23/8 - Sommarkrysset igen!!

2008-08-27 @ 00:36:43
Vi hade ingen klocka på ringning denna dag och de var verkligen hur skönt som helst ju, haha. Men tror nog vi vaknade runt tio iallafall, gött!! Var upp och gjorde oss klara.. Jag minns fan inte va vi gjorde sen, haha. Packade i ordning allt och tog oss iväg till Gröna Lund, vi var la där runt två typ.. Vi fick skapligt bra platser iallafall : ) Nanne skulle typ preciis repa när vi kom, då såg vi även Sara på scenen, så vi tog oss fram och vinkade lite på henne : ) thiih. Sen repade typ alla på, Markus Krunegård och Amanda Jenssen!! Niclas Wahlgren hade redan repat, haha. Tror vi sprang och köpte lite strips innan genrepet också...

Vid fem var de dags för genrep : ) Pratade lite med Gry när hon svischa förbi xD haha. Först ut var Amanda, hon var la helt okej liksom, haha!!! Sen blev de Niclas Wahlgren och man lära akta sig för dom där jäkla blå banden igen xD HAHA. Men han var bra tror ja ^^. Sen blev de Sha-Boom, de var la inte riktigt min grej, HAHA. Sen blev de Nanne och hon var bra :D haha. Markus Krunegård efter de, men han var inte heller riktigt min grej liksom... Sen avslutade Nanne allt.. Sara var mys, haha, vi träffade henne lite snabbt efter allt!! Hejade även på Daniel då också : ) haha. Sen satt vi mest och pratade fram till de började..

Vid halv åtta så började uppvärmningen, och de var bara Kenny och den andra snubben som sjöng xD HAHA. Kenny fyllde år också, så vi alla sjöng för han... Och sen kom hon jag hade hoppats på, för vi kollade vilka som skulle sitta på vipen tidigare på dagen och de fanns en Andersson breve en Wahlgren xD HAHA. Så jag hoppades stort på att de skulle vara Jessica, hihi. Och jag hade så himla rätt också, jag rusade fram till henne när hon kom :D haha. Hon ba: Heej Igen :D" HAHA. Pratade lite snabbt med henne men vi skulle träffas efteråt igen : ) hihi.

Klockan slog åtta opch programmet började.. De var inge speciellt program alls, vi var med i tv, wohoo xD HAHA. Som vanligt med andra ord då (A) HAHA. Men vi ska vara glada, de blev inget regnkryss denna gång ;D haha. I slutet när de dela ut rosor, så fick jag Tre stycken :O HAHA. de var lite kul, tog emot och kasta ner på marken xD HAHA. Och Sara var så sööt när hon gick förbi oss (de syndes i tv xD) Hon hade tyvärr ingen kvar till oss xD haha. Efter allt så skyndade vi oss fram, till Jessica såklart.. Pratade massa med henne, vadå underbar liksom : ) Tog kort med och så, hihi!!! Träffade Sara lite snabbt också, tog kort och så, men nja hon är la sööt och så på scen men trevlig på sidan av vette fan xD haha. Sen träffade vi Gry också innan vi drog, pratade med henne och tog kort typ : )

Sen kilade vi hemåt : ) Nöjda för kvällen.. Extra glad över att fått träffa Jessica igen :D hihi. Tog bussen och t-banan hemåt.. Kom hem i väldigt skaplig tid asså : ) De var riktigt skönt!! Minns inte vad vi gjorde när vi kom hem, kollade säkert datorn som vanligt.. La oss nog på en gång faktiskt : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback