Pride i mitt <3

2007-08-04 @ 23:54:52
Sara och jag åkte som sagt till Stockholmpridefestivalen igår.. hon kom och hämtade mig lite innan tio, också skjutsade vi syster min till resecentrum, hon skulle också ner på priden : ) sedan åkte vi och hämtade Maria, Ullis och Lina som också skulle dit.. men dom skulle stanna över helgen så dom åkte ej med hem..
Vi kom fram till Stockholm vid ett tiden.. och då tog vi oss ner till tantolunden, pride park.. mysigt ställe ju ^^. vi gick runt och kollade stället, träffade även på sara löfgren en snabbis : ) så himla sööt <3
Sen vid halv fem så uppträdde hon.. hon sjöng fem låtar tror ja de var ^^. älska Finn fem fel, den är så grym ;D vi hann även träffa henne en snabbis efteråt, så jäkla goo.. Kärlek till den bruden <3

Efter träffen med Sara så kollade vi lite på WIG Stockholm, dom uppträdde på scenen, efter de så drog vi till centralen och åt, där vi träffade på syster och hennes kompis.. sen kom Martin också, så han satt med oss på mcDonalds.. mycket trevligt att träffa han igen :D efter de så tog vi oss ner till tantolunden igen, när vi kom dit så var de nå knas på scenen, hahaha.. så vi gick runt lite där och kolla på allt folk.. sen blev de WIG Stockholm igen.. de var kul att se :D Babsan och Anna Book dök upp och sjöng ; ) hehe. sen spelade Barbados vid nio tiden, så vi kollade lite där :P haha, dom var väl helt okej.. såg även mattias holmgren, johan thorsell och kim kärnfalk där då ^^.

Sen vid tio tiden var de dags för Blacknuss med gästartister som Lutricia McNeal, Swingfly och Britta Bergström.. ojoj vilket drag de var, så sjukt kul :D Lutricia var skitgrym :P men de var dom andra två me ; ) haha. och Sanna Bråding dök också upp på scenen :P Swingfly tog ut henne ; ) så sjukt söööt.. carro blev glad (a) hahaha. showen slutade vid elva och då drog vi oss hemåt.. ut till sollentuna och sen raka vägen hemåt.. vi kom hem halv 3 inatt :S hahah, då var man sjukt trött asså.. raka vägen til sängs, somna nog direkt..

Uuuunderbar daaaag <3 pride, givet nästa år igen ;D

image227
Tack Sara <333 Jag Älskar Dig <3

Kommentarer
Postat av: Sara

JAG ÄLSKAR DIG & TACK FÖR EN UNDERBART BRA DAG ! `-v-´

2007-08-05 @ 00:06:31
URL: http://youmakemesmile.blogg.se
Postat av: Adam

Tjo.
Vadå avis

2007-08-06 @ 18:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback