2012 - vilket år!

2012-12-31 @ 22:38:14
Det har varit ett väldigt lugnt år faktiskt. Väldigt skönt! En del förändringar har de la blivit, vilket känns bra. Jag har förändrats eller mer mognat kanske. Det känns bra. Och jag är otroligt nöjd med året, det känns lite som att jag fann ett liv. Haha, låter konstigt att säga så men vet inte hur jag ska uttrycka mig.. Ett väldigt fint år i alla fall.
 
Jag kan räkna mina trippar på båda händerna. Det är egentligen sjukt jämfört med vad jag brukar göra. Men jag är nöjd, så nöjd. Jag har prioriterat, verkligen. I våras så blev det en tripp till Stockholm, under Melodifestivalshelgen för att hänga med Jennifer och även träffa en saknad Sonja som jag inte hade träffat på 11 månader. Väldigt spontant så hamnade vi i globen på finalen, Loreen vann, wow! Träffade andra vänner också, det var en fin helg. I somras blev det tre trippar till vår kära huvudstad. Hängde med JenniferRix fm festivalen i kungsan och sedan Diggiloo, mys. Var på Lady Antebellum på cirkus med fina Mika också, så sjukt bra alltså. Jennifer och jag tog en snabbsväng ner till Göteborg för att se Madonna på Ullevi, coolt ju. Lisebergshäng med fina Annika hann jag med också. Det blev en utlandsresa med familjen till vårt älskade Mallorca, en underbar vecka hade vi. I början av hösten var jag ner till Stockholm och gick på musikal med Emma, fint. De tre musketörerna stadsteatern med bästa Jessica Marberger på scen, love it! Och nu i december var jag ner och gick på julkonsert med Jennifer. Finaste Sanna bjöd på magisk julstämning i kyrkan. Så ganska lugnt med resandet under året, skönt!
 
 
Dansen. Den där älskade dansen. Jag har dansat så mycket jag har haft tid med detta året, det har varit helt sjukt vissa gånger. Men jag har aldrig varit lyckligare, åh underbara tid. Detta var garanterat dansens år, jag har typ inte gjort något annat. Och som jag har utvecklats, har lärt mig så mycket, mött nya utmaningar och vågat kastat mig ut vissa gånger. Jag har släppt många av mina spärrar och jag vet att jag kan släppa på flera, men jag är stolt över vad jag har övervunnit detta året. Det känns otroligt bra, och det känns bra när andra (vänner o danslärare!) har sett det hos mig också. I våras gick jag 7 kurser; street, streetjazz, jazz, zumba, fantasy, latino och feminin vibe. Testade på streetjazz och feminin vibe för första gången och jag blev fast, så himla roligt. Irina ville ha med mig i hennes showgrupp Fantasy, och jag är så sjukt glad över det nu. Wow! Vårterminen avslutades med en stor dansshow på gävle teater, Magic of Dance. Det var helt otroligt, sån magisk kväll. Att stå på en scen inför publik, den känslan är obeskrivlig. Under sommaren så hängde jag en hel del på Ackes också. Det var gratis zumba och dansfys som gällde, hela sommaren. Så otroligt bra träning ju! I höstas blev det 15(!) kurser; modern, contemporary jazz, feminin vibe, jazzbalett x2, street, streetjazz, disco x2, house, zumba, broadway jazz, fantasy, ragga, latino. Tack vare Irina och Vahidin, faktiskt. Några helt nya kurser för mig denna gång och en kurs som jag verkligen blev fäst vid var house, herregud så roligt. Terminen var otroligt lärorik och jag var bara så lycklig. Började tävlingsdansa i disco och street också, lite galet va, men åh så roligt!
 
Utöver uppvisningarna på Estraden och Folkets hus varje terminslut så har det varit lite uppträdanden med fantasy-gruppen också. Ett av våra uppträdanden var på kulturskolans jubileumskonsert på Göransson Arena, där bland annat Sanna Nielsen medverkade. Då vi fick dansa bakom henne i I´m in love. En av mina högsta drömmar gick i uppfyllelse. Att få dansa bakom min stora förebild på en gigantisk scen inför 4000 personer, mäktig känsla. Vågade mig på två olika dansauditions också, en för bakgrundsdansare i Xfactor och en för en musikal här i Gävleborgs län. Lärorikt om inte annat. Och jag och ett gäng dansade på Brynäs jubileumsmatch inför 15000 personer också, hur coolt är inte det?!
 
 
Under det här året så har jag fått så många nya vänner, det är helt otroligt. Innan året började så hade jag knappt en vänskapskrets här på hemmaplan, det har jag inte haft på ungefär 5år. Nu har jag massor av vänner som jag har träffat genom dansen. Som jag har umgåtts med innan, under och efter dansen men också utanför dansskolan. Kanske inte så mycket som jag velat men lite träffar har det blivit. Det känns hur bra som helst. Ida och jag har byggt upp en nära relation till varann under året, även jag och Lisa, inte lika nära men ändå en relation. Och alla andra fina dansvänner som man har lärt känna under året och vissa har man kommit närmare än andra. Jag tycker om dem så mycket! ♥ Jag har dock inte lika bra relation till mina vänner runtom i landet längre, men jag har kontakt med de vänner jag vill och jag ska förbättra mig.. Lovar!
 
 
Året är slut, hej då 2012. Nu välkomnar vi det nya året, hej 2013. Jag går in i det nya året med hopp om nya utmaningar och förändringar, och att det ska bli minst lika bra som detta år, om inte bättre. 2013 - överraska mig!

Sista dagen på året.

2012-12-31 @ 11:30:54
Gud så fort året har gått, det är helt galet. Men nu är vi här, sista dagen på 2012. Sjukt! Det kommer en liten sammanfattning om året senare här.. :) Nu sitter jag här i sängen och kollar på reprisen av Så ska det låta (spelar in!), och ska fortsätta kolla på reprisen av De tre musketörerna efter det. Har inga direkta planer för dagen alls, vet att det är nyårsafton och allt. Men jag blir hemma hela kvällen, har en nyårslott till bingolotton så jag spelar nog. Lite pensionärsvarning kanske, menmen.. ;D Det blir nog fint ändå.
 
Nu ska jag kika vidare här.. Och småfixa lite och messa med folk, finfint!
 
titta vilken söting!

Fina brudar!

2012-12-31 @ 00:27:00
Ikväll har det varit fina brudar på tvn. Tre favoriter hos mig. Först på tur var Så ska det låta med finaste Sanna och Jessica Andersson. Hur bra som helst! Sanna i utan dina andetag, a thousand miles, dancing on my own. Och Jessica i simply the best, some die young! Båda var så fantastiska och hur vackra som helst! Riktigt roligt att se dem två i samma lag också. Efter det så var det dags för De tre musketörerna från stadsteatern i Sthlm. Helt fucking underbart att se den musikalen igen. Jag älskar den. Den är dock så mycket bättre live än på tv såhär. Men gudars vad bra den är!!! Älskar allt med den, musiken är underbar. Och bästa Jessica Marberger är ju med, vilken jävla stjärna hon är. Åh, i love her!
 
En fiin tv-kväll var det!
 

Lista: Sammanfattning 2012.

2012-12-30 @ 17:42:00
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Dansare på Ida Longs albumkonsert.
Dansaudition till ett tv-program, X factor.
Dansat inför 4000 personer på Göransson Arena.
Dansat bakom Sanna Nielsen i I'm in love!
Sett Lady Antebellum live!
Tävlat i disco och street!!!
Var på musikalaudition.
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nä, vet inte om jag hade några riktigt..
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, :)
 
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej..
 
5. Vilka länder besökte du?
Mallorca, Alcudia.
 
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Jag är ganska nöjd med året, men skulle det vara nåt så säger jag mer häng med dansvännerna!
 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
10/3. 31/3. 4/5. 15/5. 2/6. 4-5/7. 12/9. 29/9. 8-9/12. 15/12. 21/12.
 
8. Vad var din största framgång 2012?
Vet inte..
 
9. Största misstaget?
Vet inte..
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld bara, tror jag. Sträckt baksida lår, och har dragits med det hela året..
 
11. Bästa köpet?
De tre musketörerna-biljetten. Gbg-resan. Sannas julkonsert-biljetten.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hmm.. dansen kanske.
 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dansen.
 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Euphoria, Crash, I'm in love, I want it all, Outta my head, Girl gone wild, Gangnam style, Radioactive, When we danced, Could I have this kiss forever, Viskar ömt mitt namn.
 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Dansat. Pluggat.
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn.
 
18. Hur tillbringade du julen?
Som vanligt typ.. Farmor på förmiddagen fram till Kalle, sen mormor fram till kvällen och sist hos moster/kusiner.
 
19. Blev du kär under 2012?
Nä.
 
20. Hur många one night stands?
No..
 
21. Favoritprogram på TV?
Bones, Unforgettable.
 
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.
 
23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst nån bok i år, förutom kurslitteraturen..
 
24. Största musikaliska upptäckten?
Lady A? Ida?
 
25. Något du önskade dig och fick?
En ny väska och pengar :D haha.
 
26. Något du önskade dig men inte fick?
Nä..
 
27. Årets bästa film?
En gång i Phuket..
 
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Föreläsning på förmiddagen. Släkten kom hit och firade mig på eftermiddagen. Zumba på kvällen.
 
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Umgåtts mer med vännerna. Pluggat mer.
 
30. Vad fick dig att må bra?
Dansen. Dansvännerna. Sanna.
 
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen..
 
32. Vem saknade du?
Sanna.. Nathalie.. Sonja..
 
33. De bästa nya människorna du träffade?
Erika.. Dansfolket!
 
printat från en av filmerna med fantasyn.

Dag 30 - Ett minne

2012-12-30 @ 15:15:00
 

Anmäld!

2012-12-29 @ 17:27:50
Yes.. Vårens danskurser är anmälda. Jag har dock anmält mig till fler kurser än vad jag ska gå, men jag kände att jag ville testa allt ändå och bara få dansa första veckan. Sen får vi se vad som händer, vilka kurser som väljs.. Vissa är jag ganska så säker på, men andra inte.. Funderar på att prata lite med Irina om detta, får se om jag blir lite smartare då.. ;D
 
Dessa kurser är jag anmäld till...
Modern övade
Contemporary jazz forts/övade
Feminin vibe/house forts/övade
Styrka/stretch/akrobatik - ny kurs!
Street övade
Showdance forts/övade - ny kurs!
Streetjazz övade
Broadway jazz forts/övade
Show (fantasy) avanc
Disco forts/övade
Ragga forts/övade
Jazz övade/avanc
Latino övade
 
Många blev det + zumba då. Dansade typ alla kurser förra terminen, förutom street övade och jazz övade/avanc. Men får se hur det slutar denna termin, jag måste verkligen välja. Max sju kurser ska jag försöka komma ner till.. eh, svårt! :P Ge mig 20 januari, nu!
 

Dag 29 - Om 10 år

2012-12-29 @ 13:46:00
Jag tror inte jag tänker skriva nå speciellt här. För man vet aldrig vad som har hänt fram till dess. Varje litet beslut man tar så går man vidare mot en okänd framtid. Olika vägskäl som man lär förbi.. Spännande och se vad man gör om tio år egentligen. Jag hoppas jag har hunnit se och uppleva det jag vill, och kanske fått det där drömjobbet. Ja, vad vet man.. 10 år är ganska så lång tid!

Dag 28 - Min inspiration

2012-12-28 @ 14:19:00
Min inspiration, hm, inom exakt vad. Det kan vara precis vad som helst, men jag snöar in mig på dans här. Eftersom att det är typ det enda jag gör.. Jag älskar att dansa och det finns verkligen ingenting bättre. En av mina inspirationer inom dansen är Ida, min danslärare/vän. Hon kan allt. Hon har allt. Hon är allt. En sån fantastisk dansare med stort hjärta och passion för det hon gör. Underbart att se och uppleva.. :)
 

Mellandagsrean igen..

2012-12-27 @ 23:29:55
När syster min slutade jobbet idag så åkte vi in till Valbo, igen för min del. Vi var där ett bra tag och gick igenom alla butiker.. Jag hittade dock inget på rean, eller ett par örhängenbikbok. Och köpte även ett träningslinnehm, yeah! Annars fanns det inge mer fint på rean idag heller...
 

Dag 27 - Mina planer för sommaren

2012-12-27 @ 21:30:53
Haha, det är ju vääldigt långt till sommaren nu. Och jag har väl inga spikade planer än. Men jag hoppas få ett sommarjobb i alla fall, det ska jag se till. Vore najs! Ska gå på Bounce summercamp om det blir av i sommar, ett måste. Gå på zumba och dansa massa på ackes. Annars umgås med mina vänner så mycket det bara går... Sola, bada och bara vara liksom. Kanske några trippar nånstans, men det är inte livsviktigt.. En lugn och skön sommar hoppas jag på. :)
 

Bones <3

2012-12-27 @ 13:20:28
Jag började ju kolla på Bones igår efter att jag bloggat här.. Satte i säsong 7 som jag fick i julklapp. Sen gjorde jag inte så mycket mer under hela dagen. Cirka 12 timmar senare, med paus för mat osv, så tog säsongen slut. Jag kollade igenom hela på en gång, haha.. 13 avsnitt, galet ju! Men ååh så bra det var.. Kul att se hela säsongen också, då jag bara hade sett de fyra första avsnitten. Jag älskar Bones, det finns inget bättre. Nu längtar jag verkligen till att säsong 8 ska börja!!
 

Valbo.

2012-12-26 @ 13:06:07
Det blev en liten snabbsväng till Valbo och mellandagsrean med Sofia här i förmiddags. Inte så värst mycket folk, men det fylldes på.. Mycket rea var det, men inte så mycket fint liksom. Vi kikade runt lite överallt. Jag hittade ett par träningsbyxor inne på gina, det var rea på dem. Så najs! Annars inge annat, får kika runt i Gävle sen eller nåt.. :)
 
Nu kollar jag på Bones här, yees!
 

<3

2012-12-25 @ 22:37:28

Julklappar 2012!

2012-12-25 @ 17:59:16
- Mascara, kajalpenna + pennvässare.
- Lösögonfransar.
- Döskalle-armband.
- Mascara + kajalpenna.
- Dumle.
- Romerska bågar.
- Chokladtomte.
- Bones säsong 7.
- Unforgettable säsong 1.
- Trosor.
- Vit tröja.
- Sjal.
- Väska.
Julstrumpan: Väduren 2013. Chokladtomte. Smarties. Chokladpengar. Vantar. Glitternecesär. Nagelfil. Noppare. Penslar.
 
Och jag fick lite mer kläder utöver detta, men de var så svåra att fotta. Sedan massa pengar och presentkort i Valbo Köpcentrum och på SF bio. Så najs! Jag är grymt nöjd!

Julafton är över.

2012-12-25 @ 17:52:45
Vaknade runt nio-tiden, duschade och åt frukost. Kollade på sista avsnittet av julkalendern vid tio, åh så himla bra. Familjen Ohlsson tillbaks på Greveholm, fint! Efter den så åkte jag och pappa ut till kungsgården och farmor.. Syster jobbade så hon kunna ej följa med.. Därute var farmor, Yvonne, Helle o Göran med Mattias och Martin. Dem vi brukar vara helt enkelt. Daniel och Malin kom förbi senare också. Vi åt först och blev proppmätta. Och innan vi visste ordet av de så var fikat framdukat och det var bara att hugga in. Glass för min del. Och det delades ut julklappar.. Eller kuvert med pengar till barnen och julklappar till de vuxna. Haha, lite roligt. Alla blev nöjda och glada. Strax efter halv tre så åkte jag och pappa hemåt, hämtade min väska hos han och sedan till mormor. Lagom till Kalle Anka vid 15-tiden, tradition! ♥ Fikade för mig själv och fottade lite i väntan på att mamma och syster skulle komma. Det blev mat så fort dem kom, och vi åt oss proppmätta igen. Så himla gott! Lite senare på det så blev det julklappsöppning, wiie så roligt. Fick massa fint och jag blev nöjd! Sedan fikade vi och kollade på tv en stund.. Och strax innan nio-tiden så åkte vi över till moster och kusinerna. Där vi kollade på Svensson Svensson och bara hänga en stund innan vi lämnade stället efter halv tolv typ.. En trevlig julafton!
 

Årets julkonsert i Gustav Vasa kyrka.

2012-12-23 @ 21:12:02
Gick upp tidigt i fredags men det blev lite stressigt ändå. Bussen gick vid 7.55, snark! Seg resa ju och mycket folk. Lite försenade rullade vi in i Stockholm strax efter elva. Mötte upp Jennifer strax därefter, så mysigt att ses igen! ♥ Vi tog en liten snabbsväng på stan innan vi promenerade bort till radiohuset. Ställde oss i kön och bara väntade, insläpp strax innan 12.30. Sanna skulle sjunga på säsongsavslutningen av Musikplats Stockholm i P4, så det var livespelning som man fick komma på. Så mysigt! Hon blev lite intervjuad och sjöng 5-6 låtar, så fint! Efteråt kunde man träffa henne så vi var fram då vi inte hade träffat henne på månader. Så otroligt mysigt det var.. Kramkalas och lite prat om allt möjligt. Det var fint! Sedan blev det hejdå och vi ses ikväll. Vi gick glada därifrån och tog t-banan in till stan, där det blev mat på tacobar, mums! Sedan till centralen för att heja på Josefin när hon skulle byta tåg där, det var trevligt! Efter det så tog vi oss raka vägen hemåt, stannade och köpte en blombukett till Sanna i centrum först..
 
 
Hemma så sminkade och fixade vi oss lite innan det var dags att åka igen. Mot odenplan och Gustav Vasa kyrka där Sanna skulle ha sin julkonsert, avslutningen på turnén. Det var lite folk där innan oss och då var det ändå typ 40 minuter kvar till insläppet. Det var jättekallt och kön blev snabbt lång. Vid 18.30 började de släppa in folk, in i värmen liksom. Jag såg Lotta ganska så fort så vi pratade och kramades med henne lite snabbt innan vi tog platser. Det blev typ fjärde raden eller något, närmare ville vi inte, för vi var nära ändå.. Kyrkan blev typ fullsatt, som alla hennes övriga konserter. Strax efter 19 så började konserten.. Jocke entrade scenen och började spela på Tänd ett ljus och strax därefter entrade Sanna kyrkan längst bak och gick längs gången till scenen. Hon var så otroligt vacker! Fortsatte med Jul jul strålande jul, såå fint! Och två av mina favoriter, Utan dina andetag och Bleeding love. Sanna gör de så otroligt bra, love it! Sedan väntade Stilla natt, I'm in love, Vinternatten och Rör vid min själ. Hennes röst, alltså! ♥ Kören kom in nån gång under låtarna också och fick sedan sjunga två egna låtar medan S&J lämnade scenen. Lite segt och annorlunda. Dem kom tillbaks och Sanna sjöng då Angel, himla bra. Följt av Ave Maria och sedan en favorit hos mig från förra årets konsert, Drummer boy. Åh, älskar den med Sanna och Jocke är verkligen grym på sin gitarr. En ny låt stod på tur sen, Viskar ömt mitt namn, som hon har skrivit tillsammans med Lotta och Jocke. Otroligt fin låt verkligen. Hon klinkar själv på pianot också, så grym. Koppången sjöng hon sedan, hon gör den så bra. En favorit stod på tur sen, Hela världen för mig, jag blir så sjukt glad av den. Love it! Sedan fick vi i publiken vara med och sjunga i Happy Xmas (war is over), helt underbart ju! Magiska O helga natt fick avsluta konserten, Sanna är fantastisk! Hon fick blommor och sedan blev det extranummer, som vanligt. Fina Empty room först, den är så himla speciell på nå vis, underbart. Och sedan avslutades konserten med Så mörk är natten, finaste Sanna vandrade ut ur kyrkan.. En helt fantastisk konsert och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. Tack Sanna och Jocke! ♥ Signering med Sanna efteråt och det samlades mycket folk direkt och vi väntade en stund innan vi ställde oss i kön. Gick fram i slutet, köpte skivan och fick den signerad och lämnade över blommorna till henne. Hon blev glad och tackade för att vi kom dit! Önskade god jul och tackade för kvällen. Sen sprang vi in i kyrkan igen och pratade massa med Lotta, fina människa! Och sedan lämnade vi kyrkan, mycket glada efter en magisk julkonsert!
 

Dag 26 - Min dröm

2012-12-23 @ 14:02:00
Min dröm, hm.. Jag drömmer om att stå på stora scener och beröra folk med min dans. Det skulle vara nåt. Drömmer om ett liv där jag får se och uppleva nya saker med fina människor som jag tycker om. Och att jag ska finna det där drömjobbet som gör att jag längtar till jobbet och sedan att ha bästa vännerna omkring mig. Men framförallt så drömmer jag om dansen och att den ska ta mig ut i världen. Fint!
 

För svårt...

2012-12-22 @ 23:27:05
Jag var in på Ackes hemsida och nu är vårterminens danskurser släppta, äntligen... men ja, det var inge kul att se den va, haha. Jag vill gå 17 kurser, eeh! Och jag har sagt till mig själv att det får bli MAX 7 denna termin, för jag vet inte ens om jag har råd med det och då blir det färre.. HUR I ALLSIN DAR SKA JAG KUNNA VÄLJA UT 7 KURSER AV 17?!?! Inge roligt som sagt, alldeles för svårt att fatta de besluten själv.. Jag får ta hjälp av nån, hihi, får prata lite med folket på Ackes. ;D
 

Kvällspromenad.

2012-12-22 @ 23:19:47

Julisar.

2012-12-22 @ 23:05:29
Tidigare här så slog jag in våra sista julklappar här hemma, så mysigt. Och skönt, nu är det klart! Samtidigt så satte jag i Ensam hemma-filmerna som jag kollar på ännu, så himla bra ju. :D
 

Home.

2012-12-22 @ 18:06:10
Hemma igen efter en liten tripp till Stockholm. Åkte dit igår för julkonsert, som jag bloggar om i ett eget inlägg sen. Jag var lite förkyld när jag åkte igår och det blev värre under gårdagen så ja, nu är jag förkyld. Så jobbigt, jag som aldrig brukar bli sjuk typ.. menmen. Fick hämtning när jag kom till viken, då blev det en sväng till ica och sedan donken-mat med oss hem. Mums! Nu blir det en lugn kväll här hemma, lite saker att fixa och sedan slänger jag i en film.. Fint! :)
 

Happy happy.

2012-12-20 @ 22:14:00
Träning har jag hunnit med, lite grann i alla fall. I måndags var det zumba som gällde, så jäkla roligt. Himla jobbigt var det men det är alltid så roligt ändå. Efteråt kollade jag på en liten provlektion innan jag åkte hemåt.. I tisdags var det dansfys och jag älskar det, verkligen. Så himla jobbigt men otroligt givande.. Körde väldigt mycket ben och rygg, herregud. Roligt pass i alla fall. Vaknade upp med träningsvärk igår, haha. Igår var en ledig dag och jag gick och blev lite sjuker.. Så dumt. Så fort man har lite ledigt så blir man sjuk... suck!
 
Ikväll här så var jag in en sista sväng till Ackes innan julen.. Det blev en mysig sista kväll. Pratade med Irina när jag kom dit och lämnade över en liten julklapp, hon blev glad, hihi. Tanken var att det skulle vara zumba vid fem-tiden, men det var bara jag, Madde och en till där. Så det blev fika istället, för Irina och Vahidin skulle bjuda på glögg och fika efter passet. Meeen, vi ville zumba lite ändå, så vi och Irina drog in i salen och körde en halvtimme ungefär. Så roligt ju, vi hade gott om plats om inte annat.. Sedan fikatajm, och de få som skulle köra dansfys med Ida fick också lite fika.. Sen drog dem in på dansfysen och jag blev kvar ute i foajén med Irina, Vahidin och Madde istället. Frida kom efter en stund också. Så vi satt där och pratade en timme ungefär, himla mysigt faktiskt. Sen blev det kramkalas med Irina, hon tackade för klappen och önskade god jul och sådär. Fina människa! Och sedan blev det åtta-bussen hem för mig. Fick sällskap av Pernilla också, trevligt! :)
 
jag fick med mig pepparkaksburken hem, haha..

Mitt i veckan..

2012-12-19 @ 23:22:44
En lugn dag har det varit.. Första gången på flera veckor som jag inte gjort något alls typ, det är lite sjukt. Har varit ner till pappa en sväng på eftermiddagen idag, la in lite klipp på datorn och fixade lite. :) Donat med en liten julklapp här hemma sen, det blev bra tror jag.. Annars har jag bara hängt här och kollat på Beverly Hills, så bra! Och kommer nog göra det ett tag till innan jag ska sova..
 
Tjing!
 

Pepparkaksbakning.

2012-12-17 @ 23:28:35

Vår julgran!

2012-12-17 @ 23:08:52
Mor och jag klädde julgranen idag, den är dock liten, haha :P Men den blev fin!
 

I wish you would let me hold you

2012-12-16 @ 23:30:00
Söndagkväll här nu. Inte hänt så hemskt mycket idag. Var till Gävle en sväng som jag bloggat om. Annars kollat på film, slagit in julklapp, skrivit att göra-listor och pratat med syster. Finfin dag! Nyligen kollat på En gång i Phuket, åh jag älskar den filmen. Helt underbar! Nu blir det spel på iphonen och lite julmusik innan det är dags att sova..
 
Dags att söndagsblogga också.. Here we go!
 
Måndag: Klä julgranen och baka pepparkakor. Zumba 18. Dans 19.15.
Tisdag: Dans 16.45.? Dansfys 18.
Onsdag: Fixa och dona massa.
Torsdag: Zumba 17. Dansfys 18. Sonja fyller år! ♥
Fredag: Åker till Sthlm! Sanna i Musikplats Stockholm och i Gustav Vasa kyrka med Jennifer.
Lördag: Åker hem igen..
Söndag: Bingolottos uppesittarkväll med pappa o syster!
 
Sista veckan innan jul, herregud vad fort det har gått. Det blir en fin vecka, zumba och dansfys som gäller. Underbart! Sen lite mer dans också.. Sista julklapparna ska köpas och fixas, det blir bra. En tripp till Stockholm också, till saknade Jennifer, ska bli såå kul! Som sagt, en fin vecka och sedan är det jul. Galet!
 
 

Dag 25 - Favoritmånad

2012-12-16 @ 21:32:52
 
Sommarkvällar i augusti

Häng i danslokalen.

2012-12-16 @ 19:20:22
For in till Gävle en sväng på eftermiddagen. Träffade Hanna och Hanna på bussen så pratade massa med dem, trevligt! En snabb sväng på stan sedan där jag träffade mina kusiner Sofia och Jessica så pratade med dem lite grann. Sedan gick jag till Ackes, helt själv där, haha. Koreograferade och dansade lite för mig själv, det blir nog bra det där. Och lekte lite med kameran också, naaajs! Ackes
 
de två sista är printade från videoklippet...

Jobb på Julgalan @ Göransson Arena.

2012-12-16 @ 17:40:14
Vid 14.45 var det inskrivning i ishallen bredvid arenan, asmycket folk ju. Sen in till omklädningsrummet där vi fick lite mer info. Kläder och vilka bord vi skulle ha. Jag var bara en nisse och skulle plocka av bord och hjälpa servisen om det behövdes. Nissarna hade tre bord var, och vi hade diamant-borden närmast scenen, najs. Dukade borden och allt, och vid 18-tiden var det insläpp av publiken. Sen blev det kaos typ... Herregud vad vi har sprungit. Plockat av tallrikar, tomflaskor, fyllt på med tallrikar och hjälpt till vid disken. Inte haft en lugn stund alltså. Runt halv tio-tiden så började själva showen och den såg jag ganska mycket av. Vi fick inte springa så mycket i gångarna under showen, vilket kändes bra för mig som ville se showen, men lite missade man ändå när de behövde hjälp med att rensa i korridoren där artisterna befann sig.. Bäst under showen var helt klart Loreen, wow så grymt! Och Nathalie ägde på dansen, så himla roligt att se henne igen. Resten av artisterna var Peter Jöback, Kate Ryan, Velvet, Molly Sandén, Lasse Berghagen, Lisa Miskovsky, Hanna Hedlund och EMD. Sen var också Dea och Britta med, fint! Otroligt grym show alltså, det jag såg var så himla bra och jag älskade slutmedleyt. Slutade strax efter elva-tiden och då drog efterfesten igång.. Jag tog mig till sidan av scenen, strax där efter så kom Britta ut och det blev kramkalas, lite chockad att hon fortfarande mindes mig, kul! Stod kvar där sen, dans-Tomas kikade ut och jag bad han skicka ut Nathalie till mig.. Finaste människan kom ut och vi kastade oss på varann. ÅH, så himla glad. Vi kramades länge och bara såg på varann, hade ju inte träffats på typ 3år. Galet! Pratade lite grann innan hon var tvungen att dra, fina hon. Då kom även Jenny/Velvet ut så jag kramade och hejade på henne med, trevligt. Sedan var jag nöjd och återgick till jobbet. Det var bara att plocka undan från borden, herregud så mycket det var. Hjälpte till vid disken också för där var det kaos. Vid 01 bestämde jag mig för att dra hem. Trött, törstig och hungrig. Inte fått nån mat på nio timmar liksom, inte ens vatten.. Lämnade tillbaks grejerna jag lånat, fyllde i pappret och checkade ut.. Mamma hämtade mig så jag slapp gå hem, skönt!
 

Invigning av Kulturcentrum i Sandviken.

2012-12-14 @ 22:49:51
Jag tog mig upp på stan och Folkets hus strax innan 15-tiden för då skulle jazz-gruppen repa med Irina. Letade reda på den nya danslokalen och där mötte jag även de tjejerna som skulle dansa, och Irina kom strax därefter. Nya lokalen var ju skitfräsch ju, där ska ackes hålla till i vår, najs. Sprang runt där lite, väldigt mycket folk ju.. Vid 16-tiden var det dags för rep med fantasyn, fixade placeringar och gick igenom alla danserna. Det gick fint. Bytte om och sprang bort till de nya lokalerna, till orkestersalen där vi skulle uppträda. Där träffade vi Erika som nyss hade dansat då, som vi missade, synd. Men jag och Cassandra pratade lite med henne, så mysig ju! Sprang in bakom scenen sen och vid 17 så började invigningen och vi dansade vid ca17.30. Street/disco, afro, jazz och sist käpp-dansen. Och det var pardansare och jazz-gruppen mellan oss så vi hann byta om. Det gick väl helt okej, med tanke på hur det var upplagt. Irina var nöjd i alla fall. Bytte om till disco-dräkten och sprang genom hela folkets hus bort till teatern, där vi skulle vara med på konserten vid 18.30. Hann dansa igenom en gång på scenen innan det började, astrångt med orkester och kör på scenen också. For ner i logerna sen och där satt vi en timme typ.. Det "gamla" fantasy-gänget, jazz-gruppen och Irina o Vahidin. Otroligt segt men vi pratade massa och bara skuttade runt. Tillslut blev det våran tur, eller först jazz-gruppen som dansade till I want it all, och vi direkt efter till I'm in love. Det gick helt okej och sedan sprang vi tillbaks till danslokalen till våra grejer. Packade ihop allt och bara pratade lite, kramkalas med Irina blev det och sedan hängde jag på Irina, Vahidin och Frida ut till bilen.. Och det slutade med att jag fick skjuts hem för dem tyckte inte jag skulle gå hem i kylan, taaack! :)
 
En fin dag blev det, så roligt att uppträda ju!
 

Zuuumba!

2012-12-13 @ 23:27:48
Jajemensan, självklart så körs det zumba nu under juluppehållet. Helt fantastiskt! Måndagar och torsdagar körs det på Ackes i Gävle. Både Irina och Vahidin kör, underbart. Jag var in både i måndags och idag. Jag ääälskar zumba och det finns inget roligare, herregud. Otroligt jobbigt faktiskt men man blir så sjukt glad av det. Och pigg! Lite färre folk på dagens pass än i måndags, men det har ju varit lucia och grejs.. Men på måndag är vi på't igen, lovely!
 

Gävles levande julkalender - lucka 13.

2012-12-13 @ 22:04:55
Det var första gången ikväll här som jag kikade in den levande julkalendern, och det gjorde jag just bara för att jag visste vad som döljde sig bakom dagens lucka. Kom till centralstationen strax innan 18.15 där det skulle vara, men hittade först inget och hittade sen rätt person att fråga som visade vart man skulle.. På en buss blev det, som körde oss till okänd destination. Vi kom till järnvägsmuseumet där vi fick gå in och följa ljuset bort till själva "stället" bland lok och vagnar. Där hade Baron Bane riggat upp sitt och körde igång. Ida stod uppe på ett lok och sjöng, coolt ju. De bjöd på tre låtar, och den sista var Your words, en liten favorit hos mig. Så braa! Och Ida är så j*vla bra alltså, vilken röst människan har! Love it! ♥ Pratade och kramades lite med Ida efteråt, trevligt. Sen hoppade jag på bussen tillbaks till centralen och bussen hem till viken..
 
svårt att fotta i mörker utan blixt, menmen..

Julklappsinslagning.

2012-12-13 @ 21:09:17
Idag slog jag in de få julklappar som jag och syster har köpt.. det saknas dock lite grann, men vi fixar det ganska så snabbt. :) Jag älskar att slå in julklappar, så himla mysigt. Och julmusik i bakgrunden, topp!
 

Myskväll på Ackes!

2012-12-12 @ 23:03:41
Igår åkte jag in till Gävle och var där strax efter fem, tog en sväng på stan först och sedan till Ackes. Träffade Kevin och Jonas där direkt så pratade med dem och efter en stund så dök även Irina upp, najs. Ida kom sen också så jag pratade med henne fram till att dansfysen började vid 18-tiden. Vi var sju personer med Ida, så det var najs. Himla härligt att köra detta pass igen, så bra träning och så jobbigt. Drog iväg vid 19.30-tiden för då hade vi fantasy-träning med Irina. Vi var inte så många, bara nio stycken denna gång. Körde afron som uppvärmning, det var jobbigt va. Gick sedan igenom andra streeten vi har några gånger, sen alla tre danser tillsammans. Street/street/disco. Jobbigt värre. Dansade igenom jazzen några gånger också, och lite extra på en del vi har svårt med.. Innan vi slutade så dansade vi käpp-dansen och i'm in love-discon. Det blir nog bra. Slutade strax innan nio-tiden och bytte då om och slog oss ner i sofforna i foajén. Där hade Vahidin dukat upp massa fika till oss. Lussebullar, pepparkakor och julmust bl.a. Så vi satt där och fikade, kollade lite videoklipp från helgen och bara pratade och skrattade massa. Hur mysigt som helst! Jag tycker om tjejerna i fantasyn va! ♥ Vid tio-tiden så började folk att ta sig hemåt.. Pratade lite mer med Frida och Irina, sen blev det kramkalas med Irina innan jag tog mig till bussen. Mamma hämtade mig i viken vid elva-tiden, tack!
 

Dans är livet.

2012-12-12 @ 13:56:00
Nu är då dansterminen över för denna gång på Ackes dansskola. Så otroligt tråkigt, verkligen. Jag är så otroligt tacksam över allt den här terminen, hade det inte varit för Irina och Vahidin så hade jag inte dansat så mycket som jag gjort denna termin. 15 kurser har det varit, till och från. Tack, verkligen! Terminen har varit galen, men åh vad jag har varit lycklig. 5-6 dagar i veckan har det varit dans, nästan varje kväll. Utvecklats har jag gjort, en hel del faktiskt. Ida tyckte att flera av mina spärrar som jag har, har släppt den här terminen. Jag har vågat mer och det känns bra, påväg i rätt riktning. Måste våga släppa lite mer bara, sluta vara så rädd och osäker.. Jag får misslyckas, det gör ju alla, man lär sig av misstagen. Åh, nästa termin får jag köra järnet om jag dansar då. Men jag vill ändå inte att denna ska ta slut ju.. Underbara termin!
 
Har inte haft så mycket uppträdanden denna termin, lite tråkigt. Hade ett med fantasyn i början av terminen på KulturNatta här i Sandviken, det var roligt. Sen ett nu i helgen som jag missade, det var synd. Dansuppvisningar blev det både i Gävle och Sandviken. Så galet roligt alltså. Älskar att dansa i Gävle men jag gillar Sandvikens uppvisningar mer för att det är på en riktig scen. Det känns mer verkligt. Love it! Och vi har ett uppträdande med fantasy till helgen också. Kulturcentrums invigning här i Sandviken, roligt. Annars så har jag även börjat tävlingsdansat denna termin. I både disco och street, så jäkla roligt ju! Så två tävlingar har det blivit.. Så får se vad som händer till våren..
 
Jag har faktiskt funnit nya vänner denna termin, vilket känns hur bra som helst. Och kommit mycket närmare vissa vänner, både i fantasyn och i de andra danserna. Jag och Ida har fått en helt annan relation också, vi har kommit varann väldigt nära. Vi kan prata om det mesta.. Dansade väldigt mycket för henne denna termin och hängde kvar efteråt med henne. Trevligt. Var även på hennes spelningar som hon haft här i närheten. Har hängt mycket med Emma och FridaAckes också, pratat massa och bara umgåtts. Fina vänner! Och Irina har man lärt känna ännu mer också, vilket känns riktigt bra. Annars har jag försökt hängt med lite folk utanför danslokalen med.
 
Tack alla vänner för en helt fantastisk termin, det kunde inte ha blivit bättre. Ett speciellt tack till Ida, Irina, Lisa och Vahidin också, för utan dem så hade det aldrig gått. Ni är bäst!
Nu längtar jag till vårterminen något enormt. 19januari börjar det igen, ca sex veckor dit. Underbart! Åh, hoppas jag har råd att dansa lite då.. Måste verkligen!

Just nu;

2012-12-10 @ 22:08:20

Dag 24 - Det här vill jag göra om

2012-12-10 @ 14:53:00
 
4 maj 2012 - Göransson Arena.
Sanna Nielsen - I'm in love.

Kommande veckan..

2012-12-09 @ 22:55:00
Tänkte inte alls på att det är söndag idag.. Jag får ju inte glömma att söndagsblogga liksom. Yeah, here we go!
 
Måndag: Gävle en sväng. Zumba 18.
Tisdag: Dansfys 18. Fantasy 19.30.
Onsdag: Freestyle 18.???
Torsdag: Kika in Gävles levande julkalender 18.15.
Fredag: Omtenta: Externredovisning 9-14. Uppträda på Kulturcentrums invigning 18.30.
Lördag: Omtenta: MF2 10-15. Jobba på Julgalan på arenan..
Söndag: Slappa, plugga?!
 
Min fina vecka. Lite dans blir det allt ändå, underbart! Ska kika in Gävles julkalender för en gångs skull också, Baron Bane ju! Fullt upp i helgen med. Underbart att få uppträda lite igen, hihi. Sedan även jobba lite med, och förhoppningsvis även se Julgalan då. Love it!
 

Brynäsgiget 8/12

2012-12-09 @ 20:40:15
Det var jag, Jenny, Cassandra, Emelie, Hanna, Rickard och Alexander som tog sällskap bort till Läkerol arena och utomhusarenan Gävlebocken arena efter uppvisningen. Vi skulle samlas utanför läkerol vid 17-tiden men vi var en timme tidiga, så vi tog oss in i värmen en stund. Stod där och pratade innan vi mötte upp alla utanför ingången. Vi drog bort till ett annat ställe där vi kunde värma oss lite, pratade om de vi skulle göra och sen begav vi oss ut mot själva arenan och så. Lämnade grejerna på sidan och sen var det dags... Det var inte så mycket folk på läktaren just då, men folk var det i alla fall. Musiken sattes igång, Everybody dance now, och vi tog oss ut på isen, galet vad det var halt, haha. Lite svårt att dansa, men vi körde järnet liksom. Så himla roligt! Erika presenterade danslärarna och oss, sen lärde vi ut den officiella jubileumsdansen till publiken. Haha, härligt! Sedan av isen och tillbaks till arenan bredvid för att värma oss i cirka en halvtimme. Sen uppträdde Panetoz innan matchen ute på isen och i slutet av låten så tog vi oss ut och dansade på isen runtom dem, dansa pausa. Roligt värre! Då var det typ packat på läktarna, runt 15000pers.. Himla roligt! Sedan lärde vi ut jubileumsdansen igen, galet kallt men det var roligt va! Av isen fort som fan efteråt för då var det dags för fyrverkerierna, himla häftigt! In och värmde oss sen.. Erika samlade oss alla och tackade för att vi hade ställt upp och allt. Fina människa! Vi fick varsin biobiljett som ett litet tack, snällt. Pratade lite med Erika innan vi tog oss till bussen och åkte hemåt..
 
Galet roligt gig, verkligen! :D
 
bilder från arbetarbladet...

Uppvisningar i dagarna två!

2012-12-09 @ 19:13:53
Igår så skjutsade mamma in mig och Jenny till Estraden i Gävle. Det var genrep från 10-tiden.. Jag dansade hela tiden kändes det som, jag hann inte ens byta byxor under repet så jag dansade i jeans.. Så fort vi hade gått igenom en dans med Irina så skulle Idas danser dansas och sedan Lisas och Irinas igen.. Herregud alltså, jag var helt slut efter genrepet. Själva uppvisningen började vid 12 och höll nog på fram till ca15.30. Jag hade 11 danser allt som allt och alla var så himla bra utspridda också. Fantasy (street/disco), disco, contemporary jazz, broadway jazzstreetjazz, latino, modern, streetjazz, ragga, fantasy (jazz) och feminin vibe. Och alla gick verkligen jättebra, jag är så himla nöjd. Det kändes så bra, och så enormt roligt det var alltså. Dansglädje, verkligen! Pratade med Lisa, Ida och Irina innan jag och ett gäng lämnade estraden för giget på Gävlebocken arena, berättar om det sen..
 
I förmiddags fick jag skjuts av mamma till Folkets hus här i Sandviken. Det var dags igen, genrep var vid halv elva typ.. Dansade igenom mina två danser och det gick bra.. Vid halv tolv dök fantasy-tjejerna upp och en stund senare så gick vi igenom våra danser också. Fem danser med tjejerna skulle dansas, dock bara fyra för min del för det krockade med en annan dans jag hade.. så jag hade allt som allt 6 danser denna gång. House, fantasy (disco), disco, fantasy (show/käppar), fantasy (afro) och fantasy (jazz). Första föreställningen började vid 13-tiden.. Det gick faktiskt hur bra som helst med alla, och jag var asnöjd med housen, den hade inte kunnat gått bättre ju. Lycklig brud efteråt som kastade i sig lite mat innan nästa föreställning som började vid 15. Och den gick inte alls bra. Gud så besviken jag blev.. Housen gick sådär, jag tappade bort mig.. Inte bra alls då jag stod längst fram, blää.. Jazzen var den enda dansen som gick bättre på andra föreställningen, vilket kändes otroligt bra. Så jag var la nöjd ändå. Alla dansare ut på scenen i slutet, Irina tackade lärarna och det avslutades med gangnam style med tillhörande dans. Yeah! Pratade med Ida och Irina innan jag åkte hemåt med mamma..
 
Otroligt fina dagar, och jag är så enormt lycklig och tacksam för allt!
 

Dag 23 - Min dag

2012-12-09 @ 17:45:52
Min dag har bestått av dans. Hängt på Folkets hus här i Sandviken hela dagen, med genrep och två föreställningar. Så roligt! Jag älskar att dansa, herregud. Att stå på scenen och bara röra sig till musiken. Så underbart! Och jag ska förstås berätta mer noggrant om dagen lite senare och även gårdagen..
 
Nu kollar jag på film här, ska kolla på julkalendern lite senare och efter den blir det nog mer tv och kanske nån film. Yes, så ser min kväll ut!
 
 
 

<3

2012-12-08 @ 23:18:36
Lycklig brud va!

Dag 22 - Min favoritmat

2012-12-08 @ 12:53:00
Pommes och kött. Ris och kyckling. Tacos.
 
ris och kyckling som badar i brunsås ;) haha.

Det är mycket nu.

2012-12-07 @ 23:59:00
Kvällen spenderades i Gävle ute vid Gävlebocken arena, som är specialbyggd för jubileumsmatchen imorgon mellan Brynäs och Timrå. Åkte med Cassandra och Emelie ut dit, och mötte upp alla där strax efter sju-tiden. Fixade med skogrejerna och sen testade vi isen. Det var halt, och det skulle vara ännu värre imorgon, hm. Vi körde i alla fall igenom våran dans några gånger och testade även på den officiella jubileumsdansen med. Det gick väl finfint! Gick igenom ingången till när Panetoz ska sjunga också, det blir bra. Kom hem sent, försenade bussar är inge roligt. Hemma runt halv elva och då fixade jag mat inför morgondagen och packade ner de sista kläderna typ.. Mycket kläder som ska med ju, puh. Två väskor att släpa på, jobbigt..
 
Nu ska jag tagga inför morgondagen. Dansuppvisning, oh yeah!
 
mina danser imorgon, heja!

Terminens sista träningar.

2012-12-07 @ 16:20:25
Ja, igår och i onsdags var det dem sista träningarna inför uppvisningen. I onsdags så körde jag först zumba, åh vad jag älskar det. Vi körde till några jullåtar också, love it! Sedan broadway jazz där vi testade med kläderna på, fantomen-dansen blir otroligt snygg alltså, om man sätter stegen nån gång.. Sist var det fantasy där vi först fick testa shortsen som Irina skulle sy, hon nålade lite på oss så hon visste hur hon skulle sy.. haha. Sedan dansade vi igenom street/disco typ hela lektionen. Det blir bättre och bättre för varje gång. Och igår var det först disco som gällde.. Vi var inte så himla många där så det var lite jobbigt med placeringarna då, haha. Josefine ska inte vara med på uppvisningen, hon och jag dansar paren tillsammans, så jag fick byta partner och även sida så fick lära om dansen på nytt.. eeh! Dansade om och om igen, så himla jobbigt. Tre minuter disco, död! Raggan efter den där vi bara repeterade massa för där sitter danserna bra ju.. Latino stod på tur efter den och där nötte vi massa bara.. Jiven främst för Irina tyckte inte den såg så himla bra ut.. Vi är så trötta när vi kommer till den, haha.. Men det blir nog bra. Fantasy sist igen där vi fick testa shortsen och de satt fint och de gick att dansa i dem också. Street/disco kördes om och om igen, vår andra street är inte riktigt i takt men det kanske löser sig. Gick igenom jazzen på slutet också och fixade till lite, och den sitter bra. Pratade med lite folk innan jag tog bussen hemåt.. :)
 

Dag 21 - Favoritsport och varför

2012-12-07 @ 15:11:00
DANS, behövs det verkligen en förklaring varför?!
 
because when i dance, i become somebody...
 

Dag 20 - Det här gör mig ledsen

2012-12-06 @ 13:55:00
Det finns väl massor egentligen.. men för att nämna något, att misslyckas gör mig ledsen. Mer inuti än det kanske visas utåt...

Dag 19 - Det här mår jag bra av

2012-12-05 @ 12:22:20
Att dansa. musik. vänner. kärlek.
 
våren 2012.

Sista dans-tisdagen.

2012-12-04 @ 23:51:01
Igår när jag åkte in till Ackes för att dansa så var fortfarande självförtroendet lite lågt och jag var opepp som tusan. Hängde med folk i väntan på lektionen och vid sju var det dags för streetjazz. Sista innan uppvisningen. Och det gick inte så värst bra alls, så jobbigt. Nötte och nötte hela tiden. Gick bra till och från.. Pratade lite med Ida efteråt innan jag och Jenny tog bussen hemåt..
 
Tog mig till IOGT här ikväll i kylan, lite opepp då också.. Men det ändrades under kvällen, faktiskt. Disco först där vi fick dansa i linnena vi ska ha, blåa paljettoppar. Sedan nötte vi massa bara.. Gick igenom parkoreografin några gånger och den sitter väl någorlunda nu. I slutet skulle vi dansa med utstrålning, vi skulle le och det var inte så lätt alls. HAHA, vi hade i alla fall askul. Le på ett naturligt sätt och samtidigt kunna dansa och andas.. xD haha. House efter den.. Där vi bara dansade, nötte som fan på vogue-delen och den sitter nog bättre nu. Sedan dansade vi mot spegeln några gånger med Ida och sen bort från spegeln mot Ida. Haha, herregud. Sedan körde vi i grupper för varandra, så vi fick se dansen. Så snygg! Efteråt så pratade jag massa med Ida, mycket trevligt och tack, verkligen! :)
 
 

Dag 18 - Favoritartist

2012-12-04 @ 12:41:38
Sanna NielsenOrd är för små för att beskriva denna fantastiska artist.
Bjuder på lite favoritklipp med bruden.. :)
 

Hej mitt vinterland!

2012-12-02 @ 21:09:07

This is my week.

2012-12-02 @ 21:05:35
Började dagen med julkalendern, den är braa ju! Sen ut med musbus i kylan, fyfasen vad kallt det var idag. Åkte intill Gävle sedan för dansrep på zenzen och efter det var det raka vägen till Ackes. Sista lektionerna innan uppvisningen nu. Modern, contemporary jazz och feminin vibe. Bara massa repetition och självförtroendet sjönk i botten. Helt galet. Det gick inte så värst bra och just då ville jag hoppa av alla danserna.. menmen, det blir nog bra, hoppas jag. Pratade lite med Emma innan jag åkte hemåt.. Hemma blev det tacos med mor och syster framför Solsidan. Mys!
 
Ny vecka imorgon, dags att söndagsblogga med andra ord..
Måndag: Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Genrep inför matchen 19.30. Uppträda med fantasy, Gävle ca21.30.
Lördag: DansavslutningEstraden, Gävle 12-15. Uppträda på Brynäs-matchen ca17.30.
Söndag: DansavslutningFolkets hus, Sandviken 13&15.
 
Sista dansveckan här nu.. Bara massa repetitioner och provdansning i kläderna som gäller.. Det blir bra! Och hoppas jag kan vara med på alla de danser jag vill också.. I helgen är det fullt upp, verkligen.. Två uppvisningar och två olika uppträdanden. Yeah, så najs helg ju! :D Hela veckan är underbar ju!
 
 
denna söta pepparkaka åt jag tidigare här..

Rep i dagarna två.

2012-12-02 @ 20:04:24
Igår när jag kom in till Gävle efter en försenad bussresa så tog jag mig till zenzen där vi skulle repa hela gänget som ska vara med och uppträdaBrynäs jubileumsmatch nästa helg. Yeah! Erika, Hanna, Destiny och Pilar som håller i det.. Vi fick lära oss en koreografi på två minuter som vi ska visa upp.. Mest armar då, för vi ska ju stå på isen, haha. Det var sjukt roligt! Vi höll på i ungefär 1,5 timme.. Och det ser så snyggt ut, galet!
 
Och idag var jag in till Gävle och zenzen igen.. Två timmars rep denna gång. Där vi fixade själva ingången, och slutet. Det blir så najs! Så gick vi igenom den lilla dans som Erika och vi ska lära ut till publiken, haha, detta blir roligt! Lite prat om hur och när vi ska komma in när Panetoz uppträder med Dansa pausa som vi ska vara med och dansa i.. Urkul ju! Sedan körde vi vår dans om och om igen, herregud! Vi blev helt slut ju..
 
fredag är det genrep på isen och på lördag kör vi! ;D
 

1 december..

2012-12-01 @ 19:15:00
 
Tänka sig så fort tiden går, vi är redan inne i december. Helt galet! Första december idag och det är asmycket snö ute. Julkänslan smyger sakta fram nu.. Och imorse började julkalendern också, Mysteriet på Greveholm. Åh, det kan bli bra det här! :D Måste fixa lite julbak nån dag också, när det finns tid.. Lär köpa lite julklappar också, älskar att ge ju.. :) Det händer otroligt mycket under månaden och det är underbart!
 
Vi säger välkommen vintern och julen, dock lite för mycket snö nu, menmen. ;D

RSS 2.0