13/6 - Västerååås <3

2008-06-16 @ 23:52:29
Hm minns inte ens när klockorna var på ringning, hm lär nog ha varit vid sex kanske :S HAHA. Men iallafall, vi kom upp och duschade, åt frukost och packade de vi skulle ha med oss : ) Sen begav vi oss ut till bilen för en färd till Västerås :D Vi kom nog iväg runt halv tio typ, de var sköönt : ) Och de gick bra att köra, jag började och sedan bytte vi av i Avesta tror jag de var.. Och där var de konstiga skyltavfarter, HAHA. Lite fel men de fixade vi snabbt och där tog Anna-Karin över körningen, hehe! Strax innan v-ås så hoppade jag in på körsitsen igen xD haha, snurrade runt lite snabbt i stan och sen hittade vi ett parkeringshus som vi körde upp i, nåt på A hette de xD HAHA, men de var najs... Sen skulle vi ta oss bort till centralen/lögarängen, HAHA. ja de gick efter en stund, men först ett stopp på donken för lunch :D haha. Efter ett tag så hittade vi ängen, haha, klockan var nog strax innan ett då : ) hihi. Vi tog plats framme vid scenen, de var redan massa EMD-fans där då, HAHA, men vi fick skaplig plats lite på sidan där, såg galet bra iallafall..
Vid tre så började repen, först ut på rep var, öhm.. Nordman kanske var först... sen EMD, Sibel, Sonja och sist Rongedal : ) haha. Sonja var så söööt, hon diggade våran skylt vi hade, yeah ; ) HAHA. Den diggade ju i för sig Erik med xD hihi. Efter alla rep så stod vi där och vi sprang runt lite för att kolla vad som hände där.. Träffade Simon och hans mamma också : ) thihi. Och vi skulle ju hålla platser till Sara och Nenne, men de gick inte så jäkla bra, och de var två tjejer som till och med föste undan våra saker lite för att få plats xD :S knasiga folk de finns.. Minns inte riktigt när Sara och Nenne kom, men strax innan fem kanske typ.. hihi. Sjukt kul att träffas igen ju, och de var jättekul att träffa Nenne med :D thihi!! V stod där och trängdes och pratade, väldigt mys :D Men de började fan regna mitt i allt där med, HAHA, så vi stod alla fyra under Saras paraflax xD HAHA, sen fick Nenne ett med, hihi.
 
Klockan blev sju och de började, Ramsells först ut.. Och S och N hade gjorde en skylt till Anna, så henne skrek vi på HAHA, Hon är cooool ju :D Efter de hade spelat typ 40 min så var de dags för Sibel, hon var la sidådär, minst jubel av alla xD HAHA. Sen blev de Nordman, han var grym.. Grymmast var nog när hela Västerås sjöng Vandraren, fyfaan va de var coolt asså :D Yeah! Och sen kom våran älskling Sonja :D Oj va de skreks här, hihi, började med Här står jag, lika bra som alltid :D thihi. Och sen babblar hon lite och så sjunger hon Nån som du, den är LÖVELY!!! Vi sjöng med, och de var nog bara vi fyra också (aa) och sen avslutade hon med För att du finns, och även allsång på den med, naaajs :D Efter henne så var de dags för Rongedal, dem var helt okej.. Sjöng allsång på deras Just a minute också, hela publiken i falsett xD HAHA fyfaan va kul de var HAHA! Sist kom EMD, haha, shiiit va alla skrek asså HAHAHA, vi stod och höll för örona vi xD Anna hade kul åt oss (a) HAHA. Och där blev de också massa allsång, men vi kunna knappt nåt xD haha, och sen helt plöstligt så var de slut... haha, så trååååk!!! Och glömde nästan... de kastade ju ut rix t-shirtar också :D Och Anna var väldigt sööt, hon gick fram och tog fram 4 stycken och kastade till oss, Tack Anna <3 hihi. Efter allt så tog vi oss till sidan av, stod där ett tag och sådära, men ingen artist kom ut, de åkte iväg i massa bilar typ.. lite tråk liksom.. haha. Så vi sa hejdå av varann, mycket kul att träffas ju, S och N :D <3

Vi begav oss raka vägen till parkeringshuset vi, genom stan HAHA, de var ganska så lätt att hitta tillbaks... A-K började köra, en liten bit, till en mack xD Sen tog jag över, haha, och vi körde en annan väg hem märkte vi xD HAHA. En mycket skönare väg också, bara rak sträcka typ.. Bytte efter vägen, och vi kom hem vid halv ett ungefär : ) Minns inte vad vi gjorde när vi kom hem, vi gjorde oss nattiklara iallafall och vi låg säkert och pratade ett tag, hihi : )

Helt fantastisk dag var det <333
Tack A-K, Sara och Nenne <3

        
1. Anna <3 2. Sibel, med text i handen xD 3. Rix morronzoo. 4. Nordman. 5. Sonja <3
6.
Sonja <3 7. Rongedal. 8. EMD. 9. EMD.

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, kul att läsa och se bilder! Det var fantastiskt kul att träffas igen! Och Sonja och Anna ägde ju sönder! Vi har planerat en liten kupp för Anna i Gbg.. ;)

Kram!

2008-06-30 @ 15:28:28
URL: http://saraaphiilipsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback