Då var man igång

2007-09-05 @ 13:31:10
Idag började plugget då liksom.. introduktionsdag idag.. riktigt slappt, haha. sara kom och hämta mig, vi började åtta, då var de lite presentation och grejs.. sen fick vi registrera oss och vidare in till datasalen för att göra lärstilstest som tog fan 5 min eller något :P haha. sen fick vi lyssna på någon som prata om studieteknik, jobbigt.. haha. sen var de dags för fiiika, bulle ^^ hihi. sen fick vi vårat användarnamn och lösen till FC:n.. vi behövde inte stanna kvar och lyssna hur man använde fcn, om man redan hade använt den förut : ) . så vi satt kvar där ett tag, sen fick vi tråkigt och drog därifrån och då var väl klockan typ 11.. haha, ner på stan med sara och amanda, käka lite glass och prata lite, mys! och vi börjar nio imorrn, uscha.. haha ; )

och nu sitter jag här och ugglar :D hahaha, jag hade fått mina singlar idag med :D Vägen hem och Till en fågel med Sanna Nielsen <3 yeeah!

Btw, Jag körde mitt första pass på SGA igår, aerobics! Det gick väl helt okej faktiskt, lite krångel med headsetet bara men de löste sig till slut :P haha. de var superkul.. och ikväll är de dansen som gäller då, hoppar in istället för Sanela : ) . sen får vi se hur de går :S haha, lite nervös är man allt.. men det ska nog gå fint, de är ju bara 45 min : ) haha!

Nej nu ska jag ta lite fiika för mig själv här...
Kärlek / C.

ja Syster fyller år idag också, Grattis till henne :D 16 år, yeah : )
image265

Kommentarer
Postat av: Mika

Baah, vissa andra börjar åtta varje dag och måste pallra sig upp klockan 6 för att ta bussen klockan sju... HAHA! puss på re (`v´)

2007-09-05 @ 18:16:34
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: sara

yeah , cool bild på anqz ^^
och nu är vi i gång med våra liv babe :D haha
tack för att jag har dig !!

2007-09-05 @ 22:32:42
URL: http://youmakemesmile.blogg.se
Postat av: Angelica

verkligen en snygg bild, snyggt jag har kepsen också. HAHA

2007-09-07 @ 00:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback