22/8 - Sonja <3

2008-08-27 @ 00:36:23
Hade klockan på ringning för Micke skulle till skolan, haha :P Upp och åt frukost med han, sen blängde vi lite på datorn.. Sen strax innan halv elva så drog han iväg, då var jag där hemma själv xD haha. Men jag hoppade typ in i duschen på en gång, gjorde mig klar och slog mig ner vid datorn.. Bloggade lite smått och glodde runt lite : ) Strax efter ett så kom Micke hem igen :P haha. Då kollade vi datorn lite mer och sedan satte vi oss i vardagsrummet och kollade på film, Lilla Jönssonligan xD HAHA. Men ja, N var ju bara för söööt asså, guuud så liten xD HAHA. Både N och S var assmå!!! Va tusan gjorde vi sen :S haha. Vi kollade nog datorn lite, pratade lite, var ner till Mörby lite och sen fixade i ordning oss..

Vi åkte iallafall iväg vid åtta, tog oss ut till TV-huset direkt typ.. Framme strax innan nio ungefär, då var vi in och frågade vakten där om vi kunde sitta där inne och vänta på Sonja, men de gick bara bra tills hon skulle hem, så vi fick gå ut igen vid halv tio xD haha. Så vi drog iväg och köpte en korv med bröd xD haha. Gött!! Sen vid ungefär tjugo över tio så kom Sonja ut :D hihi. Kramkalas, som vanligt.. Hon bev rätt chockad över att se oss där xD Pratade lite snabbt, tog kort tillsammans och sedan hoppade hon in i taxin som stod och väntade på henne : ) Men de var verkligen görkul att träffa henne igen ju, fast de var så snabbt.. Hon var så snygg :O haha ;D

Efter de så tog vi oss hemåt, kom la hem vid tolv ungefär tror ja, eller tidigare, minns fan inte xD haha. Men vi kollade datorn lite snabbt och sen gick vi och la oss : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback