24/8 - Det börja bra... <3

2008-08-27 @ 00:37:05
Klockan stod på ringning vid nio, upp och hoppa, fixade och packade allt för dagen : ) Begav oss iväg vid ett ungefär, först in på Hemköp för att köpa lite mat och så för dagen.. Sen vidare till Hötorget, köpte blommor : ) thihi. Och sen var det raka vägen till Frihamnen för ännu en inspelningen av Singing Bee, haha. De var inga där typ, bara dem som jobbade då xD HAHA. Var där lite efter två.. Hejade på Camilla och dem, vi fick gå in och sätta oss.. Och en av dem sprang upp till Nathalie och sa att vi var där, hon skulle komma så fort hon var klar : ) thihi.

Vi satt där inne och ugglade, de började komma massa folk och skit.. Strax innan tre så kom tösen rusande ner från trappen, hon hade galet bråttom xD haha. Men hon stannade vid oss iallafall, kramkalas och allt sånt där!! Blommorna skulle vi vänta med, för hon ville inte ta dem när hon var sådär stressad xD haha. Skitsööt!! Hon sprang iväg och in på nåt rum och sen kuta hon förbi oss in i studion för rep ; ) xD hihi. Sen tog de väl typ en halvtimme, 45 minuter innan alla kom tillbaks igen, Natta kom springade fram till oss, kramkalas.. Höll värsta talet kändes de som <3 hihi, Assööt ju, sen tog hon blommorna och de blev kramkalas igen innan hon skulle iväg och fixa till sig : )
 
Strax efter fyra var de insläpp, vi rusade in typ och fick värsta bra platserna, längst bort, längst fram på första raden.. Wohoo, där Natta och gänget står typ hela tiden (A) hihi. Vi vinkade glatt när vi såg varann xD HAHA. Sen började inspelningen, jag säger bara Äntligen till början, wohoo de var så sjuuuuktbra ju :D Och dansarna, ååååh vill se igen ju :D iiiih, Natta var supersöööt!! Gud va hon smilade och flörtade hela tiden <3 De blev massa bra bilder på henne ju, thihi.. Sen snodde han, Råttan, Mickes kamera också i en av pauserna xD haha. Och fottade lite grann, på publiken bl.a, och en på oss ;D hihi. Inspelningen rullade på och vi tyckte såklart allt med danser var bäst (A) HAHA. Inspelningen gick över tiden också, slutade vid sju och då var de bråttom ut och in igen i nästa dörr xD haha. Fast vi visste ju typ att vi inte skulle få komma in på nästa inspelning för de skulle vara proppat med folk.. Men vi träffade på Natta och pratade lite snabbt med henne, hihi : ) Sen stannade även Caroline till vid oss och pratade lite, trevligt!!!

Insläppet hade börjat och de var asmycket folk, vi visste såklart att vi inte skulle komma in : /. Men vi frågade en annan grej men de gick inte heller, tråk.. Men vi fick sitta kvar utanför där : ) hihi. Tillslut kom Natta, så vi pratade lite med henne innan hon lära in, även hon hade försökt kollat om vi kunna komma in, men icke.. Snällt ju!!! Hon tog iallafall med Mickes kamera in xD haha. Pratade lite snabbt med Caroline också... Sen började inspelningen och där utanför satt vi HAHA. Vi satt där och lyssnade, sjöng med och sådära.. Efter en stund så kom Anna (hon som var med i Tv-stjärnan) och frågade om vi typ var medvetna om att inspelningen skulle sluta efter tio xD haha. Vi sa att vi visste de och att vi skulle träffa Natta efteråt, haha!!! Sen satt vi där och ugglade, vid halv nio ungefär så kommer dansarna ut en efter en, Natta kom fram och pratade lite med oss, sen gick dem en bit bort och började öva på nån dans, vi filmade (AA) HAHA. Och en annan stod och fottade med Mickes kamera, så kuuul!! Sen fick vi tillbaks den, vissa bilder var asbra ju :D thihi. Innan de skulle in igen så stannade Natta en stund och pratade, assööt!! Sen satt vi mest där, sprang runt och fottade lite grann xD haha. Runt tio ungefär så var inspelningen slut, så vi flyttade oss bort mot trappgrejen och så.. De började komma folk in från stora ingången, men de hade spärrat av stället xD HAHA. Milla och Martin kom in till oss där :P hehe. Tillslut kom alla dansare, och Natta kom typ sist, jag och Micke sprang fram och kastade oss på henne typ :D hihi. Hon tyckte vi var så sööta, haha, hon var ju söötast : ) Sen pratade vi lite grann och vi skulle ta sällis därifrån... Hon sprang iväg och bytte om.. Caroline kom fram till oss igen, skulle ju få mailadress eller nåt, så pratade lite med henne, vi tog även kort tillsammans : ) hihi. Efter en stund kom Natta igen, så vi pratade lite till och sedan kom en av dansarna och sa att de fanns en plats kvar i bilen för de skulle ha möte nånstans... Så ja, hon kunde ju inte säga ifrån, fastän hon ville... Vi gick ut för vi tänkte ta kort innan hon drog, men dem ropade på henne så vi alla sprang dit och tog kort på bara henne vid bilen och sen blev de ett snabbt hejdå innan hon kastade sig in på alla i baksätet och de brummade iväg...
    

Där stod vi kvar... men vi började tralla bort mot bussen, väldigt deppade blev vi : (. Messade lite <3 Vi klev av bussen vid stadion typ och tog t-banan därifrån.. Sa hejdå av Milla och Martin där också!! Vi kom hem elva-halv tolv typ, vet inte va vi gjorde.. Satte oss vid datorn, la över bilder och fixade över dem på mitt usb-minne.. Sen pratade vi lite och sådära innan vi la oss för kvällen...

Tack Alla för en underbar dag <3

Kommentarer
Postat av: Angelica

Shit, ditt hår växer som ogräs ju! Mitt har gått av xD HAHA. Jag får bara kortare och kortare, känns som om det är dags att klippa sig!

2008-08-27 @ 17:09:33
URL: http://adilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback