Tisdag!

2008-04-08 @ 21:32:55
Klockan ringde imorse och jag flög upp och gjorde mig klar för en liten pluggdag i skolan ;D haha. Var där till tio, skulle träffa S då.. Vi pluggade lite svenska, fixade våra frågor till på torsdag, inom realism och naturalism!! Så det har vi klart.. Jag pratade även lite med A, jag fick låna hem en bok till på torsdag och tydligen så Måste jag köpa svenska boken nu när jag fyllt tjugo, orka liksom!! Jag lägger inte ut typ 200-300 på en bok jag ska använda i två-tre månader ungefär :S HA! Jag får prata med henne imorrn! : )

Kom hem till halv ett ungefär, då blev det Våra Bästa år :D älskar det programmet ju!! hihi. Sen har jag mest suttit här vid datorn och trynat liksom, händer ju inge kul i mitt liv, hahaha! Jag har fixat klart med min ansökan till högskolan nu iallafall, ska skicka iväg den imorrn :D göött! Men svårt att veta vad man vill göra i livet nu :S
Ikväll så har jag varit på badet och kört vattengympa, I VATTNET!!! ; ) haha, det var bara fyra personer, så de tyckte jag skulle hoppa i och det gjorde ju jag, men så osmart som jag är så kommer jag på att jag inte har något ombyte med mig ; ) Så jag var tvungen att ringa mamma så hon kunna komma med torra kläder så jag kunde cykla hem HAHA.. Men det var najs, nu kommer jag garanterat få träningsvärk imorrn, yeah!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik som vanligt och har lite tråkigt!! Jag ska nog ta och sätta i en film och glo på den istället!!
Ha de gött allihopa!
Massa kramar
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback