31/7 - Schlagerpride <3

2008-08-05 @ 23:40:27
Klockan stod på ringning nån gång xD HAHA. Typ runt tio eller nå, men kom inte upp på en gång.. Sen runa jag och fixade mig.. Milla skulle ej hänga på, så de blev bara jag och Martin : ) Jag tog bussen/pendeln in till centralen och där åt jag på donken, för jag lära ju ha i mig nåt xD HAHA. Och sedan tog jag mig bort till Tantolunden där Martin väntade : ) Köpte biljett och sen ställde vi oss i kön och de var insläpp vid 14, raka vägen till scenen och vi var först dit xD haha. Grymt bra platser, på sidan av rampscenen : ) thiih. Och de var verkligen stekhett ute och de var asdrygt att stå där och vänta xD HAHA. Och de var dyrt med dricka också, 30 jävla spänn menmen, man måste ju dricka... haha. Vid tre så spelade Hallå hela pressen, så vi kollade på dem : ) hihi. Sen efter dem så började de fyllas på med folk..


Vid halv sex så började hela Schlagerkvällen :D Och först ut var Velvet med Nathalie och Felicia på dans :D Jag doooog, fan va kul de var att se Natta igen ju :D thihi.. Sen kom Mark ut och pratade massa och de var olika artister som uppträdde.. Under första akten, bl.a. Lotta Engberg, Upp och hoppa-Frida xD, Tommy Nilsson, Ola, Islands bidrag från Eurovision :D och såklart Perrelli som avslutade första akten ;D haha. De var riktigt grymt asså!! Sen blev de en timmes paus... Då såg jag Linda i publiken (låtskrivare till cc, haha), var fram och hejade på henne, hon var riktigt trevlig : ) hihi. Sen tillbaks till Martin..

   

Vid halv nio började andra akten, Petra Nielsen öppnade med Tango Tango xD HAHA. Sen rullade de på med: Therese Andersson, Bengtzing, Anne-Lie Ryde, Sofia Källgren, Måns, Sanna (jag höll på att dö när hon kom ut xD) och Dana International med flera... :D  Oj får inte glömma, Lena Philipsson kom ut och avslutade hela showen :D Hon var asgrym live ju ; ) haha. När allt var slut så ville alla ha in henne igen så hon kom in på "extranummer" och rev av Kärleken är evig ;D hihi.

   

Efter allt så drog jag och Martin ut och till sidan där, men ingen jäkla artist syntes till.. Drog ganska så snabbt och tog pendeln vidare hem till Milla : ) Hon mötte upp mig i jakan och vi tog bussen hem till henne : ) Vi la oss ganska så direkt, kollade på film som ingen av oss såg klart tror ja xD HAHAHA.


Lyckad dag i parken : )

Kommentarer
Postat av: Mika

Ååååh, är så avundsjuk! Låter helt fantastiskt roligt ju... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!



Fina bilder med! <3



Puss! <3

2008-08-06 @ 11:35:23
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback