Mys dag .

2007-09-26 @ 00:46:18

jag hade klockan på ringning tio, men tror ni inte mor ringer och väcker mig vid kvart i åtta, hahaha. men de var bara för att vattnet kanske skulle bli avstängt under dagen och att jag lära duscha isåfall innan åtta typ.. så de var upp och hoppa, inte så pigg precis. men de var in i duschen och jag åt frukost på en gång tror ja, runt nio typ med syster.. sen satt jag mig vid datorn en stund och pluggade, när sanela ringde och "störde" mig mitt i (a) haha. så vi bestämde att jag skulle komma till henne runt tolv-halv ett : ) . så de var bara att packa ihop grejerna jag skulle ha med för dagen och tåga hem till henne, haha.

vi var först till parkbadet och lämnade våra väskor, för att sedan ta oss vidare ner till stan.. först in på dm en sväng och vidare in på team sportia.. provade ett par skitsnygga byxor, som vi ska få låna och visa upp på lördag på dansuppvisningen :D *yeah* sen gick vi till Malaysia och åt lunch, och jag trodde ärligt talat att jag aldrig skulle äta där.. haha menmen.. vi åt ris, kycklingfilé och jordnötssås ; ) haha, de var faktiskt gott.. tack sanela : )

klockan var typ lite innan två när vi kom tillbaka till badet.. nu vare dans, dans och... dans som gällde :D lite rep inför uppvisningen.. vi började med att gå igenom dansaerobicen innan therese kom.. vi la på det sista och de kunna redan therese.. så sanela fick lära ut till mig, haha, så jag fick stå där och träna själv medans hon gjorde annat, (läs: tittade på), pinsamt yeah, men de gick : ) haha. sen blev klockan tre och therese kom, då visade hon den orientaliska dansen.. min första reaktion var Asgarv och shit, de här kommer aldrig funka :O HAHA. men jaa, spännande.. de var faktiskt väldigt roligt, najs koreografi som vanligt.. vi tränade en timme på de ungefär, sen blev de vila, så jag och sanela flyttade oss upp till lilla salen och snackade lite och så.. innan hennes pass skulle dra igång vid fem.. de var orientalisk power dans, så jag skulle försöka lära mig lite grunder.. och fy faan va svårt de är asså, jag ska inte ge upp.. ska gå flera gånger, men ändå liksom, jag är nära att ge upp redan nu, usch då.. men kul var de : )

efter det så stod jag och pratade lite med sanela igen, fast jag inte hade tid (a) . men jag kom nog därifrån typ tjugo i sju eller något, kom hem vid sju-tiden iallafall.. då vare bara att packa upp och packa ner nästa :P halv åtta skulle jag vara på jernvallen och köra aerobics : ) . asså de är något med det stället, jag gillar det verkligen inte.. jag vill inte vara kvar där, och hur fan ska jag ta mig ur detta?! dom har ju betalat min utbildning och allt, hmm.. men iallafall, passet gick väl bra.. väl hemma så blev de desperate housewives, jaa de gillar jag :D va tusan gjorde jag efter :S jo jag satt mig nog här vid datorn, skulle plugga men det blev inte så mycket med de.. men jag har iallafall gjort lite grann, 3 sidor är de än så länge : ) haha, yeeah!! och jag orkar inte mer nu.. nu är jag trötter.. dags för sängen, lär upp och plugga imorrn xD haha.

sjukt mysig dag har de varit iallafall. Tack sanela, jag tycker om dig : )

***
såhär ser dagarna framöver ut:
onsdag: plugg, tandis, komvux, dansrep(tror ja), träna dansaerobics, leda vattengympa för första gången...
torsdag: komvux? / dansrep med therese?, träna aerobics...
fredag: komvux, hem till pappa, dansrep på kvällen...
lördag: uppvisning på stan, sen slappa eller plugga eller något...

Sov gott allesammans
Kärlek till Er
PUZZ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback