Packat och klart... typ.

2007-12-29 @ 19:22:28
hmm, jag är inte riktigt klar med min packning ännu, bara nästan, allt ligger nämligen på min fåtölj här breve.. så det ska ju bara packas ner i väskan, men jag orkar inte just nu ^^
Och så himla drygt att jag måste bubba runt på min stora väskan imorrn också, jag hoppas det finns något att låsa in den i på stationen i Eskilstuna, men de är inte så troligt.. eller jag har för mig att det inte finns några sånna där, men de visar sig imorrn!!!

Som sagt så var jag och syster ner på stan idag igen, hon bytte sina dojjer, sen gjorde vi inte mer där, vandrade hemåt igen! Sen.. ja vad har mer hänt?! Joo jag har bokat mina tågbiljetter ner till Mika nu :D så himla skönt att ha det gjort, nu är allt klart för resan dit.. jag åker ner den 26 feb och stannar till den 2 mars.. Yaay så megaskoj vi ska ha!! Meeello i vårt hjärta <3 Längtar!!
Sen har jag mest suttit här och försökt packat lite och så : ) men de är grymt tråkigt att packa, vet ju inte vad jag ska ha med mig, det kommer säkert vara iskallt på nyår.. haha.

nej nu ska jag ta och lägga in lite låtar på mp3n och fortsätta missbruka Picasso <3 och kanske borde packa klart också!! jag åker ju ändå rätt tidigt imorrn...
Jag kommer troligtvis inte skriva något mer nu innan Nyår, för jag blir borta till på tisdag, så jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt år :D Hoppas Ni får ett alldeles underbart Nyår!! Vi hörs igen 2008 ;D och då ska väl en sammanfattning av året också komma!!

NYÅR KOMMER BLI SÅ BÄST!!!
Love / Carro

image399

Kommentarer
Postat av: Mika

Faaan va kul det ska bli när du kommer hit! (L) Längtar!
Pusspusspuss (L)

2007-12-30 @ 10:20:59
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Adam

Karlskrona ska bli bäst... fast inte utan oss :p!

2007-12-31 @ 10:05:22
Postat av: Carro

Mika: Jaa wiie, så himla kul ska vi ha! :D Puss (L)
Adam: Yees :)

2008-01-01 @ 20:01:43
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback