi tre timmar ledigt innan vi hade samling på arenan vid fem. De flesta drog därifrån direkt, medan jag, Anna och Frida blev kvar i omklädningsrummet och pratade och åt lite. Sen tog vi en sväng till Valbo köpis, där vi stötte på Irina, Vahidin och Larisa också. Kikade runt lite snabbt, köpte med oss lite att tugga på och tillbaks till viken och arenan. Hängde där i väntan på konserten, gick igenom danserna och bara taggade till.. Vid 18 så började andra konserten, denna gång för allmänheten. Det var väldigt mycket folk då också. Vi var först ut med afron och det gick bara bra. Roligt! Sprang över till andra sidan scenen och bytte om till skyline. Strax därefter så sprang vi upp på scenen med David.. Dansen gick helt okej, tappade bort ett steg men annars gick det bra. Gud så roligt det var. Mitt i konserten så var vi alla dansare upp på scenen med Irina och körde gangnam style med publiken, yeah! Sprang sen och bytte om till shout it out som var typ sista låten, så vi fick lite tid att öva dansen och bara hänga lite. Sen var det vår tur, både vi i fantasy och jazz/show-gruppen skulle upp på scenen. Sammanlagt 30 dansare och David. Jag stod i mitten bredvid David, yeah! Älskar shout it out-dansen, det var så sjukt roligt och vilken kick man fick! ÅH! Ville ju bara fortsätta dansa, haha.. Sen var det slut för oss, vi alla sprang och bytte om och alla försvann väldigt snabbt. Blev kvar en stund och pratade med Frida och även Irina lite.. Sen gick jag hemåt..
 
de två sista bilderna är från göransson arenas fb-sida.
 
Ett minne för livet! Verkligen!

iiiihi.

2013-04-26 @ 22:40:00
Vilken dag det har varit, herregud! Heldag på Göransson arena med två konserter med kulturskolan och David Lindgren, som jag nämnde förut här. Haft så sjukt roligt på scenen och runtomkring också. Coolt att ha dansat bakom David ju! Åh, älskade det! Ska blogga om dagen så fort jag orkar..
 
Lycklig brud ialf! Älskar att uppträda inför publik!!! :D ♥

Mitt i veckan.

2013-04-24 @ 14:08:30
Jag tror att jag börjar bli sjuk va, det känns inge bra. Lite halsont och lite hostig. Hoppas det inte blir värre, hoppas den försvinner snabbt igen. Men jag var in till ackes och tränade igår som vanligt, eller jag tog det väldigt lugnt. Kollade på pardansen då de bara tränade program inför tävlingen. Sen var jag med på zumban också, jobbigt ju. Sen åkte jag hemåt.. Kollade på Vänner och det gör jag här nu också. Himla bra serie ju!
 
Kommer att ha fullt upp de närmsta dagarna här nu så det blir nog inget bloggande. Ikväll är det rep på arenan inför konserten med David Lindgren på fredag. Imorgon är det rep vid lunch, sen en minikonsert på eftermiddagen för Sandvik och sen vanlig träning på kvällen. Och på fredag är det heldag på arenan, från morgon med rep, sen en lunchkonsert och en konsert på kvällen. Fullt upp som sagt, så jag bloggar i helgen igen. Topp!
 

Måndag.

2013-04-22 @ 23:11:27
Åkte in till Gävle på eftermiddagen här, mötte upp Hanna utanför Java strax efter fyra-tiden. Så kul att ses ju, himla länge sen nu. Tog oss in på Java och köpte lite gott. Kladdkaka med jordgubbe o grädde och en fanta. Mumsigt! Satt där och bara pratade om allt och inget, himla trevligt! Tog sen sällskap upp till söder, hon skulle vidare och jag till Ackes. Zumban hade redan börjat så jag orkade inte byta om nåt. Pratade lite snabbt med Vahidin, messade med Irina och bara slappade i väntan på pardansen som började vid 19.30. Det dansades rumba hela lektionen, grundsteg och två olika slingor. Lite nytt för min del, roligt! Slutade strax innan nio-tiden, och fick sen skjuts till bussen av Irina, tack!
 

Listigt!

2013-04-21 @ 22:42:57
Snodde en liten lista som jag hittade på en väns blogg.. :)
 
1. Vad heter du? Caroline.
2. Hur gammal är du? 25år.
3. Vilket stjärntecken är du? Vädur.
4. Var bor du? Sandviken.
5. Har du syskon? Japp.
6. Har du några husdjur? Inte jag, men familjen har en hund och ett marsvin.
7. Din naturliga hårfärg? Brunt.
8. Vad heter du i andra namn? Ann.
9. Hur lång är du? 176 cm, typ.
10. Vad har du för skostorlek? Typ 39-40.
11. Hur mycket väger du? Ingen aning, troligen lite för mycket..
12. Vad vill du bli när du blir äldre? Lycklig.
13. Vilket är ditt drömyrke? Dansare/musikalartist.
14. Är du nöjd med dig själv? Mestadels.
15. Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Positiv, ärlig, envis.
16. Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Envis, petig... öhm.
17. Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Eh.. svårt.. vet inte..
18. Vad är du minst nöjd med hos dig själv: Hm.. min avundsjuka och min "rädsla" för nya saker. Och lite andra saker...
19. Vad är du rädd för? Ensamhet, mörker ibland, småkryp.. vet inte alltså.
20. Vad är du på för humör just nu? Trött och glad.
21. Vilken film såg du senast? Hm.. High school musical, kanske.
22. Senaste filmen du såg på bio? Les Miserables.
23. Vem ringde du senast? Mamma.
24. När vaknade du i dag? Runt 07.00.
25. Vad köpte du senast? Drickyoghurt.
26. Vem åkte du bil med senast: Irina och Frida när de skjutsade hem mig.
27. Vem kramade du sist? Irina.
28. När grät du senast: För nån vecka sen typ..
29. När skrattade du senast: Typ nyss..
30. Vad har du på dig just nu? Pyjamasen.
31. Vad är klockan? 22.36.
32. Hur många grader är det ute? Ingen aning alls.
33. Vilken är din favorithögtid? Julen, tror jag.
34. Har du någon gång brutit ett ben? Nej.
35. Har du piercing eller tatuering: Ett hål i vardera öra.
36. Vad åt du till frukost? Tacos.
37. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad.
38. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Pasta, saft, mackor, yoghurt, skinka..
39. Din favoritmaträtt? Tacos, kyckling, pommes och kött.
40. Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? Hm.. pölsa, som jag tyckte om när jag var mindre..
41. Snarkar du? Tror inte det..
42. Tränar du? SJÄLVKLART!
43. Vad är ditt bästa ämne i skolan? Går icke i skolan, men favoritämnet, hm.. matte kanske.
44. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart, tyvärr.
45. Vilken är din favoritaffär? Gina tricot och hm.
46. Hur går du helst klädd? Som jag känner för det..
47. Vad har du för storlek i kläder? Varierar.. small till large.
48. Hur många gånger har du flyttat? Sex-sju ggr tror jag det är.. hm..
49. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska mest.
50. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bordet bredvid sängen.
51. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Jopp.
52. Vill du gifta dig? Kanske.
53. Vad önskar du dig i julklapp? Det är liiite långt dit just nu..
54. Vilken bok läste du senast? Hm, nån kurslitteratur förra våren kanske..
55. Har du körkort eller bil: Körkort.
56. Vad har du alltid i din väska: Plånbok, mobiler, tuggummi, penna, sjal.
57. Har du ett turnummer? 3 och 7.
58. Har du någon gång åkt snowboard? Yes.
59. Har du varit utomlands någongång: Japp.
60. Vilka världsdelar har du varit i? Europa bara..
 

Danssöndag.

2013-04-21 @ 22:25:19
Kom in till Ackes vid tolv-tiden idag. Hängde med folk där och vid 12.30 var det dags för 10-dans. Först egna program i chacha, rumba och jive. Sen körde vi shownumret inför teatern, då fick jag dansa med Hugo då hans partner inte var där. Det var roligt! Hängde med Marcus sen och vi gick och köpte lite godis. Frida kom strax efter tre också, och Irina kom ut strax därefter och vi drog ut till bilen. Mot Sandviken och Kulturcentrum. Irina hade sin lektion och jag och Frida satt ute i korridoren och åt lite.. Eller pratade mest kanske, det var fint! Vid 17 var det jazz/show som gällde. Bara repetition av shout it out-dansen typ.. Det blir bra! Sen väntade en timmes zumba, det var jobbigt va.. inte zumbat på 1,5 vecka ju och det kändes.. Det var la roligt! Efteråt så bytte jag om och vi väntade in Irina innan vi åkte.. Fick skjuts hem, tack!
 

Ackes Skolmästerskap.

2013-04-21 @ 00:15:28
Efter MAG-träffen så drog jag till donken och åt lite snabbt. Hörde av mig till Frida och hon var på språng in till stan. Vi skulle sen försöka ta oss ut till träffen i Sätra för att hjälpa till på Ackes skolmästerskap. Men i väntan på Frida så ringde Irina också, och sa att jag kunde åka med dem till Sätra för de skulle in till lokalen en sväng först. Mötte upp Frida coh vi tog oss till Ackes och väntade in dem. Vi kom till Träffen runt två-tiden och bar då in alla grejer och fixade allt. Jag och Frida skötte nummerlappsutdelningen, klädförsäljningen, rondschemat och insläppet av dansare till golvet. Vahidin skötte sekretariatet (stavning?) och Irina var speaker. Domare var Ida, Johanna och Anna. Runt 15 så började själva mästerskapet. Street singel och par, sen disco par och singel. Det var stressigt flera gånger, herregud. Det höll nog på fram till halv sju.. Då hjälpte vi till att städa undan allt och ut till bilen igen. Frida och jag åkte med in till lokalen igen, hängde på in och satt och pratade med Irina i väntan på bussen. Sen blev det bestämt att vi skulle ut och äta istället, som ett tack för att vi hjälpte till. Hämtade Alex på nattis och sen försökte vi bestämma matställe, inte lätt. Vi hamnade på restaurang Kungshallen tillslut. Det blev pizza för min del, mums! Satt där och åt och bara pratade och hade det trevligt. Strax innan nio så begav vi oss därifrån. Tackade för maten och dagen, fina människor! De åkte hemåt och jag skulle vänta en timme på min buss. Hängde på bion ett tag och sen var systeryster snäll och kom och hämtade mig i Gävle, hemma strax efter tio. Tack!
 

MAG-träff.

2013-04-20 @ 23:40:11
I förmiddags var jag in till Gävle på min första MAG-träff (MusikalArtistGruppen) med musikalen. Har missat tre stycken... Gävle- och Sandviken-grupperna träffades tillsammans denna gång. 10.30 till 12.30Musikhuset/Sjömanskyrkan. Fick pärmen med några låtar och vi gick igenom två låtar. Och jag fick bestämma om jag var alt eller sopran... eeh, jag såg nog ut som en frågeteckan där, haha. Och sen även när jag skulle läsa noter och veta vart jag skulle sjunga och hur.. Nä, inget för mig verkligen. Förstår ingenting men man kanske lär sig, hahaha.. Så skönt när vi slutade, äntligen fick man ta sig därifrån liksom. ;D
 

Lååång dag!

2013-04-20 @ 23:14:59
Herregudars vilken lång dag detta har varit. Tog bussen in till Gävle vid halv tio-tiden i förmiddags och blev hämtad i Gävle här ikväll och kom hem vid tio-tiden. Yeah, lång dag minst sagt. Jag ska blogga om dagen så fort jag orkar här.. Ska kika ikapp allting här på datorn nu, sen blogga lite som sagt. Annars kollar jag på Vänner här, igen. Så himla bra! Får se hur länge jag orkar kolla, är väldigt trött efter dagen..
 

It's friday!

2013-04-19 @ 22:09:08
Det har varit en lååång dag idag. Vaknade självmant vid åtta redan, suck.. Kom upp runt halv tio i alla fall, fixade mig och åt lite frukost. Sen gick jag iväg för en liten intervju inför ett sommarjobb, får svar nästa vecka hur det blir. Håller tummarna nu! Spenderade sen resten av dagen med att kolla på Vänner. Och ikväll här var jag in till ackes och dansade igen. Pardans som gällde. Vals, slow fox, quick step, rumba och sen shownumret. Det gick väl fint på de delar jag var med. Pratade lite med Irina och Frida innan jag tog bussen hemåt. Kollade lite på Let's Dance och nu kollar jag på Vänner igen. Fint!
 

Here we are.

2013-04-19 @ 13:36:08
Dansat har jag gjort i veckan, verkligen. I tisdags var det latin pardans som gällde. Dansade chacha, samba, rumba och jive. Först egna program och sedan show inför teatern. Det gick bra, men dock tråkigt att dansa själv.. Hoppade över zumban och åkte hemåt direkt. I onsdags åkte jag in till fyra för att dansa med Cassandra, vi repeterade shout it out-dansen massa. Vi drog sen och köpte mat på subway i väntan på nästa lektion. Broadway jazz väntade där vi bara repeterade lite.. Sen fantasy där vi repeterade skyline-dansen och shout it out-dansen massa. Det gick fint! I torsdags (igår) åkte jag in till fyra igen för att dansa med Helena denna gång, repeterade shout it out-dansen igen. Sen var det dags för disco där vi bara repeterade massa, fick introt och slutet på dansen så nu är det bara att dansa. Sen hade vi i fantasy en timmes träning med jazz/show-gruppen från viken, där vi bara repeterade shout it out-dansen tillsammans. Det blir nog bra! Bara fantasy sen där vi repeterade afron, i'm in love-discon, skyline och shout it out sista timmen. Slutade vid halv tio och det blev bussen hemåt..
 
 
Ikväll är det standard pardans som gäller... :)

Min dag.

2013-04-15 @ 17:41:23
Jag och syster gjorde kladdkaka tidigare, mums. Och sen har jag spenderat dagen med Vänner. Så himla bra!
 

Fin söndag.

2013-04-14 @ 22:12:31
En lång och mysig söndag är förbi också. Kom in till Gävle och Ackes vid tolv-tiden, först på plats ju. Frida kom strax därefter, och sen ramlade resten av folket in. Vid 12.30 var det 10-dans som gällde.. Vi dansade chacha, samba, rumba och jive. Både egna program och inför teatern. Finfint! Dock tråkigt att dansa själv, allt blir så svårt ju.. Slutade vid två och då hängde jag och Frida i omklädningsrummet lite, trötta och lite off liksom.. En sväng till coop för lite mat för dagen.. Strax efter tre så blev Irina klar och vi gick ut till bilen med Vahidin. Mot Sandviken och Kulturcentrum. Där vid halv fyra och då slappade vi mest i omklädningsrummet medan Irina hade sin lektion. Vid 17 var det dags för jazz/show där vi bara dansade shout it out-dansen heeela lektionen. Roligt och jobbigt! Jag stod sen över zumban, för orkade inte köra och hade lite ont i huvudet.. Hamnade i omklädningsrummet igen med Frida och vi bara pratade massa. Om allt och inget.. Det kändes fint! Efter zumban skulle Irina ha en gruppträning och då slog vi oss ner i korridoren och väntade, Jenny dök upp också och gjorde oss sällskap. Vahidin kom strax efter åtta-tiden och jag fick då skjuts hem, tack!
 

-

2013-04-13 @ 20:06:57

My week.

2013-04-13 @ 13:36:39
Inte bloggat så mycket här.. Har bara dansat massa i veckan. Tisdag, onsdag, torsdag och fredagkväll liksom. På pardansen har vi börjat med shownummer inför teatern (vet ännu inte om jag kan vara med där.. :/ vill verkligen!). På fantasyn har vi nu gjort klart vår moderna-dans och även David Lindgren-danserna, hur bra som helst. Annars var det mest repetitioner som gällde, roligt!
 
 
Efter lektionen igår så blev det väldigt spontant att jag hängde på Frida hem till henne. Hade missat början av Let's Dance om jag tagit bussen hem så det blev att titta på det tillsammans igen. Och lite mat blev det också, himla trevligt! Mamma hämtade mig i Gävle sen.. En fin fredagskväll! ♥

Woho!

2013-04-10 @ 23:20:23
 
Det kanske är på tiden att berätta om detta nu, det är ju bara 16 dagar kvar. Vi i fantasyn ska medverka på Kulturskolans konsertGöransson arena i år igen. David Lindgren gästar denna gång, förra året var det ju Sanna Nielsen. Samma sak gäller denna gång, två konserter. En runt lunch för Sandvikens alla grundskoleelever och en på kvällen för allmänheten. Över 4000 personer i publiken denna gång. Ska bli så enormt härligt att stå där på scenen igen och blicka ut över publiken och arenan.
 
Vi ska dansa vår afro-dans i år igen, det är själva öppningen på konserten. Sen ska vi dansa bakom David i Skyline, då är det bara fantasyn. Och sen i Shout it out med två andra grupper också. Och gangnam style följer med på ett hörn. Detta ska bli så sjukt roligt! Längtar verkligen!
 
16 dagar kvar som sagt!!!

Måndagkväll.

2013-04-09 @ 00:36:57
Ikväll här så var det träning som gällde.. Fick ju skjuts in till Gävle och det var raka vägen till Ackes på söder. Mötte Irina vid dörren när jag kom dit, haha. Pratade lite och hon drog därifrån och jag bytte om och så. Zumba vid 18-tiden med Vahidin. Det var roligt! Körde en ny jobbig dans också, haha. En timme gick fort och bytte sen om igen. Blev kvar på 10-dansen sen och dansade med dem vuxna, haha. Det var samba som gällde igen, dansade igenom de steg vi hade och bytte partner hela tiden. Och fick lite flera steg också. Roligtroligt! Irina dök upp i slutet på lektionen. Stod och pratade lite allihopa och kollade på ett rumba-klipp på Vahidins dator, så fint! Blev kvar sist med Irina och Vahidin och fick skjuts till bussen sen, tack! :)
 

En biltur...

2013-04-08 @ 23:58:03
Följde med mamma, syster och mormor på en tur i eftermiddags. Började på tigréns här i viken och sedan blev det owe jansson och sen in på mio och sist så hamnade vi i valbo köpis. Där jag kikade på ett par jeans på gina som jag velat haft ett tag nu men tyckte inte de satt nå bra nu så det blev inget köp.. istället så hittade jag en svart långklänning till sommaren, finfint! Åt på subway också innan vi lämnade valbo och jag fick skjuts in till Gävle. Tack!
 

Danssöndag!

2013-04-07 @ 22:50:39
Nu var det som vanligt igen. Hade 10-dans vid 12.30, och det var mindre än halva gruppen där. Det var ju tävling igår så folk kanske var trötta.. Så vi repeterade mest lite olika danser från lägret. Vals, slow fox, tango, chacha, samba och jive. Det var roligt! Dock lite tråkigt att dansa utan partner nu, när man hade en partner på lägret.. menmen, det är bara att dansa på. :) Jag och Frida bytte om och sedan drog vi till coop för att köpa nåt att tugga på, fint. Hängde sen i foajén, kollade lite dans, gick igenom tangon lite och sedan blev klockan 15 och Irina slutade.. Strax därefter så drog vi ut till bilen, och det var raka vägen till Sandviken. Jag och Frida dansade slow fox och vals i korridoren medan Irina hade sin lektion, jag var in en sväng och hjälpte till med pardiscon. Fint! Vid 17 så var det jazz/show där vi bara dansade massa direkt. Gick igenom de steg vi har i Shout it out-dansen och fick de sista stegen också. Nu är det klart, bara att repetera massa nu. Svårt ju! Sist en timmes zumba, himla roligt ju men jobbigt! Bytte om efteråt och dansade lite i korridoren i väntan på Irina.. Fick sen skjuts hem, taaack!
 

Kalasfika.

2013-04-07 @ 22:01:00
Igåreftermiddag så kom släkten hit och firade mig. Det var mormor, pappa & Sinikka, farmor & Yvonne, morfar, Gun-Marie, Sofia & Fredrik (och Saga!). Och mamma och syster då. Så fullt hus här hemma kan man säga. ;D Det bjöds på smörgåstårta, vanlig tårta och massa fika. Mätt blev man i alla fall. Och jag fick massa pengar i present, finfint ju! Tack så mycket! :D
 

Lite spontant sådär.

2013-04-06 @ 23:44:29
I torsdags så åkte jag in till Gävle och fikade med Frida innan träningen. Först en sväng på stan och sedan hamnade vi på waynes.. Hon bjöd mig då jag hade fyllt år, fina liksom. Det blev kladdkaka för mig och sallad för henne. Vi satt där ett bra tag och bara pratade massa, så trevligt och härligt! Och i fredags efter vår träning så följde jag med Frida hem.. Vi fixade mat som vi sedan åt framför Let's dance och pratade en hel del. Så himla mysigt ju! Fina vännen, tack för att du finns!
 

Dans igen..

2013-04-06 @ 23:18:41
Nu är lovet över också, tillbaks till kurserna på Ackes. Yeah! Det blev ett zumba-pass under lovet i alla fall, himla roligt. Och sen i torsdags så hade vi fantasy-träning i nästan tre timmar. Det var jobbigt, för jag var så otroligt trött i kroppen efter lägret. Herregud! Men vi dansade igenom Skyline-dansen hur mycket som helst, även Shout it out-dansen där vi fick lite flera steg. Toppen! Dansade även igenom vår moderna och en disco-slinga vi har.. Det var länge sen vi dansade dem, men det gick fint. Och i fredags var det pardans-lektion som vanligt.. jag dansade inte så värst mycket alls, för var fortfarande trött och kände inte för att dansa riktigt. Men kollade lite och det var roligt att träffa alla igen. :)
 
Imorgon kör vi heldag med dans, yeah!
 
printat från ett filmklipp i torsdags...

