Det är mycket nu!

2012-01-31 @ 23:17:18

Jag hinner inte med datorn så bra, men det är väl skönt det med.

Gårdagen: Hände inte så mycket, satt mest vid datorn och försökte plugga men det gick åt skogen. Var in till Gävle och dansade; street, streetjazz och jazz. Roligt och jobbigt va! Avbokade mig dock från jazzen, för det blir för mycket. Så, det var lite kort om gårdagen!

Dagen idag har varit lååång. Vaknade sent och fick stressa lite, pappa skjutsade mig till bussen. Mötte upp Sannahögskolan vid 12-tiden, letade upp datasal och gjorde nästan klart hela repetitionsuppgiften. Sedan föreläsning vid 15.45, där vi repeterade massa från föregående kurser. Det var bra, både jag och S fick en aha-upplevelse. Gött! Slutade lite tidigare och vi kom därifrån runt 18-tiden. Mot Ackes och hängde där till zumban började vid åtta. En galet jobbig och svettig timme hade vi framför oss, jag och Josefine. Gud så roligt det är med zumba alltså. Love it! Bussen hem efteråt och var hemma till tio.. Datorn åkte på direkt och jag har fixat det sista på repetitionsuppgiften och den är nu inlämnad och klar. Mailat massa folk. Kikat in csn och jag får pengar imorgon, lycka! Och nu har jag nyligen kikat igenom allt här och ska släcka ner..

Imorgon: Hämta ut kursböcker, kanske! Föreläsning. Plugg/häng i skolan. Dans på kvällen.
Godnatt!


Hit The Lights.

2012-01-29 @ 22:36:50

Idag blev det Valbo med mamma och mormor för att kika på en ny dator till mig. Min börjar braka ihop nu, haha.. Vi kikade på media markt, siba och elgiganten. Jag hittade en, en rosa dator blev det. Åh, ni ska få se nån dag här. :) Sedan fick jag skjuts in till Gävle och det dansades en timme innan jag tog bussen hem igen.. Lite mackor och tv väntade.. Reprisen av Copycat singers, Shirley är grym! Sedan Bones, åh så bra det är.. Nu kollar jag lite på Mysteriet på Greveholm. :)

Söndagskväll, och det är dags att söndagsblogga..

Måndag: Plugga! Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20.
Tisdag: FIPA 15.45-18.30. Zumba 20.
Onsdag: MF2 13-16. Inlämning: Repetitionsuppgift. Fantasy 20. Body of proof på tv!
Torsdag: FIPA 15.15-18.00. Latino 19.10.
Fredag: Plugga, slappa eller nåt..
Lördag: Local Heroes-galan, Gävle ?
Söndag: Feminin vibe 17. Så ska det låta på tv - Sanna är med!

Så ser min vecka ut. Kanske träffa S och A nån gång innan onsdag och fixa lite med uppgiften. Annars är det tre föreläsningar som gäller, eftermiddagar också. Galna tider på tisdag och torsdag, suck. Fem kvällar spenderar jag i danslokalen också, längtar va! Sedan kanske det blir Local Heroes-galan på lördag, men vet inte riktigt ännu, ska kolla upp det mer. :) Annars är det tv och plugg som gäller i veckan, hoppas få mina kursböcker också. :) Det blir nog najs!

Pusshej!


I Like That!

2012-01-29 @ 20:20:33

Jag var in till Ackes tidigare här och dansade.. Feminin vibe stod på schemat. Roligt! Liten uppvärmning följt av en vouge-koreografi för att få till raka linjer och så. Svårt, lätt och roligt. :) Sedan körde vi på koreografin.. Den är askul att dansa. La på lite fler steg idag och det är en jäkla studssnurr som jag inte får till riktigt, men snart så. Måste lyssna in mig på låten va.. :) En timme gick alldeles för fort också.. suck!

Kurserna som gäller denna termin: Feminin vibe, Street, Streetjazz, Zumba, Fantasy och Latino. Och kanske Jazz, inte bestämt mig riktigt ännu. Let's Dance!


JAG FÅR PENGAR!!!

2012-01-28 @ 18:45:15
Jaaa, jag var in och kikade på CSN's hemsida. Jag får pengar den här våren. Äntligen liksom! Jag har inte fått pengar sen förra året i maj.. Så det känns jävligt gött! Lycklig va, peeengaaar!!! :D

Money, money, money!

Musiken just nu!

2012-01-27 @ 22:29:18
Adele - Set Fire To The Rain.
Katy Perry - The One That Got Away.
Lady Gaga - Born This Way.
David Guetta feat. Taio Cruz - Little Bad Girl.
DEV - In The Dark.
Takida - You Learn.
Katie Herzig - Best Day Of Your Life.
Kelly Clarkson - Stronger (What Dosen't Kill You).
Lady Gaga - Marry The Night.
Mike Posner - Cooler Than Me.
Lea Michele - Auld Lang Syne.
Baron Bane - Echoes.
Enrique Iglesias feat. Pitbull - I Like How It Feels.
Britney Spears - Criminal.


Just shoot for the stars If it feels right.

2012-01-27 @ 17:01:53
Ingen tripp till Gävle och Ackes blev det. Vet ju inte om Irina har tid heller ju.. Jag mailade Vahidin istället och avbokade mig från modern-kursen. Eftersom det är en nyb/forts-kurs så fick den ryka, för jag känner inte att jag lär mig så mycket på sånna kurser.. Jag vill hellre gå de kurser som är forts/övade/avanc så jag får lite utmaning. That's me! Fortfarande osäker på vissa kurser, så jag ska prata med Irina på måndag efter danslektionen då. :) Så får se om det blir sex eller sju kurser denna termin... Så kul!


Jazz övadeGävle teatern förra året! ♥

Dans är livet!

2012-01-26 @ 22:43:59

Nu har jag testat på alla kurser jag skulle testa på på Ackes för den här veckan.

I måndags var det mycket, hela tre kurser som gällde. Street forts, streetjazz övade och jazz övade. Och herregud vad jag är otränad, hej träningsvärk! Streeten var rolig.. Först uppvärmningen med styrka blandat. Sedan körde vi på med två koreografier direkt, bara för att testa på lite tror jag. En streetig och en locking, haha så roligt. Det gick finfint! Och vill gärna fortsätta på den kursen ju. Streetjazzen sen, aldrig dansat förut, men det gick bra, över förväntan faktiskt. Gjorde mördarstretchen tillsammans två och två, snacka om att vara ovig. Lite styrka innan vi började med koreografin. Underbar koreografi ju, men lite halvsvår men då blir det lite utmaning också. Så rolig att dansa i alla fall. Ska lätt gå denna kurs! Sist var jazzen.. Gjorde kickar, olika diagonaler med padeboure och piruetter innan vi körde igång med koreografin. Vi dansar till criminal med Britney, love it! Halvsvår koreografi faktiskt, jättefin och rolig, men svår.. Jag vill fortsätta men samtidigt inte, gah! Måste bestämma mig..

I tisdags var det dags att dansa igen. Två denna gång bara, modern nyb/forts och zumba övade. Jag gick in på moderna med inställningen att denna kurs ska jag inte gå sen.. Vi körde nå konstiga övningar i början, sen en liten uppvärmning där vi gick igenom kroppen och sedan koreografi. Vi dansade till nån Robyn-låt. Väldigt lungt i början, det vi har lärt oss än. Fint ju! Jag lämnade lektionen med, fasen jag vill ju gå denna med. Hm.. Sedan zumban, vad ska jag säga?! Så sjukt roligt alltså. Väldigt mycket armar och lite avancerade steg men det går bara bra. Helt underbart, jag älskar det! Zumban måste jag fortsätta på..

Igår var det bara en kurs som gällde, show (fantasy) avanc.. Gud så nervös jag var innan, liksom avancerad, jag klarar ju knappt övade.. Pratade med de andra tjejerna som var nybörjare i kursen, vi var 6st och det var 7st som dansat i flera år i gruppen. Tydligen så väljer Irina ut folk till gruppen, hon vill att det ska vara samma folk hela tiden typ och byter bara ut om de är folk som hoppar av eller så. Och jag var en av de utvalda! Började med att presentera oss för varann och hur länge vi hade dansat typ, jag har dansat minst av alla. Sedan uppvärmning innan vi började med en jazz-koreografi. Fick massor av steg, både lätta och svåra. Dubbelpiruetter och hopp gäller nu, shit! Det ska nog gå tillslut, sjukt roligt var det i alla fall. Så denna fortsätter jag på lätt, och det hade nog Irina räknat med redan också, haha.

Och här ikväll var jag in på den sista kursen i ordningen, latin mix övade. Vi var inte så många, det saknades några och det var en ny där men hon gav upp efter 15minuter typ. För svårt tyckte hon. Och Irina frågade hur vi kände.. Lite svårt men vi alla ville ha utmaning liksom. Samba-uppvärmning och sedan koreografi. Den var rolig att dansa, men det finns nåt steg som är svårt att få till, gah. Men det är bara att köra på, det blir bra tillslut. Kursen ska jag lätt fortsätta på.

Prova på-veckan är över. 9 kurser har jag testat på på 5 dagar nu. Från ingen träning alls på några veckor till detta, min kropp orkar inte mer. Jag har nog träningsvärk i varenda liten muskel typ.. Galet! Men oj vad jag har älskat det, iih! Nu är det bara det svåra kvar... Att välja ut vilka kurser jag ska gå. Svårt. För Svårt! Jag vill ju dansa mycket, det är jag redan inne på. Från början sa jag max 6 kurser, meeeen jag vet inte.. Jag kan inte få ner de till sex stycken. En kan jag plocka bort direkt och det är contemporary jazz, men sedan finns det åtta till.. Jag vill dansa alla!!!

Jag pratade lite med Vahidin innan jag lämnade Ackes nu ikväll, hade gärna pratat med Irina men hon var upptagen. Ville prata om kurserna med henne, men istället pratade jag om betalningen med V.. Sista betalningsdag är nu på måndag, och jag vet ju ännu inte om jag får nå pengar och kan betala liksom. Och eftersom de vet vem jag är, så kunde jag antingen delbetala eller skjuta upp betalningen några dagar, om det inte gick att lösa nu.. Jag skulle bara säga till isåfall. Det känns bra! :) Men jag ska kanske ta mig in till Ackes imorgon och kolla om Irina har lite tid att prata, jag vill liksom veta vilka kurser jag behöver gå för att utvecklas typ... :) Yeah!

I like how it feels!


Lite skola..

2012-01-26 @ 15:23:20
Kanske dags att blogga lite nu.. Har ju varit nya kursstarter i skolan. Först finansiell planering och analys, den kursen verkar vara helt okej. En repetitionsuppgift ska vi göra till nästa vecka pga att det är en fortsättningskurs från externredovisningen och eko. styrningen som jag inte ens klarat än, haha. Det måste gå ändå. Annars är det bara en inlämningsuppgift och en tenta som gäller. :) Och sen har vi marknadsföring2, den kursen blir ju lite galen typ.. Ett PM-arbete gäller där vi ska göra en marknadsplan, eeh. Och sedan en tenta.. Det måste gå bra alltså. Får försöka hänga med från början nu va. :) Ska träffa Sanna och Anna i början på nästa vecka och kolla över repetitionsuppgiften.. Najs!

Plugg plugg typ!

I Don´t Want This Night To End.

2012-01-22 @ 21:52:08
Helgen är förbi.. Lite plugg har den väl bestått av, kunde ha varit mer menmen.. Dubbeltenta igårförmiddag. Först gjorde jag en omtenta i marknadsföringen, det kändes helt okej, jag svarade på allt. Dock är ju inte allt rätt, men kan hoppas att det räcker ändå. :) Sen en ordinarie tenta i statistiken som gick åt skogen, gud så svårt. På två timmar gick det i alla fall, haha. Annars har jag mest suttit framför datorn och tvn.. Förutom nu ikväll när jag har dansat, som jag bloggade om innan. :) Trött och lycklig brud här! Kollade på Bones direkt och nu kollar jag lite på Mamma Mia!. Underbar film ju! :)

Dags att söndagsblogga också...

Måndag: Ackes, prova på - Street 18-19. Streetjazz 19-20. Jazz 20-21.
Tisdag: Finansiell P-A 13.15-15. Ackes, prova på - Modern 19-20. Zumba 20-21.
Onsdag: MF2 9-11. Ackes, prova på - Show (Fantasy) 20-21. Body of proof på tv!
Torsdag: Ackes, prova på - Latino 19.10-20.10.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Inget planerat..

Så ser min vecka ut. Lite skola blir det, nya kurser som börjar nu. Finansiell planering och analys och Marknadsföring 2. Hoppas det blir bra. :) Sen är det ju första veckan på dansskolan med prova på-tillfällen också, som jag skrev tidigare. Ska bli undebart roligt! Kommer dö imorgon med tre timmar i sträck, så himla otränad va.. xD haha. Men jag längtar så sjukt mycket! :D Så de fyra första dagarna är bokade, men helgen ser otroligt tom ut. Herregud, vad ska jag göra då?! Det visar sig väl..

Ska kika vidare på filmen nu.
Pusshej!


nån månad sen.

Dance with me.

2012-01-22 @ 20:31:36
Ja, då var den igång igen. Den älskade dansen. Så underbart! Det är ju prova-på-vecka första veckan med början idag. Så kul ju! Så var iväg och dansade tidigare här idag, mellan 16 och 18. Jag provade Contemporary jazz forts/övade och Feminin vibe nyb/forts. Jazzen var rolig men otroligt svår, jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta på den. Tror dock inte det! Feminin vibe var askul! Lite svårt men stegen kommer nog när man får in stilen och känslan lite mer.. Den ska jag lätt fortsätta på ju.. :D Lycklig brud som lämnade dansskolan!

I veckan som kommer så väntar sju timmar dans till. Åh, vilken glädje! Jag längtar va, finns inget underbarare! dansdansdans

Do It Our Way.

2012-01-20 @ 14:18:39
Ja, då var det helg igen också. Det känns inte som helg, eller både och faktiskt. Jag borde egentligen inte ens sitta här nu. Borde plugga.. Och det är precis vad jag ska göra idag, måste göra. Plugg hela dagen lång. Statistik och marknadsföring som gäller. Har två tentor imorgon, vilket jag inte ser framemot.. Tycker inte om att vi har tentor på lördagar, så segt! Så jag ska faktiskt stänga ner här men ville bara kika in lite först.. :) Helgen börjar tråkigt men avslutas som bäst med lite dans! :D

Idag: Plugg, plugg, plugg!
Imorgon: Tenta x2! Plugg efteråt!
Söndag: Plugg först! Sedan dansa, äntligen!

Så ser min helg ut, ifall jag inte skriver något här liksom. :)


trööött..

<3

2012-01-18 @ 22:49:29

Kollade på Livet blir bättre tidigare.... åh finaste Jessica! ♥
Åh, vad jag saknar henne! Mycket!

Träningsdag eller nåt..

2012-01-18 @ 20:30:47
Vaknade lagom tid va.. Och strax efter 11-tiden så kom Sara förbi och hämtade mig. Mot gymmet med henne och Emma. :) Där körde jag crosstrainern och löpbandet, så najs! 1,5 timme senare så åkte vi hemåt igen, med en sväng in på systemet.. När jag kom hem så anmälde jag mig till den där danskursen som Irina tyckte jag skulle gå. :) haha. Sedan satt jag bara vid datorn, och åt typ.. Vid fyra tog jag bussen in till Gävle, för att zumba igen med Sanna vid fem. Irina som körde passet idag och vi kände direkt att detta kommer bli jobbigt. Vilket det blev också, haha. Men guud så roligt det är med zumba, åh! Kom hem vid sju-tiden här, duschade och sedan blev det tacos framför tvn.. Nu kollar jag lite på Sveriges mästerkock, sedan väntar Livet blir bättre och Body of proof innan sängen väntar.. :)

Pusshej!

En sväng i Valbo!

2012-01-17 @ 16:49:25
Runt lunch-tid här så hämtade Sofia mig, och det var raka vägen till Valbo. Inte alls så mycket folk där liksom.. Vi kikade runbt i alla butiker några gånger va, haha. Såg massa fint, orkade inte prova och därför inget köp, haha. Vi tog en fika på Waynes också, mums! Satt där och pratade lite innan vi tog en sista vända.. Träffade även Sofia, som jag dansar med, trevligt! :) Sen drog vi till IKEA en sväng innan vi for hemåt.. Dollar en sväng också innan jag fick skjuts hem.. Tack för idag! :)


Cdon-paket!

2012-01-17 @ 16:32:51
Härom dagen så klickade jag hem två boxarcdon.. Och idag fick jag dem. Så najs! Glee säsong 1 och Greys Anatomy säsong 1. Yes, nu har jag nåt att kolla på i alla fall! :D Glad brud!


Träningsvärk imorgon tro?!

2012-01-16 @ 21:16:19
Var till skolan i förmiddags, näst sista föreläsningen. Segt! Men jag började förstå idag, det kändes bra va! :D Härligt, jag behöver förstå allt tills på lördag dock, haha. Slutade vid tolv och tänkte då skriva ut lite papper men hade för lite pengar på kortet... xD Sedan hemåt och hemma har jag bara suttit vid datorn och ätit typ.. Ikväll här bar det iväg till Gävle igen. Till Ackes med Sanna för att zumba lite.. :D Gratis pass denna vecka ju, love! En timme och en kvart körde vi ungefär, glädje! Gud så jobbigt det var, det känns att man inte tränat på några veckor, så träningsvärk väntar jag mig imorgon.. ;D Irina pratade med mig efteråt, och ville att jag skulle anmäla mig till en danskurs. Show (Fantasy) avanc.! Jag sa att jag tror den blir för svår, men I tror att jag kommer klara den så bra så.. Eh, okej, vi testar väl då! Så den ska jag anmäla mig till.. Buss hem vid åtta-tiden och var i viken strax innan halv nio.. Kastade mig upp på tvn direkt, Idrottsgalan och Sonja m.fl. skulle ju uppträda runt halv nio. Jag hann se precis, och guud vad grymma dem var alltså! Sonja, Anna och Linda! :D Brabra! Och nu gör jag inte särskilt mycket alls. Kanske ska sätta i en film och bara vila liksom.. haha.


ärligt snodd från aftonbladet!


The One That Got Away.

2012-01-15 @ 21:25:37
Dagen har gått segt, inte hänt så värst mycket. Kollat på tv och film. :) Fame, så braaa! Ikväll här så har jag varit och gymmat med Sara, Nattis, Emma, Emma och Emelie. :) Det var kul ju! Testade crosstrainern för första gången, i love it! Det kommer nog bli flera gånger, kanske redan i veckan som kommer.. :) Kollade på Bones och åt tacos när jag kom hem.. och nu sitter jag bara här och glor runt.. Veckan har nått sitt slut och det är dags att söndagsblogga också, let's go!

Måndag: DAS 10.15-12. Zumba 18. Idrottsgalan på tv!
Tisdag: Valbo med kusinvitamin! Plugga!
Onsdag: Gymma.. Zumba 17. Glee, Livet blir bättre och Body of Proof på tv!
Torsdag: DAS 10.15-12. Plugg i bibblan!
Fredag: Plugga!
Lördag: Tenta - Dataanalys och statistik 10-15. Omtenta - Marknadsföring 10-14.
Söndag: Ackes, prova på - Contemporary jazz 16-17. Feminin vibe 17-18. Bones på tv!

De sista föreläsningarna i statistik-kursen som gäller och tenta i helgen, suck. Plus att jag gör en omtenta samtidigt, dubbelsuck! Så mycket plugg som gäller i veckan, eller jag ska försöka i alla fall.. Det blir zumba två gånger i veckan, gratis på Ackes denna vecka. Så kul! Och dansen börjar på söndag, vilken lycka liksom! :D Det blir nog en bra vecka alltså!


Movies..

2012-01-14 @ 20:59:23
Jag har kollat på lite filmer här i dagarna.. Eller ah, en igår och en idag. Det blev en disney-film igår, Björnbröder. Vi hade den på vhs, haha. Så den kikade jag på.. Vilken urgullig film alltså, herregud! Hur sööt som helst. Älskade den lilla björnungen, åååh! Love disney-filmer, typ! Och tidigare idag här så kollade jag en dansfilm som jag hade men aldrig tagit mig tid att sett. Take the lead heter den. Otroligt bra! Sällskapsdans möter hiphop, typ. Riktigt bra och jag ville bara dansa va! :D

 


Nu kollar jag på Snyltgästen.. Haha, så bra film ju! :)
Tjing!

Trevlig kväll!

2012-01-13 @ 19:48:59
Igårkväll var jag in till Gävle med Sofia. :) Fixade biobiljetter och bosatte oss sedan på Waynes för lite fika och massa prat. Det var mysigt! Och strax före halv nio så drog vi till bion och köpte popcorn. Vi såg New Year's Eve, igen för min del. Så sjukt bra film ju! Lika bra nu om inte bättre.. :D Efter den så blev det raka vägen hemåt. Tackade för kvällen och så, det var mysigt att ses igen ju!!!


så bra!!!

Mycket nu!

2012-01-12 @ 16:25:15
Skolan har dragit igång igen, och det var pang på direkt. Läser fortfarande statistik-kursen, den slutar nästa vecka.. Två föreläsningar har hunnits med, i tisdags och igår. Fattade inte så mycket men det ska la gå ändå. Igår satt även jag och S kvar och påbörjade PM-uppgiften. Shit så svårt, men lite fick vi gjort och vi hoppas att vi fattar rätt liksom.. xD Mailade även lärare om rest-uppgifter, så vi har fått lite uppgifter att lösa, haha. Och idag var vi också duktiga och begav oss in till högskolan. Hämtade först ut våran deltenta i kursen som vi klarat, najs! Fattade inget på PM:et så den sket vi i, men vi började på rest-uppgiften i externredovisningen istället. Tror vi gjorde rätt ialf, det visar sig sen, men halva blev gjord i alla fall. :) Sedan traskade vi över till kanslit på vår avdelning, lite funderingar vi ville ha svar på.. Vi fick hjälp att registrera oss på vårens kurser då vi är antagna med villkor och inte kunde registrera oss själva då. Det blev gjort, så skönt! Och sen angående min tenta-krock, så vi fick gå till studentservicen och där hittade vi rätt person direkt, den schemaansvarige, Och det var snabbt fixat, jag får göra båda tentorna i samma sal. Gött! :D Det går bra nu, tror jag!

Imorgon kör vi en föreläsning igen, ska fråga om hjälp med PM:et och sedan sitta kvar och plugga lite. :) Yes!

Plugg, plugg...

Gävle.

2012-01-09 @ 19:08:43
Idag har jag hängt lite med Sara.. Det var väldigt länge sen men åh så roligt! :D Möttes upp på resecentrum och tog bussen in till Gävle. Där sprang vi runt nån timme, haha. Ingen av oss shoppade så mycket, utan vi kollade mest runt och ville shoppa nåt men hittade inget. Och GT har fått in nån sport kollektion, i love it! Jag köpte en neongul topp, bilden neranför. :) Annars gjorde vi inte så mkt, sprang in i alla butiker typ och S åt lite också. :) Mysigt att umgås igen, att bara prata och så. :)


Dancing in the dark..

2012-01-08 @ 22:16:18
Det har verkligen varit en tv-dag idag. En slapp dag. Som jag borde ha tillägnat plugget, men icke.. Vaknade lagom till reprisen av Gladiatorerna, det var la bra. :) Sedan satte jag i High School Musical 2, brabra! Minisamtal med Jennie, vi ska telefona nån dag i veckan. ♥ Ännu en film kollade jag på, Brudens far gick på tv. Vid 19 så var det Bingolotto, och jag spelade för att jag vann en ny lott förra gången, haha.. Bones säsong 7 började nu ikväll på tv3 också. Så otroligt bra! Har ju redan sett de fyra första avsnitten från säsongen men det är bra att det går på tv nu, lättare så. :) Klockan är nu mycket och dagen börjar närma sig slutet, veckan också. Dags att söndagsblogga!

Måndag: Träffa Sara!
Tisdag: DAS 10.15-12. Gruppövningar 13-15.
Onsdag: DAS 10.15-12.
Torsdag: Träffa Sofia!
Fredag: DAS 10.15-12. Gruppövningar 13-15.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Bones på tv!

Min vecka det, mycket att göra nu.. Skolan börjar igen och vi fortsätter med statistiken i två veckor till. Så nu ska man försöka hänga med på föreläsningarna igen, haha.. Gruppövningarna kan behövas, verkligen. Ska även sociala lite med, både Sara och Sofia ska jag träffa under veckan. Roligt roligt! :D Helgen blir väldigt tom dessvärre, men jag kan nog behöva plugga massa.. Suck! :P Det blir en bra vecka.

Nu: Kolla på HSM 3. :)
Pusshej!

Mysig kväll!

2012-01-08 @ 00:05:18
Var in till Gävle som sagt. Kom in vid 19-tiden och då mötte A-K, Patrik, Per, Daniel och Cecilia upp mig. Kul att träffa alla. :) Tog oss till Coffeehouse by George för lite häng.. Satt nog där en timme ungefär, och det dök upp två till till gänget.. Ah, dålig på att komma ihåg namnen här nu. Vid åtta-tiden så tog vi oss till bion, köpte lite snacks och stod och pratade lite.. :) Halv nio så började bion. New Year's Eve! Wow, vilken bra film alltså. Verkligen i min smak! Den innehöll allt och alla. Galet bra, i love it! Efteråt så pratade vi lite innan vi alla skildes åt.. Väldigt kallt ute ju. Fick skjuts hem av A-K och Patrik, taack! :) Och tack alla för en trevlig kväll!


Biotajm!

2012-01-07 @ 17:44:46
Om en stund här så tar jag bussen in till Gävle. Det är bio som gäller.. Länge sen nu men jag älskar att gå på bio va! Ska gå med A-K, Patrik och hans vänner. :) Trevligt! Bion som gäller är New Year's Eve!


You and me..

2012-01-05 @ 23:16:09
Hemma igen..

Mötte upp A-KWaynes vid halv sju-tiden.. Så mysigt att ses igen! ♥ Fikade och pratade om allt mellan ditten och datten.. En del man missat under hösten liksom. Så det var härligt att prata ikapp lite. :) Efter en timme där så skulle vi ta oss hem till A-K, men vi svängde in på Hemmakväll först och köpte godis och hyrde en film.. Sen promenixade vi hem till henne och slog oss ner i soffan. Vi såg Försvunnen, en thriller.. Hjälp! Den var bra, men samtidigt konstig och lite seg eller vad man ska kalla det. Vi kollade även lite på Mellokrönikan efter det innan mamma kom och hämtade mig runt halv elva-tiden.. Vännen, tack för ikväll!


Dygnen...

2012-01-05 @ 14:31:47
Jag måste vända tillbaks dygnet alltså. Herregud! Jag har inte gått upp före 12 en enda dag det här året, inte bra. Går och lägger mig mellan 23-01, men somnar inte förrän 04-05.. Så segt! Måste ändra detta innan skolan börjar nästa vecka, för som det är nu så vaknar jag ju när föreläsningen är slut. xD Så får det inte bli! Och det har inte hänt så mycket under dagarna heller.. Kollat på Skilda världar en del, Valbo en sväng, telefonat med Jennifer, stan en sväng och massa tv-tittande. Lite ändringar måste ske, men det sker nog nästa vecka när lite rutiner börjar komma in. :) Skönt! Och en sak till, jag har tagit bort facebook-appen på iphonen, haha. Jag lever på den, inte bra alls och därför rök den från telefon.. :P

Ikväll ska jag till stan och träffa A-K, det ska bli mysigt! :)


nyår 2010/2011.

Shopping!

2012-01-03 @ 20:08:11
Det blev en sväng till Valbo idag med mamma och syster. Främst för att mor skulle in på IKEA och jag blev sugen på att kika träningsskor på Stadium.. Det blev gjort och det blev även en sväng i köpcentret när vi ändå var där liksom. :) Träningsskor blev köpta, så snygga! Ska bara gå in dem och se om det är rätt storlek och så.. Var sedan in på ica maxi innan vi for hemåt, då köpte jag lite filmer. :)Året 2011 - kort och gott!

2012-01-01 @ 19:13:29
Så som det här året började, så slutade inte det här året. Det har väl hänt en del så att säga. Jag är inte samma person nu som jag var då. För ett år sedan.

Det som har varit mitt liv i några år nu, alltså alla konserter och dylikt som jag har åkt runt på.. Jag börjar tröttna på det, eller har tröttnat på det under årets gång. Åkte inte runt så mycket alls i år, och det var mycket pga att jag inte haft så mycket pengar att röra mig på. Det kanske var bra.. Det fick mig att inse att nu kanske det får bli ett slut på detta liksom. Det känns skönt, otroligt skönt. Jag har prioriterat något enormt och det kommer jag fortsätta att göra nu. Det lockar inte längre, inte ens Melodifestivalen lockar som den gjorde förut. Typ den enda jag har sett/träffat under året är fina Sanna.. och det ångrar jag inte för en sekund. Bästa helgen på hela året var helt klart en tripp till Stockholm och Jennifer.. Den innehöll det mesta: musik, S&S konserter, mys, kramar, prat, skratt, spontanitet och vänner. Glädje!

Jag har lagt ner mer tid på skolan det här året. Inte tillräckligt, men ändå mer. Jag har kämpat men det räcker ändå inte. Misslyckas tenta efter tenta.. Så galet jobbigt! Under hösten här fick jag reda på att alla kurser från år 1 och 2 ska vara avklarade för att man ska få börja år 3 till hösten. Och jag ligger efter en hel del så det kan bli väldigt jobbigt.. jag vet inte ens om jag kommer klara av det alls. Men på nåt sätt så känns det ändå som att jag har tagit mer ansvar för skolan under året som gått.. Det känns bra, och bättre ska det bli!
Dansen, älskade dansen. Jag har dansat så mycket som jag kunnat och haft råd med under året. I våras blev det tre kurser; jazzbalett, jazz och ragga.. Nya lärare på alla kurser, då Lisa var ledig under terminen. Vilket var otroligt tråkigt, men kurserna gick fint ändå. Jag lärde mig massor, mötte utmaningar och utvecklades. Det kändes skönt! I höstas var Lisa tillbaks och ja, jag dansade en hel del... Sex kurser; street, jazz, lyrisk jazz, ragga, latino och zumba. Mötte massor av nya utmaningar, och utvecklades även en del. I våras så satt Ackes upp en stor dansshowGävle teatern, vilket de gör varje år, jag var med för första gången i år. Känslan att stå där på scenen var magisk, åh! Jag älskade det och längtar redan till nästa gång..
Och den sociala biten har väl inte varit så bra under året. Inte haft så mycket tid alls. Men har träffat vännerdansen, som jag försöker träffa även utanför danslokalen.. Så skönt att bygga upp en vänkrets här på hemmaplan liksom. Det var länge sen det fanns.. En vän som jag har kommit närmare under året är Jennifer, det känns så bra och jag är så glad för det. Och mitt gäng, som jag verkligen förlorat kontakten med under året.. Vissa har jag haft lite kontakt med, och andra inte alls. Träffat gänget bara två gånger i år, vilket känns tråkigt.. Bor ju långt ifrån varandra, men vi kanske växer ifrån varandra.. Jag vet inte, får se vad året ger! Jag hoppas att allt löser sig med alla under kommande året.

Jag går in i det nya året, 2012, och lämnar mitt gamla liv bakom mig, typ. Det låter hemskt, men jag ska försöka lämna konsertlivet bakom och bygga upp ett liv liksom. Fokusera på skolan, dansen och vännerna. Jag hoppas året bjuder på mycket förändringar och utmaningar. Nyårslöften har jag, en del faktiskt, men inga jag bjussar på här.. 
Nu välkomnar vi året, let´s go!

Nyår 2011/2012!

2012-01-01 @ 02:24:54
Vi blev några stycken hemma hos Sofia och Fredrik. :) Det var trevligt. Satt där i soffan och hängde.. Ut vid 12-slaget och kollade lite fyrverkerier. Fint men kallt! Sedan blev vi kvar en timme till typ, hemma här strax innan halv två.. Det blev ett lungt och bra avslut på året. Imorgon kommer det en sammanfattning/reflektion från året som varit.. :)


RSS 2.0