Sommaren 2008 <3

2008-08-28 @ 20:25:32
Jag sitter här och kollar på bilder just nu... Bilder från i somras, vilka minnen asså!! Shiit vilken sommar, helt sjuukt!! Gud va mycket de är som har hänt, jag har ju knappt varit hemma något, bara varit ute och flängt runt på massa skoj :D

Ärligt så trodde jag inte att 2008 kunde slå sommaren 2007 men de gjorde den med sjumilakliv, herregud, jag kan inte fatta att de har hänt så himla mycket, att jag har haft råd att göra allt :O De är ju helt sjukt!!! Inget sommarjobb heller, eller jo en vecka men dem pengarna fick jag nyligen!!

Jag har varit i Göteborg en vecka med underbara vänner, varit till Uppsala, Västerås, Gävle, Söderhamn, Eskilstuna, Bjursås och självklart Stockholm ett x antal gånger.. De har varit allt från Rix fm festivaler, allsånger, till krogspelningar, tv-inspelningar m.m.. Träffat personer som jag verkligen ser upp till och gillar otroligt mycket; Sonja, Nathalie, Sanna, Caracola, Sailon, Annamia, Jessica, Dea, Linda!!! Och förutom allt de, så har jag även hunnit med att varit på Mallorca i två veckor med familjen, där jag fann en ny vän, Emelie!!

Alla som på något sätt har haft med mig att göra i sommar, TUSEN TACK FÖR ALLT!!!
Bästa sommaren någonsin, ni är guld värda allihopa!!!
Tack för att Ni finns, För mig är Ni kärlek <3333
MINNEN FÖR LIVET <3



Bäst. BÄST. Bäst.

Kommentarer
Postat av: Mika

Sommaren 2008 föralltid. <3

2008-08-28 @ 21:30:42
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: A-K

Håller med! Verkligen bästa sommaren!!! Kärlek<33

2008-08-28 @ 22:32:13
URL: http://annakarinlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback