Skola

2007-04-18 @ 23:11:12

var ju i skolan idag, hade inte många lektioner, bara två stycken ... men ändå så var de så drygt, kändes som en evighet när man satt där på lektionerna :S jag började tio över nio idag, med matte lektion . guud va jobbig matten är asså, eller inte jobbig så, men det är så mycket problemlösningar och det är inte min grej precis . började med nytt kapitel också, nämligen kombinatorik, haha . inte kul alls, först ut blev lådprincipen sen ska vi fortsätta med multiplikationsprincipen, additionsprincipen, osv.. ja ni hör ju hur tråkigt de låter asså ... eller hur ?!
sen hade jag historia lektion . fy faan asså , jag gillar inte alls denna kurs ... i början trodde jag att de skulle vara en ganska rolig kurs, för de är ju lite intressant med historia, men jag ångrade mig snabbt.. haha. de är en dötrist kurs, läraren är så jobbig att lyssna på också, ibland går det bra, men ibland blir de bara för mycket :S haha. idag höll hon föreläsning om, hmm.. kommer knappt ihåg, nåt om Indien ialf och lite om Kina tror jag de var också ... men hon sa också idag att vi ska ha prov :O nästa vecka :| shiit asså, jag dööör :O hur ska detta gå.. jag har inte tiiiid och ork att plugga inför ett till historia prov :S uscha ... men de är väl bara att bita ihop ...
sen blev de matdags, spaghetti och köttfärssås ;D hihi, sen slutade min skoldag .. Operativ system lektionen var inställd, och de är den även imorron :P och ingen matte har jag imorron heller, vi behöver ej komma dit, för vi har typ bara den lektionen imorron, så fett naaajs !! : ) så jag börjar 14.10 imorron, med aerobics . göttgött ...

resten av dagen, drog till banken och sen vidare hemåt . satt här vid datorn och sådära.. jag tänkte faktiskt plugga men det blev inte mycket gjort där, haha . sen tog jag lite mat innan jag skulle iväg och träna, daaaansa :D salsa var de dags för idag, de var såå kul ju .. tokdiggar koreografin ! och vi körde även igenom hiphopen, lycklig :D för de är ju inställt nästa vecka : ( . tråkigt, vad ska jag då göra onsdagkvällen :S dansa själv ; ) HAHA. älskar hiphopen, så himla skön att dansa ... och de kanske blir uppvisning snart igen -studsar av lycka- hooooppas, och att jag är hemma då och kan ... ; )

nu sitter jag här, fast jag egentligen inte borde de : / jag har ju massor att plugga ju :S orkar fan inte, så otroligt jobbigt men de är ett måste . Plugg ; Idrottsuppgift, Sv-muntlig redovisning, Matte prov, Historia prov, aerobic prov, samhällskunskaps inlämning. m.m.. usch ORKA !!


men ska försöka plugga lite nu ... Kyyyyss !



3 Juni - LÄÄÄNGTAR !! Träffa gänget igen -SAKNA- <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback