Gårdagen <3

2007-12-03 @ 14:57:02
STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSE SHOW

Buss
till Stockholm vid 8.40, framme ungefär 11.15. Då gick jag till centralen och väntade på Adam vid ringen, men hans tåg var då försenat och skulle komma 12.20. Men när jag stod där så dök Linnéa upp, så jag träffade henne lite snabbt, mycket trevligt, så himla längesen <3 sen kom även resten av gänget, hejade på dom och så, mer blev det inte. Kul att träffa alla igen iallafall : )
Sen kom Adam och vi begav oss raka vägen till Globen, bestämde träff med hans faster på Globen hotellet. Då fick vi våra backstage-band och hon visade oss runt där inne, lite loger, hästarna och var vi skulle sitta och så. Vi gick runt lite i globen innan vi skulle äta och då fick vi syn på att Linda & resten av gänget skulle ha signering, så där blev vi kvar. Träffade Linda, gud så mysig hon är, pratade lite med henne <3 vi pratade också lite med Viktoria, Caroline och Gry, trevliga hela högen : )
image345
Globen city efter det, vi var ju så hungriga, donken ;D haha, också gick vi runt lite där inne, köpte present till hans faster och så. Sen in i globen igen, kollade lite när dom hopptränade : ) Linda - så himla sööt ju. Efter så gick vi ner och träffade Linda lite snabbt igen, och sen, va fan gjorde vi då :S vi sprang nog runt och kollade lite, sen vid typ halv sex så gick vi och satt oss på läktaren.. för de började ungefär då : )
Det började och de var ju ashäftigt :D haha, sen kom Viktoria in och sjöng den specialskrivna låten för Horse showen, Vinterdröm.. Och sedan rullade det på med häftiga grejer :D vi sprang upp och ner, ut och in. haha.
Paus blev det också, då var väl klockan runt åtta typ, och då säger dom att Stjärnornas hoppning börjar 20.35.. då fick vi lite paniik, haha. föremot att vi var tvungna att dra vid nio. så ja, vi träffade på Linda lite snabbt innan, sa lycka till och fick en kram innan hon sprang till hästen. Sa att vi troligtvis inte hinner träffas efteråt, också sprang vi upp på läktaren igen. Klocken blev 35, då kom alla ut på "plan", haha. och dom gick runt och visa hur banan skulle gå, runt o runt o runt gick dom, haha. och vi fick ännu mer paniik, ska vi missa det vi åkte dit för?! haha.
Men ungefär tio i nio så började dom :D Linda var 3:a ut. Hon var så grym asså :D hon hoppade till Jag ljuger, såklart ; ) Hon rev inget första vändan så hon fick hoppa igen, och så bäst asså :D sen vare bråttom för oss, vi kom in där bak igen och då blev Linda intervjuad och sedan var vi fram och sa några sista ord innan vi lära rusa till T-banan.. på station blev det lite strips och sen till bussen, diggade musik hela vägen hem och somnade gott när jag väl kom i sängs!!! Fick ett sms på bussen att Linda kom 2:a, grattis bruden ;D

Linda, taaack för denna dag, du är så himla underbar <3

       

LOVELY DAY !!!!

Kommentarer
Postat av: Mika

Jag SA ju att du skulle tycka att det var häftigt! Horseshow fårlajf. Så avundsjuk på er! hahaha. Men visst är invigningsshowen grym? love it. I år var det nog den bästa ever :) ...fast det säger jag varje år!
Tyckte Linda hade en tjusig ridstil ;D Fast Viktoria red nästan bäst. inte konstigt att Jessica vann, då hennes pojkvän är värsta proffsryttaren. Och han är oxå grym! ;D

puss pårej!

2007-12-03 @ 17:21:52
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback