Hög mysfaktor..

2007-12-17 @ 22:48:07

Vaknade idag av ett sms vid tio-tiden, från Sanela.. vi skulle dra runt på stan idag och jag skulle hem till henne vid 12. Så de var upp och hoppa, gjorde mig klar och drog iväg till henne! Chefen ringde på vägen dit, så när jag kom till Sanela *kramkalas* så drog vi till badet lite snabbt och pratade med chefen, det gällde vårens schema..
Efter det så tog vi oss ner på stan, kollade runt massa, hon köpte julklappar och sådära. Runt tre-tiden typ så drog vi på lunch, lite sent men, haha.. till Aldos Deli, de blev pasta, nån filé och nån vinsås ;S haha. men de var riktigt gott asså : ) vi satt nog kvar där en timme typ och pratade massa, för att sedan ta oss vidare till Lasses konditori för en liten fika, det blev wienerbröd för mig, fatta jag åt de :O haha, jag som är så petig i allt ; ) och där blev vi kvar väldigt länge, satt och pratade mest och hade det allmänt mysigt..
Sen runt halv sex tror ja, drog vi därifrån hem till sanela : ) och där myste vi ännu mer, kollade på deras show inspelning, så fett grymt. Och vi slog in hennes julklappar, hon fick godis av mig från kryssningen, och oj va jag är bra, hennes favoritgodis hade jag köpt (a) hihi, också fick jag en liten julis av henne redan nu, ett assnyggt halsband, tack sanela <3 sen satt vi mest och pratade, så himla mysigt.. sen kom Johan hem också, och vi drog sedan runt sju-tiden in till valbo en snabbis : ) det var trevligt.. sen fick jag skjuts hem, tack : )
När jag kom hem så hade jag fått julklapp av Mika, tack hjärtat <3 jag blev så glad, hihi, det vet du <3 du är så älskad <3

Tack Sanela för en sjukt underbar dag <3 så himla mys att träffa dig igen, de var ju ett tag sen!!! Du betyder mycket! Tack för att du finns och är min vän <3!

image388 image389
Thanks angels <3333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback