Sammanfattning 2007

2008-01-02 @ 01:20:06
Ett helt år har gått och jag tänkte nu försöka mig på en liten sammanfattning av året.. det kommer inte bli lätt, för det har hänt sjukt mycket detta år...

januari .
Jag var till Milla, vi var på Rent några gånger.. Vilka minnen asså, jag saknar det!! Helt underbart. Jag var även på instruktörsutbildning i Falun, för gympa/aerobic!!
Sen hände det inte så värst mycket mer denna månad!

februari .
Jag var till Milla igen och vi var på Bröllopsmässan på Grand hotell, LindaB var konferencier för brudshowerna!! så himla vacker hon var, oförglömligt! Träffade även Linnéa där! Var även här på Rent med Milla, myspys! Var in till Gävle på Melodifesten på torget också, LindaB hade spelning, träffade henne och gos! : ) Var till Milla igen, vi var iväg till Nyköping på Melodifesten där, LindaB spelade där också. Även Sonja blev intervjuad där på scenen, så träffade henne också!! En mysig dag! Och jag får inte glömma, jag fick mitt körkort denna månad, närmare bestämt den 15:e :D

mars .
Jag var på Jill Johnson i gävle med Sanela, Maria, Carina och Lisa.. riktigt bra var hon : ) Var ner till Milla igen och vi var på Rent, sista föreställningen med LindaB : ) Sonja och Sanna hade signering i Globen city, var dit med Milla och träffade Emma, Adam, Marre och Therese där : ) Även två dagar efter, hade dom signering i både Stinsen och Globen city igen, denna gången åkte jag själv, men träffade Emma och Adam där, även Sofie, Nathalie och Martin : ) Var iväg på Schlagerkryssning med Milla också, LindaB var med :D Träffade gänget där, blev många minnen, speciellt utanför spa´t med Linda <3
Sen hände det inte mycket mer!

april .
Jag fyllde 19 ;D wiiehoo!!! Jag var till Sundsvall och träffade Carro, vi var och såg Sonja och Sanna på bilbolaget där.. Riktigt mysigt, så mycket minnen!! <3 Carro var även hit på besök, underbart!! Jag var till Borlänge, kupolen, med Sara och Emma! Träffade Lollo där, Sonja var nämlingen där och sjöng, sån underbar tös : )
Inget mer denna månad! Förutom att Sonja släppte sitt debutalbum "Till dig", Bästa någonsin!!!

maj .
Jag var på aerobicweekends i Falun med Sanela, Maria och Marilou, mycket mysig dag!! Var till Eskilstuna på schlagertravet med Nathalie, Sofie och Angelica!! Sonja var med, sjöng, signera och var även med på travbanan, så himla sööt med sina 7cm klackar ; ) Dagen efter var jag och Milla till Södertälje, Sonja hade signering där :D Sen vidare till kungsan för Rix fm festivalen, där Sonja också medverkade!! Träffade Micke, Lollo, Nathalie och Sofie där : ) Var på premiären av Sommarkrysset med Micke, träffade Nathalie, Sofie, Angelica, Therese och massa fler goa personer!! Sonja var såklart med, även Markoolio som körde VS med Dea Norberg, som jag fastnade för!! Underbart go person <3 Vi ägde hela programmet ; ) Var till Valbo köpis dagen efter, träffade Anna-Karin där.. Sonja var där och signerade!! Så sjukt underbar, bäst liksom <3
Kanske hände nå mer skojs, men inget jag orkar nämna!

juni .
Jag var till Falun på Rix fm festivalen, var där med Lollo!! Sonja var med :D Träffade även Nathalie Rosenberg, dansare bakom september, jag gillade henne i floor filler!! Härlig tjej liksom <3 Sen blev det Childhood-dagen på Grönan, var där med hela LB-gänget, en otroligt mysig dag.. LindaB var med och uppträdde!! Sara kom ner till Stockholm och vi var och såg SaraL i kungsan, även Milla, Maria och Emma var med!! Och Sara är ju bara för underbar, tack!! : ) Var även på Markoolios turnépremiär, fröken Norberg var med på kör.. underbar konsert, var där med Micke, Milla och Emma!! Dea var bara så sööt! : ) Jag tog studenten detta året också, mys.. Underbar klass, som är saknad!! Kusin vitamin och jag firade tillsammans med släkten :D en oförglömlig dag!! Var till Västerås på Rix fm festivalen också, med Nathalie, Lollo och Sofie!! Sonja var med, sån härlig människa asså <3 Träffade även Nathalie Rosenberg igen : ) Jag och Sara var även ner på Sommarkrysset, SaraL var med!! Träffade Micke där : )
Minns inte om det var något mer som hände, men tror inte det!

juli .
Jag var till Eskilstuna med Micke, Dea&Jess&Markoolio konsert igen :D Shit vilken lovely konsert asså!! Vi ägde där ju ; ) Träffade Sara, Bonnie, Mikaela och Bosse där, riktigt sköna folk! <3 Sen blev det en tripp ner till skåneland till Adam! Vi var på allsång i Helsingborg, Sanna var med.. Träffade den sköna tösen, var även in till Båstad den dagen och träffade Malin, Emma och Milla : ) Dagen efter var det allsång i Malmö, Sonja var med där. Träffade den sköningen <3 Och till Ronneby för ännu en Dea&Jess&Markoolio konsert, så bäääst asså!! Dea var härlig : ) Träffade Jenny och Linda där!! Vi var till Landskrona karnevalen och såg Jessica Andersson, mysig brud!! Vi for iväg till Borgholm på Victoriadagen också, Tre S; Sonja, Sanna, Shirley, skulle uppträda! det var faktiskt en mysig dag, om man bortser från lite krångel med boende!! ; ) Träffade Sonja dagen efter på station i Kalmar! Jag och Sara var på Allsång på skansen för första gången, och de var väldigt mys :D Markoolio och tjejerna var med! Träffade Josefin och Mikaela där : ) Var även till sälen på Diggiloo med syster, pappa, Sinikka, farmor och Yvonne!! Grym show :D LindaB var bäst,helt klart.. Sån mysig träff efteråt <3 Jag fick även prata med Sonja på kvällen, Tre S hade nämlingen premiär i Sthlm och Martin var där, så Tack Martin för att jag fick de <3
Mycket skoj som hände, tror jag inte glömt något!

augusti .
Jag var på Pride-festivalen med Sara!! Sjukt mysigt asså, SaraL var där och uppträdde :D Sen blev det en tripp till Göteborg, var där några dagar med Adam!! Först såg vi Tre S <3 Fantastisk show!! Träffade Malin & gänget, Anna och Angelica! : ) Sen blev de Sanna i Falköping, mysig allsång! Tillbaka till Gbg där vi träffade Malin & gänget, Emma och Martin.. Även LindaB med folk : ) Sen blev det Liseberg och senare på kvällen Jessica Andersson och Måns Zelmerlöw!! Jessica var mysig ; ). En underbar tripp!!
Inget mer viktigt hände tror jag!

september .
Jag var in till Stockholm, var på Svenska favoriters artistgala i kungsan med Micke, Anna-Karin, Adam, Anna, Nathalie, Josefin, Diana och Diana : ) Och självklart så var Sonja med, även Sanna, Shirley bl.a.. Helt fantastisk gala ju, träffade Sonja efteråt <3 Dagen efter var det skansen som gällde och Dea&Jess&Markoolio konsert :D Tillsammans med Micke, Adam och Josefin!! Lovely konsert :D Träffade Mathilda och Bosse där! Träffade även Dea&Jess, underbara!! Jag började också plugga denna månad på komvux, historia och ECDL!! Under stora träffen här, så hade vi från parkbadet uppvisning på stan, vi dansade :D så underbart kul!!
Sen hände inte mkt mer!

oktober .
Jag var på Sonja&Christer i Gävle med Anna-Karin, de var myspys konsert!! Sonja var så underbar! : ) Jag var även in till Stockholm och gick på konsert på Berwaldshallen med Adam och Anna, de var nämlingen Sanna som hade konsert med Lars Roos! Och Sanna är bara för underbar asså, tack! Det var fest på badet här också, de var skoj :D Och även Melodifestivalsbiljetterna släpptes och jag/vi hann på biljetter till fredagsgenrepet i Globen och lördagsgenrepet i Karlskorna :D wiiehoo!!
Sen hände det inget mer som är så värt att nämna!!

november .
Jag var på Shirley Clamp i Gävle med Nathalie, hon är mys!! Adam kom hit under höstlovsveckan, vi hade skoj.. Var på halloween fest hos Linda, var dit med Sanela!! kul med massa lekar och sådära! Julgalan var det dags för också, både i Falun och Gävle :D Sonja och Linda medverkade bla.. Träffade Sonja i Gävle, så underbar! <3 Sen blev det så att jag och Anna-Karin åkte upp till Sundsvall, Birsta centrum, för Sonja hade signering där.. Träffade även Carro då! : )
Inget mer hände här tror jag!!

december .
Jag var till Stockholm på Sthlm international horse show med Adam, det var sjukt skoj :D Linda var med och hoppade i kändishoppet, hon kom tvåa! Träffade även LB-gänget : ) Det blev Borlänge en sväng också, Linda var där på nån butik och skulle ge inredningstips och råd. Sara, Ankan och jag åkte in, träffade Sandra där! Och Linda var skitgo :D Jag och Sara var iväg på kryssning också, SaraL uppträdde, så underbart att se henne igen!! Mysigt att prata med henne också : ) Var till Jakan för att Sonja hade signering där, var in med Anna-Karin. Träffade Susanna, Nathalie och Sofie där : ) Och Sonja är alltför mysig!! Träffade även Bonnie och Mikaela på stan!! Underbart att träffa dom igen! <3 Det blev Eskilstuna också, Marie Picasso var i Tuna Park och signera :D Träffade Mikaela och Marie där!! Picasso är hur mysig som helst, störtskön brud!! Och jag firade mitt nyår tillsammans med Anna-Karin i Stockholm, på Skansen!! Hur mysigt som helst ju, Sonja uppträdde.. Hon är så älskad!!
Underbart slut på året blev det!! <3


Tack alla för ett helt fantastiskt år!! Jag trodde aldrig detta året skulle slå 2006 men det gjorde det fanemej!! Shit vilket år, oförglömligt!! Alla resor, alla konserter och alla vänner, Guld!
Alla vänner jag lärt känna detta år, jag är så glad att jag funnit er!! Ni gör mig så himla glad, jag vill aldrig förlora er.. Tack för att Ni finns <3 och även mina "gamla" vänner, ni vet att ni är guld värda för mig, jag är inget utan er!! Ni är så jäkla älskade allihopa <3 och saknade!! Vi ses snart igen hoppas jag!! 
Blir 2008 bättre än 2007?! Det kan hända, föremot att 2007 blev bättre än 2006, som jag trodde var omöjligt!! Säger bara: Det kommer bli ett riktigt bra år!!

God fortsättning på er alla <3
image400

Kommentarer
Postat av: Anna - Karin

De har hänt lite under ditt 2007. Skulle jag skriva om mitt år skulle de blir 5 rader.xD Tack för de fantasktiska nyåret!

2008-01-02 @ 01:40:17
URL: http://www.annakarinlindstrom.blogg.se
Postat av: Mikael

Tack själv för året 2007 :D Vi har ju haft så sjukt kul :P :D

2008 börjar ju väldigt bra också :D :P Vi ses den 12:e :D

2008-01-02 @ 11:14:29
URL: http://smurfzing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback