Tomorrow!

2007-12-23 @ 16:13:55

Ja imorgon är det julafton gott folk :D är det någon som kan fatta det?! det har gått sjukt fort måste jag säga.. det känns som det var sommar nyss, när man sprang runt i korta jeans och linne, gud så skönt!!! 
men iallafall, det är ju sjukt kul att det är julafton, men det känns inte så.. jag har inte fått någon julkänsla ännu, frågan är om jag hinner få det?! och jag har inte sett julkalendern något i år heller, det brukar jag göra, för man får sån mysig julkänsla då, men jag har bara inte hunnit med och inte heller brytt mig, konstigt. det finns ingen snö ute heller, lite frost och skit som ligger på backen så de är ju lite vitt, skulle vara hemskt tråkigt med en grön vinter igen.
Men julkänslan, vart är du?! kanske får lite ikväll, då är det dags för Bingo lottos uppesittarkväll, och självklart ska vi spela: pappa, jag och syster! det är ju en tradition, vi har spelat så länge jag kan minnas.. okej det är utdraget och sådant men de är så himla mysigt ändå, sitta där och spela, lyssna på musiken (det brukar alltid vara bättre på uppesittarkvällarna + ikväll är Marie Picasso me) och äta good julmat!!! men jag har även upptäckt att det är sjukt bra filmer på tv ikväll också, hmm, men jag tror faktiskt uppesittarkvällen går före iallafall.. jag har ju sett dom flesta av filmerna som går. Ja, jag hoppas jag hinner få den där julkänslan tills morgon!!

Morgondagen ser ut som följer..
Vi åker till farmor runt halv elva ungefär.. Väl där blir de väl lite godis, gött! runt 12 ungefär så blir det julbord, oj så gott. efter det julklappsöppning, längtar!!! när det är klart så är vi kvar en stund till, pappa skjutsar hem oss till mormor, lagom till Kalle Anka vid 15.. vi kollar på det och myser, sen är det dags för julbord igen.. säkert mätt som vanligt, men det går i lite iallafall. sen dukar dom undan och vi kollar lite på tv också blir det lite fika! sen julklappsöppning runt halv 7-7 tror jag de brukar vara.. så då sitter alla där och öppnar, efter det brukar det vara någon film på tv som vi brukar kolla på och sedan åker vi hem typ.
Med andra ord, en helt vanlig jul för familjen Dilén.

Jag säger det nu på en gång, ifall det inte blir några fler inlägg idag:
GOD JUL alla mina vänner, hoppas Ni får en alldeles Underbar jul!
Jag tänker på Er <3


Kommentarer
Postat av: Simon & Eva-Marie

Hej och GOD JUL från oss.

2007-12-23 @ 17:34:02
Postat av: Carro

Simon & Eva-Marie: Tack, God Jul på er med :)

2007-12-23 @ 18:44:33
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Adam

God jul Carro... Tack för i år; vår Sommar var den bästa någonsin... tack för den du! Kärlek

2007-12-23 @ 22:44:39
Postat av: Emma

God Jul söt! Hoppas du får en toppen dag :D :D

2007-12-24 @ 00:16:52
URL: http://stalsmurfen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback