Deltävling 2 - Västerås <3

2008-02-17 @ 22:34:14

Ännu en delfinal i Melodifestivalen har gått av stapeln.. Kunde inte blogga om de igår för jag var i Sälen, men här kommer mina kommentarer om låtarna och kvällen...


1. Ola - Love in stereo.
Ingen bra början.. men det blev bättre, men jag trodde faktiskt låten skulle vara bättre, eller att han skulle göra ett bättre framträdande.. Låten var bra, gillar inte att se på han, haha. Han har lite knasig röst också.. Kören var grym i sin lilla show, de var bäst i hela numret..

Betyg på numret: 3 av 5.

2. Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd.
Han var faktiskt bra, låten är väldigt vacker.. Och det kändes mer speciellt också när jag känner hon som han skrivit låten till.. Hon var min bästa vän för några år sedan.. Men till framträdandet nu, de var lite tråkigt att se på, men jag gillade det ialf.. Bra låt och han har en bra röst!!

Betyg på numret: 2 av 5.

3. The Nicole - Razborka.
Haha, jag började skratta, det var min första reaktion.. För hon kan verkligen inte sjunga. Och det knasigaste är att refrängen fastnar, Borka borka, razborka!! haha :P Men de var ju lite kul show, mysigt med fejksnön i början också.. Men inget jag gillade så värst, haha.
Betyg på numret: 1 av 5.


4. Alexander Schöld - Den första svalan.
Jag gillar inte hans röst, han låter så sjukt försiktig och ser lite rädd ut. Låten var ju lite fiin.. Men hade gärna sett den låten på en annan artist. Jag tycker han är lite töntig, men jaa.. Låten var helt okej faktiskt... Och han gjorde väl bra ifrån sig, men inte riktigt min smak.

Betyg på numret: 1 av 5.

5. Rongedal - Just a minute.
Dem hära hade skitbra låt faktiskt, jag gillade den grymt mycket. Båda är ju bra, men tycker inte om när dem sjunger i falsett eller vad de heter, dem kan väl sjunga med sina "riktiga" röster.. Men grym show och allt.. Riktigt kul att se på : )
Betyg på numret: 4 av 5.


6. Sanna Nielsen - Empty room.
Stark början och låten bara fortsätter i samma stuk. Jag älskar låten, sjukt fiin text och Sanna är ett med låten. Hon sjunger från hjärtat, det syns och hon förmedlar det. Hon sjöng rakt in i hjärtat på mig, jag fick rysningar och var nära till tårar, så himla magiskt var det, bara hon på scenen.. Låten + Sanna = Oslagbart!
Betyg på numret: 5 av 5.


7. Andra Generationen - Kebabpizza Slivovitza.

Haha, vilket skämt asså.. Jag förstår inte vad dom tänkt med denna låt, hur tusan kunde den komma med i mellon :S helt oförståeligt. Man skrattar ju baar föär det är så jäkla dåligt, haha. Jag har absolute inge mer att säga, men hade dem hära gått till finalen eller andra chansen så hade jag dissat mellon för gott!! HAHA.

Betyg på numret: 1 av 5.

8. Johnson & Häggkvist - One love.
Jag tycker verkligen om låten, jag kan inte undgå med de.. Och jag tycker Carola är så sjuktbra.. Deras röster tycker inte jag passar så bra ihop.. Carola hade gjort denna låt bättre själv, haha. Det var en fiin show det gjorde iallafall.. Och låten växer ju mer man hör den, tycker jag iallafall..

Betyg på numret: 4 av 5.

______________
Finalen:
Sanna Nielsen
Rongedal

Andra chansen:
Johnson & Häggkvist
Ola

Plats 5 - Andra Generationen
Plats 6 - Lasse Lindh
Plats 7 - Alexander Schöld
Plats 8 - The Nicole

... Nu längtar jag redan till nästa helg.. Melloooooooo :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback