MF-låtarna.

2008-02-22 @ 17:19:59
Nu har jag lyssnat igenom alla låtarna inför deltävlingen imorrn :D Och här är mina små kommentarer om låtarna...

BWO - Lay your love on me.
Det låter som en äkta Bwo-låt faktiskt. Och jag tycker faktiskt den är bra, man diggar med. Men refrängen kunde det ju ha varit lite mer fart i, men vi får se hur allt blir imorrn, kanske blir de en annan sak när det är live.


Mickey Huscic - Izdajice.
Men hjälp, va äre för något?! Han sjunger ju till och med på bosniska. Neej denna låt gillar jag inte, den säger itne mig något, fattar inte alls mycket. Låter väldigt tråkig och trist.



Frida feat. Headline - Upp o hoppa.
Haha, låten är väl helt okej, lite småtrist. Låter som hennes andra låtar.. Och, ärligt så diggar jag inte med i denna låt, inte nu iallafall. Spännande och se va hon ska göra med detta imorrn. Tror inte att de kommer bli så mycket bättre. Tyvärr.


Thérèse Andersson - When you need me.
Men shiit, vilken härlig låt asså. Väldigt mycket opera faktiskt, inget jag brukar gilla, men detta var så häftigt. Åh jag längtar till imorrn när jag får se henne på scenen och höra hela låten. Det kommer bli ascoolt tror jag, Heja Terran!!


Patrik Isaksson & bandet - Under mitt tunna skinn.
Man diggar med redan i första tonen, det tyder på att låten är bra och de är den verkligen. Nåt i min smak, ska bli otroligt kul att se imorrn, vad dom ska tänkas göra av framträdandet. Jag tror på de här!!


Caracola - Smiling in love.
En pop låt, tuggummipop som det har kallat de. En härlig låt, men de påminner mycket om den musiken man lyssnade på när man var yngre. Tror låten kan gå hem hos de yngre men inte de äldre. Men låten är bra, man diggar typ med fast man inte tänker på de, haha. Det ska bli kul att se dom på scenen...

Ainbusk - Jag saknar dig ibland.
Vilken underbar låt, en otroligt fin text. Men med Ainbusk, jag vet inte, kanske någon annan skulle sjungit denna låt.. Som jag sagt om alla så ska det bli spännande att se, låten kanske växer ännu mer live, hoppas på de! En otroligt fin låt annars.


Eskobar - Hallelujah new world.
Konstigt nog så gillade jag den här låten, riktigt bra faktiskt. Härlig att lyssna på, och han sjunger bra! Det ska bli kul att se hur deras framträdande blir..



Spännande och se vad som kommer hända, de var ju ingen riktig höjdare med här i detta startfält.

Jag vill att följande går till final...
Thérèse Andersson.
Patrik Isaksson & bandet.

Och till Andra Chansen...
BWO.
sen blev det svårt, står mellan Caracola, Ainbusk och Eskobar.

Men man ska inget säga, allt kan ju hända inom Melodifestivalen ;D haha, men kul ska det bli att se iallafall!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback