Vintern är här, just nu.

2012-10-29 @ 13:25:03
Var som sagt på mötearbetsförmedlingen i förmiddags här, det gav väl inte så hemskt mycket alls. Menmen, inskriven är jag typ.. Det är väl najs! Och vet ni, det snöar för fullt här, som det typ gör i hela Sverige känns det som, haha. Har redan fått så himla mycket snö, inge roligt alls. Jag gick hem i snöstormen,och det droppade av mig när jag kom hem, hm. Fyy..
 

Höstlovsveckan!

2012-10-28 @ 21:57:00
Vaknade tidigt men låg kvar i sängen länge. Så fick typ stressa iväg sen till bussen och Gävle, haha. Var på Ackes strax efter två-tiden.. Pratade lite med Emelie, Jonas, Frida och Madde i väntan på lektionen. Började med modern vid 15-tiden sedan följde contemporary jazz och feminin vibe. Bara massa repetitioner nu innan lovet här, vilket var skönt. Och jag älskar andra dansen i feminin viben vi har, helt underbar. Runway med olika poser, attityd va.. Galet! Pratade med Caroline och Bella innan jag drog hemåt med halv sju-bussen. Hemma blev det tacorester framför Unforgettable. Najs! Nu kollar jag på Step up här, så himla bra!
 
Söndagkväll och det är dags för söndagsblogg, here we go!
 
Måndag: MöteAF 10. Plugga! Extraträning 17.30. Zumba 19.30.
Tisdag: Dansläger 10-16. Filmkväll med kusinvitamin?
Onsdag: Dansläger 10-16. Zumba 17. Broadway jazz 18.15. Fantasy 19.15.
Torsdag: Dansläger 10-16. Omtenta: MF2 15-20.
Fredag: Inget planerat..Friträning?!
Lördag: Danstävling i Sundsvall hela dagen!
Söndag: Zumba 17.30.
 
Ja, det är ju höstlov för folk därav ingen dans.... tänkte jag säga, som ni ser så ska jag ju dansa ändå, men kurserna ska ha lov egentligen. Onsdagen kör vi som vanligt bara för att vi missar en onsdag längre fram. Sen ska jag på ett dansläger i Gävle tre dagar med, superkul! Plus lite extraträning inför tävlingen som är på lördag. Yeah! Dansfri vecka, no way! Lite plugg och en omtenta ska hinnas med också. Även lite häng med vänner.. Sweet!
 

70-års kalas.

2012-10-27 @ 23:48:43
Har spenderat hela kvällen hemma hos mormor och Birger, för att Birger fyllde år igår så det var kalas idag. Hela släkten var där, alltså vi, vår moster och kusiner. Fullt hus liksom. Först fick vi massa fika och sedan smörgåstårta för de som ville ha.. Sedan massa prat innan vi alla tog oss hemåt.. Trevligt!
 

Jobbigt läge..

2012-10-27 @ 23:23:09
När facebook-appen slutar att fungera på iphonen och att det inte går att installera den på nytt för att jag har för gammal version då är det på tiden att uppdatera iphonen va...?! HAHA. Senast jag uppdaterade min iphone var när jag köpte den juni 2010... eh, så det var på tiden liksom.
 
Nu funkar fb-appen men alla mina appar försvann, jobbigt läge liksom.

All the time..

2012-10-26 @ 21:30:00
Jag har dansat hela veckan och här kommer en snabb tillbakablick på det, haha :P
 
I måndags kom jag in till Ackes vid halv fem-tiden. Pratade med Linnéa, och Victoria när hon slutade skolan. Sen drog Ida och jag in i salen och gick igenom en liten streetkoreografi innan hennes lektion började vid fem. Najs! Fritränade en halvtimme med Linnéa sen, disco. Egentligen skulle vi ha en extraträning men läraren var sjuk, så de som ville fick friträna då. Jenny dök upp sen och vid 18 så var det dags för street, där vi bara repeterade massa. Streetjazz efter den där vi också repeterade massa.. La på lite nya steg på den senaste dansen, så himla underbar ju! Pratade med Ida efteråt innan jag och Jenny tog bussen hemåt vid halv nio..
 
I tisdags cyklade jag till IOGT, så skönt att vara i Sandviken ibland alltså. Hade disco vid 19-tiden, där vi gick igenom den koreografi vi har.. De hade även börjat med en parkoreografi som vi nötte massa på, det blir bra. House vid 20, där de hade lagt på krångliga steg förra veckan som vi nötte. Svårt ju! Annars dansade vi bara igenom dansen massa. Pratade med Ida efteråt och följde med henne till resecentrum. Mycket trevligt!  
 
I onsdags så var jag på Ackes redan innan fyra-tiden. Pratade med Emma och även Irina lite när hon kom. Vid 17 så var det dags för zumba. Jag, Frida och Johanna hjälpte Irina under hela passet, då hon var sjuk och inte fick köra fullt ut.. Så himla roligt ju och svettigt värre. Jag och Frida körde även uppvärmning med Irinas barngrupp efteråt, gangnam style. Hade lite paus sen och vid 19.15 väntade broadway jazzen. Älskar fantomen på operan-dansen, men den är väldigt svår och den ska tydligen bli ännu svårare också, hm.. Sist så hade jag fantasyn, där jag körde gangnam style i uppvärmningen, haha. Sedan dansade vi bara jazzen, la på lite nya steg och den är såå fiin! Blev kvar med Frida och Emma sedan och det blev halv elva bussen hem..
 
I torsdags kom jag till Ackes strax efter halv fem. Hade disco vid 17, repeterade tävlingskoreografin massa. Sedan parkoreografin men då var jag inte med för min partner var inte där.. Ragga vid 18 där vi körde igenom de två dansar vi har.. och började även på en tredje, haha. Latino stod sedan på tur, där vi gick igenom samban massa och även chachan där vi fick lite nya steg och även placeringar. Najs! Hade extraträning med fantasy sen vid 20.15. Körde igenom street/funken några gånger, gud så länge sen, haha. Sen bara jazzen resten av tiden, fick massa nya steg och det är så sjukt fint så jag vet inte vad. Ah, härlig känsla att dansa de alltså! Det kommer bli så bra! Och de slutade med att jag blev kvar med Frida och Emma till halv elva igen..
 
Och idag så har det blivit lite friträning då. Först till IOGT med Hanna och Alina runt tre-tiden. Dansade igenom pardiscon lite, det går väl sådär liksom. Jag gick även igenom streeten, najs. Sedan cyklade jag till bussen och åkte in till Gävle och Ackes. Pratade med folk och fritränade i typ 45minuter. Disco, galet jobbigt! Sedan bussen hem vid halv sju..
 
Vilodag imorgon och på söndag kör vi igen!
 

I would wait a million years

2012-10-21 @ 22:51:00
Då har ännu en söndag, en helg, en vecka, sprungit förbi. Det går så fort ibland alltså. Dagen har spenderats på Ackes, som vanligt. Tre timmar dans som gällde..På moderna så repeterade vi bara de senaste från förra veckan, otroligt jobbigt men det gick bra. Contemporary jazzen sen där vi gick igenom hela koreografin grundligt. Sedan repeterade vi den nya koreografin från förra veckan. Fint! Sist feminin vibe, där vi mest körde den nya koreografin, så rolig. La på hela introt till den också, oh yes! Runway med olika poser, yeah, attityd som gäller. Så galet roligt! Pratade med Ida efteråt och tog sedan halv sju-bussen hemåt, fick sällskap av Jenny också, trevligt. Hemma blev det tacos med mamma framför Solsidan...
 
Det är dags att söndagsblogga... Inte för att det händer så mycket mer än massa dans i mitt liv just nu.. :P
 
Måndag: Extraträning 17.30Street 18. Streetjazz 19. Du får mig att känna på tv!
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Friträning 16.
Lördag: Plugga... Hem till mormor&Birger, kalas!
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19.
 
Som sagt, massa massa dans ju. Extraträning inför tävlingen nästa vecka också. Super! Jag hinner inte med så mycket mer om dagarna eftersom att jag åker in till Gävle på eftermiddagen och vaknar sent liksom, haha. Men det är fint med dansen också. Jag får umgås med folk som får mig att må bra och samtidigt dansa. :) Underbart!
 

Mallorca! <3

2012-10-20 @ 20:46:44

Dance, dance, dance.

2012-10-19 @ 23:31:26
Det är vad jag har gjort om dagarna, dansat. Jag spenderar nog mer tid på Ackes än hemma. I onsdags var jag där från halv fem till halv elva. I torsdags också från halv fem till halv elva. Och idag var jag där från fyra till åtta. En jäkla massa timmar liksom. ;D Underbart! I onsdags var det zumba, broadway jazz och fantasy som gällde. Älskade zumban, så härligt och roligt! På fantasyn la vi på massor av steg på jazzen, den är så sjuukt fiin ju! I torsdags var det disco, ragga, latino och fantasy.. Repeterade bara massa på latinon och fantasyn. Och i discon och raggan så la vi på lite steg, eller många i discon. Det blir roligt det här. Idag var det discoträning med Hanna som gällde, vi tränade vår pardisco och det gick väl fint. Jag körde igenom min singelkoreografi också, kollade lite pardans och pratade med Irina innan jag lämnade stället. :)
 
Och vet ni, vi kör gangnam style med tillhörande dans typ på zumban och som uppvärmning i vissa kurser med Irina. Haha, herregud alltså, jag undrar hur många gånger jag har kört den denna vecka. GALET!
 

Den bästa.

2012-10-17 @ 15:16:02
Jag kan inte få en bättre danslärare. Det går verkligen inte. Jag har blivit så otroligt fäst vid henne så jag kommer aldrig vilja lämna Ackes, någonsin. I början var jag livrädd för henne, för hon verkade väldigt hård och bestämd av sig... Nu har man ju lärt känna henne mer och den där rädslan har nog mer gått över till en enorm respekt för henne. Visst kan hon vara hård och bestämd men det är ju en del av henne, och det är så himla bra. Men pga. min stora respekt för henne så blir det oftast jobbigt att dansa för henne, om vi ska göra nåt nytt eller nåt krångligt och jag inte kan det så vill eller vågar jag inte visa henne. Vågar inte misslyckas liksom...
 
Samtidigt som att jag tycker att det är jobbigt att dansa för henne så vill jag inget hellre än att göra det. Hon är en sån inspiration och det är en ära att få ha henne som danslärare. Jag lär mig otroligt mycket av henne och skulle troligtvis lära mig ännu mer om jag bara skulle våga mer. Hon är så galet begåvad. Om man bara kunna en liten del av det hon kan så skulle man ju vara en lycklig själ.
 
Om hon bara visste hur mycket jag tycker om henne. Uppskattar henne och respekterar henne. Åh, hon är fantastisk. Världens bästa! Om hon bara visste det...
 
Jag, Josefine, Irina och Anna efter Magic of Dance, maj 2012.

Träningsvärk, hej!

2012-10-17 @ 14:51:01
Igårkväll missade jag mina danslektioner i Sandviken för jag var in till Gävle och dansade istället. Eftersom att det är tävling snart igen så tyckte Irina att jag skulle testa på tävlingsgrupperna för Johanna i Gävle, så där hamnade jag. Först var det hiphop vid 17-tiden. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig.. Först uppvärmning och sedan blev vi indelade två och två och skulle koreografera. Eh, svårt. Två åttor med låsningar och sedan två åttor med waves och sedan blandat i olika par.. Herregud. Det var bara att känna sig sämst liksom, jag hade noll koll på det där. Tur att de andra kunna i alla fall. Visade sedan upp allt.. Vid 18.30 så var det disco, yes! Asjobbig uppvärmning, herregud. Sedan körde vi kickar och splitthopp och en kombination mot spegeln. Det var roligt, men sämst igen. Diagonaler med spagat- och splitthopp efter det, jag var med, haha. Sen massa kondition, sprang fram och tillbaks över golvet med olika stopp för armhävningar, rygglyft, situps och upphopp. Mina ben alltså, herregud. Sista tio minutrarna så fick vi träna på våra program, yes.. Direkt efter så var det dags för zumba vid 20-tiden. Så jäkla roligt ju! Svettigt värre men åh vad vi körde på.. Ren glädje ju! Och vi körde faktiskt över tiden med tjugo minuter.. Dansade lite efteråt, och pratade med Irina innan hon drog.. Jag och Frida blev kvar och pratade massa, råkade missa min buss så blev kvar ännu längre och det blev halv elva-bussen hemåt.
 
Blir nog samma igen nästa tisdag...
 

Öm i kroppen..

2012-10-15 @ 23:39:38
Ikväll här så var det dansdags igen, woho! Street och streetjazz. I streeten repeterade vi mest, alla golvsteg från förra veckan, herregud. Det gör ont i knäna kan jag säga, haha. Inte alls van med sånt, men det blir nog bra sen. I streetjazzen så repeterade vi den street jazziga-dansen massa, fiint! Och sedan gick vi igenom den nya, jazz streetiga-dansen. Den är fantastisk! Otroligt snabbt går det, men gud så fiint! La på massa nytt och vi ska ner på golvet och knäna här med. Så nu är jag alldeles röd och öm om mina knän och fötter, haha. Och träningsvärk i rumpan och baksida lår från moderna igår, haha. Livet som dansare, yes!
 
printat från videoklipp på danserna..

Lite plugg..

2012-10-15 @ 22:56:29
Jag var en sväng in till högskolan idag i hopp om att jag skulle kunna plugga lite bättre. Det gick väl sådär. Jag skrev ju ialf lite mer på min hemtenta, yay. Men annars var det väldigt tråkigt och lite onödigt att åka in dit ju.. Sitter nog hellre hemma faktiskt. Så hemma blir jag imorgon och ska försöka få lite mer gjort.. :)
 

I'm addicted to you

2012-10-14 @ 22:36:00
Dagen har rullat förbi. Väldigt segt! Vaknade sent och fixade mig och for in till Gävle, raka vägen till Ackes. Hängde där med Alexander och strax innan tre så dök även Victoria upp.. Pratade med Irina en sväng också innan vi började.. Modern vid 15-tiden och vi var endast fyra stycken, haha, det kändes väldigt roligt. Gick igenom dansen väldigt grundligt och la på en hel del steg, vi ska ner på golvet, herregud! Efter den så pratade jag lite med Victoria, fixade mig och tog halv fem-bussen hemåt igen.. Raka vägen till IOGT efter det, Irina körde zumba vid 18 som jag var med på.. Otroligt roligt ju, love it! Pratade med Irina efteråt och följde med till bilen innan jag cyklade hemåt. Hemma blev det mat, mums.. Och en sväng till Hemmakväll med syster. Nu kollar jag på Änglagård här, bra film ju. :)
 
Söndagkväll är det också, en ny vecka börjar imorgon.. Söndagsblogg it is!
 
Måndag: Plugg på högskolan. Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Hiphop 17. Disco 18.30. Zumba 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Friträning 18.
Lördag: Inget planerat än..
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19.
 
Min vecka, som den alltid ser ut typ.. Lite mer dans och tisdagen ser annorlunda ut dansmässigt, men det får bli så denna vecka. Najs! Ska försöka ta mig in till högskolan och plugga också, för det händer inte ett skit här hemma ju.. Annars händer det inte så mycket mera.
 

Discoträning!

2012-10-13 @ 20:43:54
Eftermiddagen spenderades på Ackes tillsammans med Hanna och Hanna.. Vi gick igenom pardiscon, både Irinas och en ny som vi började på.. Det blir nog bra det där. Jag körde även igenom singel-koreografin lite, yeah! Pratade lite kläder också, det var lite svårare, så får se vad vi ska ha för nåt. Får kika lite i garderoben här hemma.. :) Vi hade roligt i alla fall och vi tog oss hemåt igen efter ca två timmar. Naaajs!
 

Dans är livet!

2012-10-12 @ 22:33:07
Sen senast jag skrev så har jag bara dansat massa..
 
I onsdags var det zumba först, så galet roligt men också jobbigt. Love it! Efter den så kollade jag på Irinas lektion för att jag skulle se deras hiphop-koreografi, najs. Sen broadway jazz vid 19.15, där jag mest kollade faktiskt.. Ska inte vara med på en av danserna där så, menmen.. Sista lektionen var fantasy där vi körde igenom våra tre koreografier. Street/funken först där vi fick placeringar också. Sedan discon där vi delades in i två grupper och dansade för varann för att få lite mer plats.. Sist körde vi jazzen, den är otroligt fiin och svår, haha. Och i torsdags var det fullt upp igen. Första timmen var det disco, där vi dansade igenom två av koreografierna och la på lite nya steg på en av dem. Najs! Svettigt värre! Ragga efter den där vi körde båda koreografierna.. Repeterade den nyaste och la på lite nya steg. Jobbigt! Sist hade jag latino och var då astrött. Körde igenom samban några gånger, den sitter väl någorlunda bra, och la på nån åtta. Sedan chachan och repeterade de nyaste och la även på lite där med. Najs! Blev kvar en stund med Frida, Irina och Vahidin sen. Trevligt! Och idag var jag in till Ackes igen. Älskar att hänga där ju.. Kollade lite pardans, dansade lite street och disco, och gick igenom pardiscon med Irina också. Tog sällskap med Irina därifrån och sedan bussen hemåt..
 
Imorgon väntar lite discoträning också, najs!
 

Oh yeah!

2012-10-09 @ 23:22:26
Dansat här ikväll igen. Disco och house. På discon började vi med en lätt koreografi i uppvärmningen som folk kan tävla med. Najs ju! Sedan dansade vi igenom den koreografin vi har, om och om igen. Roligt och jobbigt. La på lite nya steg också, herregud! Och i housen så la vi på hela introt, det blev bra tillslut när vi vågade kasta oss ut lite, haha. Sedan repeterade vi allt och körde för fullt. Avslutade med stretch som vanligt. Ida dansade lite efteråt, så jag filmade lite åt henne, sedan tog vi sällskap till hennes buss. Trevligt värre! :)
 
Och just det, jag har anmält mig till en danstävling igen!!! iiihi, längtar! :D
 

I'm waking up, I feel it in my bones

2012-10-08 @ 23:40:24
Denna dag har ju varit lite seg typ.. Började med att rensa garderoben men gav upp efter nån timme för det var inge roligt, ska fortsätta imorgon.. Slappade mest sedan innan jag åkte in till Gävle och Ackes. Var där redan vid halv fem-tiden, pratade lite med Ida och Irina innan de började sina lektioner, najs! Jenny kom och vi hade sällskap till vår lektion började vid 18. Street stod på tur och vi körde en lite lättare koreografi i uppvärmningen, som man kan tävla med sen, najs. Sedan båda koreografierna vi har och la på lite nytt på den ena. Gah, vad svårt alltså, massa krångel på golvet, haha. Streetjazzen efter den, där vi bara dansade massa. Och vi började med en ny koreografi också, ashärlig låt verkligen. Detta blir grymt va! Pratade lite med Ida och Vahidin efteråt, sedan tog jag och Jenny bussen hemåt..
 

Nights like this

2012-10-07 @ 21:22:14
Idag har jag varit på Ackes igen, trött och lite opepp, men dansade lite ändå. Modern först där vi bara repeterade massa, lärde känna musiken lite så vi vet när stegen är. La på nån åtta i slutet också, fint. Contemporary jazz stod på tur och där kollade jag mest, la inte på något nytt alls. Feminin vibe efter den, repeterade den koreografi vi har och gick igenom de senaste stegen. Och vi började på en ny koreografi också, herregud, mina armar hänger inte med va, haha. Hoppade sedan över jazzbaletterna igen och pratade lite snabbt med Ida och Caroline innan jag åkte hemåt...
 
Väl hemma så blev det tacos med mor och vi började kolla på P.S i love you.. Kollade nyligen klart på Bones här, sista avsnittet på säsong7, herregud. Hur ska jag kunna vänta till säsong8? Va, va, va?!
 
Ny vecka väntar imorgon, det är dags att söndagsblogga igen.
Måndag: Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10.
Fredag: Inget planerat.. 
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19. Mika fyller år - GRATTIS!
 
Och det händer inte så mycket alls i mitt liv. Jag ska bara dansa en massa, iihi! Behöver prata med lite folk på dansskolan med och bestämma lite.. Måste plugga också. Och lite annat smågrejs..
 
denna brud fyller år idag, grattis fina Nat! ♥

Be 4 ever

2012-10-02 @ 23:02:38
Jag bara dansar och dansar nu känner jag.. Igår var jag in till Ackes och körde street och streetjazz. Fortfarande lite opepp på streeten, men jag dansade på ändå.. Och streetjazzen var rolig, gick igenom de senaste stegen massa då jag fick visa vad de var för steg, haha. La på lite nya roliga steg också.. :)
 
Ikväll här så var jag till IOGT här i viken, dags att dansa igen. Disco och house. Helt underbart! Körde järnet på discon och de var så jobbigt, repeterade de senaste och la på lite nytt. Sedan housen, åh den blir bara roligare och roligare. Fick beröm från Ida också, härligt! Dansade massa och la på lite nya steg, innan vi avslutade med stretch. Var så lycklig efteråt, herregud så roligt det var att dansa ikväll.. Lovely, tack Ida!
 
Nu taggar jag inför morgondagen, yeah!
 
mitt andra hem. ♥

RSS 2.0