Antagningsbesked 1.

2008-12-08 @ 21:22:23
Det fick jag idag, jag kom tyvärr inte in på något. Men jag står som reserv, och jag måste svara innan den 30/12 om jag vill stå kvar som reserv.. Och de tror jag att jag ska göra iallafall, jag har hört att man får tacka Ja till två reserver.. Så, ja, de blir väl Stockholm och Uppsala då : ) hihi. Sjukgymnast som gäller. Man kan ju alltid hålla tummarna!

Men det känns som jag blir kvar här till våren iallafall, drygt men jaa!! Då blir jag kvar på komvux, om jag får tag på syon någon gång så jag kan anmäla mig till några kurser.. Vet ännu inte vilka kurser de blir och vet absolute inte hur mycket poäng som behövs för heltid.. Det lär ja ta reda på!!! Hoppas på imorrn, fan.

Och jag tänkte faktiskt ta och börja dansa igen till våren också, jag måste göra något på fritiden som jag mår bra av, de Kanske kan hjälpa mig i skolan också, typ!! Men jag vet inte ännu om jag ska börja på Ackes eller Uddans, måste kolla igenom de också :P hihi. Vilka kurser som finns och vad de kostar, wohoo :D jag saknar dansen, fan.

Nej, jag orkar inte tänka på allt mer nu... får se vad som händer helt enkelt!!!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback