MF 2006

2007-06-28 @ 14:27:45
jag köpte Mello ´06 dvdn här om dagen (AA) haha, jag låg och kollade på den i natt, hihi.. den är ju bara så bra, de är nog det bästa året, hittills ialf!! Mina favoriter då var; Linda Bengtzing, såklart.. Sonya, The poodles och Carola :D .

image122 image123
det var ju synd att man inte var där på plats och såg allt, menmen, de blir fler tillfällen ; ) haha.

... och jag får inte glömma den otroligt fantastiska körtjejen Dea Norberg :D hihihi
Grymmast av alla, så himla sööt
<3
image125

nu ska jag ta mig lite mat och sedan kika på finalen innan sara kommer hit : )

-v- Gränslös Kärlek -v-

Kommentarer
Postat av: Mika

Ohh, visst är det gudomligt bra?! Jag köpte dvdn innan jul när den var på Rea här nere, och vet inte hur många gånger jag sett den... kollade senast idag och får fortfarande samma känslor jag hade för över ett år sen, fortfarande lika nervös i röstningen och fortfarande lika sur för att Dea inte fick sjunga When love's commin' back again.

2007-06-28 @ 22:21:37
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

Mika: jaa sjukt braa :D okej hehe, jaa jag är beroende nu jag me, kollar på alla dom uppträdanden där Dea körar... hon är ju helt fantastisk!!
jaa typiskt att inte hon fick sjunga den, Dea hade nog gjort den bättre än jessica, haha.. eller hon HADE gjort den bättre! vill ju höra hennes version av låten..

2007-06-28 @ 23:12:17
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Mika

Hahah, La chica de la copa och Under your spell är ju bäst ;) hihi. och Kuddkrig. Jag som bara hör körstämmorna (DET ÄR HEMSKT. jag kan inte höra en låt utan att sitta och peka ut körstämmorna!) sitter och pekar ut vart man hör Dea mest... haha :P de andra är lite svårare att skilja på tycker jag.
Var på plats i Karlskrona under MF eftersom jag bor här, men då fick ju Dea sjunga på Fredagen, jag som gick på lördagen :( Buuuh vad sur jag blev när de sa att Jessica skulle komma. Fast jag satt och pekade ut Dea under hela genrepet ändå... HAHA!

2007-06-29 @ 10:35:37
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

haha lätt att dom är bäst ;) hihi. mm så sööt i kuddkrig ju, men gillar lev livet också :) haha.
Haha, men de är ju så man gör, man blir ju bara, Ååh nu är de Dea, och där o där :P haha. jag lyssnar ju inte på låtarna i sig, lyssnar ju efter Dea ju (A).
Jaha okeej, men de var typiskt de då :( synd.. HAHA fy fan va bra ;)

2007-06-29 @ 14:35:12
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback