Hon är fiin!

2010-09-30 @ 23:43:14

jag tycker om henne va!

<3

2010-09-30 @ 18:16:42
Idag var det begravning för min älskade gammel-mormor.. Åh, gud så jobbigt det var.... Att se kistan, att höra allt prästen sa.. Åh, inte ett öga var torrt.. det var nog det värsta jag varit med om, gud! Men det var en fin begravning i alla fall.. Efteråt så blev det fika med släkten, där det pratades och vi bara umgicks. Det var trevligt!

 
mormor, jag saknar dig redan!! ♥

Högskolan all day!

2010-09-29 @ 22:55:35
Det blev tandläkarn imorse, stressade dit.. De bytte bågar och kanske att jag får ta ur tandställningen i november, hoppas! Mamma skjutsade mig till skolan, där jag mötte upp Sanna och Lina. Föreläsning vid nio fram till tolv, nån från sydafrika(?) kom och föreläste.. Efter föreläsningen så gick jag, Sanna och Lina raka vägen till bibblan för att göra klart praktikfallet.. Bokföring och bokslut! Vi trodde att det skulle gå snabbt då S bara hade bokslutet kvar... men oj så fel vi hade.. Jäklar vad fel det kan bli alltså.. Balansrapporten var fel och då kunde vi inte fortsätta. Letade lärare utan framgång. Gud, vi var nära på att ge upp flera gånger, men vi fick massa hjälp från andra folk i kursen. Tack!!! När bibblan stängde vid sju-tiden så var vi ännu inte klar. GAH! Så vi slog oss ner vid ett bord ute i korridorn. Vi kämpade på, fick massa hjälp tillslut. Vi ville bara ge upp och åka hem, men uppgiften skulle ju in idag ju!! Vid nio-tiden nu här ikväll så blev vi klara.. Äntligen skulle vi få lämna skolan, haha. 12 timmar på högskolan idag, herregud! Sanna var snäll och skjutsade hem oss, tack! Det blev mat direkt föremot att jag knappt ätit nåt mer än frukost idag.. Väldigt gott med mat då! Och nu har jag hamnat här men jag ska bara kolla igenom allt och sedan sova.. Så sjukt trött i huvudet, alla siffror och skit som man hållt på med hela dagen.. Åh, snark! Men vi hörs imorgon! :)

Godnatt!






det var mörkt ute när vi lämnade skolan för dagen... höhö.

Det går bara man vill!

2010-09-28 @ 22:42:16
Jag är inte klar med bokföringen än, det tar tid alltså.. Men jag har kommit igenom två hela månader plus lite småplock från de andra månaderna. Vissa grejer är jag osäker på och då kan jag inte skriva in det i programmet på datorn för då blir ju inte momsen rätt och då blir inte heller resultat- och balansrapporten rätt... Hm, det löser vi imorgon. :) Kul är det i alla fall, fast det är svårt vissa gånger.. Nu hade jag tänkt släcla ner här och sova i alla fall, jag orkar inte räkna mer och absolut inte kolla massa kontonummer... Men de börjar fastna ju, wow! ;)

Morgondagen planer;
8.00 - Tandläkarn.
9.00 - Ledarskaps-föreläsning.
12.00 - Plugga bokföring med Sanna och Lina.
18.30 - Latinzumba på badet.

Yes, så ser min dag ut... Jag hoppar över gympan imorgon vid fem, för jag måste fokusera på uppgiften först, för den ska in imorgon.. :) Och sedan måste jag ringa pappa nån gång under dagen med, men det löser vi. :) Det blir en fullspäckad dag så får se när jag har tid att kika in här.. Nu väntar sängen!
Godnatt!

Det rullar på..

2010-09-28 @ 19:11:36
Ska bara blogga lite snabbt här för jag har egentligen inte tid alls. Kom iväg till högskolan på förmiddagen och träffade Sanna och Lina där och gick igenom praktikfallet lite. Det gick la bra, kom halvvägs. :) Vid ett så var det föreläsning, en liten introduktion om FRAMFÖR-projektet.. Vi ska ut och intervjua företag, boooring! Men det blir nog bra det med. En timme senare ungefär så slutade vi och då passade jag och Sanna på att skaffa oss ett passer/lånekort på bibblan också. Najs! Sedan bussen hemåt och det blev lite mat.. :)

Vid fem-tiden så var det dags för step/styrka på badet. Helt underbart! Men gud vad jag är trött i kroppen efter allt rep och träning från förra veckan.. Ojoj.. När ska man bli pigg igen!? haha. Men jag körde på och det är så sjukt roligt så det finns inte.. :D Svettigt och asroligt! Pratade lite med Päivi efteråt, trevligt! Sedan cyklade jag hemåt...

Nu väntar jag på maten här, som snart är klar tror jag.. :) Sedan är det dags för lite bokföring, hahaha. Lite härliga kontraster eller?! Träning och bokföring.. Yeah, mitt liv just nu.. xD
Pusshej!

Sånt är livet..

2010-09-27 @ 21:45:09
Nu har jag hamnat här vid min kära dator igen... Skönt! :) Imorse vaknade jag av ett sms från chefen på badet, naaajs! Det var bra besked.. :) hihi. Jag kunde åka med henne och resten till Bollnäs i helgen, ett träningskonvent där som jag anmälde mig till idag också. :) Så kul! Ringde även upp henne och pratade lite, och strax därefter så ringde Sanela.. Haha, då hade hon fått reda på att jag skulle med, trevligt! Mamma skjutsade ner mig till pappa i eftermiddags också, så jag kunde skriva ut pappren till praktikfallet i externredovisningskursen.. Som jag även försökte göra lite på sen, galet vad svårt det är att bokföra.. haha.. Men det går nog tillslut! Åt lite snabbt vid sex-tiden och sedan skjutsade mamma mig till bussen mot Gävle...

Strax efter sju-tiden så var det dags för lite jazz.. :D Åh, så underbart roligt! Uppvärmningsdansen är så härlig! Gick igenom kroppen efter det.. Och sedan blev det massa dans.. Åh, jag älskar det! Vi la på massa nya steg också, härligt! Jag och en annan tjej hade väldigt roligt.. Timmen går alldeles för fort alltså!! Buss hem sedan, fick sällskap av Ulrika på bussen, trevligt. Mamma hämtade mig och nu är jag här...

Ska kolla på The ugly truth nu, med lite glass och riven choklad. Mums!
Pusshej!

Ny vecka..

2010-09-27 @ 00:24:32
Det blev donken-mat här hemma strax innan åtta-tiden. Sedan började Ensam mamma söker, åh det är ju så bra! Haha, enda programmet jag följer på tv just nu ju. :) Efter det så pratade jag massa med Mika, ungefär två timmar, myyysigt! Sen dess så har jag fixat och lagt över bilder på externa hårddisken.. Ätit lite äpple och banan. Kikat runt här.. Och nu ska ni få min veckoplanering här!

My week;
Måndag: Plugga! Jazz 19.10.
Tisdag: Ledarskap 13-15. Step/styrka 17. Plugga!
Onsdag: Tandläkarn 8. Ledarskap 9-12. Plugga! Inlämning av bokföringsuppgift.
Torsdag: Begravning...
Fredag: Plugga! Inlämning av teorireflektion4.
Lördag: Träningskonvent i Bollnäs med folk från badet 8-17.
Söndag: Slappa.. Ensam mamma söker på tv!

Mycket plugg denna vecka som ska hinnas med, vet inte hur men på nåt vis kanske det går... Mycket träning också, i alla fall i början av veckan.. Veckan blir liksom lugnare och lugnare ju längre mot helgen vi kommer.. Det kanske blir bra tillslut. :) Men nu ska jag i alla fall släcka ner här och sova lite.

Godnatt!

Älskade vän!

2010-09-26 @ 23:43:10
Efter Ensam mamma söker, så ringde jag upp bästa Mika och pratade massa med henne. Så himla underbart! Så mysigt att höra din röst igen, att bara prata om allt möjligt och skratta tillsammans. Åh, kärlek! Tusen tack för ikväll, detta får vi göra om snart igen!
Jag älskar dig!


sommaren 2009. <3

Bones!

2010-09-26 @ 19:59:22

Åh, jag gjorde tabben och gick in på ch131.com och kollade om det hade kommit in något nytt Bones-avsnitt... Det hade det, första avsnittet på säsong6... Jag blev tvungen att kolla ju, åh, det är så bra!!! Undra om det går varje vecka i USA, då kommer det ju ett nytt nästa vecka osv... Åh, hoppas på det! Men det blir ju lite tråkigt när de sedan ska sändas här i Sverige och jag redan har sett dem då.. Hm, men jag kan inte vänta så länge va!! Love Bones!


Händer inte mycket..

2010-09-26 @ 18:13:41

Jag kom inte upp tidigt alls. Jag har inte pluggat något heller. Inte varit till pappa och skrivit ut papper om uppgiften heller. Suck! Jag har inte gjort nåt vettigt alls... Kom i alla fall nyligen hem från Valbo här, åkte iväg med mamma och syster. :) Hittade inget, eller jag kollade inte så värst noga heller för jag har inga pengar ändå.. Jag kanske ska försöka plugga här nu, eller.. hm.. Men lite fix och trix med lite annat ska jag göra, tror jag. :) Och ikväll är det Ensam mamma söker också, längtar! :D Det ska bli kul och se vad som händer då.. Ja, vi hörs senare eller nåt...

Pusshej!


Mysig kväll!

2010-09-26 @ 01:00:59
Jag är fortfarande vaken här, fast jag var så otroligt trött när jag kom hem tidigare.. Inte lika trött längre, men jag ska nog ändå släcka ner och sova lite..

Jag har spenderat min kväll nere i vardagsrummet framför tvn och datorn. Ensam hemma också, bara jag och musbus här. :) Jag kollade på Här är ditt liv vid åtta-tiden, en viss fröken Aldén dök upp och sjöng lite fint. ♥ Mys! Och sedan dess har jag pratat massa med fina Emelie på fb-chatten, fram till halv ett ungefär.. Åh, underbara vän! Tack för kvällen! ♥ Och jag har även kollat massa på tv.. Jag såg slutet på När Harry träffade Sally, har sett den förut och den är bra! Även A guy thing, hade inte sett den förut men den var också riktigt bra! Så, ja, det blev en riktigt tv- och datorkväll.. Mysigt ibland! :)

Nu lyssnar jag på fantastiska Aldén här och funderar på att röra mig uppåt till sängen.. Det låter faktiskt bra det, ska upp tidigt imorgon och försöka få nå plugg gjort.. måste ju typ! Så, hörs mera imorgon! :)
Godnatt!


Åh, vad hon är bra!

2010-09-25 @ 20:48:46

Sonja Aldén - Du får inte

Grymt!

2010-09-25 @ 18:07:45
Uppe och skuttade tidigt idag.. Strax efter halv tolv så var jag på badet, fick skjuts dit av mamma för att det spöregnade ute.. Nån gång efter där så kom Sanela också. Najs! Tog oss till stora salen, jag sminkade mig och strax därefter kom Semra. Även Ramus, Pelle och Oscar med tjej dök upp... alla var samlade! Vi körde igång genrepet direkt.. Hur och vilka som skulle gå med vilka under modevisningen.. och sedan körde vi igenom salsan, reaggeton och dansaerobicen. Hur grymt som helst ju! Oscar med tjej och Pelle hade bil, så vi slapp gå i regnvädret till stan. In på Team sportia direkt, de vi skulle visa kläder för.. Chillade runt där lite, och vi skulle vara ute.. men som tur var så regnade det inte just då..

Vid två-tiden så började modevisningen, inte så mycket folk tyvärr men ja.. Vi var först ut, visade vinterkläder, så kul! Sprang in och nästa vända visade vi träningskläder, najs. Och sist så hade vi lite tränings/street-kläder och det var dags för latinzumba - salsa och reaggeton. Det gick faktiskt bra ju! Trots att det blev lite kaos där bland allt, herregud. Dålig kommunikation mellan allt och alla, så oproffsigt men ja.. Ingen dansaerobic då, det tog för lång tid... Vi pratade lite bakom och jag for upp på scenen och kollade om det gick att dansa efter final-omgången och visst.. Alla 'modeller' upp på scenen och sedan körde vi våran dansaerobic, dock inte så mycket folk kvar.. Men gud så kul det är att köra den, åh! :D Sedan var det slut, ner och bytte om igen och tackade för oss. Vi fick presentkort, naaajs! Sedan gick jag, Sanela, Semra och Pelle och fikade på Lasses konditori. Bulle och Mer-dricka, mums! Satt där och pratade i nästan en timme.. Fick sedan skjuts hem av Sanela och Johan, tack!







fotograf: mamma..


Hemma så blev det mat och lite försök att få tag på chefen på badet men utan framgång.. Ska kika igenom lite grejs här nu sedan får vi se vad som händer.. :)
Pusshej!

Yes!

2010-09-25 @ 00:29:18
Uppgiften är nu klar och inskickad. Lite sent, men skit samma. Och jag vet att jag inte gjort rätt på allt, men det tar jag då... Jag skrev det jag kunna och skickade in den.. Punkt! :)

Dags att sova, imorgon väntar modevisning och dans på stan. Måste vara någorlunda utvilad, så hörs mera imorgon!
Godnatt!


Fullt upp..

2010-09-24 @ 23:09:40
Dags att blogga lite då, jag börjar tycka det är lite tråkigt för jag vet inte vad jag ska skriva.. Fast jag har fullt upp, men jag känner också att jag inte har tid att skriva... Inte för fem öre alltså.. Jobbigt. :/

Träffade Sanela några timmar i eftermiddags, kikade runt på stan och provade kläder till modevisningen. Det blir bra det här. S, tack för idag! Efter det så hämtade mamma mig hemma hos S och vi åkte till Strömmingsbaren och åt lite.. :) Hem till Idol som jag kollade på tillsammans med mamma, sedan började Se upp för dårarna.. Den kollar jag på nu och försöker plugga samtidigt, men det går åt helvete alltså.. Fan vad svårt det är!

Inte tid att sitta här mer, pusshej!

Nu kör vi!

2010-09-23 @ 18:45:11

Snodde en lista från Mika! :)

10 FAVORITER
Färg: Rosa, ljusgul..
Mat: Kyckling o ris. Kött o pommes.
Band: Alcazar?!
Film: Heartbreak hotel, Mamma Mia!, Föräldrafällan, Livet är en schlager, Pretty Woman..
Bok: -
Sport: DANS!
Årstid: Sommar.
Veckodag: Måndag. Just nu i alla fall.
Glassmak: Choklad.
Tid på dygnet: Antingen väldigt tidigt eller väldigt sent.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Trött men glad.
Smak: Fiskpinnar, nyligen ätit det. xD
Kläder: Mjukisbyxor och turkos tunika.
Bakgrund: Inget... tyst.
Nagellack: Ljusgult.
Tid: 18:43.
Omgivning: Mitt rum.
Irritationsobjekt: Tröttheten. xD
 
6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Öhm, det har jag kanske.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Nej.
Varit med på tv: Yes, ofcourse!
Kysst någon du inte känner: Öhm, tror inte det.
 
3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Emelie, Päivi..
Du tycker om: De som finns i mitt liv. ♥
Du inte gillar: Hm, finns säkert någon.
 
2 VAL
Kaffe eller te: Inget.
Vår eller höst: Vår kanske.

1 ÖNSKAN

Att slippa vara så sjuuukt trött hela tiden..


Mysig dag!

2010-09-23 @ 17:33:37
Hemma för dagen... I förmiddags så ringde Sanela och undrade om vi skulle ses senare, eller vi hade typ halvbestämt det redan igår. Men ja, jag fixade mig och trallade hem till S vid halv två-tiden. Vi var iväg till Team sportia och testade lite kläder och pratade där. :) Sedan kikade vi runt lite till överallt på stan.. Mysigt att bara umgås lite, det var väldigt länge sen.. ♥ Strax efter fyra så var vi hemma hos S och sa hejdå där.. Mamma och syster hämtade mig och vi åkte en sväng till mormor och fikade lite. Mums! Och vi kom väl hem för typ en halvtimme sedan.. Jag hamnade här direkt, suck! Får se vad som händer nu..

Pusshej!



Livet är underbart!

2010-09-22 @ 23:00:21
Jag är tröttare än tröttast alltså... Det är galet, haha. Skolan idag på eftermiddagen, en lite onödig föreläsning. Det som de skulle föreläsa om, kom de sista fem minutrarna, hm. Bussen hemåt, en sväng på stan.. Köpte nagellack och ögonskugga, haha. En korv med bröd fick det bli med.. Raka vägen till badet. Gympa strax efter fem-tiden. Roligt men jobbigt! Latinzumba efter det, haha, roligt roligt. Flumm med Sanela, eller fnittriga var vi i alla fall. Men vi körde på som fan.. Dansrep efter det, då var klockan kvart i åtta.. Puh! Gick igenom allithopa, och det gick la bra.. Mycket flumm blir det när man är trött... Jag och S hade i alla fall superkul, övertrötta som vi var.. Herregud, underbart! Vid halv tio lämnade vi badet, pratade lite mer med S och cyklade sedan hemåt. Strax innan tio var jag hemma, lite mer mat i magen har jag fått.. Najs!

Nu sitter jag här och jag ska faktiskt stänga ner på en gång, jag orkar inte sitta här. Min kropp är alldeles slut. Kommer somna gott i alla fall.. :) Hörs mera imorgon!

Godnatt!

Badet är mitt andra hem...

2010-09-21 @ 21:20:22
Vad har hänt idag?
Jag har nog nästan tillbringat hela min dag på badet. Jag trivs där i alla fall. Vid ett så var det dags för dansrep med Sanela och Oscar. Mycket roligt! Dansade igenom salsan och reaggeton massa gånger, la på lite i introt och även i slutet. Najs! Det blir bra det här! Jag och S körde även igenom dansaerobicsen, så kuuul! Efter en timme var vi klara ungefär, då satt jag och S kvar och pratade massa innan vi gick och köpte något att tugga på.. Jag var kvar på badet till strax innan fyra-tiden för då skulle S köra pass, så jag cyklade hemåt då. Kastade i mig lite mat, bytte om och cyklade till badet igen.. Vid fem-tiden så var det dags för step/styrka.. Åh, underbart! Pratade med Päivi lite innan jag drog hem också...

Här hemma har det blivit lite mat, pratat i telefon med Micke och bara glott på datorn. Jag tror att jag ska packa väskan för morgondagen nu, det blir en lång dag ju.. Först skolan på eftermiddagen och sedan till badet efter det för att köra två pass och lite dansrep efter det.. Åh, lövely! Hörs imorgonkväll igen!

Pusshej!

Just dance!

2010-09-20 @ 21:46:12
Var iväg till Gävle här nu ikväll och dansade. Åh, jazz! ♥ Det var så sjukt roligt, som vanligt då. Jag älskar det verkligen.. Underbar koreografi gör vi också, åh! Skoj som fan! :D Vi kör till "Life is a cabaret", hihi... Jag längtar redan till nästa måndag, åh kom igen, låt veckan gå fort!!!


<3

2010-09-19 @ 22:58:26

miss you.

Snart är helgen över..

2010-09-19 @ 18:34:58
Jag har inte så mycket att säga om denna dag, för jag har inte gjort så mycket. Pratat med lite vänner på msn, mys! Och även försökt pluggat lite, inne på tredje teorireflektionen nu. Inte lätt alls, men lite har jag skrivit, det känns skönt. :) Får se om jag får nåt mer gjort ikväll, hm.. Annars blir kvällen lugn med massa tv-tittande.. :) Helgen börjar lida mot sitt slut också, imorgon är det ny vecka igen. Yay!

Kommande veckan...
Måndag: Plugga! Jazz 19.10.
Tisdag: Dansrep 12.45. Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Ledarskap 13-15. Gympa 17.10. Latinzumba 18.30. Dansrep 19.45.
Torsdag: Externredovisning 9.15-12. Plugga!
Fredag: Provning av kläder inför modevisningen. Plugga! Inlämning av teorireflektion3.
Lördag: Modevisning + dans på krysset, Stora träffen på stan!
Söndag: Plugga, plugga, plugga... Ensam mamma söker på tv!

Åh, ännu en underbar vecka framför mig. Två föreläsningar, men massa plugg ska hinnas med. Hur vet jag inte, haha. Mycket träning och dans, helt fantastiskt! Allt avslutas med en modevisning + dans på krysset här i Sandviken. Stora träffen till helgen, så det händer massa i stan.. Det ska bli superkul! :D Och sedan en lugn söndag med plugg och skit.. xD haha...

Nu ska jag faktiskt kika runt lite på datorn innan det är dags för lite mat, bingo-spel och sedan Ensam mamma söker. Yes, najs kväll! :)
Pusshej!

Notting Hill!

2010-09-18 @ 23:27:33

Det blev så att jag kollade på Notting Hill i alla fall, fast inte på tvn utan jag satte i dvdn.. Haha, vi hade den här hemma. :) Den är så himla bra ju! Julia Roberts är en favoritskådis och jag har nog sett den filmen några hundra gånger.. Åh!

Se den om ni inte har sett den va!

Kvällen är här..

2010-09-18 @ 21:07:02

Sedan sist så har jag hunnit med en sväng till Valbo med mamma och mormor. Kikade in på Media markt och även in på Expert för att hämta ut min kamera som varit på lagning sen mitten av juli.. xD haha. Förbi ica maxi på hemvägen, lite godis, mums! Annars har jag suttit här resten av tiden.. Kollat på bilder och valt ut några, lagt ut på facebook. :) Najs! Skönt att ha det överstökat. Men nu händer det inte så mycket alls här.. först tänkte jag kolla på Notting Hill som går på 3an nu, men tror inte min tv fungerar så bra.. Suck! Jag tror jag ska fylla i lite viktiga saker i min kalender och i mobilen istället, det låter som en bra idé.. ;D

Pusshej!


Det går bra nu.

2010-09-18 @ 15:20:08
Här sitter jag och kikar lite bilder, najs. :) Var uppe tidigt idag, eller tidigt o tidigt, klockan ringde vid åtta men kom inte upp förrän vid nio. Vid tio så träffade jag upp Sanela vid badet och strax därefter så kom även Semra. Vi fixade ihop en dansaerobics-koreografi som vi också ska visa upp nästa helg. Så kul! Så först modevisning två vänder och visar kläderna, sista vändan så ska vi dansa istället. Åh! Jag längtar verkligen. Salsa, reaggeton och slutligen dansaerobic. iiihi! Mest nervös är jag inför modevisningen, herregud alltså. xD haha. Men det gick bra för oss att repa och strax efter ett-tiden så var vi klara.. Tog sällis hem till Sanela och sedan cyklade jag hemåt. Nästan direkt så åkte jag och mamma till mormor för lite fika, mums! Och kom hem här för en liten stund sedan.. :) Fullt upp liksom! Ska kika vidare på bilderna nu... 

Pusshej!

KLAAAR!

2010-09-17 @ 23:54:00
Jag är nu klar med uppgiften, andra teorireflektionen. Herregud, det har tagit hela kvällen alltså. Det är inte lätt alls. Ååååh! Men nu är jag klar och har skickat in den.. Yay! ;D Nu vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska släcka ner här nu och sova lite eller nåt. Det kanske blir bäst så.. :) Imorgon ska jag kasta mig in i tredje teorireflektionen som ska in nästa vecka på fredag. Heja! Men ja, sängen var det ja.. Imorgonförmiddag ska jag till badet för lite dansrep med Sanela och Semra. :) Det blir nog bra. På eftermiddagen hem till mormor på fika med mamma, trevligt. Sedan blir det plugg och kanske nåt mer..

Godnatt!

Ingen tid...

2010-09-17 @ 17:32:25
Nu sitter jag här fast jag egentligen inte har den tiden alls, suck! Varför dras man alltid till datorn, jobbigt ju.. Idag har jag i alla fall varit på Högskolan, hade ledarskapsföreläsning mellan 13-16 typ.. Pratade massa om organisationsskolor, det var väl intressant men det var så mycket information. Herregud. Jag och C orkade knappt lyssna ju, haha.. Strax innan fyra slutade vi. Buss hemåt och sedan cyklade jag hem.. Det blev lite bullar och saft här hemma och nu är jag här... Men jag ska ta och plugga lite nu, andra teorireflektionen måste bli gjord och sista inskickningsdagen är idag. Heja mig alltså! Men det går nog... Hörs senare igen..

Pusshej!

Lite snabbt..

2010-09-16 @ 17:32:38
Klockan ringde runt sex-tiden imorse, trött eller vadå.. Kom upp strax innan halv sju och klädde bara på mig för att sedan bege sig ut i bilen. Skjutsade mamma till Gävle, efter det så brummade jag hemåt igen. Hemma strax efter halv åtta igen och tänkte då först att jag skulle lägga mig igen.. Men jag orkade inte riktigt det. Det blev datorn istället. När det blev "normal" tid för att gå upp så duschade jag, åt frukost och fixade mig lite. Ut med musbus en sväng runt lunch-tid också. Sanela ringde så pratade lite med henne med, om uppvisningen. Tydligen ska vi gå modevisning först och i slutet på den typ så ska vi dansa, haha. Spännande! Men vi ska i alla fall repa lite på lördagförmiddag, plus att vi ska få ihop nåt dansaerobics-aktigt också. :) Och nu på eftermiddagen här så åkte jag till Valbo köpis för att kolla om DinSko hade fått in ett par skor jag ville ha, fanns dock inte i min storlek, men hörde i kassan när en annan frågade om just den storleken och att det fanns nån enstaka i Gävle, så dit åkte jag.. Skorna fanns och jag köpte dem såklart, najs! Det kom ett spöregn när jag skulle till bilen så fick stå under ett tak ett tag men tröttnade och tog mig till bilen i regnet. Brummade hemåt, och det är inte roligt att köra i regn, man ser inte så värst bra va.. Kom hem för en timme sen ungefär, mormor kom hit strax efter det och då blev det fika, mums! Och nu har jag hamnat här igen då... :) Ska hem till pappa och äta om en timme, så får se vad jag ska hitta på nu innan då..

Pusshej!


skorna..


Hej och hejdå!

2010-09-15 @ 23:04:38

Jag satte igång datorn för första gången nu här ikväll. Herregud! Jag har verkligen haft fullt upp idag.. Högskolan från 9 till strax innan 16-tiden. Ledarskap på förmiddagen och externredovisning på eftermiddagen. Så segt alltså. Bussen hem och cyklade till badet direkt. Vid 17.10 var det dags för gympa med Sanela, grymt roligt och lite svettigt. S frågade även om jag ville vara med på uppvisningen nästa helg under Stora träffen på stan. Latinzumba ska visas upp då, vet inte om det är något mer.. Men jag sa att jag var på.. ;D Och vid 18.30 så började latinzumba med Oscar, som Sanela också hängde med på.. Riktigt roligt! Den slutade kring 19.45.. Och efter det så gick vi igenom koreografin med Oscar, haha. Salsa och reaggeton, najs! Strax innan halv tio-tiden kom vi från badet, herregud vad fort tiden gick alltså. Jag ska även gå modevisning på krysset då, hjälp!!! Tog sällskap med S en bit hem och sedan hemåt. Mamma ringde och jag var ut med musbus en vända och sedan värmde jag iordning maten. :) Och nu sitter jag här men jag ska faktiskt ta och släcka ner och sova lite..

Godnatt!


Dags att dejta kudden..

2010-09-14 @ 22:13:41
Jo, jag ska faktiskt stänga ner här redan nu. Inte så värst trött, men jag ska upp tidigt imorgon. Två föreläsningar väntar plus två träningspass efter det. Heja mig! :D Så jag måste få lite sömn.. Kvällen som varit har varit väldigt lugn faktiskt, inte hänt så mycket. Kollade på Idol, saft och bullar till det. Tränat lite piruetter. Skrivit några rader till på min uppgift, heja. Packat väskan för morgondagen. Och Sonja har spelats på spotify hela kvällen lång. Så mysigt!

Nu; Godnatt!


bästa.

Träääning!

2010-09-14 @ 19:03:54
Det enda vettiga jag har gjort idag är just det, tränat. Jag kom hem för en stund sedan, det fick räcka med ett pass. Mitt kära step/styrka.. Hade inte orken att köra styrkepasset och inte tiden heller för den delen, måste plugga för jag gjorde inte det tidigare idag, suck. Men step/styrkan var hur kul som helst. Svettigt som fan. Jag ökade vikten på en grej idag, och fyfan vad jobbigt det var, kanske inte ett så smart val. xD haha. Men nästa tisdag kör vi nog dubbelpass igen, underbart! Men nu är jag hemma, ska bara kika igenom allt lite snabbt här och sedan ge mig på plugget. :)

Tjing!

Hon är bättre än bra!

2010-09-14 @ 13:50:00

K ä r l e k
♥ ♥ ♥

Life is a cabaret!

2010-09-13 @ 22:59:08
Dags att bomma igen här nu.. Tidigare ikväll här så var jag till Gävle och dansade lite jazz igen. Gud vad roligt det är! Jag gillar det mer och mer för varje gång.. Gick igenom piruetter igen och lite andra typiska jazzsteg, roligt. Och la även på ännu mer på koreografin, superkul! Lisa, läraren,  är asgrym på att dansa och är en riktigt trevlig tjej. Hon är bara så sprudlande glad hela tiden, det smittas av på oss andra. Underbart! Jag trivs verkligen och det är så kul att få dansa.. :D Lycka! Sedan jag kom hem så har jag kollat på Ensam mamma söker, igen, jag missade en snutt förra gången. Chips och saft till det, mums! Men nu har jag inget att göra och ska därför stänga ner här och lägga mig istället..

Godnatt!

Det närmar sig...

2010-09-13 @ 21:58:33
Idag släpptes städerna inför Melodifestivalen 2011! Åh, underbart! Det är i full planering och äntligen är det på G! Helt fantastiskt! Och här är städerna...

Deltävling 1: Lördag 5 februari i Coop Arena, Luleå
Deltävling 2: Lördag 12 Februari i Scandinavium, Göteborg
Deltävling 3: Lördag 19 Februari i  Cloetta Center, Linköping
Deltävling 4: Lördag 26 Februari i Malmö Arena, Malmö
Andra Chansen: Lördag 5 Mars i Nordichallen, Sundsvall
Final: Lördag 12 Mars i Globen, Stockholm

Spännande och se om man kommer iväg på nån deltävling, tveksamt, men finalen i alla fall. :)
Happy!


CVL en sväng!

2010-09-13 @ 14:45:35
Att jag alltid ska hamna här liksom, haha.. Jag var iväg en sväng runt lunch-tid, först förbi folkets hus för att köpa ett busskort, så nu kan jag åka till Gävle hur mycket jag vill.. Sedan tog jag mig till CVL vid tolv-tiden, det kändes väldigt konstigt må jag säga.. Annette kom ut också, haha, så det blev att prata massa med henne innan Junia kom.. Hon trodde först att jag var där för att plugga där, haha, men jag sa att jag bara var där för att hälsa på. :) hihi. Så vi pratade lite om vad jag gjorde nu, vad jag har tänkt mig i framtiden, hahaha. Junia kom och strax därefter så gick det nåt larm på skolan så alla kom ut. Då hejade vi på Yann också, trevligt! Sedan kom Hannah ut, så vi pratade med henne och tog oss ner i matsalen, som vanligt liksom. Men det kändes annorlunda må jag säga, lite fel liksom.. Pratade ännu mer med Annette också, lite om dans och mer om högskolan. :) Trevligt! Sedan satt jag, J och H nere i matsalen hela lunchen och pratade. Träffade lite andra lärare också, mys! Men vid ett-tiden så började jag och H att ta oss hemåt, och jag var hemma här vid halv två-tiden.. Kul att träffa folket, men jag känner att min tid på CVL faktiskt är över.. Det känns skönt. :)

Nu ska jag nog ner och ta lite fika och vänta på att klockan ska gå...
Pusshej!

Söndagsblogg!

2010-09-12 @ 22:05:52
Inte mycket alls har hänt sedan sist. Fått några rader skrivna på en uppgift som ska in nästa vecka. :) Jag har även kollat på Ensam mamma söker, det var roligt! Det kommer jag nog kolla på flera gånger.. Och nu kollar jag såklart på Mamma Mia!, fast på dvdn, hahah. Vet att den går på tv nu, men min tv är så konstig här så det fick bli filmen, haha. Den är så braaa! :D Efter den så ska jag faktiskt ta och sova lite.. Men först är det dags för den obligatoriska veckoplaneringen...

Måndag: Hälsa på på CVL! Plugga! Jazz 19.10.
Tisdag: Plugga! Step/styrka 17. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Ledarskap 9-12. Externredovisning 13.15-16. Gympa 17.10. Latinzumba 18.30.
Torsdag: Valbo en sväng. Plugga!
Fredag: Ledarskap 13-16/AfroPower 15.45. Inlämning av teorireflektion2. Box 17.
Lördag: Slappa..
Söndag: Dance&gym-shop kommer till Kulturskolan i Gävle 13-16. Plugga!

Åh, vilken underbar vecka jag har framför mig. Herregud! Två-tre föreläsningar, det är najs! Sedan är det massa träning, det är nu höstschemat sätter fart.. Som det ser ut nu så är det fem pass på badet som gäller, jag hoppas hinna hem till gympan på onsdagen, annars får jag skippa den denna vecka. Och blir det ingen föreläsning på fredag så ska jag på afropower där, men det visar sig. :) Åh, underbara vecka! Helgen blir slapp som det ser ut nu i alla fall!

Dags att koncentrera sig på filmen igen..
Godnatt!

Seg dag!

2010-09-12 @ 17:45:21
Det är söndag och det ska väl egentligen vara slappar-dagen, vilket det har varit här. Men jag blir så otroligt rastlös och tycker inte det är kul när det är inget planerat.. Jag vill ha fullt upp ju.. Runt lunch idag så åkte jag och mamma till Valbo en sväng, jag ville kolla på ett par skor, men de var tyvär slut. Suck! Bättre lycka nästa vecka kanske.. Efter det så åkte vi och förtidsröstade, najs. Annars har jag bara suttit här hela dagen, tråkigt. Kollat på Hairspray också, den filmen är underbar ju! Men nu har jag ingen aning om vad som väntar här, säkert inget..

Pusshej!

Det är lördag!

2010-09-11 @ 13:25:40

Nu har jag hamnat här igen, inte så bra.. Men jag har redan gjort massa idag ju! Klockan ringde vid åtta redan, strax efter halv tio så hämtade jag upp syster på stan och åkte in till Gävle med henne. Hon skulle till tandläkarn, det gick fort och sedan hemåt igen. Ica maxi först och sedan släppte jag av henne på jobbet. :) Hem en snabbis för att sedan ta sig till stan för att träffa A-K en stund. :) Kikade runt lite på stan och hamnade sen på American take away för lite lunch. Mycket trevligt, satt där och pratade massa.. Kom hem nyss här, fick skjuts hem av A-K innan hon skulle iväg och jobba. Så roligt att ses igen, att umgås lite. :)

Nu sitter jag här och undrar vad tusan jag ska göra för nåt, hm..
Pusshej!


Dagen som varit..

2010-09-10 @ 20:12:16
Jag är här och det har jag varit hela dagen... Fast jag gjorde en snabb tripp upp på stan, till banken för att sätta in lite pengar. Var förbi Lindex och lämnade tillbaka en sjal också, och träffade Sanela på stan :) Betalade mina räkningar direkt när jag kom hem, najs! Sedan så har jag bloggat ut massa inlägg, nu äntligen är jag ikapp. :D haha, skönt! Och jag har även lagt in bilder på facebook från gänget-veckan i Sthlm, det har fan tagit över fem timmar att lägga in alla.. xD haha. Men äntligen klart! :D Jag åt för en stund sedan också och nu kollar jag på Snyltgästen på 3an, den är ju så bra ju! :D Den slutar vid nio så vet inte vad som händer sen, men nåt ska jag väl hitta på. :)

Pusshej!

1/9 - Allsång med Bengtzing och Olofsson!

2010-09-10 @ 20:05:10
Slutade skolan kring 12-tiden och då tog jag mig till stan och kikade runt lite.. Strax efter två-tiden så tog jag mig till Rådhustorget, där centerpartiets allsång med Maud Olofsson och Linda Bengtzing skulle hålla till på kvällen, men Linda skulle repa kring den tiden och vi skulle ses då.. Linda såg mig direkt när hon klev upp på scenen och fick höra ett "Hej Carro!" i micen, haha. Messade massa med Jennie också, helt ovetandes om att jag kollade på Linda just då.. Lite kul! Efter Lindas rep så pratade vi lite snabbt, lite planer för kvällen.. Jennie fyllde ju nämligen år ju, hihi! Vi sa hejdå och skulle ses strax efter halv sex igen, allsången började vid halv sju.. :)


Jag gick in mot stan igen, en Linda kom cyklandes förbi mig.. Haha, vad jag skrattade, det såg roligt ut! Hon och bandet Easy kit skulle iväg och äta.. Och jag gjorde detsamma, in på donken för lite mat i magen, gott! Kikade runt lite till på stan och runt i Gävle innan jag tog mig tillbaks till Rådhustorget. Strax innan sex så var det dags för signering med Maud och Linda, trevligt. Pratade till och från med Linda då, hon skrev ett fint grattis-idolkort till J, hihi.. Hon bad mig även vara beredd med mobilen under kvällen ifall hon skulle lyckas klämma in att hela Gävle skulle sjunga för Jennie.. (men det gick tyvärr inte, fanns inte tid...) Easy kit värmde upp publiken och jag tog plats på andra raden med ett sånghäfte i högsta hugg, haha.







Vid halv sju så började det.. Linda kom in till tonerna av Värsta Schlagern och rev av den med hjälp av Lotta. Underbart! :D Det blev massa allsånger.. Maud pratade och sjöng öven hon.. Linda sjöng även Victorious och Alla flickor.. Så fiint! Jag sjöng i micen en gång, haha.. Linda buggade och var bara grym som alltid. Allsången avslutades med låten We are all the winners. :D Strax innan åtta var det slut och jag messade lite med Jennie.. Sa att jag skulle ringa upp om en stund, för det var inte riktigt slut, men det var det ju.. xD haha.






Efter en stund så kom fina Linda ut.. Blev intervjuad och sedan fottades hon med ett gäng ungdomar.. Sedan kom Linda till mig och bara: "Ska vi ringa Jennie nu? :D" Så sööt alltså! Jag tog kort på henne och nån till, samtidigt då så tog Linda min mobil och ringde upp Jennie. Haha, så roligt.. Linda sjöng för Jennie och de pratade lite också.. Och jag pratade lite med Linda också innan hon drog bakom, hon är mysig! Påvägen till bussen och hela vägen hem så pratade jag med en överlycklig Jennie i telefon, åh! Så glad att allt gick som det skulle, att det fanns tid och att Linda ville! Det blev så lyckat, och Jennie hade inte anat nåt nån gång. Yay! :D



30/8 - Fina människor omkring mig! <3

2010-09-10 @ 17:56:24
Klockan ringde vid åtta-tiden, vi var uppe strax därefter.. Duschade, åt frukost och jag packade ihop min väska. :) Vi drog iväg, Micke skulle vidare till kulturskolan för lite möte och planering inför invigningen där, och jag tog mig till t-banan in mot stan. Det började smådugga lite smått också, suck! På centralen vid halv elva ungefär, och när jag tänkte ta mig ut på stan där så började det spöregna så jag blev kvar på centralen, haha. Skrev lite med Emma på facebook och kring halv tolv ungefär så kom hon till centralen och vi drog till Espresso house för att hänga lite. :) Pratade om allt och inget och bara njöt av stunden, underbart! Vi tog oss sedan ut till Cirkus för jag skulle köpa biljett till Julkonserten 2010. Najs, det gick fort! Spårvagnen tillbaks in i stan, där vi mötte upp Micke vid Åhléns.. Kikade runt lite vid konserthuset och drog sedan till Espresso house, igen..


Bort till konserthuset igen, det skulle nämligen vara Polarpriset där.. Efter tre-tiden ungefär så började det komma lite folk, inte så mycket folk vi kände igen dock. Vi träffade Petra Mede, haha, underbara hon! Efter ett tag där så såg vi Shirley så vi gick fram och pratade med henne. Hon gick med Hanna Norman, så vi hälsade på henne. Jag bara: Åh, mellomusikalen! (A) haha. Hon blev lite chockad att jag mindes det, haha. Shirley berättade att vi visste typ allt och var på allt och hejohå.. Dem var söta i alla fall, mest S för det var henne vi pratade mest med. När vi stod där så fick jag syn på Sonja och hon på mig och hon sken upp! :D Så jag tog mig fram till henne helt enkelt, kramkalas och tackade för igår! Frågade hur det var, grattade till förlovningen och vi pratade lite smått, vi tog kort igen.. Jag som var vanligt klädd och Sonja var galaklädd. Sjuktsnygg! Sonja: ja men du glittrar ju lite här i alla fall. :D HAHA! Så sööt! Vink, puss och kul att ses, sen drog hon till Shirley och sedan vidare in. :) Sedan dök Ullis upp med Anna Bergendahl, men vi pratade massa med Ullis i alla fall. Fina människa! Nina Söderquist dök upp, Micke blev överlycklig och vi (läs: mest han!) pratade massa med henne. Hon är söt ju! Vi stod kvar där tills det typ tog slut med folk, Helena och Erik Segerstedt kom springandes i sista sekund, haha. Runt halv fem-tiden så tröttnade vi, för det kom inge mer folk, så vi drog därifrån.. :) Jag var glad som träffat Sonja igen liksom.



Fotograf: Emma Bergström!


Jag sa hejdå till Micke och Emma på plattan, och det var ingen nästa träff inplanerad. Tråkigt att lämna er då ju.. :( De åkte hem och jag trallade iväg mot Chinan där det repades inför Ugglas revy. Jag ville träffa Lisa Stadell och trodde hon skulle komma till konserthuset men icke.. Då sa Micke att Sarah skulle repa på Chinan denna dag (hon är med i ugglas!), så jag drog dit ihopp om att träffa L.. Strax innan fem kom jag dit och den första jag såg när jag kom runt hörnet var Sarah, hahaha.. Jag frågade några sköna personer ifall Lisa var kvar, vilket hon var. Happy, men hon skulle repa mer men de visste inte hur länge.. Men strax innan halv sex så kom det brudar ut från chinan och däribland kom Lisa ut.. Underbart! Lisa blev lite chockad att se mig där, men jag förklarade lite snabbt att jag ville träffa henne innan jag åkte hem pga att hon inte var på Polarpriset och så.. Hon blev glaaaad och väldigt gosig som bara hon kan! Vi pratade massa om lite allt möjligt, det var roligt! Och vi tog sällskap bort till t-banan på Östermalmstorg, där vi sedan sa hejdå och skiljdes åt. Kramkalas, kul att ses och hoppas vi ses snart igen! Puss och vink.. Jag tycker om Lisa va! ♥ Jag var lycklig och tog mig iväg till centralen/terminalen och hoppade på min buss hemåt, den gick vid halv sju och var hemma vid nio-tiden. Mamma hämtade mig, tack!

Måste bara säga tusen tack till Sonja och Lisa för dagen, de är fantastiska!

29/8 - MinStoraDag på Skansen!

2010-09-10 @ 16:53:14
Jag åkte tidigt fan, pappa hämtade mig vid kvart i åtta typ. Skjutsade mig till Gävle, tåget gick strax innan halv nio. Framme i Stockholm vid tio-tiden och försökte då få tag i folk. Haha, fick svar av Micke tillslut och drog hem till han. :) Där vi satt och pratade massa, vi kände inte att det var så bråttom in till stan och Skansen alls. Men efter tolv nån gång så packade vi med oss det som skulle med och begav oss iväg.. Spårvagnen gick inte, så vi gick från nybroplan ut till Skansen, puh! Jobbigt ju, haha. Betalade den dyra entrén och gick in, raka vägen upp till scenen typ. Vi var la där runt ett-tiden, satte oss på en bänk, nästan så långt fram det gick vilket blev på rad 14-15 typ.. Det var reserverat framför.. Där satt vi och hade tråkigt, haha.. Messade Marie men inget svar.. Vi träffade Marre där som jobbade, hon berättade att även Bengtzing skulle vara med i konserten. Så kul! Både Three D, Sonja och Bengtzing. Lyckat! Strax efter två-tiden så kom Jennifer också, så kul att träffas igen! :D Och där satt vi och pratade massa, kollade telefonerna lite då och då.. Märkte att jag fått mess av Marie också, kring halv tre-tiden, vi hittade henne och gick iväg och pratade massa med henne! Fina människa! Sedan var hon tvungen att springa bakom och vi intog våra platser..



Vid tre-tiden så började konserten. Det var stiftelsen Min Stora Dags 10års-jubileum som hade fixat konserten. Det var mysigt! Martin Timell kom ut och pratade lite, han var konferencier för dagen. Första artisten ut var Sonja Aldén, åh, hon sjöng För att du finns. Så himla fiint och hon är sööt va! Liten intervju efter det.. Three D var också ganska snabba ut, åh gud vad roligt det var att se dem igen. :D Marie är för söt! De sjöng Holding out for a hero och det gör ont! Grymt! Bengtzing kom ut nån gång i mitten och rev av Jag ljuger så bra, hon hittade oss redan i första versen. Gulliga Linda liksom, åh! Andra artister som var med under konserten var Nanne, Amy Diamond, Getty Domein, Rebound och sedan nån till. :) Det var en härlig och mysig liten konsert, som slutade efter en timme..









Bild 1, 3, 4 och 6 - fotograf: Jennifer Johansson!

Vi tog oss till sidan för att se om vi kunde få tag på nån, men det visade sig strax därefter att det blev signering där framme bland bänkarna. Och vi såg Linda så vi tog oss fram, tillslut så kom vi ändå fram till stången som är ivägen.. xD Linda såg oss och kastar sig fram till oss för en kram. Mysiga! Hon tyckte det var skönt att vi var där, att det var härligt att se oss! Det var tydligen dåligt ljud på scenen, så hon hade använt oss som hjälp för att veta vad/när hon skulle sjunga typ. :) Fina hon! Sedan drog hon därifrån... Sonja stod och signerade på vår högra sida, och Three D kom ut till folket med. Jennie kom fram och pratade med oss lite, tyckte det var kul att se oss. :) Hon drog iväg.. Och sedan kom älskade Sonja, åh, goskram med henne! Hon tyckte det var jättekul att vi var där.. Vi pratade på om lite allt möjligt, mys! Marie kom förbi lite snabbt också, haha. De är härliga alltså! Tog kort med Sonja innan vi tog hejdå, puss och vink! Vi tog hejdå av Jennifer också och begav oss till sidan igen, messade med Marie som hade försvunnit bakom igen.. Mötte upp henne på andra sidan scenen, hon är fin va! Pratade lite där, Jennie kom fram igen och Jennifer kom också. :) Vi tog sällskap med Marie och hennes son ner och ut från Skansen, utanför sa vi hejdå och tackade för dagen! Puss och vink! Vi drog vidare till spårvagnen, för vi lära ju testa den nu, haha. Vi åkte till nybroplan där vi sa hejdå till Jennifer! Och vi åkte hem till Micke. :)


Vi åt strax därefter och sedan satte vi oss och kollade på klipp från allsången i Falun med Jessica Marberger. Åh, underbart! ♥ Strax innan åtta typ så fixade vi oss och begav oss in till stan igen, till Östermalmstorg där vi mötte upp Emma som hade varit och tränat på kvällen. Hon fyllde ju nämligen år dagen till ära och vi ville träffa henne och fira lite. :D Myys! Vi drog iväg till donken där vi köpte lite gott. Och där satt vi och pratade nån timme, underbart! Hon fick även present från oss i gänget, ett presentkort på IKEA. :) Det blev lyckat! Vi drog därifrån strax innan tio-tiden, för det såg ut som om vi skulle bli utkastade vilken sekund som helst för de stängde tio.. xD Vi följde med Emma hem till sig, där vi sedan sa hejdå och tackade för myskvällen, och tog bussen/t-banan hem till Micke igen. Där vi inte gjorde så hemskt mycket, vi la oss ganska så snabbt tror jag. :)

21/8 - En nästintill perfekt dag! <3

2010-09-10 @ 16:35:07
HUR ska jag kunna återberätta denna fantastiska, nästintill perfekta, dag?! Oh, herregud... jag ska göra ett försök!


Klockan stod på ringning vid halv åtta, men en halvtimme senare slet vi oss upp typ.. Duschade, åt frukost och tog med det nödvändigaste och drog iväg. T-banan från Mörby, resten hoppade på vid Danderyds sjukhus och vi åkte till Östermalmstorg för att där hoppa på bussen ut till Gröna Lund.

Vi var ute vid grönan kring halv elva-tiden och vi slog oss då ner vid gränden där. Uppradade längs väggen, haha, måste ha sett roligt ut. Vi hade bestämt en liten träff med Jessica Marberger där innan hon skulle in och köra på Sommarkrysset. Vi höll koll ifall hon skulle komma tidigare eller om någon annan skulle komma.. Då vi träffade på Marie Sjöström med familj bl.a. när vi satt och väntade, mycket trevligt! Hon är så fiin! Strax innan elva så dök finaste Jessica och Mio upp runt hörnet. Hon blev glad att se oss och vi likaså. Vi pratade massa och hon var bara så fin som hon brukar vara, åh! Hon blev officiellt en i GG nu, hon blev överlycklig när hon fick armbanden, söta! Kramkalas innan hon drog bakom och skulle repa, puss och vink! Vi gick därifrån lyckliga som få!

Vi tog bussen från grönan till Stadion där vi gick raka vägen till systemet där vi köpte väldigt billig champagne till korgen. Sedan vidare till Swanströms för att köpa stort papper så vi kunde göra ett kort till Diggiloo-gänget tillsammans med korgen. Efter det så åkte vi alla ut till Mörby där vi sa hejdå och vi ses om nån timme igen..

På vägen hem till Micke så stötte vi på Petra "September" Marklund. Vi blev lite chockade allihopa, men gud så roligt! Petra: "Oj, vad konstigt att se dig här, haha!" Så vi pratade lite med henne också, hon är fin! Sedan fortsatte vi hemåt, där vi fixade oss, lite smink och kläder. Fixade matsäck för kvällen, ingen hade råd att köpa nåt inne på området liksom.. Vi åt innan vi drog också, mums, vi var hungriga.. Sedan gick vi till Mörby, mötte upp Helena vid halv tre och vi hoppade på t-banan ut till Bergshamra, där vi väntade in Sara och Margot (som hade kommit från Italien för att se Alcazar!). Helena och Annika drog in på coop för att handla nåt att tugga på och sedan gick vi bort till Ulriksdals slott, det var ju fan en bit alltså, men vi hittade. :)

Vi kom till Ulriksdals slott vid tre-tiden ungefär, stannade utanför vid insläppet, som för övrigt var vid halv fem... Det var ju öppet in men de skulle kasta ut allt folk innan insläppet ändå, men jag och Sara tog en tripp in för att kolla läget. Kollade ut lite platser där vi kunde tänka oss att stå/sitta.. Träffade Malin igen också, trevligt! Gick ut till de andra igen och då hade Emma, Lollo och Bonnie kommit också, korgen var med. Najs! Vi alla var samlade, nio personer! Det blev så att vi gick in ännu en gång, denna gång så tog jag med mig påsen med Lisas present ifall jag skulle träffa på henne. Vi tog oss fram mot scenen, där Lisa med flera stod och repade lite då.. Strax därefter så hör vi att alla måste lämna stället, det sket vi i, vi gick mot artistingången istället. Lisa Stadell kom ut bakom scenen och vi ropade ner henne.. Kramkalas med en glad Lisa, åh! Lämnade över presenten och grattade så mycket, hon blev nog lite chockad där att jag köpt något, men otroligt glad! Hon var riktigt sööt alltså, goskraaam! Berättade lite om korgen och hon skulle ta in oss efteråt så vi kunde överlämna den, tack! Lite mer prat och sedan var hon tvungen att springa in, för alla som jobbade med Diggiloo skulle fottas en bit bort.. Vi skulle ju ses sen i alla fall, kraaam! Vi stod kvar en stund till för Andreas Lundstedt och Lina Hedlund kom ut, hejade på Andreas och Sara fick kramas med Lina, gulligt! Sedan tog vi oss ut från stället för alla skulle ju fottas, jag hade dock missat Jessica Andersson och Tess Merkel, men jag pratade med Lisa då. Påvägen ut till insläppskön så började det regna lite grann, men sedan öppnade himlen sig, herreguuud vad det regnade! Insläpp strax efter halv fem i värsta regnet, vi skyndade oss in och fann bra platser.. Vi blev väldigt blöta, gud alltså. Sedan tog vi platser på andra sidan ändå, för det blev bättre där eller nåt. Där stod vi och pratade, träffade Bengtzing lite snabbt också. Och regnet hann avta också, yay!

Vid sex-tiden så började showen, de öppnade upp med "Jag diggar dej". Åh, jag tycker om den va! Sedan fortsatte det med olika svenska visor i alla dess tappningar. Så kuul! Det var lite Powel Ramel, lite Alice-Babs, ballader, shownummer, barnvisor.. Ja, allt möjligt verkligen! Thomas Pettersson är fortfarande lite seg i sina humor-berättelser, de är för långa, man hinner tröttna liksom. Ett av de roligaste i första akten är Hollywoodfrun Laila a.k.a Tess Merkel, så hysteriskt kul! Och att se Lisa dansa på scenen, jag blir så imponerad av henne. Wow, hon är grym! Hela akten avslutades med ett Melodifestivalsmedley. Jag älskar det! Manboy, Unstoppable, Human Frontier och Jessicas fina I did it for love! UNDERBART!








I pausen så tog vi oss bakom till artistingången, men påvägen dit stötte vi på en Petra Mede. Åh, sköna människa! Hon tyckte jag var snygg, det tackar vi för! ;) Drog vidare och stod där bakom, fiiiina Lisa kom ut och vi berömde henne massa.. Lite prat där innan hon sprang iväg till vip-tältet för att träffa folk. Vi sprag iväg till ett annat tält på andra sidan scenen för att Alcazar var där... Träffade på Linnéa och Marre också, trevligt! Sedan tillbaks till artistingången där Tess stod, söta, hon skulle ta in oss bakom sen, taack! Fem minuter innan det började, så kastade vi ihop våra grejer och ställde oss ute på grusgången för att kunna stå upp under andra akten..


Andra akten börjades med ett, typ, 80-tals-tema.. Åh, underbart! "Girl just wanna have fun" med tjejerna, åh, jag älskar´t! Jessica i "Sweet dreams", så sjuktbra! Tyvärr såg vi inte henne så bra då, men jag fokuserade på Lisa som dansade då. Jäklar vad grym hon är! Det blev lite mer humor med Thomas och massa olika medleys.. Ett hitmedley tror jag de var med, där Mojje körde "Viva la vida", det var den absolut bästa delen i hela showen.. Inte Mojjes framträdande utan Lisa på dansen under den låten. Herregud! Jag blev mållös, helt otroligt. Hon rörde sig lätt och så enkelt, trots att koreografin var avancerad. Men åh, finaste stunden! Jag beundrar henne va! ♥ Hela showen avslutades med "Allt ljus på mig" och alla typ storbölade på scenen. Åh, fina människor! Jag älskar showen, ÅH!






Efteråt så skyndade vi oss bak igen, för vi skulle ju in backstage typ och lämna korgen.. Jättemycket folk samlades där, vi lyckades få ut korgen till oss igen. Efter en stund så kom Tess i alla fall och hon ropade in massa folk, Sara och Bonnie med lillasyster fick komma in.. Och Tess sa åt oss andra att vänta lite, det var verkligen kaos därbakom men hon skulle komma tillbaks.. Erik Linder kikade ut och lämnade grejer till sin mamma(?) och delade ut rosor.. xD haha. Efter ett tag så såg vi Lisa, så hon kom ut strax därefter till oss.. Hon var fiin och bokstavligen kastade sig på mig och tackade så himla mycket för presenten, hennes favoritfärg på ljuslyktan och allt. Hon var jätteglad, och tyckte jag var så gullig, go och asfin som hade köpt present till henne. Lisa ♥ Sedan fick vi komma in, vakterna till Lisa: "så dem går in med Dig nu?!" Där inne var det lite smått kaos ja, några av artisterna och deras vänner var där, också vi på ett hörn. Hejade och kramades med Tess lite snabbt, söt! Jessica fick syn på mig och Micke och vinkade lite sött, en stund därefter så kom hon fram till oss och vi typ kastar oss om varandra. En lååång mysig kram blev det, åh, jag hade kunnat stått där hela kvällen. Hon bad om ursäkt för att hon inte hade svarat på våra mail, och tyckte det var jättekul att vi var där. Fina hon! Pratade lite grann innan Lisa kom in på ett hörn igen, helt plöstligt stod jag och pratade med henne, haha. Men ett hejdå till Jessica innan hon sprang in på efterfesten hann vi med. :) Sedan stod vi mest där och funderade på hur fan vi skulle kunna få tag i folket vi ville så vi kunde lämna över korgen.. Jag hämtade Lisa och sedan fick vi till oss Tess och Andreas också. Vi samlade alla och började med att alla har sett showen i sommar, allt mellan en gång till fyra gånger. Att vi ville tacka hela Diggiloo-gänget för i sommar och lämna över en korg med massa blandat i. Godis, kex o ost, champagne, kakor, osv.. Alla tre blev helt otroligt glada! :D Lisa var bara så galet mysig då, kramar, gosig som fan och det var myspys! Åh, vad jag tycker om henne! Fick kram av Tess också, som tyckte vi var underbara och tackade för stödet under Laila, fina! Pratade lite mer med Lisa innan hon drog iväg också, tackade för Allt! Vi tog oss ut, för det var typ bara vi kvar där bakom, haha. Sara och Bonnie väntade in Lina... Ingen tog korgen först, men tillslut så kom den i rätta händer och vi började ta oss därifrån.. Vi var typ sist ut från området ju, strax efter halv elva och vi fick sällskap av två trevliga vakter som gick med oss halva biten så de såg att vi gick ut. HAHA. Margot lämnade oss direkt utanför typ och vi andra gick till t-banan där vi alla åkte till Mörby där vi sa hejdå och syns imorgon. :) Puss!


Bild ärligt snodd från Micke.


Det är svårt att få ord på känslorna som fanns där under dagen/kvällen... Sjukt svårt, och jag lyckas inte heller... Man lär nog ha varit med om denna dag för att förstå känslan över hur perfekt dagen varit och alla dessa underbara människor.. Gänget, vi är bäst och denna dagen med er har varit helt fantastisk!

Oh my!

2010-09-10 @ 14:04:33
Jag fick en länk skickad till mig på facebook från finaste Lotta... Man kan boka Tre S julskiva på ginza, den släpps tydligen 10 november, står det där i alla fall!
KOLLA BILDEN!


Klicka på bilden för att komma till sidan...

Yay!

2010-09-10 @ 11:47:55
Uppgiften är fixad och inskickad! Det känns hur skönt som helst, min första uppgift på högskolan, haha. Jag vet dock inte om jag har gjort rätt, men det hoppas vi på.. Skönt är det i alla fall. :) Annars har jag inte hunnit med så mycket här. Duschat och ätit frukost. Jag ska väl ta mig till stan strax, till banken. Det blir najs! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, för jag har ju försjutton hela dagen kvar, haha. Härligt! Och det är heeelg! :D

Pusshej!

Relight my fire..

2010-09-09 @ 22:35:01
Klockan tickar på här.. Jag var iväg en sväng till Rosengården med mamma tidigare, det var mysigt att se gammelmormor, trots att hon är väldigt svag nu.. Åh! Efter ungefär en timme där så tog jag mig hemåt.. Kom iväg till pappa en sväng också, skrev ut massa papper, haha. Det blev en del, men det var lika bra ju. :) Sedan blev det Idol och lite donken-mat med mamma innan det. Sedan placerade jag mig här, och har inte gjort ett skit typ.. Messat lite med A-K, ändrade planer.. Hon kommer inte hit imorgon, hon kunde inte, men vi ska i alla fall ses på lördag. :) ♥ Myys! Har fixat med lite bilder här nu, men jag gav upp, det är så många ju.. Jag tror jag ska försöka mig på uppgiften som ska in imorgon, suck! Det går inte bra alls... Jag tänkte i alla fall säga godnatt här så hörs vi imorgon igen..

Natti!

Round & Round!

2010-09-09 @ 15:45:48
Haha, jag har lite kul när jag kollar min mailinkorg... de tre översta är från swebus, grand och stjärnjul. HAHA, ja, har man frågor och funderingar så lär man ju maila för att få reda på det. Det verkar som att detta blir jättebra! Nu hoppas jag bara på att csn ska ge mig pengar snart, om de gör det, men det hoppas vi på. :) Nu ska jag försöka plugga lite, senare ta mig hem till pappa och fixa med lite papper..

En grym låt som jag hittade nyligen, på spotify, men letade upp den på youtube också. :)


Det börjar bra..

2010-09-09 @ 12:34:11

Det är bara runt lunch-tid och jag har faktiskt varit vaken i ungefär tre timmar. Kanske inte hänt så mycket här men... Jag har påbörjat min uppgift, det är inte lätt alls, men det går sakta men säkert framåt. :) Jag har även pratat med A-K såhär på förmiddagen, hon kommer hit imorgon igen efter jobbet. :D Så roligt ju! Det blir lite längre tid tillsammans denna gång, och på lördageftermiddag åker hon till jobbet igen.. Men så kul att få tid tillsammans ändå. ♥ Tar varje tillfälle som ges ju! Och ja, nåt mer har jag inte hunnit.. Jag ska ner och äta lite frukost strax och sedan ska jag följa med mamma till Rosengården för att hälsa på gammelmormor som ligger där. :) Sedan väntar plugget och lite annat..

Pusshej!


<3


Natti säger vi här!

2010-09-08 @ 23:00:48
Jag kom tyvärr inte igenom hela min lista för dagens planer, haha. Skolan och träning, check! Påbörjat uppgiften i alla fall, check! Men bilder och bloggandet har jag inte kommit nån vart med, så det får vi fixa imorgon. :) Antingen ska jag kika lite mer på uppgiften nu eller så släcker jag ner helt och hållet och fortsätter imorgon.. Det senare alternativet låter bäst, jag är lite trött va.. Så då lär jag plugga imorgon, verkligen ett måste.. Beroende på hur det går så får vi se om jag åker in på föreläsningen imorgon eller inte. :) Måste även förbi pappa och skriva ut massa papper och uppgifter som jag inte kunnat haft med mig på föreläsningarna pga att vi inte äger nån skrivare här hemma, suck! Så det måste fixas! Bilder och blogginlägg också. Annars är det inge mer viktigt så... Skönt!

Nej, som sagt, jag släcker ner nu och får plugga vidare imorgon. Hoppas få klart uppgiften då, eller jag måste ju typ.. Tagga plugg imorgon nu!!!

Godnatt!


gulle-mus

Dagarna springer förbi..

2010-09-08 @ 20:48:41
Nu har jag slagit mig ner ordentligt framför datorn för första gången idag. Vet ni hur skönt det känns alltså, åh! :D Mera sånna här dagar tack! Lite fullt upp liksom.. Till högskolan idag, externredovisning vid 13.15 till 16 igen.. Segt, verkligen, men nån gång ska man väl få in alla jäkla konton och allt sånt som behövs i bokföringen. xD haha. Buss hem och blev hemma en timme ungefär, sedan cyklade jag iväg till badet. Vid 18.30 var det dags för latinzumba. Haha, det var riktigt roligt alltså! Körde lite cha-cha-cha, reaggeton och salsa-steg.. Mycket skoj! Och svettigt blev det, men jag ska lätt fortsätta på detta. :D Träffade Persson och Sanela där också, mys! Kom hem vid åtta här typ och har bara hunnit ätit lite innan jag hamnde här.

Nu ska jag kika igenom vad jag missat under dagen och sedan försöka mig på plugget tror jag, om jag fattar något. :)
Pusshej!

Sängen kallar..

2010-09-07 @ 22:35:11

Trött, trött och trött.. Och jag ska gå och sova faktiskt. Släcka ner och lägga mig och lyssna på lite musik. Mysigt! Orkar inte vara uppe mer.. finns ju inte nåt att göra direkt.. Så vi hörs mera imorgon. :)

Planer;
- Skolan.
- Plugga, påbörja teorireflektionen.
- Träna.
- Blogga o fixa bilder.

Yes, godnatt!


Kärlek!

2010-09-07 @ 19:34:05

Två år sedan . . .

Happy!

2010-09-07 @ 19:05:27
Finally, nu är jag hemma!

Brummade iväg runt lunch-tiden till högskolan, lektion vid 13.15. Externredovisning, där vi gick igenom bokslut, RR, BR och lite sånt. Väldigt intressant men seg gubbe att lyssna på bara.. xD haha. Slutade strax innan fyra och då åkte jag hemåt och raka vägen till badet.. Anmälde mig till prova på-passet imorgon, latinzumba, det ska bli svinroligt! :D Sedan pluggade jag lite grann för jag var där så tidigt ju.. Pratade med Persson också, trevligt! Vid fem så var det dags för träning, mitt kära pass step/styrka. Som jag sagt så många gånger förr, jäklar vad det är kul alltså! :D Jag älskar det, det är verkligen min grej! Åh! Svettigt som fan blir det, men jag har lika roligt för det! Ge mig tisdag va! Stannade kvar och pratade med Päivi efteråt, mycket trevligt! :D Sedan brummade jag hemåt och här sitter jag nu.. Vet inte riktigt vad som händer, men ska kika igenom allt jag missat under dagen. :)

Pusshej!

Uppe med tuppen!

2010-09-07 @ 08:55:40
Nu har A-K åkt och jobbat igen, hon blev hämtad strax efter åtta-tiden här. Men vi har haft väldigt mysigt och bara pratat massa.. :D Underbart! Så mysigt att ses igen! ♥ Kanske ska träffas till helgen också när hon jobbar, hoppas på det! Nu gör jag inte så värst mycket. Frukosten är äten, jag är duschad och klar. Sitter mest och väntar på att klockan ska gå, haha. Jag börjar inte min lektion förrän vid 13.15, hahahah. Men jag åker in kring lunch ändå, lär hitta parkering och så.. Blir tvungen att ta bilen idag för att hinna hem till min träning vid fem, jag slutar ju vid fyra ju..Men det blir nog bra. :)

Nej, nåt måste jag hitta på innan jag somnar igen!
Pusshej!

Min dag lite kort..

2010-09-06 @ 21:25:27
Hemma för dagen, om jag inte ska iväg och möta upp A-K nånstans. :) Kom nyligen hem från Gävle, har varit iväg och dansat idag igen. :D Jazz denna gång, vi la på lite mer på koreografin och gud vad kul det är! Och vi fick börja med piruetter idag också, haha, men det gick faktiskt bra. Jag går ju kursen för att lära mig grunderna ju. Vi fick även lära oss en uppvärmningskoreografi som vi ska köra varje gång, med eller utan läraren. Najs! Sjuktkul är det i alla fall, och jag börjar ångra lite att jag inte valde fler kurser direkt, men pengarna fanns ju inte. :/. Tidigare idag så fick jag hämta min kurslitteratur också, det kändes gött. Men inte blev det något plugg för det, jag får börja imorgon. :)

Nu sitter jag mest här och väntar på att A-K ska höra av sig, så jag vet om hon kommer hit direkt eller om jag ska möta henne nånstans. :) Och kring tio-tiden så kommer en klassis från CVL hit och köper en bok av mig, najs! Så lite kvar på dagen att göra, och äta måste jag också. Det hinner vi sen. :)

Pusshej!

WOW!

2010-09-06 @ 14:37:00
Jag hittade två klipp på youtube från när vi dansade på Stortorget under Salems spelning.. Tycker det blev galet häftigt ändå liksom! Enjoy! :D



Även SVT1 visade lite grann från det... ;D
 

SÅ coolt ju! Jag vill göra detta igen.. En häftig känsla att vara med ju!


Slut på veckan!

2010-09-05 @ 22:30:05
Klockan är inte så värst mycket men jag är faktiskt jättetrött. Så jag tror att jag ska göra en tidig kväller här.. Eller i alla fall bara släcka ner här och lägga mig. Lyssna på musik eller nåt. :) Det låter som en toppen idé! Och jag får inte glömma min söndagsbloggs-grej... ;D haha.

Veckan...
Måndag: Jazz 19.10. A-K kommer hit och sover! ♥
Tisdag: Externredovisning 13.15-16. Step/styrka 17.
Onsdag: Externredovisning 13.15-16. Plugga! Latinzumba 18.30.
Torsdag: Ledarskap 13-16. Plugga!
Fredag: Inlämning av teorireflektion1.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat.

Ganska lugnt. Hoppas få mina kursböcker i veckan så jag kan fixa uppgiften som ska in på fredag, haha. Det vore väldigt skönt alltså. Tre föreläsningar består veckan av, ganska slappt faktiskt. Två träningstillfällen, för få men det blir bättring på det längre fram. :) Och A-K kommer hit imorgon, för några timmar men ändå! :D Helgen är otroligt slapp, inget alls planerat.. Den får bli som den blir... :)

Nu; Sängen!
Godnatt!

Bästa vänner..

2010-09-05 @ 20:58:17
Sedan jag kom hem så har jag messat massa med fina A-K. Hon ska jobba här i närheten imorgon och på tisdag, och kommer hit och sover imorgon. Åh, det ska bli så kul att träffas ju! ♥ Även om det bara blir för några timmar, men så mysigt! :D Bara för en stund sedan här så pratade jag i telefon med fina Jennie.. Så underbart ju! Mysigt, som sagt, det lär vi göra flera gånger vännen! ♥ Och nu sitter jag och pratar med ännu en fin vän på msn, Annika! ♥ Åh, vadå mysigt liksom! Jag saknar mina vänner va! ♥


C&J, sommaren 2009 <3

Just daaance!

2010-09-05 @ 18:48:05
Uppe och hoppade nån gång runt åtta-tiden. Trött som bara den ju. Duschade, åt lite frukost och fixade mig. :) Mamma skjutsade mig in till Gävle, till Nynäshallen/plan, där vi skulle ha ett sista rep innan invigningen av stortorget skulle gå av stapeln. Det fylldes på med folk och strax efter tio-tiden så trallade vi bort till en annan gräsplätt för planen där var upptagen, haha. Pratade lite grann med Benke om summercamp och lite sånt då, naaajs! Han är ju så trevlig ju! :) Vi repade en timme ungefär, och det gick bara bra. Benke ringde Salem, pratade lite och nämnde att vi var runt 200-300(!) dansare och ville få tag på låtlistan så vi skulle få veta när vi skulle dansa.. xD Låt nummer 8 var det dags, 4 o´clock! Så låten innan skulle vi ha intagit våra startplatser, haha. Jag och två till drog in till stan igen, åt lite pizza inne i gallerian och sedan snurrade vi mest runt på stan. Det var massa dansuppträdanden på scenen från olika dansskolor, kul! Och det blev såklart försenat också, en halvtimme ungefär. Innan Salem Al Fakir skulle ha sin konsert, så invigde de alltihop och släppte ut ballonger och grejs.. Shiit vad mycket folk det var där då, hela torget var fullt alltså. Ojoj! Tillslut så började Salem i alla fall och vi höll mest koll på hur många låtar han hade sjungit och så.. Vi intog våra platser, och tonerna till 4 o´clock började.. Första delen av gruppen dansade på torget framför scenen, eller rättare sagt försökte i alla fall. xD Vårat led med dansare gick in under refrängen och började dansa efter den. Helvete vad folk, vi fick inte de placeringar vi skulle ha för allt folk stod i vägen och vägrade flytta sig.. Så vi fick köra på där vi hamnade helt enkelt. Det var sååå sjuktkul alltså, herregud! :D De måste ha sett galet ut ju, haha, men slutet blev så jävla bra. Vi skulle gå runt i ring och alla skulle samlas ihop och gå ner mot marken och sedan hoppa upp i olika etapper, SÅ SNYGGT! :D Sedan var det bara skutta runt till låten var slut typ... iiihi!
Jag älskar att dansa va!




Påväg därifrån så hittade jag Marie med barnen. Mycket trevligt, så jag pratade med dem lite.. De skulle typ åka hem direkt så jag fick åka med dem, tack. :) Massa prat i bilen, så himla kul att ha kontakten kvar efter CVL-tiden och att vi både går på högskolan nu. :) hihi. Kom hem strax efter halv fem-tiden här, då var släkten kvar fortfarande. Min syster fyller år idag, grattis syster! ♥ Så det blev fika och lite prat med dem, mysigt! Sedan hamnade jag här... Lyssnar på musik och inte så mycket mer nu. :)

Pusshej!

Underbaaar dag! <3

2010-09-04 @ 20:52:11
Klockan ringde runt nio-tiden, kom upp nån gång därefter. Duschade, åt lite frukost och strax innan tolv så gick jag till stan. Förbi synbutiken för linsvätska, haha. Sedan bort till torget där Next big thing-grejset skulle hålla till, hittade Annamia och co vid Sibylla. Kramkalas och det var så mysigt att ses igen! Följde med bort till scenen och där hängde vi till det började vid 12.30, det var lite folk där i alla fall. Sedan var det nästan en timme ledigt, eller Stålis-loppet började och allt. Men jag och Annamia åt lite, hon mat och jag glass... tack för glassen! Pratade massa hann vi med också, otroligt mysigt! Lite mer jobb för A och vid kvart i tre ungefär så var det dags för Rebound.. Haha, jag gillar väl inte dem så värst och inte sjunger de live heller, suck! Efter dem så sa jag hejdå till Annamia, för då var klockan strax efter tre-tiden och jag skulle vidare. Kramkalas, tackade för dagen och vi skulle höras av om nästa träff. :) Började gå hemåt, träffade Hannah på stan, en vän från CVL. Pratade lite där, trevligt. Mamma ringde, hon var på stan så jag fick åka med hem. Och det blev nästan mat på en gång för mig, ris och kyckling, mums!






Ungefär vid halv fem så tog jag bilen in till Gävle, parkerade vid konserthuset och trallade in mot stan. :) Var inne till fem-tiden och det var dansrep vid halv sex.. Träffade på Marie med barn också, mycket trevligt! Strax innan halv så såg jag några bekanta ansikten från min dansgrupp, najs! Det samlades på med dansare, Benke var där också. :) Tillslut så kom Lisa (dansläraren), och även resten av våran grupp. Strax efter halv så började vi... först placeringen av alla grupper... och sedan körde vi igång! Ojoj, så kul det var! Höll på i ungefär två timmar, det blir galet grymt och snyggt alltså! :D En lycklig Carro lämnade Gävle och åkte hemåt! Imorgon är det rep igen, naaajs!

Hemma vid åtta här, och nu sitter jag här och kollar på Finding neverland som går på tv4+. Så himla bra ju! :) Paus nu så jag ska passa på att hämta nåt att tugga på och lite dricka. :)
Pusshej!

Dagen har övergått till natt.

2010-09-04 @ 00:38:40
Jag tror faktiskt att jag ska ta mig till sängs nu. Kollade som sagt på Doobidoo tidigare ikväll, haha. Det var bra, Sara och Linda är ashärliga alltså! Åh, jag tycker om dem! ♥ Efter det så kollade jag på Bodyguard, den är så bra ju! Och jag har även pratat med fina vänner på msn. Jag saknar er!

Nu ska jag hopp i sängs, det är en dag imorgon också, eller senare idag. In till stan för att träffa Annamia, myyys! Och sen eftermiddag/kväll så ska jag in till Gävle på dansrep, najs! Så vi hörs imorgon nån gång!

Godnatt!


mörkt.. xD

Jag är så lycklig...

2010-09-03 @ 16:00:55
- Imorgon ska jag få träffa älskade Annamia igen. Fick reda på imorse att hon kommer till Sandviken med TNBT-turnén. Woho, så det ska bli underbart!

- Jag ska dansa imorgon, på söndag och på måndag! Åh, har jag sagt att jag älskar att dansa?! :D

- Det blir ett Bounce summercamp 2011! Snacka om att jag blev lycklig när jag såg detta, åh UNDERBART!



Lycka, lycka, lycka!

Heeelg!

2010-09-03 @ 15:49:34
Nu är det helg. Det känns faktiskt skönt, det har varit lite mycket nu första veckan på högskolan.. Hade lektion nu på eftermiddagen också, vid ett-tiden. Ett gruppseminarium om ett praktikfall vi hade fått, det var seeeegt! Men nu är det klart och jag kom hem strax efter tre-tiden här. :) Inga planer för dagen så jag blir väl här vid datorn liksom. :) Såg att Sara Löfgren och Linda Bengtzing är med i kvällens Doobidoo, så det ska jag absolut kolla på. Det blir skoj! Annars lungt... och nu ska jag kika igenom lite bloggar.

Pusshej!


Dagarna rullar på..

2010-09-02 @ 14:21:12
Ännu en skoldag är förbi.. Hade Ledarskap idag igen, vi fick skriva massa, men det är bra inför våran första uppgift som ska in nästa vecka. :) Slutade vid halv tolv ungefär, då hängde jag med Cilla utanför.. Messade med Marie som kom dit efter sin lektion, så kuul att ses igen! :D Strax därefter så kom Anna också, trevligt! Vi stod där och pratade massa, så skönt att ha några av vännerna från CVL på högskolan ju. :) Hejdå till Marie och jag följde med de andra två till matsalen där på högskolan. Satt där och pratade med dem en halvtimme ungefär, sedan skulle Cilla på lektion vid ett och jag fick skjuts hem av Anna, tack! Var hemma vid halv två ungefär och har inte hunnit gjort så mycket...

Juste, jag bloggade ju inget igår.. Var ju i Gävle hela dagen, men de kommer i ett annat inlägg.. Men jag hade i alla fall första lektionen i externredovisningskursen. Ojoj, så kul det var! Det var pang på direkt.. Vi gick igenom lite om bokföring, budgets, olika begrepp och olika beräkningar.. Väldigt intressant och roligt! Så det blir nog toppen! Efter skolan blev det stan, men det kommer som sagt i eget inlägg.. :)

Nu ska jag kika igenom lite bloggar och sedan ge mig på pappren inför gruppdiskussionen imorgon. :)
Pusshej!

Grattis Bästa vän!

2010-09-01 @ 21:41:53
Idag fyller en av mina Bästa vänner år, nämligen Jennie! Åh, stort grattis vännen! :D Hoppas din dag har varit helt fantastisk! Med presenter, familjen och bara massa mys! Och dagen måste ju ha avslutas perfekt nu ikväll, med ett samtal från självaste Bengtzing! Åh, jag är så glad att det gick igenom, att hon hade tid och verkligen ville. :D SÅ lyckat!
STORT GRATTIS ÄNNU EN GÅNG! ♥


haha, mysig och rolig bild... xD PUSS!

RSS 2.0