Ledarskap...

2008-01-29 @ 15:14:15
Jag hade som sagt Pedagogiskt ledarskap idag, började vid tio och höll på fram till tolv typ : ) riktigt kul kurs faktiskt, men vi har knappt börjat ännu. Idag skrev vi upp vad vi skulle göra och sådära.. Och jag och en till ska göra en gemensam övning om manligt och kvinnligt ledarskap, HAHA. Yeah hur fan ska det gå, vi ska redan nu på fredag lämna in en struktur hur den ska vara ^^ Yaaay detta kommer gå galant ska ni se (aa) Jag är faktiskt mer taggad på examinationen i denna kurs, ååh så kul det ska bli :D -jag har lite idéer redan ^^.

Sen jag kom hem så har jag kollat på tv, Våra bästa år.. Yes så bra de är!! Jag har även suttit här, försökt hittat nåt på nätet om övningar eller något, men det gick inge vidare... Sen kollat en annan grej också, hoppas det kan funka.. Hoppas, det skulle vara kul ju :D *leer*

Jag sitter här nu och lyssnar på musik.. Tänkte försöka ta tag i plugget lite.. Men egentligen ska jag ha spanska lektion snart, men jag orkar inte riktigt ta mig dit nu.. Jag ska jobba ikväll och det blir så sjukt stressigt då :/. Och jag är inte taggad på att jobba heller, dom kommer klaga på min musik.. Jag vet, jag har inte fixat någon ny än, men jag ska när jag får mer tid känns det som.. Ge mig tid, eller släng denna dumburken i väggen!!

Jag skriver mer ikväll efter jobbet så får vi se vad som hänt : )
Massa kramar
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback