TACK GG!

2011-03-31 @ 20:13:42
Jag hade fått ett paket när jag kom hem här.. Present från gänget. Mitt älskade gäng! Haha, jag bara skrattade, ni är ju för underbara!!! Sjukt gott och jag var såååå sugen på choklad ju! TACK TACK TACK!


Hemma igen..

2011-03-31 @ 19:56:51
Kom iväg till Gävle och högskolan strax efter ett-tiden. Träffade Sanna där och vi kikade igenom makron lite. Vissa grejer lätta och vissa svåra.. Tentan började vid 15-tiden. 6 uppgifter - 100poäng. De första var enkla, det var räkneuppgifter, hihi.. Sedan tog det stopp, eller lite ialf.. Det blev svårt helt enkelt. Och jag vet inte hur det kan ha gått, jag kan klara den och jag kan bli underkänd igen.. Hm, det visar sig om några veckor. :) Tog halv sex-bussen från skolan och drog till Ackes.. tänkte kolla om de la på nåt nytt på raggan, men de gjorde dem inte men jag var med sista halvtimmen där typ. :) Sedan bussen hemåt och nu sitter jag här.. Mamma ringde och jag ska få donken-mat, mums! Nu ska jag försöka fixa lite med S-present..

Pusshej!

Ny dag!

2011-03-31 @ 10:05:10
Yes, och här har jag hamnat men det blir inte långvarigt. Har inte tid att sitta här ju.. men ändå känns det som att jag inte har nåt att göra idag, haha.. Konstigt!

Planer för dagen;
- Plugga inför tentan.
- Promenad med musbus.
- Äta lunch.
- Göra makro-tenta 15-20.
- Fixa S-grejen..
- Sova.

Ja, det finns lite i alla fall. Och tentan förstör hela dagen, haha.. Jag kommer nog inte sitta enda till åtta men nån gång kring där i alla fall. Jag måste klara tentan ju, det känns bra, och jag ska ta och kika igenom lite snabbt inför den nu.. :) Hörs ikväll igen, när det finns tid.

Pusshej!

Onsdag!

2011-03-30 @ 21:09:38

Dagen närmar sig sitt slut..
Imorse tog jag tidig buss till skolan, det var dags för tenta i affärsredovisning och det gick rent åt helvete. xD haha. Som jag misstänkte då.. Efter det så kikade jag runt lite på stan och hittade massor som jag ville ha, men jag är alldeles för snål när det finns mycket pengar, suck. Bussen hemåt och då pluggade jag lite, kollade på Mamma Mia! och satt mest här vid datorn. Trallade iväg till badet, aerobic latin moves vid 18.15-tiden. Det var roooligt! Haha, P hade typ helt glömt bort passet, eller var lite trött och blandade ihop stegen.. Så jag och E fick visa hur programmet var, hahaha.. Underbart! Vi skrattade hela timmen och hade det så roligt. Stannade kvar efteråt och pratade med Päivi och fick sedan skjuts hem, taack! Mat direkt typ och kollade på Sveriges mästerkock med mamma. Nu sitter jag på mitt rum och Snyltgästen började nyss på tvn, den är bra. :) Så ska kolla på den och sedan plugga lite inför nästa tenta imorgon, makroekonomi. Najs!

Pusshej!


Dag 27 - Min önskelista.

2011-03-30 @ 14:05:54
- BOK- The secret - Rhonda Byrne.
- DVD- Step up 3D.
- DVD- Eat, pray, love.
- DVD- The tourist.
- Systemkamera.
- Skinn-byxor på Bikbok.
- BOK- Jillian Michaels - Unlimited.
- Handväska, eller skolväska eller vad jag ska kalla det.
- Pengar, massa pengar.
- Annika Sjöös träningsDVD.
- Gummiband till träning.
- Strumpor, haha.
- Hängselshorts på Gina.

Väldigt passande då jag fyller på söndag också, haha.. Yay! ;D
Lite av vad jag vill ha nu.. :)


ungefär ett år sedan..

Dag 26 – Mina rädslor.

2011-03-29 @ 20:41:55
- Att det ska hända mina nära något.
- Att jag inte ska bli någon/något i framtiden.
- Vissa småkryp.

Ja, inte vet jag.. jag har fan inte så stor koll på det va.. xD haha.
därför blir det inge mer här..

Pluggeliplugg!

2011-03-29 @ 20:34:12
Ja, det har inte hänt så mycket idag.. Vaknade lagom tid och kollade lite på Biggest loser och Sjunde himlen innan jag skuttade in i duschen. En promenad med musbus och lite lunch fick jag i mig innan jag slog mig ner vid köksbordet med allt plugg. Det var makroekonomin som gällde, har ju tenta på torsdag ju.. Försökte räkna lite, och jag tror faktiskt att det sitter lite bättre nu, men ska köra igenom det en gång till imorgon också. :) Hängde med mamma och hämtade syster när hon slutade praktiken, kollade på ramar men hittade ingen bra.. Hemma hände det inte så mycket, packade väskan och drog till badet. Step/styrka vid halv sex-tiden. Så underbart roligt! Blev bara ett pass idag, pratade med Päivi och drog sedan hem.. Då blev det typ mat direkt och nu sitter jag här. Jag ska typ försöka lära mig affärsredovisning imorgon till tentan, heja mig! Det kommer att gå åt helvete men men, jag gör det ändå.. ;D

Pusshej!


I wanna go.

2011-03-28 @ 22:25:43
En lååång dag ju.. Uppe innan lunch nån gång, fixade mig och tog en promenad med musbus. :) Sedan trallade jag iväg till bussen och tog mig in till Gävle och högskolan.. Satt i bibblan och pluggade lite, nån timme. Det gick segt, jag tycker redan att jag kan det jag läser, hm jobbigt.. Efter det så tog jag bussen in till stan och snurrade runt där.. hittade massa jag ville ha, men jag är alldeles för snål för att shoppa. xD haha. Middag på donken innan jag begav mig till Ackes, dock en timme innan dansen började men jag pluggade lite.. Vid 18-tiden så var det dags för jazz. Så himla roligt alltså. Vi dansade bara massa på senaste koreografin och la på typ fyra 8:or.. Svårt, lätt, blandat.. Det blir nog bra tillslut. Otroligt fin koreografi i alla fall och jag hänger med, lycka! Johanna är grym va! Bussen hemåt sedan och det blev lite tacorester hemma. :)

Nu sitter jag här och lyssnar igenom Britneys senaste platta, grymt!
Pusshej!

Dag 25 - Det här stör mig.

2011-03-28 @ 10:29:24
- Min telefonskräck.
- Att jag är så jäkla feg.
- Att allt ska kosta så jävla mycket!
- Att jag är så trög. xD
- Att jag inte tar plugget på mer allvar..
- Tiden, det finns alldeles för lite tid på dygnet.
- Folk som går sakta mitt framför en.
- Folk som betalar kontant på bussen.
osv, osv..

Ja, här finns det massor också.. detta är en del ialf. :P

Dag 24 – Något jag hatar.

2011-03-28 @ 10:23:42
- när folk lägger sig i andras liv.
- falska människor.
- att de finns folk som tror sig vara bättre än alla andra.
- ryktesspridningar.
- helvetes snön.

haha, ja, det finns säkert mer men jag kommer inte på nåt såhär på rak arm nu..

Kärlek!

2011-03-27 @ 23:25:26

Ni är älskade och saknade. ♥

Söndagsblogg va!

2011-03-27 @ 23:17:10
Dags att lägga upp en veckoplanering också..

Måndag: Plugg i bibblan. Jazz 18.
Tisdag: Plugga. Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Tenta - Affärsredovisning 9-14. Plugga. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Plugga. Tenta - Makroekonomi 15-20.
Fredag: Slappa.. fixa inför lördagen.
Lördag: Sanna på kvällen, Gävle! ♥
Söndag: Jag fyller år! Jazzbalett 18.

Ja, det blir ne pluggig vecka med två tentor. Hjälp! Massa träning, får se om jag skär ner på den nåt.. Och helgen kommer bli galet bra alltså. Sanna, åh! Jag längtar verkligen.. ♥ Men först ska jag klara mig igenom veckan...

Pusshej!

Slut på helgen..

2011-03-27 @ 22:20:11
Idag fyller min älskade mamma år, grattis till henne! ♥ Hon fick presenter av mig och syster i eftermiddags här, mello-skivan och turkosa handdukar och badrumsmatta. :) Mormor och folk var hit och fikade massa.. Var iväg till Ackes och dansade också, jazzbalett. Jag har ju missat två gånger nu så det var på tiden, men så drygt att sitta där en timme innan det börjar.. Men idag så stod jag och pratade med Maria, en som jag dansar ragga med. :) Så roligt! Vid 18-tiden så började dansen, det var roligt att få dansa lite balett igen.. :) Tiden gick fort och vid halv åtta satt jag på bussen hemåt igen.. Kollade slutet av Bingolotto, finaste Sanna! ♥ Åt lite tacos med mamma också.. Nu kollar jag på The perfect man på 3an här, den är bra. :)

Pusshej!

Nattinatti.

2011-03-26 @ 23:49:50
Nu har jag otroligt tråkigt här och har haft det ett tag nu. Så jag tänkte helt enkelt släcka ner här och sova nu typ. :) Lägga mig och lyssna på lite musik istället. Ska komma ihåg och ställa om klockan innan jag somnar också, den ska ställas fram en timme inatt. Sommartid, najs! Så ja, därför ska jag sova nu så jag orkar upp i skaplig tid imorgon.. :)

Morgondagens planer är fira mamma, plugga massa och dansa. :)
Godnatt!

The Tourist!

2011-03-26 @ 22:28:36
Yes, jag har nyligen kollat på The tourist här. Jag älskar filmen, den är så himla bra ju. Snygga skådisar också. Depp och Jolie, två av mina favvisar. ♥ hihi. Och jag måste köpa den när den släpps på dvd va.. :D Lovely! Se filmen om ni inte har sett den, underbar!






Boooring!

2011-03-26 @ 17:48:22
Jag vaknade i lagom tid idag men har inte gjort så särskilt mycket. Kollade på Biggest loser i förmiddags och sedan reprisen av Let's Dance. Jessica! ♥ Och jag kikade även in ett Bones-avsnitt.. första avsnittet på säsong6, för jag får ju vänta två veckor på ett helt nytt ju, gaah! Men det är bra. :) Annars har jag mest ätit idag, och slappat här vid datorn. Tror jag fixat klart mitt CV, haha.. Nyligen här så har jag kollat på Systrar i jeans, otroligt bra film. :)

Nu har jag tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Förslag?! ;D
Pusshej!


Dag 23 – Det här vill jag göra om.

2011-03-26 @ 15:12:52

Oj, jag har massa tillfällen och upplevelser som jag skulle vilja göra om och uppleva på nytt.. men här är några i alla fall, som hänt inom de närmsta åren. :)


Mora Kyrka 2008. ♥


Patricia, Europride 2008. ♥


Melodifestivalen 2009! ♥


Fankonserten 2009. ♥


Gröna Lund, Childhood-dagen 2009. ♥


Bounce summercamp 2009. ♥


Allsången i Falun 2009. ♥




Nationaldagen 2010! ♥


Diggiloo 2010. ♥



Invigningen av Stortorget i Gävle 2010, flashmob under Salems konsert.


Tre S julturnéavslutning och Sonjas födelsedag, Stockholm 2010. ♥

Som sagt, det finns massa massa mer jag vill göra om, igen... :)


Dagen är förbi..

2011-03-25 @ 23:08:48
Nu är jag här eller det har jag typ varit hela dagen, haha.. Min lilla lista för dagen då, jag har nästan gjort allt. Det enda jag inte har gjort är just pluggandet. Jag är inte förvånad alltså. xD haha. Men allt det andra har jag hunnit med.. Hann göra det mesta på listan innan jag åkte och hämtade upp syster på praktiken. :) Skicka in bilder, promenad, bloggat lite och ja lite sånt. Efter att vi kom hem från stan så har jag påbörjat presenten till S, det blir nog najs det här. Betalat lite räkningar också.. Och jag har fått göranssonska-pengarna idag också, lycka! :D Annars har det inte hänt så mycket mer här.. Kollat på Let's dance då, glädje! ♥

Och nu kollar jag lite på Gone in 60 seconds som går på femman, den är bra. :)
Pusshej!

Vinnaren av Let's Dance 2011!

2011-03-25 @ 22:52:17

 
bild från expressen.


WOW! Lycka och glädje! Jessica och Kristjan har varit mina favoriter från början och jag är så fruktansvärt glad att de gick och vann alltihopa! Jessica är helt fantastisk, herregud!
GLÄDJE!

ÄLSKA!

2011-03-25 @ 19:56:31
En stor favorit... både låten och artisten! ♥ thihi.

Dag 22 – Det sjukaste jag gjort.

2011-03-25 @ 10:09:36
Öhm, bra fråga alltså.. det finns säkert en hel del!

En sjuk grej lär jag väl nämna och det var när jag, Mika och Micke dansade bakom självaste Malena Ernman.. HAHA, det var sjukt, galet och en väldigt impulsiv grej. Herregud alltså! Men wow vad roligt det var. Ett minne för livet ju!


eskilstuna 09.

Friiiday!

2011-03-25 @ 09:54:27
Vaken är jag här.. Och det blåser som fan ute. Fan vad drygt! Och jag tänkte ta och kolla in senaste Bones-avsnittet men de hade inte lagt ut det. Fan! :( Så det blev inget med det..  Jag ligger här i sängen nu och undrar vad fan jag ska göra istället.. Duscha, kolla på Biggest loser, äta frukost... ja, det finns en del.

Planer för dagen:
- Skicka in bilder, måste göras!
- Duscha.
- Promenad med musbus.
- Göra en gammal makro-tenta, inför tentan.
- Stan med syster.
- Påbörja S-present.
- Fixa ny header.
- Kolla Let's dance-finalen.
- Blogga challenge-inlägg.

Ja, lite smått och gott att göra. Det mesta ska jag nog hinna med tror jag. :) Men det är väl lika bra att börja.. hm, med nåt. xD haha.. Vi hörs senare under dagen eller ikväll typ..
Pusshej!

Dag 21 – Mina drömmar.

2011-03-24 @ 21:31:37
Istället för att skriva dem så kan man lika gärna gå tillbaka några dagar och kika in denna;
Dag 12 – En att-göra-lista innan jag dör.


All day long!

2011-03-24 @ 21:06:35
Imorse var det som sagt mikro-tenta. Fan så svårt det var.. 24 frågor. 20 som bara var 1 poängare. Och fyra som behövde mer utförligt svar.. Jag svarade på alla utom en, men den jag inte svarade på var på hela 50poäng. Det var hälften av poängen och man måste ha 50 för godkänt, så jag klarade den inte för jag är inte säker på de andra frågorna alls.. Suck! Omtenta i maj då...

Hemma efter tolv-tiden nån gång.. Lite fika och sedan hamnade jag vid datorn. Åkte en sväng till Gävle igen, denna gång för att dansa. :D Pratade lite skola med J innan också, trevligt. Det var dags för ragga idag, haha.. Den koreografin är rooolig.. Och vi la på massa nytt också, yaay! Lycka! Timmen går alldeles för fort alltså.. och jag missar nästa vecka pga av tenta, suck.. Pratade med Victoria efteråt och sedan tog jag bussen hemåt. Trallade hem i blåsvädret, herregud!

Jag tog lite tacorester när jag kom hem och kollade lite på Biggest loser. Nu kollar jag på Mr and Mrs Smith. Åh, underbar film! Sen får vi se vad som händer..
Pusshej!


Onsdag!

2011-03-23 @ 19:58:40
Det händer inte så otroligt mycket i mitt liv alltså, så ibland känns det så onödigt att blogga om min dag... suck! Jag har i alla fall varit iväg och tränat här ikväll, aerobic latin moves. Så otroligt kul alltså. Jag älskar det nya programmet Päivi har gjort, så roligt. Jag blir bara så glad av att skutta runt där.. :D iihi! Pratade med P efteråt och fick även skjuts hem, tack! Och nu har jag hamnat här.. men ska snart äta lite tacos med syster och mamma. :) Sen ska jag kolla in sista avsnittet av Bones säsong5, yes. Och även kika igenom mikro-boken inför tentan imorgon. :)

Pusshej!

Dag 20 – Det här får mig att må bra.

2011-03-23 @ 12:55:12
Det finns ju massor, verkligen.. Massor.. men i överlag detta;
Dansen. Mina förebilder. Vänner. Träningen. Musiken.
Och massa kärlek!





Dag 19 – Det här får mig att gråta.

2011-03-23 @ 11:39:43
Oj, svårt.. Jag vet faktiskt inte. Det är inte ofta som jag gråter liksom, eller jaa..
Jag får nog helt enkelt säga pass på den här!

Natti.. typ!

2011-03-22 @ 22:44:59
Dagen har rusat förbi.. sedan jag kom hem från högskolan så har jag mest suttit här. Bloggat klart om mello-helgen också, det känns skönt. :) hihi. Och även kollat på Bones igen.. Såg nyligen ett favvoavsnitt, åh! Var iväg och tränade här ikväll också. Step/styrka och styrkepasset, underbart! Vi körde järnet och det blev svettigt men gud så roligt! Pratade lite med Päivi efteråt innan jag trallade hem i blåsvädret, haha. Hemma blev det mat och Bones på tv.. som jag kollar på nu också. Ska fokusera på det och stänga ner här typ... :) Hörs mera imorgon..

Godnatt!

Dagen-efter häng!

2011-03-22 @ 16:29:43
Söndagen (13/3) var väldigt slapp... Jag och Annika var till Nacka forum för att se Sanna.. Träffade Jennifer och hennes mamma där också, trevligt! Vid ett-tiden entrade Sanna scenen, sjöng sin I'm in love och en liten intervju efteråt. Signeringsdags och vi tog oss upp för lite prat och kort.. Sanna är mysig! Vi pratade om kvällen/natten, haha.. Lovely. Kort tillsammans och kramkalas, tackade för helgen och så!




Lämnade Nacka och in mot stan. Sergels torg för att heja på Micke och Annamia. A-K dök upp efter en stund, och vi tog en sväng på stan. Mötte upp Mika och Jennie på plattan sen.. Hejdå till J och vi andra drog till centralen.. A-Ks tur att åka , hejdå där.. Och sedan lämnade jag Stockholm vid fem-tiden..

Tack alla för en mysig och underbar helg!

Sanna Nielsen! <3

2011-03-22 @ 16:00:27
Jag och Micke träffade Sannas mamma på dansgolvet under natten, blev även presenterad för hennes lillebror då. Trevligt! Sanna dök upp och hon skulle skåla tillsammans med familjen. Men först var det dags för oss att skåla lite, grattis och allt! Jag, Micke och Sanna! Åh, fiiina hon! ♥ 

Jag och Annika var fram till Sanna och hennes föräldrar senare under natten och snodde åt oss lite bilder med henne. Först gruppbild och sedan enskilda. Hennes snälla pappa ställde upp som fotograf, taaack! Vi tackade Sanna och lämnade henne, nöjda och glada! Hon är fantastisk!



Den stora Efterfesten!

2011-03-22 @ 15:19:13
Hela gänget (utom Jennie och A-K!) var inne på efterfesten, så sjuukt roligt! Artisterna uppträdde, jag hann se några däribland favoriterna Sanna och Bengtzing, woho! Träffade lite folk därinne också. Marie, Lisa, kör-Anna, dans-Jennie, dans-Linda, Annamia, Bengtzing, Velvet, Shirley för att nämna några.. Linda skuttade förbi oss på dansgolvet och vi sjöng lite främling, haha, gulligt! Dansade lite med Annamia också. Kramade sönder fina Lisa Stadell när jag hittade henne, åh det bästa ju! Hon är underbar! Sen skuttade vi runt där massa..






Fotograf: Mikas 2 o 3. De andra är mina.


Vi lämnade Annexet och festen när den slutade. Strax efter 4.30-tiden så tystnade musiken och lamporna tändes. Dags att ta sig hemåt alltså. En otroligt lyckad natt och det var sååå kul!

Snygg-Thomas!

2011-03-22 @ 15:18:46
Jag träffade på dans-Thomas utanför också. Åh, han är snygg va! Lite pinsamt men jag fick mig ett kort tillsammans med honom. Han är gryyym!


Vi hängde utanför Annexet ett tag och träffade lite folk. Bland annat, dans-Linda, Annamia, Sannas mamma, Sheelah, Marie rödtott... och dem bästa, Sanna och Lotta! ♥
Lycklig brud!

Högskolan..

2011-03-22 @ 13:57:18
Jag kom iväg till högskolan imorse fast jag tänkte stanna hemma först. Det var föreläsning i makro som gällde, men föremot att vi har tenta i mikro på torsdag så var jag lite osäker på om jag skulle gå eller inte.. Men jag kom dit, och vi var inte så många alls där.. Ungefär 25-30stycken, och vi är la uppåt 90stycken i klassen i alla fall, haha.. Det kändes bra att vara där ändå.. Vi hade en genomgång på allt vi har gått igenom, så det var bra. Det har känts som om vi har gått igenom så himla mycket sen januari men nu när vi gick igenom allt så var det inte så mycket. Skönt! Och jag tycker denna kurs är rolig, hihi. Den är sååå mycket lättare än mikron, herregud. Men det är tenta i makro nästa vecka och mikro nu på torsdag. Hur ska det gå...?! Det visar sig!

Kämpa på! ;D

Sängen kallar..

2011-03-22 @ 00:10:51
Nu har jag bloggat lite om mello-helgen igen, men det finns några till som ska ut och de inläggen kommer ut imorgon. :) Även kikat igenom fyra Bones-avsnitt igen.. Och nu är klockan mycket och det är dags att sova typ..

Morgondagens planer: högskolan eller plugg i bibblan, stan en sväng, plugg, bloggning och träning.. Yes, det ser ut som en bra och fullspäckad dag. :)

Godnatt!


Glada Gänget! <3

2011-03-21 @ 23:44:11
Träffade Jennies familj utanför och då passade vi på att ta en gänget-bild. Det är ju inte så ofta vi får det gjort liksom, men detta var enda chansen att få till ett kort på hela gänget denna helgen! And I love it!



Finaaal i Globen!

2011-03-21 @ 23:14:27
Vi entrade Globen och de tyckte vi var fina vid insläppet, hihi. Vi tog ett varv runt i arenan och avslutade sedan vid karaoken, där vi alla sjöng Jag ljuger så bra. Hahaha, det var roligt! Sedan letade vi reda på våra platser på B-läktaren, vi såg väl rätt bra ändå. Satt där och pratade massa.. Vi satt utspridda allihopa, fast ändå nära varann, men lite tråkigt. Sara, Mika och Bonnie satt tillsammans, Micke, Lollo och Emma och sedan jag, Annika, Jennie och A-K. Finalen var grym. Jag hejade på fina Sanna och skrek mig hes varje gång hon fick poäng. Vi skrek även på Bengtzing och Varga, najs! Rätt vinnare kan man väl säga, Saade.. men jag var lyckligast över Sannas fjärde plats.. Efteråt så samlade vi ihop gänget och tog oss ut från arenan...








Fotograf: A-Ks - 2, 3, 4, 5. Mikas - 6, 7, 8.

Dag 18 – Min utbildning/jobb/skola.

2011-03-21 @ 22:18:38
Jag gick grundskolan på två olika skolor. Årskurs 1-5 på Smassenskolan och 6-9 på Söderskolan. Jag trivdes på båda och hade bra lärare och vänner. :) Och gymnasiet gick jag på Bessemer på naturvetenskapliga-programmet. Suck, inte så roligt alls, men vi hade en jättebra klass. Spenderade sedan tre år på komvux här i Sandviken.. Åh, vad jag trivdes där, lärare och vänner. Underbart! Pluggade upp ämnen där.. Och nu går jag på högskolan i Gävle, pluggar till ekonom..

Jobb... har jag inget, haha. Men är utbildad gympa/aerobics-instruktör och har jobbat som det under ett år. Har sommarjobbat som lokalvårdare och så.. Men annars inget jobb så..

That´s my tråkiga liv.. ;D

Sminkstuga på hotellet!

2011-03-21 @ 21:49:47
Efter tacobar så våldgästade vi Jennies föräldrars hotellrum på Globen-hotellet för att sminka och fixa till oss för kvällen.. Det var trångt och roligt, haha.. Vi blev snygga. ;D Och en liten fotosession i korridoren hann vi med innan vi tog oss iväg också. :)









Fotograf: Jennies P - 1, 2, 3, 5, 8, 9. A-Ks - 4, 6, 7.

Dance for your life.

2011-03-21 @ 20:48:04
Var iväg och dansade lite jazz tidigare här ikväll. Så underbart roligt! Men svårt också. Uppvärmning körde vi som vanligt. Körde sedan igenom koreografin till Rihannas S&M. Att den koreografin ska vara så svår, eller den går snabbt och jag hänger inte med riktigt. Herregud. Min kropp måste lära sig att gå snabbt. xD haha. Jag måste sätta den jäkla koreografin nån gång. Måste måste måste! Och sedan gick vi igenom den nya koreografin vi har.. Och la även på lite nya steg.. Den är rolig att dansa. Det ska vara så fint, enkelt och lungt. Jag gillar den, men även här är det svårt att få till vissa steg.. Men man är bara så osäker just nu i denna för vi har ju nyss börjat med den, men vi måste släppa loss säger J, haha.. Det blir nog bättre när man lyssnat in sig på låten och så också, jag hade ju aldrig hört den förut. Vi dansar till Through glass med Stone Sour.. Efter den snabba timmen så tog jag bussen hemåt...


Häng i Globen!

2011-03-21 @ 14:43:13
Lördagen (12/3) började med att jag, A-K, Jennie och Linnéa åkte in till Globen igen.. Jennie lämnade sin väska till sina föräldrar och sedan drog vi bort till scenen där schlagerturnén höll till. Pratade med Micke och Malin medan vi stod där. Anniela uppträdde så vi kikade på henne och sjöng med i hennes Elektrisk, grymt!



Vi tog sedan en fika på Coffee house by George. Där även Mika gjorde oss sällskap efter en stund. Mysigt! Vi kikade runt i lite butiker innan de andra dök upp i Globen också, Linda Pritchard uppträdde också.. Mika, Sara och Bonnie drog iväg åt sitt håll medan vi andra, jag, A-K, Jennie, Annika, Lollo och Emma åkte till slussen och tacobar för lite middag för kvällen..


 
Fotograf: Mika.


Söndagsblogg.

2011-03-20 @ 22:50:24

Efter fyra avsnitt av Bones, några inlägg om mello-helgen och lite prat med mamma/syster.. Så sitter jag nu här igen, nattiklar och uppbäddad säng. Vet inte riktigt vad jag ska göra... men funderar på att släcka ner här och lägga mig och lyssna på musik istället. :) Det låter bra, men först en veckoplanering..

Så, here we go;
Måndag:
Stan! Plugga! Jazz 18.
Tisdag: Makro 9.15-12. Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Plugga! Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Tenta - Mikroekonomisk teori 9-14. Ragga 17.
Fredag: Let´s dance-final på tv - Heja Jessica!
Lördag: Plugga!
Söndag: Mamma fyller år - Grattis! Jazzbalett 18.

Ja, en vanlig vecka. Inte så mycket föreläsningar, men plugg ändå till tentan. Suck! Mycket träning/dans som vanligt, gilla! Och mamma fyller år i slutet på veckan, naaajs! Detta blir en bra vecka. :)

Nu kallar sängen, godnatt!


Kvällsmiddag med GG!

2011-03-20 @ 21:59:14
När A-K lämnat oss så begav vi oss till Pizza Hut, där vi hade bokat bord för sju personer vid 18-tiden. Vi slog oss ner och strax därefter så kom Mika, Sara och Bonnie också. Vi beställde in mat och åt massa.. första gången jag åt där ju. Det blev pizza, Forest utan champinjoner. Gott ju! Vi blev nog sittandes där i ca två timmar också. Pratade om allt och inget, verkligen. Seriöst och oseriöst. Jag älskar vårat gäng, ville bara säga det, vi hör ihop.. Micke kom efter jobbet också, och Annika när hon anlände till Sthlm. Underbart!




Fotograf: Mika.

Fikamys med bästa vänner!

2011-03-20 @ 20:57:57
Efter lite häng i Globen så drog vi in till centralen och mötte upp Lollo, fina! ♥ Vi tog oss till stan efter det.. Sara, Mika och Bonnie drog iväg på annat.. Vi gick till punktshop och inhandlade nya rosa armband! ♥ Sedan intog vi Moda café.. Jag, A-K, Jennie, Lollo och Emma. Vi satt där i ungefär två timmar och pratade och hade det mysigt. :) A-K lämnade oss strax efter halv sex och vi drog vidare..



Fotograf: A-K.

Stockholm och kramkalas med gänget!

2011-03-20 @ 20:46:14
Jag anlände till Stockholm fredagseftermiddagen (11/3). T-banan ut till Globen shopping där jag mötte upp Jennie, Mika, A-K och Emma. Så kul att se er igen! ♥ Kikade runt i lite butiker och träffade Sara och Bonnie också. ♥ Schlagerturnén höll till i globen, där Annamia jobbade.. Även Micke och Malin, så vi träffade dem. :) Sedan kikade vi in Anniela och Linda Pritchard när de uppträdde. Grymt! :)



Slut på veckan..

2011-03-20 @ 20:07:17
Jag var uppe tidigt imorse för att Sanna skulle gästa nyhetsmorgon, men jag visste ingen tid. Så klockan ringde redan vid åtta-tiden och såg sedan under programmets gång att S skulle uppträda först vid halv elva. Segt! Kollade lite på Disneydags och Biggest loser också, så bra. Sedan dök Sanna upp i rutan, hon sjöng Not afraid to love (ÄLSKA!) och I'm in love i fina versioner. Och en liten mysig intervju också. :) Hon är fiin!


Sedan har jag mest suttit här. Kollat på Blåsningen med Shirley, haha, det programmet är sååå roligt. Men åh vad jag tycker synd om Shirley, men man kan inte sluta skratta alltså, haha. Annars har jag lagt in bilder på facebook från mello-helgen, najs. Jag ska ta och blogga om helgen också, nu när alla bilder finns. :)

Nu sitter jag här och trycker... kollar på Bones igen. :)
Pusshej!

Dag 17 – 10 favoriter.

2011-03-20 @ 19:37:33
♦ Dansen.
♦ Jennie Widegren.
♦ Stockholm. 
♦ Glada gänget.
♦ Sanna Nielsen.
♦ Lisa Stadell.
♦ Linda Hansson.
♦ Sonja Aldén.
♦ Bones.
♦ Solen.


sommaren 07.

<3

2011-03-20 @ 13:44:58


Alltså, åååh! Nu längtar jag ännu mer till sommaren!
Jag tycker om henne va! ♥


bsc 09.

<3

2011-03-19 @ 20:51:39

Snart får vi kramas igen, två veckor kvar!

Dag 16 – Det här tycker jag om.

2011-03-19 @ 17:37:59
Bland annat..
Jag tycker om att skutta runt i träningssalen. Att gå på mitt älskade step/styrka-pass och bara köra för allt jag är värd. Det är så galet roligt! Underbar känsla efteråt! Det är en sak jag tycker om, det finns ju massor..


Bones igen..

2011-03-19 @ 16:38:15
Jag har nyligen kollat klart på säsong4-boxen också. Så jag kikade igenom min blogg lite, de senaste dagarna och insåg då att jag började kolla på säsong1 för tre veckor sen. Alltså, jag har kollat igenom FYRA säsonger på TRE VECKOR! Det är galet. Alla avsnitt, haha.. Ojoj, jag är inte beroende, inte alls! ;D haha. Men galet vad det är braaaa! Fast man kan ju varje avsnitt, så fort man ser början så vet man vad som kommer att hända och vem mördaren är, haha, men det är lika bra för det! Love it!

 
 


JAAAAA!

2011-03-18 @ 23:05:54
WOW, Jessica och Kristjan är i final! Jag är så lycklig! Fasen vad bra Jessica var idag, men det är hon alltid. Hon ägde golvet ikväll, hon strålade som aldrig förr! ÅH! Om en vecka är det final i LD då, den ska man minsann se och rösta på fina Jessica och Kristjan! Nu håller jag tummarna för att de ska gå hela vägen och vinna alltihopa.. Jag är glad! Jessica är så värd finalplatsen, så som hon har kämpat och utvecklats genom programmets gång. Wow, hon är grym! Heja J och K!


Min daaag!

2011-03-18 @ 20:50:15
Jag och syster var iväg till pappa här ikväll för att fira han lite.. Han fyllde år första mars, men han var då i Thailand och nu hittade vi en dag som passade för oss alla.. Så vi var dit och fikade lite. :) Han fick en t-shirt, handdukar och en låda med kex, ost och vindruvor av oss! Najs! Strax innan åtta så hämtade mamma oss och nu kollar jag på Let´s Dance, heja Jessica!

Har inte hunnit med så mycket från min lista.. Bones hann jag kolla på, plus att jag har kollat på två avsnitt till. :) En sväng på stan, fyllde på busskortet plus att jag satte in pengar på banken. Åkte med mamma så det blev inge mer, för det snöade så himla mycket ute.. Så jag ska springa runt en annan dag och köpa grejer till S. :) Ett challenge-inlägg har det blivit också, jag kör nog ett per dag nu i fortsättningen.. Sedan har jag inte gjort så mycket mer på min lista, suck!

Nu ska jag koncentrera mig lite på LD här. :)
Pusshej!

Dag 15 – Mitt rum.

2011-03-18 @ 14:57:20





Bilder tagna med iphonen.. Ett helt vanligt rum, haha, lite mycket grejer bara.. xD haha. Jag ska städa och rensa en vacker dag, eheh..

BONES!

2011-03-18 @ 13:04:06
Nu har jag kollat på senaste avsnittet av Bones, The blackout in the blizzard. Det var sååå sjukt bra! Bones och Booth, åh de är så söta! Nu vill jag bara se nästa avsnitt och det efter det och hela säsongen ut.. Nuuu! Åh, jag känner på mig att det kommer bli så braa! Men sen direkt efter det så kommer väl serien ta slut.. xD haha.. Men åh, ge mig torsdag/fredag va, jag vill se nästa avsnitt! :D iihi!


Vaaaken!

2011-03-18 @ 11:22:11
Jag vaknade för en stund sedan här och har bara hunnit duschat typ. :) Ska väl ner och äta frukost snart och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.. Det snöar i alla fall ute, det är inte roligt nånstans. Suck! Menmen, det sägs att det ska bli lite varmare sen, vågar man tro på det, haha.. xD

Planer för denna dag;
- Stan, köpa lite grejer.
- Leta fram bilder och skicka in.
- Påbörja en grej till S.
- Hem till pappa och fira han.
- Göra lite challenge-inlägg.
- Kolla på senaste Bones-avsnittet.
- Fixa CV.
- Plugga mikro inför tentan.
- Sätta in pengar på banken.
- Kolla på Let´s Dance.

Ja, det finns en del att göra.. hoppas hinna med det mesta i alla fall. :) Men nu kallar frukosten och sedan Bones.. Vi hörs under dagen!
Pusshej!

Dag 14 – Det här lyssnar jag på.

2011-03-17 @ 15:43:07
Det mesta.. Oftast pop, rock, schlager.. men jag är väldigt svag för svenskmusik, det blir så mer personligt och äkta. En stor favorit, fortfarande, är Sonjas För att du finns!


Dag 13 – Det här är jag beroende av.

2011-03-17 @ 15:14:50
Det finns väl en del egentligen men det som märks mest är väl isåfall;
choklad, dans, träning, musik, bones.


Godförmiddag eller nåt.

2011-03-17 @ 10:44:38
Jag har hamnat här som vanligt.. Men har hunnit ätit frukost och duschat och fixat mig. Även en promenad med musbus har jag hunnit med. :) Och nu kollar jag på Bones igen.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Hela dagen är ju kvar, haha..

Planer för dagen;
- Plugga lite..
- Dansa.
- Skicka in bilder.

Ja, inget mer.. Jag kommer nog inte ens hinna med det där, haha. Återkommer ikväll igen, efter dansen..
Pusshej!

Trötter..

2011-03-16 @ 21:42:06

Jag har inte ens bloggat om mina dagar den här veckan. Men jag tycker egentligen inte att det finns något att säga.. det är samma hela tiden... Ingen skola i måndags, orkade inte ta mig iväg för jag var så trött.. Var iväg på jazzen på kvällen, så underbart roligt! Igår var jag till skolan, föreläsning i makro.. det var la roligt, men jag var alldeles för trött.. Och det blev ingen träning igår heller, min kropp orkade inte riktigt.

Idag var jag iväg till högskolan igen, föreläsning i mikro, den sista innan tentan nästa vecka. Det blir spännande, haha. Och var iväg och tränade nu ikväll, aerobic latin moves. Så roligt. Nytt program också, haha.. Vi körde på för fullt, trots att jag var trött som fan.. Fick sedan skjuts hem av Päivi, tack! Hamnade sedan framför Bones igen, som jag alltid gör.. Det är såå bra! Inne på säsong4 nu, har kollat de tre första redan.. iihi! Nu ska jag fokusera lite mer här. :)

Pusshej!


Sanna Nielsen - I´m in love!

2011-03-16 @ 21:03:53
Albumet har nu varit ute i två veckor och den har spelats varje dag sen dess. Jag står fast vid att det kan nog vara Sannas bästa album, nånsin. Och jag gillar även de andra skivorna men denna är unik, mer mogen och vuxen liksom. En annan sida av Sanna, som jag verkligen älskar.


Jag gillar alla låtarna på skivan, verkligen. Vissa mer och vissa mindre. Jag har egentligen svårt att plocka ur nån/några favoriter för alla är så bra. Men efter smyglyssningen innan albumet släpptes så föll jag för Demolition woman, Can´t stop love tonight och Paradise. Och många fler.. haha. Visst finns det låtar som spelas lite mer flitigt än andra, men det är inte för att de andra är dåliga utan alla är jättebra men jag dras till texterna eller själva melodierna. Devotion och Part of me är ju släppta som singlar så de har man lyssnat på en del, otroligt bra låtar. Och If you were mine har jag lyssnat på en del också, men i live-version från när hon uppträdde på Radiohuset. Väldigt bra och fin låt. Varje gång This time love is real spelas så reagerar jag alltid med; "åh gud vad bra den här låten är.". Varje gång, alltid. Den är verkligen hur fin som helst och jag blir glad av den. Och Demolition woman, det är inte den Sanna man är van att höra, men jag älskar den så mycket. Så cool på nå sätt. Och en låt som jag har fastnat för nu de senaste dagarna är Not afraid to love.. Otroligt fin text. Allt blir så äkta och naket. Jag älskar den. Can´t stop love tonight är superbra, en av de bästa på skivan, och den är bara ännu bättre live. En feel-good låt. Det var kul att höra hela Paradise-låten nu också.. den som låg lite fint som ett hemligt spår på förra albumet "Stronger". Mycket bra låt. Även Foolish heart, som jag älskar refrängen på, åh så bra! Just like that och Take me home är otroligt bra ballader, som balanserar skivan så bra.

Och till den sista låten, I´m in love. När jag var inne på SVT´s sida och hörde den första gången så blev jag så himla glad. Låten gjorde mig glad. Sedan själva uppträdandet i Melodifestivalen gjorde att låten växte ännu mer, tack vare Sanna. Den utstrålningen, charmen och det snygga sättet att framföra låten på gjorde att hon sjöng rakt in i hjärtat och låten är så sjukt bra. Jag känner glädje när jag hör den. Och låten blir bara ännu bättre live.


Enligt mig.. så är..
Sanna Sveriges svar på Céline Dion.

Dag 12 – En att-göra-lista innan jag dör.

2011-03-15 @ 17:44:07

¤ Åka till New York och LA.
¤ Besöka massa städer och se världen.
¤ Medverka i Melodifestivalen, på något vis.
¤ Sjunga duett med Sonja.
¤ Hoppa bungyjump.
¤ Göra en musikvideo.
¤ Träffa Jillian Michaels och träna för henne.
¤ Göra musikal.
¤ Gå nån sorts dansutbildning.
¤ Åka till London och dansa.
¤ Se Celine Dion live.
¤ Utvecklas som dansare.
¤ Lära mig fler språk.
¤ Bo i Stockholm.

Lite av det jag vill göra.. men det finns massor jag vill göra ju!


Jillian.


Lite sent men...

2011-03-14 @ 12:06:14
Den där söndagsbloggen, jag hade inte en tanke på det igår. Men den kan komma här nu, en dag sent men dagen har ju nyligen börjat ju.. :)

Min vecka ser ut som följande;
Måndag: Jazz 18.
Tisdag: Makro 9.15-12. Stan! Step/styrka 17.30(?) Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro 10-13. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makro 9.15-12(?) Ragga 17.
Fredag: Let´s Dance på tv!
Lördag: Step/styrka 11.
Söndag: Jazzbalett 18.

Veckan ser ut som den brukar. Mycket träning/dans. Lite skola, det är skönt! Och väldigt lite tv, haha. En slapp vecka blir det.. En sväng på stan hade jag tänkt hinna med också. :) hihi. Men nu ska jag ta och fixa mig här i alla fall. Hörs senare idag!

Pusshej!

2011-års vinnare!

2011-03-13 @ 21:01:20
Eric Saade blev vinnaren i Melodifestivalen 2011 igårkväll! Jag tycker faktiskt han var värd det och det ska bli riktigt spännande och se hur bra han kommer klara sig i Düsseldorf. Heja heja!


Här är listan över alla slutplaceringar;
1. Eric Saade "Popular".
2. Danny Saucedo "In the club".
3. The Moniker "Oh my God!".
4. Sanna Nielsen "I'm in love".
5. Swingfly "Me and my drum".
6. The Playtones "The King".
7. Linda Bengtzing "E de fel på mej".
8. Nicke Borg "Leaving home".
9. Sara Varga "Spring för livet".
10. Brolle "7 days and 7 nights".

Jag är sååå lycklig över Sannas placering, herregud! Hon hade så dåliga odds så man väntade sig typ bottenplacering, men nej då! Internationella juryn var super.. :D Vi var glada och hon slutade på en 4:e placering. Grattis Sanna!


bilder från aftonbladet.


Hemma!

2011-03-13 @ 20:20:21
Nu är jag alltså hemma igen. Kom hem för en timme sen ungefär. Har packat upp väskan, hoppat i mjukiskläderna, ätit lite mackor och sitter nu och kollar på Bones på tv. :) Najs!

Helgen har varit jättemysig, det har inte hänt så otroligt mycket egentligen men den har varit underbar ändå. Jag har ju fått hängt med mina bästa vänner igen. ♥ Jag ska blogga om helgen så fort jag har tid typ.. och när jag har fått lite bilder.. dock inte tagit så mycket bilder i helgen, haha.. Men ja, det kommer senare i alla fall. Kan ju säga att det var nog rätt som vann i alla fall, grattis Saade! Fast jag hade velat Sanna men visste att det aldrig skulle hända, men jag var lycklig över hennes placering! iihi.

Nu ska jag kika vidare på Bones, ett av mina favoritavsnitt ju.. :D
Pusshej!

Sthlm, here I come!

2011-03-11 @ 10:12:49
Nu har vi kommit fram till Melodifestivalsfinalshelgen. Om jag är taggad, nej, haha. Men i alla fall, jag kommer ner till Sthlm på eftermiddagen idag och träffar upp mina vänner, tror jag.. Hänger runt nånstans och det händer inte speciellt mycket. Imorgon är det finaldagen, inget planerat på dagen vad jag vet i alla fall, men på kvällen blir det final i Globen med gänget. Och på söndag blir det lite dagenefter-signeringar innan jag tar bussen/tåget hem, med ett litet stopp i Gävle för att dansa.. Najs! Det är min helg.. och det ska i alla fall bli jättekul att träffa gänget igen! ♥


Ska fixa det sista här nu, bussen går om en timme. Yes!
Hörs på söndagkväll igen.
Pusshej!

Lång dag!

2011-03-10 @ 21:17:31
Kom upp och iväg till högskolan imorse. Makro-föreläsning där vi gick igenom nominellt och realt värde och lite växelkurser. Intressant, yes! Slutade vid tolv och då tog jag bussen hemåt. Då blev det mat och Biggest loser på tv. :) Bytte om och fixade mig för att åka in till Gävle igen. Det var dags att dansa lite igen, underbart. Ragga stod på tur. Galet vad det är roligt! Vi la på massa nya steg idag, iihi. Det rullar på fint och jag vill bara dansa ännu mer.. :D hihi.. Bussen hemåt och det blev mat direkt.. Har även packat för morgondagen, eller det som gick att lägga ner i alla fall. Najs! Och nu sitter jag här och kollar lite på Bones, lovely! Ska kika vidare nu..

Pusshej!


Mitt i veckan..

2011-03-09 @ 22:14:03
Dagen har rullat förbi.. Var iväg till högskolan i förmiddags, hade en seg föreläsning i mikro. Slutade en halvtimme tidigare och jag begav mig till konserthuset. Där jag köpte en biljett till Sanna Nielsens konsert, iihi! Dagen innan jag fyller också, roligt! Längtar!


Sedan tog jag bussen hemåt.. Kollade på Biggest loser och sedan lite Bones. Var iväg och tränade här ikväll, aerobic latin moves. Så sjukt roligt! Galet alltså, haha. Fick skjuts hem av Päivi efteråt, som vanligt känns det som, haha. Hemma blev det mat, ris och kyckling, mums! Och sedan fastande jag framför Bones och det kollar jag på än. :)

Bussen är bokad till Stockholm på fredag också. Hade bokat 6.55-bussen men jag tyckte det blev lite för tidigt, för det händer verkligen ingenting på fredagen.. Jag vill bara träffa Sanna och henne missar jag för hon är på torsdagen.. Så jag bokade en senare buss vid 11.10 också. Jag har båda bokade, men väntar på schemat i Telia-butiken bara.. Men annars blir det nog den senare bussen. :)

Nu ska jag kika in ett till avsnitt av Bones och sedan släcka ner här.. Imorgon väntar skolan och dans.. :D
Pusshej!

<3

2011-03-08 @ 23:17:03

Sakna.

Tiiisdag!

2011-03-08 @ 22:52:28
Jag var iväg och tränade nu ikväll här. Underbart! Step/styrka och styrkepass. Det var jätteroligt som alltid. Och jag la på vikter på vissa övningar, satan vad jobbigt, men jag måste öka för jag kan ju inte köra på samma vikter hela tiden då händer det ju inget. Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hem igen. :) Hemma blev det lite tacos och nu sitter jag här och kollar lite på Bones..

Och jag såg att de har lagt upp schemat för helgen i Globen shopping.. och jag missar Sanna, så himla tråkigt. :( Fan! Men jag hoppas att hon dyker upp nån annanstans under helgen så jag får kramas med henne igen, hihi. Det ska i alla fall bli kul att se henne på lördag.. :D


Nu ska jag fokusera lite på Bones här va..
Pusshej!

Bra förmiddag..

2011-03-08 @ 12:32:53
Här sitter jag och har nyligen kommit in från en promenad med musbus. :) Solen skiner ute och snön smälter, underbart! Det blev ingen skola idag, hann inte riktigt.. Så jag har dammat och fixat lite i mitt rum istället, med Sannas skiva på hög volym, gött! Och jag kollade även på Efter tio när Sanna gästade, hon sjöng en akustisk version av I´m in love, så otroligt fin och sedan en liten intervju. :) Hon är bra! Nå mer har jag inte hunnit med, nu sitter jag här som sagt och lyssnar på Sanna.. haha. Jag ska ta och kolla lite på Bones innan Biggest loser börjar.. :)

Pusshej!

Äntligen..

2011-03-07 @ 20:51:33
Började min dag med att åka in till högskolan, föreläsning i mikro eller räknestuga hade vi. Det går segt, men det kändes bra att vara där.. Lärde mig lite mer, skönt! Slutade vid ett och då tog jag bussen hemåt. Kollade på Biggest loser och OC här hemma, och hann även äta lite innan jag begav mig till bussen och Gävle igen. Mot Ackes och det var äntligen dags att dansa igen, "sportlovet" är slut och det har gått fort, gilla.. Vid 18-tiden var det dags för jazz.. Åh, vad det är roligt! Och vi började på ny koreografi idag, indelad i tre grupper och dansar olika delar.. för att sedan dansa allihopa.. Så kul! :) Timmen gick alldeles för fort ju, vill ha måndag igen! Bussen hemåt och då blev det lite mackor och nu kollar jag på Top model som slutar strax.. Då ska jag kika lite på Bones igen, iihi!

Pusshej!

Söndagsblogg!

2011-03-06 @ 22:49:06
Kvällen spenderades framför datorn. Framför tvn; Top model och Bones. Och Micke ringde också, trevligt att pratas vid ju. Så himla länge sen, vi hade en del att prata ikapp om. :) Och lite inför helgen, det blir nog bra, då ses vi.. ♥ Nu gör jag inte så mycket alls och känner att jag borde släcka ner här.. men först en liten veckoplanering..

Måndag: Mikro 10-13. Jazz 18.
Tisdag: Makro 9.15-12. Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro 10-13. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Makro 9.15-12. Ragga 17. / Åka till Sthlm ?
Fredag: Åka till Sthlm ? Häng med gänget.
Lördag: Mellofinal med gänget! HEJA SANNA! ♥
Söndag:
Häng med gänget. Åker hemåt. Jazzbalett 18(?) Bones på tv!

Äntligen
är det slut på "sportlovet" och dansen börjar igen. Lycka! :D Mycket träning och mycket skola. Det blir nog bra.. Och till helgen så åker jag till Stockholm och umgås med älskade vänner. Underbart! Mellofinal som gäller också, dock inte så taggad alls, men det kanske kommer.. Men jag ska i alla fall få kramas med mina bästa vänner, det har jag inte gjort sen nyår.. Åh! ♥ Det blir en bra vecka! Och nu kallar sängen..
Godnatt!

Dag 11 - Mina syskon.

2011-03-06 @ 18:25:29
Jag har en lillasyster vid namn Angelica och en halvbror vid namn Daniel.
Här är två bilder på mig och syster ialf..


Länge sedan...

I somras...

Dag 10 – Min favoritplats.

2011-03-06 @ 17:52:45
Det finns några stycken... men jag nämner bara en nu.

Stockholm. Söder. Gamla stan. Djurgården. Udden. Lägenheten 498 meter från Stureplan. Gröna Lund. Och ja, allt som finns där. Älskade Stockholm!


<3

2011-03-06 @ 16:23:59

Kikade i inkorgen och ett mail från fina Nat hade trillat in. Lycka!
Hon är så otroligt fin!


Slapp söndag.

2011-03-06 @ 12:09:39
Vaken är jag allt. Hunnit med att betalat en räkning och kollat ett avsnitt av Bones. Så bra. Annars händer det inte så mycket mer, kollar lite på tv nu.. Thintervention börjar om en stund, det bara måste jag se.. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.. Jag tänkte försöka blogga ikapp lite mer på challenge-grejen, ligger ju massa dagar efter, men har börjat lite smått. :) Och ikväll är det Bones på tv också, super!

Pusshej!

Stockholm!

2011-03-06 @ 00:41:46







Finaste!

2011-03-06 @ 00:17:24
När jag kom hem idag så hade jag fått ett brev från fantastiska Sonja Aldén.
Hon är så fin! ♥ Och jag saknar henne massa.



Så snacka om att min dag har varit lyckad.
Träffat Sanna. Kramats med Natta. Brev från Sonja.
Lycklig brud 2011!

Lycka!

2011-03-05 @ 23:55:06
Efter Sannas signering så drog jag raka vägen till cityterminalen. Jag hade inget att göra så det slutade med att jag tog ut pengar och köpte lite dricka och godis på pressbyrån.. Jag kom ut från pressbyrån och stannade utanför och kollade mig runt.. Vem ser jag inte då komma gående i rask takt?! Jo, Nathalie. Min Natta.. Alltså, när vi såg varann, vi blev så chockade båda två, :O. Liksom, vi hade inte träffats sen november 2009 och bara pratat nån enstaka gång på facebook efter det... Detta var det senaste;

Jag visste att hon var i Sthlm, men inte fan trodde jag att jag skulle träffa på henne där.. Dock hade hon sjukt bråttom iväg, men det blev kramkalas med en mycket glad Natta... och oj vad jag var nära på att börja gråta av lycka där ett tag. Herregud! Hon sa i alla fall att hon blev jätteglad att se mig och att vi skulle höras av på fb.. innan hon vinkade hejdå och gjorde slängpussar, fina! Hon skulle hem till London igen. Jag var så lycklig, och insåg ännu mer hur mycket den människan betyder för mig. Det är obeskrivligt alltså, hon ger så mycket av att bara finnas till! Nathalie, för alltid!


Sommaren 2009.


5/3 - Baby, i´m in love! <3

2011-03-05 @ 23:25:01
Jag åkte tidigt till Stockholm idag. Redan vid 7.55 gick bussen, lyssnade på Sannas skiva hela vägen.. Och var framme vid halv elva-tiden och då trallade jag runt på stan. Köpte en topp på hm och åt även på donken. Tog mig till Åhléns runt halv två-tiden. Vid två så var det dags för Sanna Nielsen att entra scenen och sjunga någras låtar med efterföljande signering. Det blev ganska mycket folk där innan hon dök upp. Jag träffade Lotta och Kent innan också, fina! Jocke entrade scenen först och sedan kom Sanna. Fina människa (ÄLSKA TOPPEN!). Det körde ju akustiskt med bara Jocke på gitarr, underbart. Började med Devotion, den är braa och den har man ju hört förut. :) Fortsatte med If you were mine, den låten har gått på repeat sedan hon sjöng den på radiohuset. Jag tog ner live-version från youtube, haha. Den låten är så himla fiiin! Sedan kom en av mina absoluta favoriter på skivan, Can't stop love tonight. Åh, herregud vad jag älskar den låten. Så underbar! Och live var den bara ännu mer bäst! Och avslutade med den älskade mellolåten I'm in love.. Den är så fiin och man blir så glad av den! En liten intervju och sedan blev det signering.





Jag väntade lite innan jag ställde mig i kön, men tillslut så.. Jag hade hennes nya skiva I'm in love och en gammal singel I love the summertime. Jag kommer upp till henne på scenen och fick en kram direkt. Åh, jag tycker om henne. Hon signerar skivorna. Och vi pratar lite grann om skivan, hennes jubileumsturné och lite blandat. Bestämde att vi skulle ta kort efteråt, för det skulle bli lättare. Stod på sidan och sjöng massa, för de spelade Sannas skiva under signeringen, lovely! Efter en stund så var det slut och Sanna kom ner till oss.. Kramis med henne igen och sedan fick Kent ta kort på oss två, tack. Och vi ses nästa helg och kramkalas igen.. Åh, vad jag tycker om henne! Pratade lite mer med Lotta också, hon är så sööt! De försvann allihopa och jag lämnade åhléns.. Snurrade runt på stan massa och så. Träffade en mycket saknad person, men det kommer i ett eget inlägg.. Tog bussen hemåt igen vid 17-tiden..


Tack för idag älskade vän!


Dag 09 - Mina favoritbloggar.

2011-03-05 @ 22:52:58
Det finns inte så många bloggar som jag följer slaviskt men här är några;

Sanna Nielsen.
Annika Sjöö.
Johanna Toftby.
Richard Engfors.

Och några av mina vänners. :)

Dag 08 – Det här ångrar jag.

2011-03-05 @ 22:47:03
Att jag skulle ha gjort lite andra val och prioriteringar i livet.
menmen..

livet går vidare.

Andra chansen!

2011-03-05 @ 22:42:03
Andra Chansen i Melodifestivalen gick av stapeln ikväll. Jag hade hela sex favoriter av dem åtta tävlande. Och här var dem åtta tävlande, de i fet stil ville jag ha vidare.. ;D haha.

Jenny Silver vs. Love Generation.
Loreen vs. Sara Varga.
The Moniker vs. Linda Pritchard.
Shirley's Angels vs. Pernilla Andersson.

Duell 1 blev mellan Love Generation och Sara Varga.
Snacka om att jag blev lycklig när Varga gick vidare. Hon gick till final. Vilken skräll! Heja Sara, så glad för hennes skull och det ska bli så kul att se henne nästa helg!

Duell 2 blev mellan The Moniker och Pernilla Andersson.
Jag höll verkligen alla tummar och tår för Pernilla här. Hennes låt är jättebra. Och jag hatar verkligen The Moniker. Ingen bra låt och jag gillar inte Daniel alls. Så tråkigt!


I finalen nästa helg ser vi...
Danny
Swingfly
Sanna Nielsen
Brolle
Eric Saade
The Playtones
Linda Bengtzing
Nicke Borg
Sara Varga
The Moniker

Spännade att se startordningen sedan.. Men tre brudar och resten killar, ingen förvånad!

<3

2011-03-04 @ 22:59:00
Dags att släcka ner här nu...
Imorgon åker jag till Stockholm. Älskade Stockholm. Det känns hur skönt som helst. Min första tripp detta år, haha, senast var ju nyårstrippen till Skövde. Så det känns otroligt skönt att komma iväg en dag, samla lite energi och bara vara.. Som sagt, det är bara över dagen, så jag är hemma imorgon igen. Lagom till Melodifestivalen. Jag ska på en signering med Sanna Nielsen, åh! Det ska bli helt underbart att se bruden och få kramas lite med henne. Jag längtar verkligen.. ♥ Så, vi hörs imorgonkväll igen!


Bollywood, wow!

2011-03-04 @ 22:54:24
Jag har som sagt kollat på Let´s Dance. Mina absoluta favoriter var Jessica och Kristjan. Om de var bäst ikväll. Att de var! Herregud. Första dansen var bra. Och andra, bollywood, jag finner inga ord. Galet, så himla fantastiskt. Sjuktbra. Jäklar vad grymma dem är. Vilken glädje det var och de bara sken på golvet. Wow! Jag är imponerad av Jessica, galet. Gud vad hon har utvecklats under programmets gång! Som sagt, de var verkligen bäst ikväll! Frank och Charlotte var också bra, speciellt i sin bachata. Wow! Och Malin och Alexander var grymma i Charleston. Och jag är nöjd med resultatet.. Jessica är kvar, lycka!


snodd från deras blogg.


Dag 07 – Ett minne.

2011-03-04 @ 22:37:58
Jag, Sonja och Adam. Sommaren 2007. Efter repet, innan allsången i Malmö. Ett rum bara vi tre där vi småpratade lite.. Sonja sjöng refrängen av Invincible för oss. Oh my god vad bra! Ögonkontakten, känslan, allt! ♥ Sonja, the one and only!


Ursäkta bilden.. Osminkade, blöta efter regnet och ja..
Sonja är söt ialf!


Dag 06 – Tio saker ni inte visste.

2011-03-04 @ 22:28:09


- Jag skulle vilja testa på att jobba som rättsantropolog. (hej, jag kollar inte alls på Bones! haha)
- Jag vet vad jag vill göra med livet, men vet fan inte hur jag ska komma dit, OM det går ens..
- Har varit ut på krogen typ 13 gånger i mitt liv, och jag är ändå 22år. Inte min grej lksom.
- Jag åt pizza för första gången för 3 år sedan.
- Jag ska dansa på Gävle teatern i vår, genom Ackes. Om jag sätter koreografin nån gång. xD
- Har klarat 1 av 6 kurser på högskolan... Suck, jag är trögast i världen.
- Jag är alldeles för rädd för att släppa taget om allt och ta steget ut. TÄNK OM jag misslyckas!!!
- Har svårt att säga till folk att jag tycker om dem och hur mycket de betyder för mig.
- Jag äter hela tiden när jag har tråkigt. Eller om nåt blir för svårt/jobbigt.
- Jag blir otroligt snål när jag har mycket pengar.

Yes, det var det!

Helg igen..

2011-03-04 @ 18:50:23
Det har inte hänt så värst mycket idag. Betalat massa räkningar, jag blir ju fattig.. Mormor var här och det blev lite fika, mums. :) Annars har jag kollat på hela åtta avsnitt av Bones. Haha, okej, jag har kommit in i en liten beroende fas igen. ;D yeah! Och jag satt och kollade igenom min blogg, jag påbörjade en ny challenge för ett tag sedan ju, jag tänkte att jag skulle ta och fortsätta med den va.. :) Kanske blogga ikapp lite.. nån dag här. Men nu ska jag koncentrera mig på Bones här...

Ikväll blir det tacos och Let´s dance på tv med mamma. :)
Pusshej!

Tomorrow, tomorrow, tomorrow!

2011-03-04 @ 17:09:14

Helsingborg, juli 2007..

Post igen..

2011-03-04 @ 14:10:26

Ett cdon-paket väntade... och där i låg Septembers nya platta LoveCPR. Underbart! :D


Dagen är förbi..

2011-03-03 @ 20:35:59

Kom upp sent men hann ändå med bussen in till Gävle och högskolan.. Föreläsning i makro igen, vi fortsatte att gå igenom AS-AD modellen, men nu på lång sikt. Intressant faktiskt. :) Slutade innan tolv nån gång och då tog jag bussen till Valbo köpis. Där gick det fort, kikade runt på de jag brukar och tog sedan bussen hemåt igen. Hemma blev det mat och ett avsnitt av Biggest loser och ett av OC. När syster slutade sin praktik så åkte hon och jag in till Gävle, fick skjuts av mamma in.. Vi kikade runt lite där och tog sedan kvart över sex-bussen hemåt. :) Kikade på Biggest loser igen, men på en annan kanal, haha.. Åt lite också, var la tvungen. xD Och nu kollar jag på Bones igen, började på säsong2 nu. :) Ska koncentrera mig lite nu va..

Pusshej!


Lite att göra..

2011-03-02 @ 20:20:17
Nu har jag hamnat här igen.. Men jag har varit iväg under dagen lite här och var, det känns bra. Var till mormor med mamma och fikade lite och så.. Sedan hämtade vi upp syster när hon slutade praktiken och åkte iväg till ica och handlade lite. Hem och då blev det mat, ris och kyckling. Mums! Drog till badet och strax efter sex-tiden så var det dags för aerobic latin moves. Roligt roligt! Och vi körde mot varann, hahah, det var så roligt! Stannade kvar efteråt och pratade med Päivi och fick skjuts hem igen. :) Och jag kom hem nyligen här och kollar på Bones igen.. Så bra. :) Och jag ska fokusera lite på det nu...

Pusshej!

Pooost!

2011-03-02 @ 14:25:17
Yes. Idag fick jag två paket med posten. Ett från ginza och ett från cdon. I ginza-paketet låg Sanna Nielsens nya skiva, UNDERBART! Jag ska försöka få ihop en recension och lägga ut ikväll, så får se vad som händer. I cdon-paketet låg det två böcker. Böcker av Kathy Reichs. Böckerna är baserad på hennes liv och serien Bones är också baserad på hennes liv.. iihi!


Dagen som varit..

2011-03-01 @ 22:44:24
Högskolan i förmiddags, föreläsning i makro.. Där vi gick igenom AS-AD modellen och ritade upp den. Intressant faktiskt. Och det känns så bra att säga att det är roligt och att jag förstår nåt av det hon går igenom. Underbart! Slutade tolv och då tog jag bussen hemåt.. Kollat på Biggest loser under dagen och även messat massa folk. Najs! Under kvällen så var jag iväg och tränade. Step/styrka och styrkepass. Underbart, så fantastiskt roligt! Vad skulle jag göra utan denna träning..?! Jag körde på och det blev svettigt och jobbigt.. Jag la tillochmed på vikter under styrkepasset, vilket jag säkerligen kommer känna av imorgon. xD haha. Jag pratade med Päivi efteråt och fick sedan skjuts hem, igen, tack! :) Hemma så blev det mat och sedan satte jag igång Bones-boxen igen och det kollar jag på nu. :)

Pusshej!

RSS 2.0