Pardansläger 31mars - 3april.

2013-04-06 @ 22:37:49
Det har varit pardansläger på Ackes under fyra dagar på lovet här. Irina och hennes bror Alexander från ryssland var det som höll i det. Vi var nästan allihopa från kurserna där, det var roligt. Söndag till onsdag, från 15-19.30. Det har varit så himla roligt och lärorikt, verkligen. Vi hann med så otroligt mycket, det är galet ju!
 
Söndagen, första dagen, så började vi med samba. Då jag inte hade nån partner så dansade jag en del med Vahidin. Höll på i två timmar och lärde oss en hel dans tror jag det var.. Så roligt! En halvtimmes lunch sen. Fortsatte med jive och då dansade jag med Janos, då hans partner inte var där. Det gick så fort ju, galet. Sist så blev det rumba, gud så svårt. Andra dagen så började vi med vals, och Rickard kom också och då fick jag dansa med han. Det gick faktiskt bra med valsen ju, roligt. Begav oss på tangon sen, herregud vad jag älskar tango, himla roligt! Sen var det dags för lunch igen, najs! Fortsatte på jiven från dagen innan sen, gick igenom de vi kunna och sen gjorde vi klart dansen, typ. Herregud vad snabbt det går men galet roligt. Jag och R vann när vi tävlade om vilket par som kom ihåg flest steg, yeah! Sist så gick vi igenom samban från dagen innan också, det gick bra. Tredje dagen så gick vi igenom valsen igen och dansade den några gånger. Sen blev det slow fox, oj det var så svårt i början, men det blev bättre tillslut. Slow, quick quick, slow. Roligt! Fortsatte på tangon från dagen innan och la på lite flera steg så den blev klar, najs! En halvtimmes lunch igen.. Gick igenom samban igen, det gick finfint. Började sen på en rumba, herregud så svår takten är där, men det var roligt. Sist så gick vi igenom jiven igen och dansade den några gånger. En vanlig och en väldigt snabb låt, herrejösses! Sista dagen så började vi med en chacha, herregud alltså. Det var väldigt svåra steg, eller allt gick så fort. Men den satt någorlunda tillslut. Mat sen efter två timmar, gott. Dansade igenom jiven några gånger sen, innan vi fortsatte på rumban och gjorde klart den. Svår men rolig dans! Sen repeterade vi alla danser vi hade, de flesta satt väldigt bra. Sista kvarten så började lite föräldrar ramla in för det var dags för en liten "uppvisning" på vad vi hade lärt oss under dessa fyra dagar. Standard-danserna först: vals, slow fox och tango. Sen latin-danserna: samba, rumba, chacha och jive. Så himla roligt och det gick bra för mig och Rickard. Yeah! Pratade med Irina lite efteråt och tackade för lägret och lite så..
 
Så galet roligt har det varit och jag har lärt mig så otroligt mycket. Och det har varit så roligt att ha en partner under dessa dagar. Hoppas verkligen att jag ska få vara med på detta på Magic of Dance i år, jag vill så gärna!!! Men jag är i alla fall så galet glad att jag gick på lägret. Underbart! :D
 

Födelsedag!

2013-04-03 @ 23:20:40
Har inte haft datorn på sen i  lördags men tänkte kika in lite snabbt här nu. Har varit på pardansläger de senaste dagarna, ska blogga lite mer om det senare... Jag fyller år dagen till ära också, yeah! Hela 25 år, herregud! Tiden går så jäkla fort ju.. kändes som jag fyllde 20 nyss, haha. Lite firad har jag blivit idag... Mamma kom in med presenter i förmiddags här, taack! Och sen sjöng hela gänget på lägret för mig också, hahah. Fint! Och när jag kom hem här ikväll så fick jag presenter av systeryster också, tacktack! Så, jag har haft en jättebra dag ju! Firande av släkten sker i helgen istället, då denna dag var fullspäckad.. Det blir bra!
 
Lite snabba bilder på det jag fått...

RSS 2.0