Bästa Nyåret

2008-01-02 @ 23:08:53
Klockan stod på ringning igen, fast denna gång på halv 9. Vi gick upp, åt frukost och gjorde oss klara, fick skjuts in till Barbaby, sen tog vi pendeln där in till centrum! Hoppade på bussen ut till skansen, betalade in oss och begav oss upp till scenen för att luska ut när repen började, det gick fort!! Dom skulle börja runt 16-tiden, så vi fick det lite bråttom! Klockan var ungefär vid 12, men vi stannade lite snabbt på stan och köpte halsdukar inför kvällen, jag köpte även en tröja. Sen tog vi pendeln hem och blev hämtade i Barkaby. Väl hemma så blev det väldigt stressigt må jag säga! Vi trodde att vi hade hur mycket tid som helst, men de fanns det inte. Vi packade allt, vi hann till och med äta.. Vi skyndade oss ut till bussen, men missade den med bara någon sekund, haha. Men det gick en till, en kvart senare, så den hoppade vi på! Vi kom in till Skansen igen vid halv 5 ungefär, begav oss då till scenen, stod där och pratade en stund..
Sen kom det två bilar och jag ba: "tänk om de är Sonja som kommer i nån av dom där bilarna". haha, dom körde fram till scenen typ, och då visade de sig att de var hon :D Så sööt, pratade lite snabbt med henne, för hon hade bråttom!! Och jag glömde fråga henne en sak, och tänkte att det får jag aldrig tid att göra nu. Men helt plöstligt så är det någon som ropar på mig och de var Sonja, de var nog tankeöverföring där, för hon nämnde de jag skulle fråga om ; ) haha. Anna-Karin sa att när hon kom fram till scenen så vände hon om och sprang mot oss xD haha, skulle jag vilja sett ; ) Vid halv 6 repade Sonja, För att du finns, med hennes sjukt sööta vantar och dom var lite i vägen tror ja, haha.
Efter repet tog vi oss till "rulltrappssalen", haha, vet inte vad jag ska kalla det för, men vi satt där och pratade och värmde oss ett tag, Sonja och hennes kompis sprang även förbi där : ) haha. Sen hände det absolute inte mycket alls, vi var och fikade på Café Gubbhyllan, där var det riktigt mysigt. Vi satt där en stund och värmde oss ännu mera! Sen gick vi runt massa, för att sedan ungeför runt halv 9 tiden ta plats vid scenen, för då började dom repa igen och de var ett genrep inför kvällen och det höll på till bara någon minut innan direktsändningen!
Det började och det var verkligen hur mys som helst! Och Sonja var verkligen så himla fantastisk, den akustiska versionen, de var magiskt!! Och fyrverkerierna var så himla häftiga att se :D Vi kanske inte såg så värst bra, men vi såg iallafall. Året kunde inte sluta/börja bättre, de var den bästa nyårafton någonsin!! Efter allt så blev det raka vägen hem, och vi kom nog i säng runt halv 3 typ!!


Kommentarer
Postat av: matilda

Tjenare härligt att du verkar haft ett bra nyår :) Du ska läsa på komvux i vår va? vet du isåfall när det är registrering? Mina papper verkar ha sprungit bort haha :P kram på dig

2008-01-03 @ 19:28:47
URL: http://hallonshots.blogg.se
Postat av: matilda

haha ja exakt :P Okej va bra...hoppas bara jag inte behöver dom där papperen, men det tror jag inte :) kram

2008-01-04 @ 00:09:20
URL: http://hallonshots.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback